Sirup korijena sladića

Na licu

Vaša poruka Nath »Tue Nov 13, 2007 3:57 pm

Vaša poruka draga djevojčica »Tue Nov 13, 2007 4:19 pm

Vaša poruka lana saveleva »Tue Nov 13, 2007 4:29 pm

Vaša poruka Nath »Tue Nov 13, 2007 4:40 pm

Vaša poruka draga djevojčica »Tue Nov 13, 2007 4:42 pm

Vaša poruka lana saveleva »Tue Nov 13, 2007 5:03 pm

Vaša poruka Nath »Pet stu 16, 2007 2:36 pm

Vaša poruka Alex »Pet stu 16, 2007 1:26 pm

Korijen jagodice, sirup

komentari

Dragi, isti Prospan sadrži sirup od licorice root, trudnoća slatki ne preporuča iz istog razloga kao i buhač i đumbir može izazvati prerano rođenje, to je onih koji su ili u ranim fazama, ili prijetnje o malyshevoy, a možete ga vidjeti rekao o obrezivanju, pa čak i hrpa različitih ohineyu sirup od sladića se ne preporučuje za djecu zbog sadržaja etanola čiji je ovaj sirup nije dovoljno, sama po sebi nije opasna slatki korijen, mi kao moje djetinjstvo je tretirana sa koncentriranom sirup od licorice root

Malysheva je izdala slatkiši anatem. Doista nisam vidio, rekla mi je baka.

Ne mogu ga piti, odmah se izlazi. Duti ga također ne može progutati.

Da, prvo slatki okus, a zatim ravno gadno!

Da, liječnik nas je pravodobno savjetovao, ukratko, čak sam ih liječio kašnjenjem

I ja sam dao. Jako puno)

izgledao je Malysheva, pri čemu nešto što se uopće nije htjelo koristiti)))

Nisam znao, liječnik me nije pisao. Za zamjenu sirupa bilo je potrebno - biti tretiran. došao je za Pertussina, on nije tamo, ima slatki, pa su ga dali - gotovo jednako. Ja razblažem vodom. To je puno pomoglo.

što misliš o Malyshevi? Je li ona u pravu zbog sladića? Rekla je to djeci ne-ne.

Bio sam iznenađen da je laktoza lakta, prodaje se u Mega, u slatkišima.

Da budem iskren, ne poštujem ovu tetu)

Da, i ja, ljubavi za nju I ne hraniti)))), ali ponekad i normalne stvari, rekao je, ali i pretjeruje pržiti

Moja majka je jednom popio u svjesnom dobi))) kada ga piti izgleda slatko i naknadni okus grozan usmjeriti mi dodvoravanje))))

Jeste li čuli za ovaj sirup cho-string?

Gdje si pročitao takve gluposti, slatki pedijatrijskih ne ispolzuetsya.Po barem pismen spetsialistami.Esli i čitati, čitati testiran medicinske izvore. I to je bolje razgovarati s pedijatrom (iako možda preživjeli starici uma i imenovati takvu „medicine”)

Ja ne preporučujem uzimanje Sladić voobsche.Eto nije sigurno preparat.Ochen mnogi kontraindikacije otkrivene tek u posljednjih 10 let.Dokazano, glikorizin (sadržaj i bogat slatki) uzrokuje rabdomiolize, u kojem se mišićne stanice uništene, dramatično povećava razinu kreatin kinaze i mioglobina. Razvijanje akutno zatajenje nedostatochnost.Pobochnyh učinci obiluju, sve opisati ne budu.Ne čuo da je liječnik propisao njezinu djecu.

Vegameal.com

Sirov korijen jagodica (liječnikovo mišljenje).

  • od admin
  • 17. lipnja 2012
  • 11
  • 735nbsp prikazi
  • 0 dionice
  • Facebook
  • Google+

Drugi lijek, izvorno od sive antike. Malo ljudi zna da je tinktura ljekovite ljekarne uključena u "Zlatni sedam" istočne medicine, zajedno s ginsengom i goji plodovima, koji su sada popularni diljem svijeta. Jednostavan i učinkovit lijek s minimalnim nuspojavama i blago produženim djelovanjem uz nisku vjerojatnost alergijskih reakcija. Izraženi slatki okus ne znači prisustvo šećera u obliku doziranja, osim toga, u Japanu i Kini sirup se koristi u shemama inovativnog liječenja dijabetesa i pankreasnih lezija. Lijek se teško može usporediti s modernim sredstvima, ali kao vezom pomoćne terapije ili zamjene, kako bi se spriječila ovisnost - to je sasvim prikladno. Druga niša likerskog korijenskog sirupa je niska toksičnost i, prema tome, varijabilnost s netolerancijom sintetičkih droga.

Aktivne tvari.

Glycyrrhizic kiselina i, zapravo, glycyrrhizin. Tvari intenziviraju aktivnost čile u bronhima, koja, prema tome, jača njihovu funkciju izlučivanja - sput je ukapljen i bolje čisti grlo. Osim toga, oni imaju širok raspon učinaka - od adrenalnog korteksa i završava s izraženom aktivnošću u hormonskom planu.
Također, te supstancije imaju slab protuupalni učinak, koji zajedno s ekskrecijskim sustavom djelotvorno djeluju protiv rezistentnog bronhitisa, koji ne trebaju antibiotsku terapiju.
Pektin, smole i lipidi manje vrijedne, ali uključene u mnoge metaboličke procese i nadopunjuju sliku terapijskog učinka.

Utjecaj na ljudsko tijelo.

Iscjeliteljska akcija - Cilia radi bolje, sputuma je rijetkost i učinak je mnogo izraženiji, ne toliko kao od bršljanina ili sintetike, ali droga obično dobro funkcionira.
immunopotentiator - slaba, ali u ovom području puno nije potrebno, stimuliranje adrenalnog korteksa javlja se lagano i postupno.
adaptogen - Mnogi sportaši, osobito bodybuilderi, uzimaju lijek da se oporave od treninga i suzbijaju kortizol kako bi povećali proizvodnju vlastitog testosterona.
laksativ - nije jaka, ali s kroničnom zatvorom vrlo je izražena, pogotovo jer u praksi nema nuspojava.
antimikrobno - uglavnom suzbija aktivnost stafilokoka.
Spazmolitički i antitumorski učinak ekstrakta licorice sada je stvar rasprave i bliže se proučava.

Upozorenja za uporabu.

  • Kronični i akutni bronhitis, ne opterećen bakterijskom komponentom. To jest, dok kontrolirate temperaturu i ispljuvak nije pretvoren u gnojno sredstvo, moguće je odvojiti puno pića, korijen laktoze i aspirin. Učinak uzimanja lijeka može biti ojačan bilo kojim vježbama disanja.
    Odstranjivanje bronha i cijelo stablo prije operacije.
  • Također je učinkovito uzimati korijen zelene kapljice u pacijentima u krevetu kako bi se povećala drenaža i izjednačila rizik od upale pluća. Bez dokaza - samo prvi put slijedi tečaj za brisanje bronha. Odvodnja za pacijenta koji leži je ista rutina kao i borba s tegobama, pa uzimamo slatki i naprijed - okrenimo se, dodirujte na prsima, obavimo masažu.
  • Traheitis bilo koje etiologije. Naravno, pod nadzorom liječnika i ako se ne pogoršava - traheja se obično lako čisti i slatki je odličan u ovom pomagalu.
    Blokiranje bronha s masivnim sluznicama u nekim bolestima. Rijetko dovoljno bolesti i jedna cvijeta s njima ne mogu, ali inhalacije i odljeva sluzi čine čuda.
  • Pneumonija, u okviru kompleks terapija. Nemojte očekivati ​​čudo učinak, ali droga čini dobar posao s pomoćnim funkcijama. U kombinaciji s ATSTS i drugim mucolytics, vrlo je popularan s takvim receptima, zbog niske toksičnosti. To je slučaj kada možete povećati dozu u dvije žličice. Ako se poveća krvni tlak ili pojave druge nuspojave, dozu će morati biti smanjena.
  • Bolest ulkusa u remisiji i gastritis. U svakom slučaju, ne u krvarenju i boli - samo u neostrom razdoblju. Strogo promatrajte dozu, lijek povećava lučenje sluzi u probavnom traktu, a ovo je prepuno njegovih komplikacija. Velika količina tekućine, bolje od ne-kiselih sokova ili slabog čaja - bit će dobar dodatak.

Doziranje.

U odraslih, najmanje tri puta dnevno, otprilike desertna žlica - može se razrijediti u čaju ili vodi.
Djeca - nanosite pažljivo, oko pola žličice.
Mala do dvije godine - samo nekoliko kapi u desertnoj žličici vode ili soka.
Pažljivo proučite umetak i nemojte eksperimentirati s dozom.

Kontraindikacije.

Mnogo ih nema, ali se moraju strogo promatrati. Gastritis u akutnoj fazi, ulkus u akutnoj fazi, preosjetljivost na komponente. Diabetes mellitus je pod strogim nadzorom liječnika. Riječ je o trudnoći, ovdje je potrebno koristiti načelo prikladnosti liječenja, kada njegove koristi nedvosmisleno nadilaze štetu i opasnost od fetusa.

Kako prepoznati lažnu.

Mnogi ljudi misle da takav jeftin lijek nema apsolutno nikakvu potrebu krivotvoriti, a oni su pogrešni. Zbog tečnosti i jednostavnosti rada, prevaranti dobivaju super dobit čak i od najjednostavnijih tinktura. Uostalom, zašto trebamo pripremiti sirovine, održavati proizvodnu formulu i provoditi istraživanja, ako je moguće miješati boje s dodatkom hrane? Slatki je vrlo lako odrediti - daje puno pjene. Prije su joj, uz pomoć, žene odjevene u odjeću kad nije bilo sapuna. Pomiješajte tinkturu s vodom i protresite ga - ako postoji obilna pjena, onda je sve u redu.

Nuspojave

Pored klasičnih alergijskih reakcija s licoricama, može se povezati nekoliko neugodnih trenutaka, prilično su rijetki, no vrijedno ih je znati i promatrati. Prva je pogrešna raspodjela tekućine u tijelu, kao posljedica kašnjenja i edema. Drugi poremećaji u genitalnom području. Hormoni i korteks nadbubrežne žlijezde ponekad mogu imati drugačiji učinak, uključujući i negativan učinak. Ako se nešto takvo dogodi, vrijedi zaustaviti lijekove i kontaktirati liječnika.

Autor: Kirill Sukhodolets (liječnik)

Više korisnih materijala:

  1. Ascoril sirup: upute + mišljenje liječnikaPreporuča se ovaj lijek namijenjen liječenju kašlja i disanja.
  2. Odaberite sirup kašlja - preporuka.Prije nego što nastavimo s pregledom, treba zapamtiti jednu stvar.
  3. Gedelix sirup: upute za uporabuDjelotvornost mnogih lijekova koji su biljnog podrijetla je široko raspravljana, a ponekad.
  4. Sirovi pas rose - preporuke za korištenje sirupa ruže.Sirup pasa je poznati lijek od davnih vremena. Koristi se.
  5. Tinktura echinacea (mišljenje liječnika).Tko ne poznaje echinacea, a posebno tinktura od nje.

Korijen od sladića

Korijen od sladića (Engleski licorice korijen) - lijek za liječenje bolesti gornjeg dišnog trakta, osim toga, koristi se kao protuupalno, oblažući gastritis i gastrointestinalne bolesti.

Korijen jagoda: trava

Licorika je gola, ili Licorice je višegodišnja zeljasta biljka. Raste na području Europe, u Sjevernoj Africi, Aziji. U Rusiji je laktacija smještena na jugu iu zapadnom Sibiru. Za medicinske svrhe koriste se uglavnom korijenje i rizomi. okupiti korijenje sladića tijekom godine, pranje, izrezivanje na male komadiće i sušenje, mogu se čuvati do 10 godina.

Korijen jagodice: sastav

Korijen od sladića sadrži mnogo korisnih tvari:

  • fruktoza i saharoza;
  • organske kiseline;
  • smole;
  • tanini;
  • flavonoidi, uključujući kvercetin;
  • vitamin C;
  • karoten.

Korijen jagodice: svojstva

Korijen od sladića ima ekspektoran, diuretik i laksativna svojstva. Pripravci s ekstraktom biljke ili drugim sredstvima uz uporabu sirovina nezamjenjivi su u liječenju bolesti dišnog sustava.

Licorika se također može koristiti kao imunomodulirajuće sredstvo, korištenje ove biljke pridonosi brzom liječenju ARVI i drugih prehlada. Antibakterijska i protuupalna svojstva korijen sladića se koriste za liječenje kožnih bolesti i ekcema.

Korijen od sladića: akcija

U sastavu korijen sladića postoje saponinske tvari koje iritiraju sluznice i pridonose povećanom lučenju lučenja žlijezda - zbog toga, slatki i imaju izlučujući, diuretski učinak.

Korijen jagodice: aplikacija

Korijen od sladića Koristi se u medicini, kuhanju i industriji.

  • U medicini - za liječenje grla i ždrijela, bronhijalna astma; kao urin, koleretski, laksativ, ekspektoran. Zahvaljujući sadržaju fruktoze i saharoze, korijen sladića mogu se koristiti umjesto šećera kod dijabetesa, kao i stevije. Ekstrakt biljke dio je pripravaka za liječenje gastritisa i čira, hemoroida, reumatizma i gihtova.
  • U kuhanju: korijen sladića Koristi se kao sredstvo za pjenjenje u bezalkoholnim pićima, kvazu, pivu, whipping bjelanjke.
  • U industriji: sredstvo za ekspandiranje u aparatima za gašenje požara, kao bojilo, u proizvodnji tinte, tinte; u proizvodnji nikotinskih cigareta.

Korijen od sladića: liječenje

Korijen od sladića se koristi za liječenje sljedećih bolesti:

  • gornji dišni put,
  • bronhijalna astma,
  • gastritis i ulkus želuca i duodenuma,
  • dijabetes,
  • reumatizam,
  • proljev,
  • giht,
  • adenoma prostate,
  • impotencija,
  • ekcema.

Korijen od sladića: pupoljci

Korijen od sladića potrebno je koristiti u liječenju bolesti bubrega: pijelonefritis, urolitijaza. Ali s nedostatkom bubrega likerica samo štetu. Stoga, prije nego što se ova biljka liječi, trebate se posavjetovati s liječnikom.

Korijen jagodice iz kašlja

Korijen od sladića učinkovite u liječenju suhog kašlja: aktivne tvari ubrzavaju izlaz pluća iz pluća. Za liječenje možete koristiti sirup, ekstrakt, ekstrakti u tabletama i tinkturu korijena s licem. Lijekovi s korijenom s licem ne smiju se koristiti više od 10 dana.

Korijen s licama: ekspektorant

U bolesti dišnog trakta, količina ispljuvaka se povećava, što je prisutno u tijelu i u normalnom stanju u manjoj količini. Velika količina ove tajne je povoljno okruženje za umnožavanje patogenih bakterija. Izgaranje korijenja ili sirupa od njih izražava ekspektoransko djelovanje i pomaže mučenju da napusti tijelo.

Korijen od sladića: čišćenje, čišćenje

dobivanje esencije korijen sladića (1 žlica za 1 kipuću vodu, kuhati na vodenoj kupelji 20-30 minuta), možete očistiti limfni sustav i tijelo kao cjelinu. Potrebno je piti ovaj lijek 10 dana na prazan želudac; Licorika potiče oslobađanje troske i toksina, ima lagani umirujući učinak.

Zajedno s korijen laktoze Izvrsno sredstvo za čišćenje tijela je trifal.

Korijen jagoda: za imunitet

Sirup ili bujon korijen sladića se preporučuju za podizanje imuniteta. Ova biljka ima imunostimulirajući učinak, aktivne tvari povećavaju proizvodnju interferona koji se bore protiv virusa i bakterija. Korijen od sladića Djeluje učinkovitije rhodiola rosea i echinacea purpurea.

Korijen jagoda: za mršavljenje

Za gubitak težine, korijen laktoze Koristi se ako je probavni trakt oštećen. Decoctions i tinktures korijena iscjeljivanja pomažu ukloniti štetne toksine i nepotrebne troske iz tijela i normalizirati probavni sustav. Gubitak težine s ovim pristupom je zanemariv, za postizanje brzih rezultata bolje je kupiti Acai bobice ili više pristupačan đumbir, koji ubrzavaju metabolizam i potiču gori višak masnoće.

Korijen jagoda: za lice

Korijen od sladića može se koristiti za dnevnu njegu kože. Aktivne komponente biljke njeguju, izbjeljuju, omekšavaju i sprječavaju pojavu prvih bora. Korisne tvari iz korijen sladića izazvati aktivnu proizvodnju kolagena, koja je odgovorna za elastičnost i elastičnost.

Za svakodnevnu njegu kože možete koristiti poseban losion: 1 tsp. zdrobljeni korijeni uliti čašu kipuće vode i inzistirati na nekoliko sati u toplinu. S ovim rješenjem možete obrisati lice ujutro i navečer.

korijen Licorice: za kosu

Za kosu koraod slada Također je potrebno: aktivne tvari njeguju vlasište, sprečavaju gubitak kose i borite se s perutom. Izvadnik iz korijene sladića dio je šampona i balzama, ali možete ispirati kosu s izgaranjem korijena nakon pranja glave. Rezultati će štrajkati: glatka, svilenkasta, jaka i najvažnije zdrava kosa. Drugi uvjet za kosu može se poboljšati, koristeći tinkturu ginsenga ili crne slanine.

Korijen jagoda: za kožu

Korijen od sladića vrlo korisno za kožu. Tvari u bjelilici biljke, oslobađaju pigmentne mrlje, pomlađuju kožu, također liječe male rane i uklanjaju upalu. Losion od korijen sladića možete isprati problem kože, nakon nekoliko aplikacija, mali pimples i upale će biti izgubljen. Korijen laktoze možete liječiti ekcem i dermatitis.

Korijen od sladića: od pigmentnih mrlja

Korijen od sladića Također se koristi za pigmentirane mrlje, budući da ima svojstva izbjeljivanja. Za borbu protiv mrlja, možete koristiti razrijeđen korijen ekstrakt slatkiša ili nekoncentriranu juhu u obliku 10-minutnih komada. Nakon uklanjanja takvog kompresije morate podmazati kožu s krema za hidratizaciju. Aloe vera također djeluje učinkovito.

Korijen s licama: s dijabetesom

Korijen od sladića sadrži saharozu, fruktozu i glicirizinsku kiselinu, koji su zamjena za tradicionalni šećer. S dijabetesom sirup od korijenja cvjetova može se konzumirati u malim količinama kao zaslađivač, a izvarak svježeg ili sušenog korijena smanjuje šećer u krvi.

Korijen jagoda: za žene

Žene mogu konzumirati lijekove iz korijen sladića (kao i iz crvene djeteline) za regulaciju ciklusa i smanjenje intenziteta boli i nelagode tijekom menstruacije.

Ako je ciklus slomljen, možete pripremiti poseban bujon. U jednakim količinama uzeti (1 tbsp.):

  • korijene sladića,
  • smreka,
  • St. John's Wort,
  • rusti su mirisni.

Pomiješajte sastojke, uzmite 2 žlice. smjese, ulijte 0,5 1. kipuću vodu, toplo pola sata u vodenoj kupelji, odvod. Pijte lijek razrijeđen 1: 4 u dvije čaše dva puta dnevno.

Korijen od sladića: hormoni

Izbjegavanje korijenja slatke vode također se može koristiti za vraćanje hormonske ravnoteže: povećava se razina ženskih hormona (estrogen), a muški (testosteron) smanjuje. koristi korijen sladića kao aktivator estrogena za cikličke poremećaje u kombinaciji s piskavicom, cinkom, vitaminom B6 i stevijom.

Korijen jagoda: testosteron

Korijen od sladića smanjuje testosteron, što je potrebno u liječenju određenih ženskih bolesti (sindrom policističnih jajnika, neplodnost). Naravno, korijen sladića smanjuje muški hormon sporiji od sintetičkih lijekova, ali učinak je i dalje prisutan.

Muškarci su bolji korijen sladića Nemojte koristiti da ne smanjite razinu muškog hormona. Ako postoji želja za povećanjem naprotiv, onda možete uzeti tribulu i yohimbe.

Korijen jagodice: HIV

Decoctions i tinkture konji od slatkiša sadrže tvari koje potiskuju razvoj HIV virusa, povećavaju imunitet i ukupnu otpornost tijela na viruse i bakterije. Tinktura se priprema jednostavno: 100 g korijena se izlije u vodu i ostavi se 24 sata, potom drenira i ulije s 0,5 litre votke. Napunite 10 dana. Uzmite 5 kapi 2 puta dnevno nakon jela. Tijek liječenja je najmanje 3 mjeseca.

korijen Licorice: u trudnoći

U trudnoći je apsolutno nemoguće koristiti korijen sladića:

  • mijenja se ravnoteža vode i soli, što dovodi do edema;
  • postojeće hormonsko podrijetlo je slomljeno, što može imati loš učinak na stanje žene i djeteta.

Korijen jagoda: za djecu

Korijen od sladića mogu se dati djeci u liječenju kašlja i respiratornih bolesti. Najvažnije je promatrati naznačene doze, jer mala djeca trebaju doslovce kapljicu sirupa ili bujona razrijeđenog u vodi. Djeca od dvije do 12 godina 0,5 tsp. razrijeđena u ¼ šalice vode.

Korijen jagodice: kapsule

Korijen od sladića dostupan je u različitim oblicima doziranja, uključujući kapsule. Ovdje je koncentracija aktivne tvari maksimalna (400 mg). Kapsule se rastope u želucu, a ekstrakt se brzo apsorbira u krv. Za uzimanje takvog lijeka trebate 2 puta dnevno za 1 kapsulu.

Korijen jagodice: u tabletama

Korijen od sladića u tabletama vrlo je prikladan za upotrebu. Ekstrakt slatke vode se nalazi u visokoj koncentraciji, prije upotrebe, tableta se mora otopiti u vodi, i trebate piti lijek samo dva puta dnevno.

Korijen od sladića: ekstrakt

Ekstrakt korijena slatke vode Dostupan je u dva oblika - suhe i guste tekućine. Suhi ekstrakt može se pripremiti, napraviti tinkture, uzeti samo manju koncentraciju, gusti - razrijediti vodom.

Korijen jagodice: sirup

Sirup korijena sladića Je popularan i učinkovit kašalj lijek za djecu i odrasle podjednako. Sastav lijeka uključuje samo prirodne i sigurne komponente. Proizvodi se u bočicama tamne boje, s dozom od 150 ili 200 ml. Sirup se može kupiti u ljekarnama ili naručiti na vašem omiljenom mjestu.

Korijen jagoda: tinktura

Tinktura korijena slanica pomaže u borbi s probavnim poremećajima, uz mučninu i normalizaciju probave. Tinktura na gusarskoj osnovi može se kupiti u apoteku ili sami: 200 g korijena sipati 1 litre alkohola, inzistirati na 2 tjedna na tamnom mjestu. Uzmi 5-10 kapi dva puta dnevno.

Korijen jagoda: bujon

Ako je uporaba alkohola kontraindicirana, možete pripremiti izvarak: 1 tbsp. tla korijene sladića sipati kipuću vodu, držati na vodenoj kupelji nekoliko sati i odstraniti. Uzmi 1 tbsp. dva puta dnevno. Spremite juhe u hladnjak ne duže od 2 dana.

Korijen jagoda: suho

Korijen od sladića uglavnom se koristi u suhom obliku. Možete kupiti sjeckani korijen ili male dijelove rizoma, ali prije nego što ga upotrijebite, još uvijek morate rezati u komadiće.

Korijen s licama: čaj

Za održavanje tonusa tijela možete piti čaj od prirodnog slada. Proizvođači proizvode nekoliko vrsta čaja s čipkom: čist (samo korijen biljke) i s aromatskim aditivima (vanilija, narančasta). skuhati čajni čaj može se obaviti na uobičajeni način, ali dovoljno će trajati 1 tsp. suhu smjesu. Okus ovog pića je vrlo ugodan i slatan, zahvaljujući glicirizinskoj kiselini.

Korijen jagodice: zbirka

Korijen od sladića često uključene u biljne lijekove: dojke, diuretike i laksative. Za pripremu dojenja morate uzeti u ravnopravnoj količini korijen lakta, plantaža, majke i majke; od bolesti bubrega - korijenje sladića, lišće breze i medvjeđe.

Korijen korijena: okus

Za okus korijen sladića vrlo slatko, jer u svom sastavu postoje šećeri prirodnog podrijetla.

Korijen Sol odki: upute

Korijen jagoda je djelotvoran lijek za sljedeće bolesti:

  • faringitis, laringitis, bronhitis, astmu;
  • dijabetes melitus;
  • poremećaji probavnog trakta (konstipacija, proljev);
  • gastritis i ulkus želuca;
  • ženskih bolesti i poremećaja hormonskog sustava;
  • liječenje kožnog dermatitisa i ekcema;
  • poremećaji funkcije bubrega (osim akutnog zatajenja bubrega).

Korijen od sladića mogu se konzumirati odrasli i djeca, promatrajući preporučene doze.

Korijen jagodice: kako se poduzeti

uzeti korijen sladića moguće je, prethodno konzultirati liječnika i promatrati predložene doze. Bez obzira na oblik otpuštanja (sirup, tablete, kapsule ili domaće tinkture i dekocije), lijek treba isprati vodom.

Korijen jagoda: kako piti

Piti dekocije korijena sladića, tinkture, otopine tableta, sirupi treba uzimati dva puta dnevno nakon obroka u preporučenoj količini.

Korijen jagodice: u ljekarnama

Pripreme s korijen laktoze možete kupiti u apoteku na relativno demokratskoj cijeni. Postoji mnogo proizvođača, važno je da ne pogriješite i odaberete kvalitetan proizvod.

Korijen jagodice: kontraindikacije

Koliko je koristan lijek korijen laktoze niti je bilo više kontraindikacija koje još imaju:

  1. individualna netolerancija,
  2. trudnoće i laktacije,
  3. teške bolesti jetre i bubrega,
  4. gojaznost
  5. hipertenzija.

Korijen s licama: kupiti, cijena

Ovdje je takav široki raspon oblika, doza i proizvođača korijen sladića:

1. Kupi sada korijen sladića po povoljnoj cijeni i uz zajamčenu visoku kvalitetu mogu biti u poznatoj američkoj online trgovini iHerb organic (kupnja u dolarima, rubalja, grivna itd., recenzije na ruskom za svaki aditiv).
2. Detaljne upute kako staviti narudžbu: Kako postaviti narudžbu za iHerb!
3. U prvom redu, koristeći promotivni kôd Aicherb, uštedjet ćete 5 dolara! Preporučujemo da iskoristite, od. po drugi redoslijed, popust neće više biti dostupan, pa čak i gotovinske usluge neće vratiti kamate od kupnje, jer cijene su vrlo niske! Ali to nije bilo sve iznenađenja, svakako pogledate akcije i promotivni kôd ravno prodaje može kupiti originalne pametne telefone i tablete s popustom promocije kod 003 će kupiti audio i video opremu za dom, promotivni kôd Letual daju popuste na kozmetiku i promocije kod Lamoda donijeti najbolje dionice u odjeća 1000 marki.
4. Sve o plaćanju i dostavi: iHerb plaćanje iHerb isporuke!

Izvor fotografije: iHerb.com

Kako ste pomogli korijen sladića?

Sirup korijena s likorama - upute, testovi, analozi

U prirodi, postoji ogroman broj korisnih biljaka koje se koriste za izradu lijekova protiv mnogih bolesti.

Neki od njih su neophodni u borbi protiv bolesti srca, drugi se široko koriste za liječenje bolesti gastrointestinalnog trakta, drugi pomažu uklanjanju simptoma bolesti dišnog sustava. Na broju potonji se koristi čudotvorni lijek - sirup s licem.

U ovom članku ćemo razmotriti zašto liječnici propisuju Solodki sirup, uključujući upute za uporabu, analozi i cijene za ovaj lijek u ljekarnama. REALNI KOMENTARI ljudi koji su već iskoristili likerski sirup mogu se pročitati u komentarima.

Sastav i oblik otpuštanja

Korijen jagoda je priroda biljnog podrijetla. U svom sastavu, možete pronaći komponente kao što su:

  • glicirrizin (6 do 12%);
  • glicirizinsku kiselinu i njene soli;
  • flavon glikozidi;
  • izoflavoni;
  • derivati ​​kumestana;
  • hidroksikumarina;
  • steroide;
  • eterična ulja.

Syrup sladić odnosi se na učinkovite tvari za suzbijanje kašlja. Sljedeće komponente mogu se naći u sirupu:

  • korijen lakrije - 4 g;
  • alkohol - 10 g;
  • sirup šećera - 86 g.

Farmakološko djelovanje: mukolitički lijek prirodnog podrijetla.

Koja je svrha sirupke sladićice?

Sirup na osnovi rizoma slatkića djelotvoran je u bolesti:

  • sve vrste bronhitisa;
  • pneumoniju;
  • sinusitis;
  • upala pluća;
  • bronhijalna astma;
  • trbuha i dvanaesnika tijekom razdoblja iscjeljenja;
  • herpetička infekcija;
  • virusni hepatitis;
  • traheitis;
  • gastritis u remisiji;
  • čireve različite prirode.

Pozitivni rezultati zabilježeni su pri korištenju licorice u borbi protiv mnogih patogenih organizama i virusa. Pozitivan učinak korijena korijena na tijelo je zabilježen - antitumorski učinak. Licorika također može pročistiti krvne žile u ljudskom tijelu, štedi ga od prekomjernog kolesterola.

Mehanizam djelovanja

Sirup od slatkice ima, na prvom mjestu, ekspektoran učinak, što je objašnjeno visokim sadržajem glicirrizina. Osim toga, lijek je karakteriziran protuupalnim djelovanjem i djeluje kao imunostimulant.

Sadržaj polisaharida također osigurava slabo izraženi antivirusni i antibakterijski učinak, zbog čega se korijen lakrije često koristi u liječenju bolesti uzrokovanih izlaganjem patogenim mikroorganizmima.

Upute za uporabu

Sirup ove ljekovite biljke treba uzimati najviše četiri puta dnevno nakon jela. Vrlo je važno da nakon uzimanja ovog sirupa osoba pijete puno tekućine, a to mora biti učinjeno odmah.

  • Unutar, odrasli za 1 žličicu od deserta u 1/2 šalice vode 3 puta dnevno. Djeca do 2 godine - što više kapi kao dijete nekoliko puta dnevno, 2-12 godina - 1/2 čaj u 1/4 šalice vode, više od 12 godina - 1 žličica 3 puta dnevno, trajanje tečaja je 7-10 dana.

Korijen jagodica preporučuje uporabu oprezno trudnih i dojilja, osoba koje pate od dijabetesa. U tim slučajevima, uporaba sirupa može započeti tek nakon preporuke liječnika.

Pronašli su zakleti neprijateljice gljiva! Nokti će se očistiti za 3 dana! Uzmi ga.

Kako brzo normalizirati arterijski tlak nakon 40 godina? Recept je jednostavan, zapišite.

Umoran od hemoroida? Postoji izlaz! Može se izliječiti kod kuće za nekoliko dana, potrebno je.

Prisutnost crva kaže SMELL iz usta! Jednom dnevno, popijte vodu s kapom.

kontraindikacije

Kontraindikacije prema Solodki u obliku juha i infuzija su:

  1. Ciroza jetre;
  2. Hipertenzivna bolest;
  3. Hipokalemija (nedostatak kalija);
  4. Povećana osjetljivost organizma na biljke ili pomoćne komponente;
  5. Organska oštećenja srca, uključujući perikarditis i miokarditis;
  6. Trudnoća i razdoblje hranjenja;
  7. Funkcionalni poremećaji jetre;
  8. Zatajenje bubrega.

Kontraindikacije s licoricama u obliku sirupa su gastritis i peptički ulkus želuca i 12 dvanaesnog ulkusa u fazi egzacerbacije.

Nuspojave

Ako se promatraju terapeutske doze, u većini slučajeva sirup s licem je siguran i ne uzrokuje nuspojave. Ipak, neki su mogući:

  • nekontrolirani prijem može izazvati kršenja srčane aktivnosti;
  • postoji svibanj biti oteklina (posebno, periferne);
  • s produljenim korištenjem takvog uređaja može se povećati pritisak, što je osobito opasno za hipertenzivne bolesnike;
  • mogu se pojaviti abnormalnosti u radu probavnog sustava: mučnina ili povraćanje, bol u trbuhu, oteklina.

Postoji mogućnost razvijanja alergijske reakcije, može se manifestirati u obliku urtikarije, edema i drugih znakova.

analoga

Strukturni analozi za aktivnu tvar:

  • Kružić korijena jagoda;
  • Sirup korijena slanoga slada;
  • Slatki sirup;
  • Liccerice ekstrakt guste;
  • Ekstrakt sladoleda je suh;
  • Korijen jezera je gust.

Pažnja: uporaba analoga mora biti dogovorena s liječnikom.

Prosječna cijena sirupa sorbentsa u ljekarnama (Moskva) iznosi 75 rubalja.

Lakirica je gola

Naziv na latinskom: Glycyrrhiza glabra

sinonimi: čaša glatka, licorice, licorice, korijen laktoze, korijen laktoze, verbet, slatki korijen, licorice, licorice

  • Liječenje bolesti
  • kontraindikacije
  • recepti
  • Recenzije
  • Liječnički savjet
Trajne mahunarke visine od 40-70 cm debelim kratkim gomoljasto, iz koje se protežu prvi podzemni horizontalna duljina mladica sa 2 pupa na krajevima i vertikalni (ne prodiru u koliko metara dubine) jednostavna ili subramose korijen. Proizlazi uspravno, neravnopravan, dlakavi. Listovi su zamjenski, neparni, s duguljastom jajastom, točkastom lišću, prekrivenom donjom stranom pahuljicama i brojnim žlijezdama. Cvjetovi su leptir, bjelkasto-ljubičasta, sakupljeni u debelim cvjetovima raka. Plodovi su mnogobrojni, srpasti su savijeni.

Liječenje bolesti

Licorika se koristi za liječenje sljedećih bolesti:

kontraindikacije

Licitacija je kontraindicirana u:

Recepti 1

Licorika je gola - s peptičnim ulkusom želuca i duodenuma, hiperacidnog gastritisa. koristi se kao protuupalni i antispazmatični

1 žlica nasjeckanog korijena sipati 200 ml. kipuću vodu u termos, inzistiraj na 2 sata, odvodite. Uzmite 1 žlicu 3-4 puta dnevno.

Uz česte prehlade (za poboljšanje imuniteta)

1 žlica nasjeckanog korijena sipati 0,5 litre kipuće vode, inzistirati na 8 sati, a zatim kuhati na laganoj vatri 10 minuta, soj. Uzmite 1 žlicu 4 puta dnevno, nakon jela. Tečaj je 3-4 tjedna.

Uz akutni i kronični bronhitis, upala pluća, apsces pluća, plućna tuberkuloza, akutna respiratorna virusna infekcija, akutna bolest dišnog sustava, bronhiektazija, pleurizam. Primijenjeno kao ekspektorant i protuupalni lijek

10 grama zdrobljenog korijena sipati 200 ml. kipuću vodu, kuhati ispod zatvorenog poklopca, u kipućoj vodenoj kupelji 20 minuta, inzistirati na 2 sata, sirovine istiskuju, odvode. Donesite volumen s kuhanom vodom u izvornik. Uzmi 1 žlica 4-5 puta dnevno.

Kod adenoma prostate

1 žlica nasjeckanog korijena sipati 500 ml. voda se kuhati na laganoj vatri 10 minuta, inzistirati na tome da se ohladi, odvodite. Uzmi 2-3 šalice 3 puta dnevno, 30-40 minuta prije jela.

Uz bronhijalnu astmu, bronhitis

1 žlica sjeckani korijen uliti 1 čašu vode, pirjati 10 minuta, inzistirati 1 sat, soj. Uzmite 1 žlicu 4 puta dnevno.

S sindromom mamurluka

Žvakati mali komad korijena, to će vam pomoći olakšati stanje.

prah

Temeljite korijen u stanje praha. 1/2 čajna žličica praha pomiješana s 1 žličicom meda. Uzmi 3 puta dnevno.

losioni

Uz alergijski dermatitis, ekcem

Uzmi 1 dio korijena tla u 10 dijelova kipuće vode, inzistirajte na termosnoj noći, odvodite. Obilno navlažite tampon i nanesite na zahvaćeno područje 1 sat (može se pričvrstiti zavojem) 1-3 puta dnevno.

Recenzije

Anna

Yuliya Evgenevna, hvala.

Želim podijeliti da urtikarija nestaje. Popijem korijen od slada, kao što si mi preporučio, Rosehip, Buzina, Tansy.

31.3.17 Elena

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Završio sam peti četvrti put bradavog maternice s crvenom četkom, ja sam navodnjavao Rosemaryom, Solodkom i Grushancom. mjesečno je postalo manje bolno, jajnik je postao manje bolan. Počelo se osjećati mnogo brže, stanje kože poboljšalo (nema osipa prije menstruacije). Ciklus je postao duži 2-3 dana, a mjesečni nisu niži kao i prije. Sada mogu raditi bez bolova, i što je najvažnije, da ovaj put nije bilo divlje migrene.

Yulia Evgenevna, jako sam zadovoljan mojim rezultatima i želim nastaviti s biljnim tretmanom!

29.09.16 Elena

Dobar dan, draga Julia Evgenievna!

gotovo bez glavobolja.

Hvala vam puno!

16.09.16 Olga

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Ove biljke koje smo poduzeli za promicanje zdravlja i, osobito, od adenoida. Sve je super! O adenoidi se ne sjećam i cijela prošle godine nije ozlijeđen.

Puno vam hvala. Vi ste tek posljednja prilika za mnoge bolesne, očajne i razočarane u tradicionalnoj medicini.

03/01/16 Olga

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Nakon pijanih juha bilja, tinkture Comfrey i magičnih grašaka iz korijena čička i duckweed, kćer je prestala biti bolestan. Nos uvijek dobro diše, i zaboravili smo na adenoide. Sada je u prvom razredu, u novom timu, au isto vrijeme jesenje i zima studiraju bez prolaza.

Dala sam joj: Calendula officinalis - 1, Echinacea purpurea - 1 žličica, eukaliptus ostavlja - 1 srednje, korijen sladića - 1 žličica, šipka - 1, maćuhica - 1. loptice od čičak korijen i vodena leća močvaru (1: 5). Pomogla je ovim biljem.

11/06/14 Vera Nikolaevna

Pozdrav, Julia Evgenievna! Jučer je predala analize. Bio sam vrlo zadovoljan takvim rezultatima. Nisam mogao vjerovati u moje oči - kolesterol je pao s 7,47 na 4,63. U mene je takav pokazatelj iu mladosti nije bilo. Sada pijem zbirku bilja koje ste mi savjetovali. Istina, nisam pronašla korijena slatkoga kora, baš sad sam to naručila u vašem dućanu u Moskvi.

Uz zahvalnost iz Minskog.

16.07.16 Olga

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Hvala vam puno! Zbirka koju si mi dala, stvarno mi je pomogla (samo sam Solodkinu golu uklonio, jer od djetinjstva ne mogu to podnijeti).

Prvo, ostala su stalna bučna bol u donjem dijelu trbuha, postala sam manje razdražljiva i općenito mi se promijenila moja opća percepcija svijeta.

Još jednom, puno hvala, Julija Evgenevna, a vama želim dobro zdravlje!

Liječnički savjet

Anastasia

Julia Evgenievna, dobro vrijeme. Prije 1,5 godine, moj sin (4,5 godina) bio je dijagnosticiran dijabetesom tipa 1. Nakon izbijanja, odbili su od inzulina i do danas bez nje. Na low-dijetalnoj prehrani. SG 5.5. Poremećaji, koji su porasli godinu dana od svih na 1 sm. Nedostatak težine. Visina 102cm, težina 14,8kg. Hormoni štitnjače s laganim odstupanjem od norme, prema hipofunkciji. Počeo je piti zbirku slanice, Repeshok, Sophora, Lopukh, Siksha. Stvarno se nadam za vašu pomoć. Hvala ti.

Nastia, dobro poslijepodne!

Ti si pravi majka-junakinja! Bez inzulina, morate znati kako!

No, zaostajanje u razvoju može biti posljedica ne samo hipofunkcije štitnjače, već i manjka leptina; pa čak i manifestacija poliglampularne insuficijencije (patologija hipofize, ili nadbubrežnih žlijezda)

Hitno pošaljite brojke hormona prema normama laboratorija, nešto što ćemo razmisliti. I trebate vidjeti razinu leptinove krvi. Nadam se da STG i kortizol neće biti potrebni.

Čekam kodom DETSID!

05/29/18 Nina

Dobar dan, draga Julia Evgenievna! Dopustite mi da izrazim svoju duboku zahvalnost na pomoći ljudima, a ja chisle.Po u tekstu ispod je pitanje. Pišete tečaj od 2 mjeseca, promjena bilja. Ne razumijem baš baš. Ako od svih tih bilja kuham jednu kolekciju, onda ono što bi nakon toga pilo. (Svaka biljka, vjerujem, uzmi što usmjerena na pakiranju temelji se na određenoj količini vode. Voda može biti 100ml. Grassa za audio, 200ml. Za drugu, itd, onda se povuče količinu vode. i koja će koncentracija biti.) Hvala unaprijed za odgovor. Srdačan pozdrav, Marija

Draga Nina, hvala!

Prvo se bavimo ovom zbirkom:

Sve njezine biljke, osim korijena sladića, uzimaju se u žlicu ("Bilje bez naznaka doze uzeti žlice").

Ovdje ste otvorili paket i izašli iz njega NE SVI, ali neki. Neka bude 7 žlica. Grind, kao što je navedeno u receptu, i

sipati ih u čistu i suhu staklenu posudu. Ponovite postupak sa svakom travom iz svakog paketa.

Imate dosta mješavine bilja u posudi. Sada dobro promiješati s žlicom i dobro protresite nekoliko puta. Učinite to prije svake piva.

Sada je smjesa postala homogena i može se nadati da se sva bilja ravnomjerno miješaju.

I posljednji korak prije kuhanja:

Iz cijele smjese uzmite jednu žlicu i napunite ga s 300,0 ml hladne pitke vode.

Zatim slijedite recept.

Ova količina smjese će trajati 10 dana, a tijekom tog vremena osjetit ćete neke učinke. Kada smjesa završi, pripremite novu. Cijeli tijek ljekovitog bilja je 2 mjeseca.

Ali ono što biljke nakon toga poduzeti pokazat će vaše testove i dobrobit.

MIGS bi trebao biti pijan ako se virus dokazuje da je aktivan.

Nadam se da ćete uspjeti!

Još jednom, sretno i prije veze!

Olgsa

Dobro došli! Pomozi molim. Dijete ima 1,4 godine. Od rođenja, pati od atopijskog dermatitisa na pozadini staphylococcus aureus. Sjedimo na najstrožoj prehrani: puretina, riže, heljde, zelene jabuke, nealergenskog povrća, rižinih kruhova. Svako odstupanje od prehrane daje reakciju. Moja kćer uvijek želi jesti, nema dovoljno vitamina za takvu hranu. Alergolog je imenovao ili imenovao ketotifen, na njemu ili njemu bilo je snažno crvenilo, kao u strukturi krumpirov škrob. Obradeni bakteriofagi, antimikrobni lijekovi, probiotici - problem se ne odmiče. Bilo koji hladni završetak s opstruktivnim bronhitikom već je prenesen već nekoliko puta. Pokušali su se liječiti biljem Cheredoy, Letter, Tsetrarium: oni se pojavljuju kao sopelki, kašalj kao reakcija. Dostavili smo analizu alergena, analiza nije bila informativna, gotovo sve negativna, iako je jasno da je dijete alergično. Molim vas, molim Vas, da li nam vjerojatno pomažete ili pomažete s bilo kojom travom, jako se bojim eskalacije bronhitisa u astmi. S takvim bronhitis pomaže samo berodualni i hormonalni pulmicort. Radujem se što ću vam odgovoriti, hvala unaprijed!

Mogu zamisliti koliko trpiš!

Vrlo je vjerojatno dijete NIJE alergija u uobičajenom smislu, ali prava hrana netrpeljivost. Postoji takva dijagnoza!

Moramo gledati crijeva sekretorni imunoglobulin ili Ig E u krvi i povećati imunoglobulina A.Rezkoe potvrditi tu činjenicu, a zatim morate proći sve testove na toleranciju hrane.

S glutenom ste već shvatili. No djetetu je dozvoljeno juhe od povrća sa žitaricama; Svako meso na koju nema reakcije netolerancije. To se događa da s alergijom na govedinu, beba tiho jede janjetinu.

Možete kušati domaće džemove, džem, domaću tjesteninu i rezance od brašna bez glutena; jaja i prepelica, ali farma.

Iz ljekovitog bilja probajte ovu zbirku:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tsp pomiješajte 1 sat 150,0 ml hladne pitke vode, zatim pustite da se kuhate i nakon 5 minuta narepite u termos sat vremena. Procijedite, stisnite, dodajte 150,0 ml. Pijte 30.0 ml 5 puta dnevno, prije jela. Trajanje 1,5 mjeseca, mijenjanje bilja.

Pre-made uzorak:

Pripremite izvarak male količine jednog od trave i vode, umočite esencije od prirodnih materijala i siguran za jedan sat u sredini s unutarnje strane podlaktice. Odsutnost crvenila, oteklina, svrbež - poziv na sigurnu uporabu i obrnuto.

Za kašalj s grčevitim elementima, koristite kapljice tekućeg amonijaka (uz uzorak koji treba prethodno napraviti) ili Lobelia natečenu infuzijom:

- 1 tsp. suhe trave lobelia pour 200.0 70% alkohola (ili ljekarne Herboton) i inzistirati na tamnom mjestu 10 dana, stisnuti i naprezati.

Piti tijekom napada, ne više od 4 kapi za svaku godinu života djeteta, 2-3 puta dnevno. Cijena ne prelazi 4-5 dana.

-12,0 g lišća i izbojaka Ledum bogs i 7,0 g suhog lišća Nettle ubrizgavanje sipati 500,0 ml kipuće vode u termos i inzistirati noć. Procijediti i piti tijekom dana na 20,0-30,0 ml 4 puta dnevno prije jela.

2. Sorbenti - stalni prijem s čestom zamjenom.

Preporučujem da počnete s Polisorba! Zatim sukcesivno isprobajte Carbohite, Litovit M, bijeli ugljen, Izgulje Ovsa, Poliphepanum.

3. I, naravno, ponavljat ću opću preporuku za svu djecu s dermatitisom - tražiti lambliju i druge crijevne parazite!

USPJEH, Olechka i prije veze!

06.05.19 Nina

Imam 43 godine. Težina 56, visina 175. Imam kronični hepatitis C. Periodički problemi s konstipacijom stolice). Pijem dovoljno vode, uzimam Fiber, a proizvodi od kiselog mlijeka su isti. Kvasac kvasca je isključen. Što je moguće od hepatitisa, i postoji li nešto?

Samo pokušavate jesti pravu, i to je dobro, ali nije dovoljno!

Virus hepatitisa može ostati aktivan i ubiti stanice jetre! Zbog toga bi vas trebalo promatrati u hepatologu - ne izliječeni hepatitis može rasti u cirozi. Proći potrebne preglede - elastogram, PCR na DNA virusa i virusni opterećenje plazme; testovi jetre - bilirubin, kreatinin, AST, APF, GGTP i početna terapija:

1. Tsimitsifugi korijen je snažan antivirusni učinak kod hepatitisa C.

Grind korijen u prahu i jesti 1,0 do 1,5 g tri puta dnevno, na prazan želudac.

1,5-mjesečno, pauze 14 dana i ponovite.

2.MIGI (hidrolizat dagnja) ima jak antivirusni učinak za sve virusne hepatitisa)

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

Nadam se, Nina, da te nisam plašio, ali upozorio na moguće posljedice!

Uz najbolje želje, prije komunikacije!

05/25/18 Yana

Pozdrav, Julia E. pijem zbirka (kolekcija korijene: božur-1, valerijane-1 lucerna-1, petrovac obični-2, mlijeko čičak 1, kukovi-2, Shiksha Sibirski-1) Ovdje mjesečno!. Prije ovog punjenja pile (korijena: Angelica lijeka - 1, slatki - 1 (10 dana smanjena na 1 i nastavi TSP) manžeta vulgaris - 2 Sporysh - 2, prizemlje stariji - 2, maćuhica - 3, Melissa officinalis - 2, Solyanka brdo) 2 mjeseca. Otprilike s početkom recepcije prvog okupljanja na meni, kosa je jako počela padati. Sad su već točno 2 puta manje nego što su bili. Istovremeno, koža je postala mnogo bolja. Može li trava uzrokovati gubitak kose? I možemo li to nekako zaustaviti? Posebni šamponi i vitamini ne pomažu. Hvala puno! Iskreno, Yana

Ne mislim da je krivnja za biljem. Očigledno, androgeni su krivi. Prije prve zbirke sam napisao da vas „Počnimo s relativno svježim FSH, LH, prolaktin, te sve spolne hormone, koji su (uz naznaku dnevnog ciklusa ili prima hormone).”

Bivši datum od srpnja 2017., vrijeme je da ponavljamo te-Androstenedione, DHT, 17-hidroksi-progesteron, DHEAS.

Poboljšanje koje ste donijeli donosi Angelicu i Slatkiši. Pokušajte otići na prvo okupljanje, uzimajući pauzu s drugim 5-7 dana.

Kosa. Fenugreek infuzija je upravo ista, ali nemojte piti, ali trljajte kolač u korijenje, a sa decoction napravite kosu maske i ispiranje.

Vrlo dobro potiče rast kose takav sastav:

Umiješajte u jednakim količinama meda, držite žuči i prašak crnog papra. Stavite smjesu preko noći, trljajte u korijene kose, desno 6 puta.

05/25/18 Margarita

Julija Evgenevna, puno vam hvala na odgovoru. Hormoni koje sam predao 5. dan

estradiol, fsg, prolaktin, testosteron. I 21. dana progesteron. objavi

sve u norm.Trava je stekla, grinded, pokazalo se možete reći prah.

Tinktura imele se može napraviti na votki? Ne mogu naći nigdje drugdje. ja sam htjela

mogu li pojasniti mogu li dodatno uzeti nikotinska kiselina, vitamini za oči ukupnog ukupnog ukupnog tijela? Imam male probleme s mojim očima

(priloženo) I mogu li početi piti kolekciju tijekom menstruacije? I dalje

pelud kože, pelina, naranče, sve kamene voće, mnoge

trava. Možete li savjetovati nešto? Hvala unaprijed.

Dobro! Započnite s prijemom bilja, ali skuhajte 1 des.l. smjesa / 200,0 ml vode (prah, previše je plitko!) Mistleto bijela inzistira na ljekarnici Herboton. Ako ga ne pronađete, onda na konjak ili rum.

Sve obveze oftalmologa su dobrodošli!

Sin. Treba posebna desenzibilizacija. U Novosibirsku, na uglu sv. Obitelji Shamshinyh i Gogol, postoji imunološki centar.

Osim toga, prakticirati potpuno isključivanje proizvoda i kontakt s peludom. U slučaju slučajnog gutanja proizvoda u sluznicu, dijete treba koristiti (i uvijek imati) inhalator (Pulmicort, Berodual itd.). ALI, uporaba ovih lijekova je ograničena - samo za ublažavanje napada.

Počnite piti antialergijsku naknadu, ali nakon testa:

- 1 des.l. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2. Trajno potražite parazite, donirate stolicu najmanje 10 dana u tekućem mjesecu, uzalud.

Prije pijenja bilja, provjerite da ih nema alergije. Pripremite izvarak male količine jednog od trave i vode, umočite esencije od prirodnih materijala i siguran za jedan sat u sredini s unutarnje strane podlaktice. Odsutnost crvenila, oteklina, svrbež - poziv na sigurnu uporabu i obrnuto.

Zadrži me, Rita! Uspjeh!

05/25/18 Olga

Pozdravite pozhaluystamne dijagnosticiran rak dojke proći ispite koje se mogu poduzeti da se tumor nije narasla kupio akontt 14.052018g staviti 10 g na 0.5vodki mi reći što da radim?

Ovi tumori imaju tendenciju da se estrogen zavisimy.NO dok ne određuje vrstu estrogenski receptor i izbjeći bilja kao što su slatki, hmelja, djeteline, lucerne i soje. Mislim da će vaš glavni lijek biti Tamoxifen.

Zato bih sada koristio svoj analog biljke, otrovnu biljku Tissa berry. Poželjno je u obliku losiona gotovih tinktura na prsima. Pričvrstite na skupljanje bilja od haringe:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj od 1 mjeseca.

1.1. Uobičajeni cocklebur. S njegovom gorčinom će morati prihvatiti, on je s rakom dojke je potrebno.

-3 žlice biljaka sipati 1 litru kipuće vode, inzistirati 2 sata, odvod. Pijte 1 čašu 2-3 puta dnevno u toplom obliku (poput čaja).

Stopa nije manja od jednog mjeseca.

USPJEH i brzi oporavak!

Julia, 05/22/18

Dobar dan popodne Julia, puno hvala za preporuke, a knjige su samo otvaranje za mene! Druga kolekcija završila je piće 26.03, a sada završavam tinkturu za regulaciju ciklusa s vučom i Echinacea travom. Ciklus je sada normalan (04.02, 08.03, 03.04, 03.05). O korijenu Echinacea: postoji prilika da ga kopaju, ali razumijem da je potrebno čekati jesen. Posljednja kolekcija daje snagu, samopouzdanje, pa čak i da misle postao bolji (više iznenađeni vidljive znakove ovulacije, koji nisu bili promatrani), na žalost, efekti su nestali, zajedno sa zbirkom i 3 tjedna kasnije, to je bio osjećaj da je glava uglavnom „nema kuhanja” Naravno U panici sam. Općenito, po mom mišljenju, probava je postala stabilnija, postoje propusti, ali oni također prolaze brže. Sada također pijem magnelis B6 vetom2, Rekitsen, ne tyubazh (essentuki 17). Malo zabrinuta boca vruće vode i fibroidi kompatibilni? Julia E., ako je moguće, savjetovati, molim te, što je bilje piti u budućnosti, ja ću biti drago i druge preporuke. S poštovanjem, Julia.

Obratio sam se pozornosti na hormone štitnjače. Mislim da ti i jod nisu dovoljni, i selen. Iz ovoga i slabosti.

Myoma imate subseroznaya, tj. Leži blizu pubisa i djeluje na njega s losionom i trljanjem. Crijeva se i dalje moraju popuniti korisnom florom.

To su Bio-Gaia, Rekitsen RD, jogurti i sve vrste probiotika mliječne kiseline; Microlax enemas s zatvorom. I bez grijača.

Korijeni kopaju u jesen, ali vaša Echinacea je kultivirana, možete iskopati krajem kolovoza.

1. 100 mg jodomarina. Pijte tijekom doručka s tabletama Selenium Asset.

Prikladna doza selena 300 mkg, uzmite 2/3 tableta. Tečaj 1, 1,5 mjeseci.

1 tbsp. smjesu uliti 200,0 ml hladne pitke vode noću, donijeti ga kuhati ujutro i uliti u termos za nekoliko sati. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

3. Tinktura korijena Pallasovog mlijeka za losione sa miomima

-20,0 gr. zdrobljeni korijen sipati 400,0 40% alkohola za 2 tjedna.

Tresti 1 put u dva dana. Procijedite.

Začepite 3-5 gredu od gaze i popravite na stidnu i suprapubičnu površinu noću, tijekom 1,5-2 sata. Tečaj je 1 mjesec, pauze 10 dana i ponovite.

Uz najbolje želje, Yulechka, prije veze!

21.05.19 Jeanne

U Amum (kronična) upućene Gastroenterolog pritužbi umor poslije obroka, nadutost, nadutost, stolica tanji od normalnih i želuca crvenih angioma i plitki kao mjesto injekcije štrcaljke rukah.Po ultrazvuk difundiraju umjerene promjene u jetri hepatitisa B 1996 ), echopriznaki cron. Kolekostitis, razl. Promjene u gušterači, slezena su normalne. Mjesec je pio omez, mezim, fosfogliv, spareks. Nakon kontrole krvi bilirubin je nastao geppatit stopa postao povišen, sljedeći termin: ursofalk, Glutargin, phosphogliv forte sve na 1 t 3 puta dnevno.. Štetni događaj osumnjičeni uzimajući phosphogliv utvrdu na treći dan došao mjesec dana prije 4 dana (pročitati u svom sastavu imaju ulomke iz soje i sladića, koji estrogenoprovotsiruyuschie da je u mom slučaju to je nemoguće izazvati mjesečno i imao sam tumor je zbog primiti estrogen koji sadrži i fraktura vrat femora zbog tumora). Pomoć molim pokupiti kolekciju za liječenje koje ne bi imali takvu akciju i ne utječu na menstruaciju, oni obično imaju 28 dana, u posljednjih nekoliko godina 25-27 dana, ovaj ciklus je okrenuo 24 dana.

Pod analizira CBC 15,05,2018 stopu hemoglobina 146, ali 05.04 (predati u posljednjim danima menstruacije) smanjena je hemoglobin i povišen ESR 110, prošlo 10 dana nije ništa piti, bilo gdje normu,, bilirubina je normalno prije mjesec dana ukupnog 18.7, 4.2 izravne, neizravne 14.5, 29.6 postala uobičajena (norma na 20,4), (norma na 20,2 liniji 12 (stopa do 4,3), neizravna 17,6 ) Al Al je bilo 16, bio je 25 (normalno ne razumije priručnik napisan reći), alfa amilaza je 9,3 postala 8,8 (normalno 8,9). Također sam pio flukonazol, jer. Drozd je izbačen, a kolateralno je prikazano povećanje ovih pokazatelja, moguće je izazvati flukonazol. Gastroenterolog imenovao snažne droge, da li je vrijedno, phosphogliv mjesec vidio obična utvrda je postala njegova, ja jednostavno ne će ni sada).

Za potvrdu aktivnog hepatitisa, PCR je neophodan za DNK virusa. Možda jednostavno diskinezije putey.Otmenite svega, pokrenuti strogu dijetu bez prže u okvirima medicinske tablice №5 i piti samo petrovac obični:

Grind biljka na brašno, i jesti 1 žličicu. prašak s 2 gutljače tople vode, 3-4 puta dnevno 20 minuta prije jela.

Napisano je vrlo neuredno, pokušajte jasnije pisati o tome što vam najviše smeta.

Olga

Pozdrav, Julia Evgenievna!

Ovdje vas opet gnjavim. U posljednjem pismu sam napisao da imam polipa u nosu, zato nos je uvijek položen i teško je disati, a apsolutno je nemoguće dobiti infekciju u jesen. (Nisam dobio odgovor.) Operacija ili blokada se nude, ali ovo vam ne pišem. Izvršio je uzi Sch.Zh. i predao hormone (u prilogu, na fotografiji slika shch.zh)

Protutijela na TPO povećana su tijekom dva mjeseca. s 1500 IU / ml. Prije nekoliko dana započeli su napadaji panike, strah od smrti, košnice. Osjećaj umora, stalna pospanost, ponekad loše spavanje, često se snižava pritisak, a brzina otkucaja srca je normalna. Šest mjeseci sam bio angažiran u yogi, ali sada ne mogu. Nadam se za vašu pomoć. Čekam odgovor.

S poĹĄtovanjem, Olga

Za pravdu sam duplicirao odgovor, bio je:

Drago mi je što vas vidim, drago mi je što ste stekli težinu! parazita, tema je aktualna, naravno.

BUT-opistorhirs na sve želje ne mogu dobiti od 12 dvanaesnika do sinusa, ili ždrijela. Mislim da i echinokokci. Sljedeći put morate samo uključiti sumnjive materijale u parazitološki laboratorij okruga, ili SES. Također se sjećam o vašoj alergiji i još uvijek smatram hladno.

Piti 1 kapsulu 3-4 puta dnevno 15 minuta prije jela, 1,5 mjeseca,

1 des.L.200.0 ml vode. dovesti do kuhati i sipati u thermos noću. Procijedite, cool. Isperite nos hladnom otopinom 1-2 puta dnevno. Cijena ne prelazi 5-7 dana.

3. Kao antihelmintik i antialergenski pokušavate popiti Populin (ekstrakt kore Ashpenskog i Solyanka Hill).

Trebali biste se svidjeti, ali prvo napraviti test kože!

Čekaju na odgovor, Olechka, prije veze! "

A sada morate smanjiti razinu protutijela dok ste u euteroidizmu.

1. Predlažem našu dragu bijelu Lapchatka u bujon:

1 tbsp. l. zdrobljen do veličine zrna korijena riže sipati 200,0 ml kipuće vode u termos, inzistirati 8 sati (noć), piti 2 žlice. l. 4 puta dnevno 15 minuta prije jela. Stopa je točno 1 mjesec.

2. Ideja o uzimanju Vitaprinola i Populine, podržavam

- 1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Prokletstvo je 1 mjesec i kontrola hormona.

18.05.18 Andrey

Dobro došli! Muškarac, 52 godine, od 2012. godine bolestan ili bolestan od ulceroznog kolitisa, upita što trava za piće ili kolekciju.

Iz trave, ponekad pijem pelin, žele od lan, jedem zemlju sjeme lanene i molim te, molim te, moja majka (75 godina)

Posljednjih šest mjeseci, šećer skakanje (6.9 -.7.1), što možete piti? Hvala vam!

Ja ću započeti s tvojom mamom. U ovom dobu, skokovi šećera su opasni!

Potrebno je donirati krv glikoziliranom hemoglobinu i odmah - inzulinu.

U međuvremenu, potpuno eliminirati šećer, slatkiše; pečenje, uključujući kolače i kolače, slatke pite, peciva, kroasane i druge delicije kruha; oštro ograničiti životinjske masti, a ne pržiti hranu.

Da biste oduzeli slatko apsolutno - to je nemoguće. Ukusni i korisni slatkiši prodaju se u ljekarnama i trgovinama u odjelima Trgovine ili na posebnim policama za osobe s dijabetesom.

Mislim da će jedna dijeta biti dovoljna. Ali ako se, na primjer, 10 dana od početka prehrane, GH povišena, prati mama na endokrinolog-dijabetičar i pridružuje se zbirci bilja:

1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 1,5-2 mjeseca.

Ili kupite na našem web mjestu spreman "Okupljanje s dijabetesom s Galegi"

Za 1,5 mjeseci trajat će 8-10 pakiranja.

I ti, Andrey, treba i dijeta. Ali ne pišete o manifestacijama kolitisa, konstipacije, proljeva, sluzi, krvi u izmetu? Imate li sestru ili obični kolitis?

Dajem dok su dvije varijante: dijareja

Metoda priprave je ista:

1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Uz najbolje želje cijeloj obitelji, do komunikacije!

05/12/18 Lyudmila

Julia Evgenievna, dobro poslijepodne. Hvala vam što ste pomagali toliko mnogo ljudi da poboljšaju svoje zdravlje.

Vaša pomoć je vrlo nužna. Moja kći (8 godina) ima dijabetes tipa 1 od 2,5 godina. Neposredno nakon bolnice napustili su inzulin i živjeli 1,5 godine bez nje. Kad sam se razboljela od gripe, morala sam ponovno ubod. 10 mjeseci samo na kratkom inzulinu,.

Pokušala je pronaći odgovore na internetu, kupio u trgovinu tvrtke bilja, napravio esencije, petrovac, čičak, Sophora, Shiksha, slatki), piti malo,.

Recite mi, mogu li vam pisati e-mail? U pismu ću vam detaljno reći o našoj prehrani, režimu itd. Možda ćete odabrati učinkovitu zbirku uzimajući u obzir naše značajke.

Vrlo čekam odgovor. Hvala ti

Lyudmila, dobro poslijepodne!

Naravno, pokušat ću, bez obzira na detalje - djeca su naš prioritet!))

Samo pitajte samo pisati leptin, antitijela na inzulin, GH (Glycated hemoglobina) i C-peptid.- ako postoje pravila navode iz laboratorija.

Napišite ovdje bilješkom DETYSD.

Anna 05/11/18

Dobro došli! Pokušavam zatrudnjeti. Na ginekologiju ako postoji dugotrajna upala, ali već se liječi malavite. Sada je 17- povišen, to je progesteron (9.28 po stopi od 1,42-6,91), a prolaktin je neznatno povišen. Analizira Testosteron, Androstenedion, Dihidrotestosteron, TTG u normi ili brzini. Mogu li se vratiti na 17. prog. trava Crvena četka i kako se poduzeti? hvala unaprijed

Pozdrav, Anna! Crvena četka neće smanjiti razinu oksiprogesterona. Umjesto toga, naprotiv.

Pokušajte dugotrajno uzimati sijeno od piskavica ili infuzija biljaka lucerne sjetve. Može zamijeniti prehrambene dodatke Erakond.

1. Tinktura korijena devijacijskog Peonsa. Pijte 30 kapi tri puta dnevno 2 mjeseca.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

Ali, općenito, za detaljnu konzultaciju i trenutnu shemu za uzimanje bilja, trebate:

Dob, težina / visina; značajke mjesečne i datum posljednje tri; Ultrazvuk, svi reproduktivni hormoni koji ukazuju na normu i dan ciklusa koji je došao donirati krv.

Uz želje uspjeha, sve najbolje!

05/10/18 Natalya

UZGOJ! OVO JE VAŠ PROTEIN

Razumijem tvoju zabrinutost! Ali pokušao sam objasniti situaciju onako kako to razumijem. Liječenje biljem, pa čak i takvim prekidima, uvijek je rizik. Imate pravo učiniti ono što mislite da je potrebno. To jest, pijte prethodnu zbirku bez tirosola, ili uzmite moju mogućnost.

10.05.18 NATALYA

Dobar dan! Imam unuke, blizanci 4 goda.Nachali ići u vrtić na jesen ove goda.Chasto bolesni SARS, itd, najduže posjetite vrt 3 nedeli.poslednee su postali bolesni s komplikacijama na ušima. Molim Vas, recite mi kakve biljke i kako možete podići imunitet i ojačati njihovo zdravlje. Zaravnee hvala

Najvažnija veza imuniteta u djece je debelo crijevo. Počni s njom

1. Ispravna hrana - bez prženog, bijelog šećera, rafiniranih slatkiša i kvasca. Domaće voće i povrće, plodovi mora i proizvodi od kiselog mlijeka (svježi sir, acidophilus mlijeko ili fermentirano pecivo mlijeko, prepelice)

3.Eradiciranje crijevnih parazita s Chistolonom

Do 1/3 tablice. 3-4 puta dnevno za sve Kursk-2 tjedna.

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. i podijeliti na pola.

Pijte svakih 50,0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

5. Zaštita ulaznih vrata infekcije (nos, usta)

Svako jutro podmažite nosnu sluznicu univerzalnom emulzijom koja se temelji na ricinusovom ulju - Riciniol bazu

S bolovima u ušima, Riciniol Sageiniy uđe u njih.

Naravno, tema imuniteta je neiscrpna, ali uvijek treba početi s jednostavnim.

Nastavak će slijediti, ako je potrebno.

Vaš kod je DJEČJI, prije povezivanja i dobar početak!

05/09/18 Julia

Poštovani, Julija Evgenievna) Ponavljam pitanje i dodam je malo, jer prethodnog, ne može biti postignut prije (djevojka, 28 godina. Od 2011. godine, zabrinut zbog jakog gubitka kose, izgubila oko 60% svih kose.. kosa postaje vrlo tanka kao Gossamer, krhki, posechennye korijenje jako masna, od sredine suha, break.. Dijagnoza u trichologu: tekuća seborrhea, androgena ovisna alopecija, simptomatski difuzni gubitak kose.

Također je zabrinut zbog velike, upaljene, akne boljuchih se izravno pokrivena s njima (Endokrinolog problem nije riješen na donjoj čeljusti i vrata.. obrazi, ginekolog propisao u redu, ali ne žele da ih piti (

Ovdje se analiziraju:

Prolaktin 630 (norma 109-557)

17-OH progesteron 1.500 (normi 0.1-0.8)

DEAS 9.34 (norma 0.95-11.67)

TTG, T4 slobodan, slobodan testosteron, LH, FSH, globulin, indeks slobodnih androgena je normalan.

Ultrazvuk prsne žlijezde je normalan

Ultrazvuk genitalija: ešografski duhovi retentivnog stvaranja pravog jajnika 24 * 18

Ultrazvuk nadbubrežne žlijezde je normalan

Ultrazvučna štitnjača: žarišne formacije lijevog režnja žlijezde

Ultrazvuk trbušne šupljine: protoplane promjene u strukturi jetre

FGS: nedostatak srca, antralni hiperplastični granularni gastritis, deformacija ožiljka žarulje DPC

EKG: prolaps mitralnog ventila 1 st. s regurgitacijom 0-1 st. Plućna regurgitacija 1 tbsp. mjesečno redovito, iz dana u dan. Pa ipak, jako sam nervozan i zabrinut.. (

Nadam se za vašu pomoć, hvala vam)

Vaši androgeni nisu toliko visoki. Ali onda morate pogledati više od hormona tri, preostali „lađe” - DHT (dihidrotestosteron), inzulin (s težinom ispod 60 kg) i kortizol.

I započnite s prijemom:

1.Bad So Palmetto za upute

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

- 1 žlica s vrhom isjeckane Shikshi trave, sipati 500,0 ml vode u šalicu emajla, kuhati i kuhati na laganoj vatri točno 7 minuta. Ukloni, hladi. Travnjak iz bujona se ne čisti, držite juhu u hladnjaku. Dobro je ujutro baciti volumen od oko 150,0 ml, piti 2-3 gutljaja barem 5-7 puta na dan. Ponovite svakodnevno sve dok juha ne završi. Zatim ponovo istije istu sirovinu s 500,0 ml vode i kuhajte slično. Kuhajte juhu na taj način sve dok ne postane blijed (2-3 puta), a tek onda upotrijebite nove sirovine. Tečaj - 4 mjeseca bez odmora.

3. Kosa i koža

2 žlice zdrobljene kore volje sipati 200.0 ml vode i upariti u vodenoj kupelji do volumena od 70.0 ml. Pomiješajte juhu i ricinusovo ulje u omjeru od 5: 1. Utrljajte korijenje kose.

3.1.Obiti s trljanje masti iz korijena Burdock (bojno ulje)

1 tbsp. sjemena i sipati 200,0 ml. hladnu vodu noću. Ujutro donijeti smeđu infuzije kuhati i kuhati na laganoj vatri 10 minuta.

Pijte 70.0 ml, 3 puta dnevno 20-30 minuta prije jela. Natečenje i kuhano sjeme, previše, utrljati u korijen kose - svakodnevno, za 2 mjeseca. S ostatkom juhe, isprati kosu nakon pranja.

Sjeme se također primjenjuje i kao kompresija ili izravno na aknama.

DOBAR, Yulechka, i prije veze!

05/09/18 Nina

Dobar dan, Julia E. Molim vas ranije u ožujku za neplodnost i endometrioza.Ya bih podijeliti rezultate liječenja. U prvom ciklusu, ja zasjek tinktura Borovoy maternicu nakon što su joj periodi u potpunosti bezbolan, ali je mnogo češće nego ikad, trajanje je 5 dana i 5 dana brljanje. U sljedećem ciklusu, ja Rezanje naznačene zbirka nevena, koprive, slatki, zimski salata, Tribulus) bez tinktura Borovoy maternice, bolne razdoblja bili su, kao i uvijek, ali je trajalo 7 dana, a to nije bilo dugo. žbuka. Sextapage, moj muž i ja smo bili tretirani, čekamo rezultate analize. Muž pije tekućinu i koristi sjeme za mjesec dana. Imam pitanje hoću li piti ovu kolekciju (pio sam 25 dana od 1 dana ciklusa) i za koliko dugo? (rezultati su mi bili zadovoljni). Hvala vam na pomoći! S poštovanjem, Nina, Novosibirsk

Onda ovo činimo:

1. Tinktura Boromi utrobe - nastavite s prijemom, ali samo u fazi s povišenim estradiolom.

Mislim da je ta analiza bolje ponoviti.

2. Izmijenit ćemo zbirku. Ali izvorno je bio piskavica:

Čuvaj me objavljeno, DOBRO JE LJUBAV!

05/07/18 Tayan

Dobar dan, vrlo rado poznajete vašu stranicu, gdje ima toliko korisnih informacija, hvala vam na poslu i pozornosti. Želio bih primiti vaše preporuke o liječenju bilja, prirodnih preparata.

Ja 36, ​​zdravstveni problemi su bili od djetinjstva, često uhvaćen hladno, bronhitis, upala krajnika upala sinusa, slab imunitet, gastritis od najranije dobi (regularno pogoršanje proljeće / jesen) DZHVP (od djetinjstva se ne sviđa masnoće, slatko), par puta je akutni pankreatitis ( ošišan-a shpoy i tserukalom), vrlo bolno razdoblje od 15 godina do današnjeg vremena (rane 13, redoviti ciklus, više od 10 godina imaju endometrioid cista jajnika 2-3 cm, ne raste, maternica je normalno) analize spolnih hormona, štitnjače u mladosti i sada u normi; kronični pijelonefritis sa 20 godina, puno pijeska (za SAD) urina test je uvijek normalno, čak i protiv pozadina od pogoršanja bolesti. Uvijek na vrijeme vidjeti liječnika, ali njegovo iskustvo je došao do zaključka da je s klasičnom terapijom lijekovima nije lijek za kronične bolesti, već samo pomaže da se uhapsi akutno stanje, a onda morate tražiti tako blizu tijelo, prirodni lijekovi. Putem pokušaja i pogrešaka branje gore trava (široko dostupne), probavne smetnje, mučnina pomogao Mint, akutni gastritis tretira kamilica, tesyachelistnikom, trputac, težinu u desnom gornjem kvadrantu - gorčine: smilja, gospina trava, bol u bubrezima - planike, grlo, nos problemi slan. ispiranje, imunitet pomogao podići Sabelnik. Mnogi bilja kao što su čaj piti tijekom cijele godine uz nekoliko stanki, ali primijetio da se tijelo navikne na optužbe i da ste teryat izvornom effektivnst, čak i ako piju povremeno.

Trenutačno sam zabrinut za tri problema:

Prvi - u posljednjih 7 godina, ljeto alergija manifestira kao osip na koži pretvara u ekcemi, s početkom u toplom suhom vremenu, uz unutrašnje topline, kože peckanje, svrbež, općenito loše medvjeda topline / suncu (koža počinje peći) prvim godinama dermatolozima tretirana s antihistaminicima (tablete, masti, mash), Sorbents, učinak slab, prošlog ljeta, imao strašnu osip (ruke, noge), svrbež, peckanje, dugo ozdravi, odavno je pigmentacija, ljeto otišao u zatvorenom odijelu, sada oprezno čekaju ljeto (od imamo tjedan poslije podne više od 30) očituje prve simptome, ja razumijem da je korijen problema je vjerojatno u probavnom traktu, ali moje uobičajene biljke u ovom slučaju mi ​​ne pomogneš. Puta ispitani na jetre kompleks (rate) blago povišenog kolesterola i triglicerida.

Drugi problem - desni bubreg, posljednjih 5 godina, česte egzacerbacije: prigovaralo bol, slabost, letargija, ponekad niskog stupnja groznica, to je, unatoč činjenici da sam u zadnjih 2 godine tečajevi piju daleko (sastav pokupila iskustva): orthosiphon breza ostavlja PLANIKE Heather plus ljekarna Marena ekstrakt (s cinquefoil pomogao riješiti bolova u zglobovima šaka, koljena, napustila jutarnju podbuhlost) ruku preko puta analizira na bubrežnim i Revmokompleks, svi pokazatelji su normalne. Uobičajene analize krvi i urina uvijek su bile normalne. pritisak je često niži (moja stopa je 100 do 70). Posljednjih nekoliko godina na pozadini problema s bubrezima, bilo je časopis bol u srcu, kao da je zrak nije dovoljno, slabost (vjerojatno zbog česte upotrebe diuretik bilja.), EKG unutar dobne norme, ultrazvuk srca je normalna.

Treći problem: Ginekologija endometrija ciste u dobi od 10-12 godina, ne rastu), vrlo bolno razdoblje od 15 godina (teška slabost, sudorgi tele mišiće nakon sudorgi vrlo bolovima mišića prilikom hodanja, ima blagu proširene vene, grčevi u trbuhu, bol u leđima, teška mučnina, povraćanje), učinite mjesečne 3-4 dana, posljednjih nekoliko ciklusa 3 dana, gubitak krvi, umjerena, povlačenjem bol pojavila, ne samo za vrijeme menstruacije, ali sredinom ciklusa grčeva prihvatiti nimesil ako je stvarno loše prick diklofenak, ciklus 27-28 dana, posljednjih nekoliko godina libido u cjelini m smanjena. nije bilo pobačaja. Ginekolozi imenovan u redu, ali ja to slabo podnosi (mučnina, proljev, glavobolja) operacije (laparoskopija) ne slaže, osim uzimanja cca pojavile tamne mrlje na licu. Posljednja analiza hormona (jesen 2017) je normalna. prije 4 godine preuzeo Crvenu kist za dugo vremena, tijekom menstruacije i bolnih simptoma to ne utječe, tako da nije potrebno više.

Želio bih odabrati prirodni tretman za smanjenje grčeva, adhezija. 20 godina, bolna menstruacija vjerojatno pila kilograma anestetika, shvaćam da ne iscjeljuju, ali samo smanjuju bol, ali istodobno štete drugim organima.

Ja provesti aktivan način života, često je na otvorenom, i držati zdrave prehrane (voće, povrće, nemasno meso, riba, kaljeno mlijeka) težine stabilan: od mladosti oko 65kg s povećanjem od 170, ne pušiti, piti ne piti uopće (nikad nacrtana), spavati najmanje 8 sati, raspoloženje je općenito normalno, već često bio depresivan. (dob naučili trpjeti probleme, iako je priroda naprasit i promjenjiv)

Stvarno se nadam vašim stručnim savjetima i preporukama.

Lijep dan, Tayana!

Pažljivo čitam, shvatio sam problem, nadam se. To je hormonska disfunkcija i kronični upalni proces u dodacima.

Ako mi dopustite, kao odgovor monolog, neću vam dati veliku shemu za prvih 1,5-2 mjeseci.

25,0 g usitnjenih plodova cup Vitex i 25,0 g suhe biljke Echinacea purpurea izlije 500,0 ml votke, rakije i uliti ili tri tjedna na tamnom mjestu, trese povremeno. Procijediti i popiti 1 tsp. dva do tri puta dnevno pola sata prije jela. Tečaj - 30 dana i tjedan pauze, a zatim provesti još dva tečajeva.

Dok se tinktura priprema, možete početi uzimati ciklodinon

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

- 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

2.1 Pronska komora. Dodajte u zbirku bilja prije miješanja 5 dana prije mjesečnog uklanjanja - nakon 1 dana nakon završetka.

Staviti rektalno, svaki drugi dan, 1 svijeću po noći. Tečaj-12 svijeća i prebacite se na način podrške - 2 puta tjedno za još jedan mjesec.

Uz želje uspjeha i dobrog raspoloženja, prije komunikacije!

05/04/18 Natalia

Djetetu od 10 godina. Svake godine, kao što počinje kašalj, bolesni smo za cijeli mjesec bez temperature.. pijenje i slad, i sve vrste biljnih sirupa.

Reci mi kako pravilno popiti biljne čajeve.

Ako niste zainteresirani za sastav, uzmite u obzir rizik od alergija i promatrajte dobnu dozu. Za dijete s normalnom težinom, dnevni iznos je jednak polovici odrasle doze.

Za nju je usvojila standardnu ​​infuziju od 1 tbsp. smjesa ljekovitog bilja, napunjena s 200,0 ml volova:

Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati.

- 1 tbsp. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 70.0 ml 3 puta dnevno, prije jela

Za vaše dijete pripremite infuziju kako slijedi:

1 duboki tsp (volumen 3,0 ml), ili 1 des. Dodajte 200,0 ml vode istoj količini smjese. Nadalje na recept.

2. Izvršite test alergije ako se trava koristi po prvi put:

Pripremite izvarak male količine jednog od trave i vode, umočite esencije od prirodnih materijala i siguran za jedan sat u sredini s unutarnje strane podlaktice. Odsutnost crvenila, oteklina, svrbež - poziv na sigurnu uporabu i obrnuto.

Imajte na umu da se juha razlikuje od infuzije kuhanjem na niskoj toplini više od 10-15 minuta. Primijenite dekocija, ako recept ima korijene ili grubo voće.

Infuzija se može kuhati u termos, zalivši smjesu preko noći.

3. Djeca se mogu davati unutar tinktura koje sadrže alkohol, ali prije njihova konzumiranja moraju biti lišene alkohola:

Za uklanjanje alkohola, kapljica tinkture u 15.0-20.0 ml blago hlađene kipuće vode (oko 70 stupnjeva) i piti 15 minuta kasnije.

Jedna doza bilo tinktura - 1 kap po godine zhizni.To imati 10 godina star dijete može piti alkohol lišen tinktura, 10 kapi tri puta dnevno.

I još jedan tipov-uporni kašalj uvijek je povezan sa stanjima crijeva djeteta i probavom. Tretirajte sina s Probiotikom, na primjer Vetom 1.1. i uništiti sve žarište kronične infekcije.

USPJEH, budite zdravi!

05/03/18 Svetlana

Julia Evgenievna, dobro poslijepodne! Imam vremena proći hormone na 4. dan ciklusa (ff), poslao sam pojašnjenje na prethodno pitanje.

FSH 14,39 (norma 3,5-12,5)

LH 6,8 (norma 2,4-12,6)

Estradiol 12.5 (norma 12.5-166)

Testosteron 0.241 (norma 0.084-0.481)

Prolaktin 25.8 (norma 6-29.9)

DHEA 5.5 (norma 1.65-9.15)

TTG 2,89 (norma 0,27-4,2)

T4 St. 1.14 (norma 0.8-2.1)

Prema tome, pitanje je, je li moguće nekako prilagoditi omjer FSH / LH i povećati estradiol?

Dobar dan, Svetlana!

Potvrđujem sve preporuke, ali mijenjamo naknadu:

Od prvog suhog dana u zbirci prije miješanja, dodajte 1 žličicu. Trave livade i kadulje; od 15 do 29 d.- 1 st.l. lista orah. Tečaj 2 ciklusa.