Lijek za Herpes zauvijek

Virus

i jednom i za sve! već umorna

treba ojačati imunitet

to je neizlječivo. Virus ostaje u krvi zauvijek.

u smislu kaljenja, igranja sportova? tako da je moj tata bio sportaš, a herpes je patio

to je upravo ono što mi svi govore
ali nekoliko puta sam čuo da je netko izliječen. Ali kako - nije jasno

Bili ste obmanuli :) ona se ne može manifestirati, ali to ne znači da je virus izliječen.

narodni lijek za herpes (znači iz rane, a ne od virusa u krvi) - čim crvenilo, osjećam svrbež, primjenjuju se nešto bodova vruće da malo spaljen, npr čašu kipuće vode ručnikom.. Trenutni nemojte pretjerivati, ili čak i spaliti možete
PS je ako je na usnom, oko ostatka mjesta koje ne znam

Da, još nisam to čuo. Potrebno je probati ili okusiti.. Iako je moj herpes već dan, čak i na zoviraksu ne reagira
naravno iz puno boljeg novca. ali samo stabilno jednom mjesečno da ide s tom hladnoćom na usnici - ne mogu već

ne više od toga da vaš herpes nikad neće reagirati (zovriax etoz poput istog aciklovira?) zbog herpesa nema ništa više.

Pokušajte probiti tijek Cycloferona.
Sama je bilo redovito excruciated od njega ili ovaj, nakon tečaja - općenito rijetko pojavljuje i vrlo brzo prolazi ili se odvija!

onda nije samo vruće
ali naizmjenično vruće / hladno - ali pomaže trenutnom u najranijim fazama
pokušajte piti pilule za aciklovir - zapravo nisam sigurna koja vam je stopa potrebna - pročitajte priručnik, pogledajte internet
podići imunitet - piti mono vitamina, pivo kvasac - aktivni dodatak prehrani
sudjelovati u sportu + temperirani - barem kontrastni tuš u večernjim satima i ujutro
postoji takva stvar Argovasna tvrtka Argo (kitozanski gel, to se događa srebrom)
Pts pomaže, suši malo istine, zajedno s aciklovirom / zoviraxom
uvečer argovasna (patamu koja suši i ostavlja na koži film - a ne estetski), tijekom dana zoviraks
za nekoliko dana, vanjski znakovi prolaze, ako imate vremena na vrijeme, ako nemate vremena, možete povući na 5 dana
ni u kojem slučaju, cauterize alkohol, samo u početnoj fazi, kada je trenutni crvenilo i svrab, a zatim kratko vrijeme, ne više od nekoliko minuta, inače ožiljak ostaje

poloksidon je još uvijek dobar lijek.

i jednom i za sve! umorni već vitamini pomažu
moj je prijatelj izašao iz čireve na usnama, kad je povremeno pila kapsule s ribljim uljem.

Acyclovir + viferon obično se propisuje
Mogu biti u zabludi

Tko je izliječio Herpesove recenzije

Prednosti našeg centra:

svakodnevni život 11-21 sati; vikend je od 11 do 18 sati.

Forum o Venerologiju / Genitalni herpes

Je li moguće živjeti puni život s genitalnim herpesom?

2010/12/26 17:18, sida
Zaraženo mi je moj muž, kojega su gen.herpes donijeli od b. Pate od 9 godina. Došla sam do zaključka da ako počnem liječiti herpes, onda se egzacerbacije javljaju češće i intenzivnije. Jednom nakon uzimanja aciklovira, erupcije su trajale 1,5 mjeseca, a neke su počele izliječiti, a druge su se odmah pojavile

09.05.2011 23:31, sergey
Hvala svima na vašem savjetu. Za mene nprimer pijavice su pomogle ili pomagale. Prije liječenja sam stalno natočio, a zaboravila sam na zalihe! Nakon tretmana već 2 mjeseca, već je bio zakazan, ali odmah sam primio atsiklovir, a dva dana kasnije želim sreću.

27/07/2011 08:20, настя
Pomozi molim vas! Imam 16 godina, imam stalni partner za 2,5 godine, on je jedini i prvi. S herpesom nije poznato glasina (trajna erupcija na usnama), uvijek je spriječila ovu bolest s cinkom pomastom na prve simptome, nekoliko sati i herpes kao što je nekad bio. Ali u novije vrijeme (2 tjedna) susreo sam genitalni herpes (po mom mišljenju) isti simptomi kao banalni herpes na usnama. Svrab, gori, stupanj mjehurića i tako dalje. Nikad ne bih pomislila da "tamo" može izliti herpes. Moj dečko, koji je redoviti partner nikada nije bio nositelj zaraze, u smislu činjenice da nikada u cijeli svoj život nije bio nikakav osip usporediv s herpes, to je više nego chistoploten te u pogledu bilo čireve odmah konzultirati stručnjake. Općenito, mislim da seksualni čin (koji se nikada nije dogodio bez pratnje kondoma) nema nikakve veze s time. Herpes se očitovao nakon što su moji mladićovi nokti, slučajno, dotakli moj zid vagine, nakon čega je prošao malu količinu krvi. IMHO, imam infekciju, jer imam tendenciju herpesa. No, užas manifestacije herpesa na stidne i usne šokira me u šoku. Isprva, bilo je samo šuga, sve sam napisala zbog iritacije nakon brijanja, a zatim je bilo krvave "bljambe" s korom veličine 1,5 x 1,5 cm. Mislila sam da sam je samo češljala. Zatim je došlo do još jedne ružičaste točke, popraćeno svrabom. sljedeći dan bilo je mnogo velikih blistera s prozirnom tekućinom.. Bili su posvuda! Na stražnjici, ispod i na unutarnjoj strani bedara, stidne i genitalnom gubah..vse naglo i ostao jeziv crvenkaste ranice kao otvorene rane, gornji sloj kože nakon tih mjehurića jednostavno nemaju. Užasno povrijediti hodit..natiraet, ali ne krvari.. I tako 2 nedeli..puzyrki sve se isti krupnye..chem ne samo premaza aciklovir hlrgeksidinom vodikove promyvala..perekis, razne kreme, ulja i masti. Svaki dan idem nekoliko puta u kupelj, zbog toga se malo lakše kretati i svrab se smanjuje. Sve to izgleda zastrašujuće.. sada mi genitalije izgledaju kao čvrsti komad mesa. Sve su bile crvene i mjehurićaste. Morao sam sve to obložiti žbukom (u zavojnici) kako bih mogao hodati. O bilo kojem seksualnom govoru ne može biti.. Tako dugo herpes u mom tijelu nije držite! Koliko će to trajati? Ne postoji način za liječnika - prvi: teško je kretati, drugi: rad, treći: poliklinika nalazi se na drugom kraju Moskve.. i nema novca za plaćenu kliniku! Zatraži kako biti.

30.05.2012 20:35, anonimno
ljudi koje znam kako izliječiti ovu bolest

16.06.2012 14:22, Angelina
Dragi kolege u nesreći! Već 3 godine sam bio bolesna s tim stvarima. Kad sam saznala, hmm. upletene misli o samoubojstvu, nisu htjele živjeti. Imam i hipohondrijalni sindrom. Mama je uvjeravala, rekla je da će biti tamo, tako da se to ne dogodi. A moj dečko je rekao da ćemo to zajedno proći. Oni su bliski - to znači da će sve biti u redu, a ja ću živjeti s ovim kao i drugi ljudi, susresti zore i vidjeti se od zalaska sunca, a svaki dan osmijeh. Od sada, plaćam počast herpesu, ovom čudovištu, dajući mu 4 dana mjesečno za zabavu. Ali ništa, vidjet ćemo tko će se zadnji nasmijati! :)))) MCH nije bolestan, i Hvala Bogu. I ugovorila sam banalno nepoštivanje osobne higijene, obrišila se ručnikom koji je koristio moj MCH, a tada je imao herpes na usnici. Onda. Još sam bila djevica. Bilo je to vrijeđanje. Iz dana u dan sam tražio Boga, zbog kojeg me kažem. Ali naučio sam živjeti s njom. Nema više histerija i suza o ovome, naravno, postoje čarobnjaci bluesa, ali ja udaram i živim. Iz činjenice da ću se iscrpiti s histerijom neće postati lakše, a herpes iz tih kvarova samo će biti udobniji u mom tijelu. Prvo, liječnik je propisao shemu injekcija: prvi vitamini, a zatim Cycloferon prema shemi. Jednom sam pušio takvu shemu, kad je došlo do prve recidiva, nisam mogla hodati, sve je toched, burned, ached, krvarenje dodijeljeno. Sada letim ovako: Acyclovir i Zovirax. Recidivi su česti, otprilike jednom mjesečno, malo svrab ujutro, a neki navečer, kad sam mazati mast - mnogo schipit, minutu prolazi. Nedavno sam počela mazati gerpferonom - cool stvar, puno bolje aciklovir bez schipit mnogo lakše primijeniti i svrbež kao ruka puca. Sada pijem Kagocela, vidjet ćemo, mogu skratiti relapse :) Također sam kupio Infagel, primijenit ću ga na sljedeću pogoršanja. Fenistil - pentzivir (kao i Infagel) idealan je za one koji ne mogu često primjenjivati ​​mast - djelovanje masti 12 sati, tj. premazati ujutro i noću. Pjevajte tijek imuniteta što je češće moguće - sadrži veliku količinu echinacea, a ova biljka je poznata po uspjehu u liječenju herpesa. Vitamin E je obvezan. Pomaže obnavljanju stanica tijela. Najvise, vjerojatno, glavni i djelotvorni (tako da je herpes bio spaljen zauvijek puno ljudi) GARLIC. Jedite ga svaki dan za 2 - 3 klinčića svaki dan, a po podu, zaboravite na hladno, gripu, i što je najvažnije - zaboravite na relapsa, a ako jesu, to će trajati 2-3 dana, tada se mast, smijeh i dobro raspoloženje da vam pomogne. :) Ne zaboravite: naša omiljena virusa herpesa živi u živčanim stanicama, a češće se osjećaju nervozni i uznemireni psihuem - to bolje za njega, a ne za nas. S vašom depresijom stvorite mjesto za herpes, lijepo je i ugodno, rado će se pokušati razmnožiti i razmnožavati. Zato nemojte očajavati ništa. Svaki ponavljanje, ponovite se: to su privremene poteškoće, u tjedan dana ja ću mučiti i zabaviti se! Vidjet ćete, to pomaže. Usput, s momkom koji imam seksualni život, uvijek upotrebljavam kondome, ima recidiva, nema relapsa - svejedno, stavljamo gumu. Ovo je naše zlatno pravilo. Osnovna stvar sada je spasiti vašu voljenu od takve radosti, dovoljno za nas same s takvim darom :) :) I znate, dobivam divlje zadovoljstvo od seksa, a herpes mi ne sprečava u ovome. ;) Kako će postići dugo razdoblje bez recidiva - cijepljenje: ova snimke s pokojnika herpes virus, izrađeni su svaka 3 dana za ukupno 5 injekcija. Postupak se vrši 2 puta godišnje. Slučaj recidiva - 1-2 puta godišnje. Zato sam pun optimizma, sve se tretira, medicina ne prestaje, liječnici će naučiti ukrotiti ovu bol. I dok traže utičnicu, ne bismo trebali sjesti i namočiti krokodilske suze - herpes ne vrijedi, ne košta slomljena život i izgubljena sreća. Uzimam sve od života, sve što mogu nositi, sve što me ta sudbina šalje. Pored mene, ljubljeni i voljeni ljudi, oni su živi i dobro, zajedno smo, sretni smo. I tako je vrijedno živjeti, jer ima toliko zanimljivih stvari na svijetu! Nemojte očajavati, sve će biti u redu. Pričekajte trenutak. zašto "hoće"? Sada je sve dobro. ;)))

Petak, 28 Srpanj 2012 09:38, Svetlana
Anonimni! I kako liječiti gene.herpes? Hvala unaprijed!

12.10.2012 14:51, roman
Možeš! Već mi više od 17 godina. Pomogao mi je morž. Manifestacije su iznimno rijetke: svake dvije do tri godine. Poznajem nekoliko ljudi koji su blago razmišljali o svom GG-u. Jedan od njih živio je samo pet godina s takvom dijagnozom. Jedna djevojka, koju sam zaražila, kad nisam poznavala moju dijagnozu, postala je bolestna ozbiljnom cerebralnom obliku GG-a. Još jedno poznanstvo slijepilo je u jednom oku zbog GG-a. Živim puni život, GG me gotovo ne ljuti.

20.10.2012. 20:25, Alexander
Živim s ovom "radošću" već 20 godina. Želim podijeliti svoje misli i savjete s "novim obraćenicima" i starim prijateljima u nesreći. Nemojte očajavati. Promatranje je prvo: mjesto osipa. Kao što je poznato, postoje dva glavna mjesta: usne i sluznice spolovila (sluznice ljude odmah iza glave, žene vjerojatno -slizistaya između velikih i malih stidnih usana) t.e.samye osjetljive i senzualna mjesta. Ovo je vjerojatno mjesto gdje se nalaze živčani završetci, koji nam pružaju najugodniji kontakt između muškarca i žene. I ovdje je herpes najlakše doći do vas u tijelu u živčanim kanalima. Odricanje od slatkih poljubaca i drugih ugodnih stvari je glupo (ne odnosi se na povremene veze, gdje bi sve trebalo biti u elastičnom pojasu). Ali da bi shvatio zašto se još uvijek pojavljuje i s vremena na vrijeme pojavio se ponovno, to je nužno. Iz svog osobnog iskustva donosim nekoliko zaključaka: 1. Zbog toga nosioci virusa su do 90% populacije, a svatko ih može primiti čak i od voljene osobe. 2. Jer nosioci virusa su do 90% populacije i nastavljaju živjeti, pa čak i biti sretni u ljubavi i seksu, tako da nije sve tako zastrašujuće. 3. Vrlo je važno održavati glatkoću sluznice pri kontaktu. Nemojte dopustiti abrazije ili oštećenja. Ako ste već nastali dugo vremena, morate koristiti maziva. 4. Nemojte riskirati zdravlje voljene osobe i nemojte seksati tijekom osipa. I iskreno objasnite i razgovarajte o situaciji, smireno stavite kondom i seksajte bez puno gorljivosti, kako ne bi iritirali ranu još više. 4a. Kada nema osipa, onda nema guma potrebna. Samo ne zaboravite točku 3. 5. Primarna infekcija kod muškaraca također se može pojaviti zbog previše traumatskog masturbacije. Od jutra teško pod. il, a navečer je bio jednostavan seks i kao posljedica prodora virusa kroz oštećenu sluznicu. 6. Ako ste već pokupili tu radost, čak i bez liječenja, primarna infekcija će na kraju nestati. 7. Kako biste ubrzali liječenje, svakako je bolje pomoći tijelu. Iskusni iz prve ruke da Valtrex ubrzava zacjeljivanje dva puta, a ako imate vremena za piti, odmah nakon pojave simptoma (osobno, imam signala koji dolaze iz lijevog koljena, a zatim prstiju i podigla gori nogu. I završava u 3-4 dana osip na sluznici na istom mjestu.), tada možete izbjeći osip. Prvi put sam pio Valtrex prije otprilike 15 godina. Tada su ga proizveli Irska ili Velika Britanija. Učinak je bio izvanredan. Zatim je otišao u apoteku s poljskim generičkim i nekako ne tako velikim. Ili činjenica da je poljsko ili tijelo postalo dosadno. Polazeći od ovoga sada je najoptimalniji ruski valaciklovir (prema terapijskoj tvari kompletan analog Valtrexa, ali košta 650-700 r, protiv 1100-1300 za Valtrex). Dakle, samo doza šoka (4 tablete Valaciklovira), a zatim preostale 6 tablete 3 dana. Ako ste već izlili, tada ste spremni za Panavir (4-5 puta na dan za rane) i do potpunog prekida. 8. Vjerojatno najvažnije je odlučiti što uzrokuje virus iz hibernacije. Osobno, ja dobivam ono što je to: dugi seks s prekomjernim žarom, au nedostatku mogućnosti seksa previše gorljiva samopouzdanja. Bilo je neophodno to shvatiti i bez relapsa za 2 godine. Zato nemojte biti obeshrabreni. Živite dugo, sretno i punim zadovoljstvom (dobro, razumijete što mislim).

18.12.2012. 10:25, Alina
Situacija je da moj dečko ima genitalnog herpesa. Susrećemo neko vrijeme. Seks nije bio (samo usmeni), rekao je prije spolnog odnosa. Želimo ozbiljne odnose, obitelj, djeca. Ne mogu odlučiti. Želim biti s njim, ali kaže da ću se automatski osuditi na infekciju. Daj mi vremena da odlučim. Ne znam što da radim. Recite mi, je li moguće biti u punim odnosima, izbjegavajući infekciju? Što da radimo? Kako mogu biti "zaštićeni", miramistin? ŠTO UČINITI? Čitam i ovdje i samo napravim mnogo povratnih informacija i preporuka. Želio bih osobno razgovarati s nekim! AU.

Tko je izliječio Herpesove recenzije

Otac uči svoga sina:
- Ako ste ikada ležali na djevojci, primijetit ćete da su joj oči vruće, usne su mokre, a dojka je vruća, odmah se spustite i trčite. Ovo je malarija!

Neprimjereno liječenje spolno prenosivih bolesti pridonosi nastanku popratnih bolesti.

Komunikacija bez posljedica.

Kako sam saznala o mojoj bolesti.

ZHLP arhiva

Kako sam liječio genitalni herpes

Moj mladić na samom početku našeg odnosa upozorio me da pati od genitalnog herpesa. Informacije nisu ugodne - što mogu reći. No, moji osjećaji su bili jači, a ja ću i dalje graditi odnos s tom osobom, tim više što, prema njegovim riječima, s genitalnog herpesa mogu živjeti i ako se pravilno tretira, akutna faza (recidiv) su vrlo rijetke i nikad se mogu pojaviti. Tijekom prvog spolnog odnosa (bez obzira na činjenicu da su svi bili zaštićeni), sam, moram priznati, jako strah da pokupi infekciju. Ali su mjeseci prolazili, i sve je dobro - nema pojave genitalnog herpesa, ni on ni ja. Tijekom vremena, opustio sam se, postaje sve više i povjerenja u čovjeka na siguran seks, prešli smo na korištenje hormonskih kontraceptiva. I sve je bilo u redu do tada, dok sam bolesna hladno - kašalj, temperatura 38. Tjedan dana da se oporavi, ali još uvijek je nekoliko dana kasnije ponovno počela osjećati dobro - opet je razvio groznicu, slabost, bol u mišićima. Isprva sam mislio, da nisu oporavila ispravno hladno, ali dan poslije, kada su otkrili povećanu limfauzly u području prepone, kao i sitnih mjehurića s tekućinom unutar koje su se pojavile, ispričavam se za detalje vagine, počeo zvučni alarm.

Obično u takvim situacijama, moj glavni liječnik na internetu - sam pročitao desetke foruma o raznim bolestima genitalija i nakon nekoliko sati, si je postavio dijagnozu - „genitalni herpes”. Jedina stvar koja je zadovoljena u ovoj situaciji je da nije teško liječiti, sudeći po opisima koje sam našao na webu. Dosta za poboljšanje imuniteta, propil ili probušene imunomodulatori i uzeti antivirusne lijekove, kao i genitalni herpes je uzrokovan herpes simplex virusom.

Isti dan, trčao sam u ljekarnu i kupio aciklovir amiksin, tsikloferon, panavir i počeo da se sve izmiješano gore. Ali. Ako sam sve uradio u glavi, barem bih pročitao upute. U principu, mi samo nije dao bilo kakve opipljive rezultate, a četiri dana kasnije, usprkos nevoljkosti, napokon sam otišao do liječnika na prebivalište. Liječnik me uvjerio da sam bio u pravu što se odnosi na to kako pravilno odabran liječenje genitalnog herpesa dovodi do čestih recidiva, koji se, pak, može proizvesti ozbiljne komplikacije do prodiranja herpes virusa u mozgu i poraz svih organa i sustava, može razviti rak vrata maternice. Nakon tih riječi postaje zastrašujuće. Ponovno sam mentalno odbio sudjelovati u samozavaravanju. Pogotovo da je liječnik, unatoč mojim strahovima ispostavilo se da je dobra žena, a nakon primitka rezultata ispitivanja (nažalost, dijagnoza je potvrđena) mi je imenovan da famciklovir 250 mg tri puta dnevno tijekom sedam dana. S obzirom na činjenicu da već su došli tsikloferon liječnika podesiti dozu i režim liječenja oslikao ovaj lijek: uzeti 3 tablete u 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 i 23 dana. Neugodna shema, ali, kako je liječnik uvjeravao, da je pio, nužno je da se postigne maksimalni rezultat.

Kao rezultat toga, mjesec dana kasnije već sam zaboravio na genitalni herpes. Šteta je, naravno, da još nije izmislio lijek da biste dobili osloboditi od ove bolesti u potpunosti, ali u svakom slučaju, s njenim manifestacijama me spasio, za koje sam vječno zahvalan na moj liječnik.

Možete ostaviti komentar ispod ili recite svoju povijest bolesti

Marina, 03/09/2012 08:13:16
Pa, dobro! Još ste u svom repertoaru. Hvala liječniku, ali izgleda kao savjet jednog nepismenog korisnika na drugi. Iza kulisa postoji mnogo suptilnosti i nedostatak individualne procjene stanja svake osobe. I neselektivno korištenje jakih lijekova može dovesti do zastoja i smanjiti medicinski arsenal liječnika za rješavanje vlastitih problema.

Julia, 31/03/2013 19:41:00
Nešto čudno pisano.
Tako je bilo sa mnom: prvi put su manifestacije genitalnog herpesa bile samo strašne, pomislio sam da ću umrijeti ili oduševiti. Sve je bilo komplicirano činjenicom da tjedan dana nije mogao dijagnosticirati, mislili smo o bilo čemu, ništa. Na kraju, sve je završilo u činjenici da su osip svi rasprsnuti, mokri ih je užasno puno.. I u onoj mjeri u kojoj nisu mogli dijagnosticirati i tretirali ih običnim zelenilom. i sve je prošlo! ništa nije pilo. Ali ovo je samo. manifestacije infekcije, koja je u tijelu. Nakon tog vremena, imam 2-3 puta godišnje postoje relapsi. Mnogo je lakše prenijeti, za razliku od prvog puta. Liječenje je jednostavno: pilule za aciklovir: 5 dana za 5 komada dnevno + zelenka (općenito nešto od svega) sve prolazi.
Opterećuje samo onaj retsedivi koji dolaze. i tijekom njih, od prvih znakova (spaljivanje pruritusa) sve do pojave mjehurića i njihovog puknuća doslovce prolaze kroz sat.
O AMYXIN-u. pili je tijekom početka ARI, tako da je istovremeno i genitalni živac počeo. tako da to može biti.

Nata, 2013/12/08 03:00:15
Imam relapsa jednom mjesečno, obično 1 rana. Acerovirna mast pomaže. Ako prvi simptomi počnu koristiti, sve odlazi 3-4 dana i ne pojavljuju se mjehurići

Caroline, 03/02/2014 23:25:07
Djevojčice i dječaci, moramo biti oprezniji oko partnera i zaštite. Tada se smanjuje rizik od povlačenja samih sebe na sve vrste neugodnosti. Nikad nisam imao bolnu (samo na usnama, ali ovo je čest fenomen povezan s hladnoćom), imao sam djevojku. Ali ona je takva, a ne vrlo pažljiva na sve. I nekoliko je puta žalila na genitalni herpes. Liječenje venerologa propisano je u obliku aciklovira i podmazivanja s herpferonom. Za tjedan sam se oporavio. Ali ovo, također, zviždaljka, nakon mjesec dana 3 ponovno se žali. Na moje argumente o svijesti i čitljivost giggles))) To je prehihivaivaetsya :)

Oleg, 08/02/2014 04:36:01
Tako sam se dobro popunio u ovom krugu nakon što sam promijenio vratare. postoji nekoliko pitanja
1) Dobro razumijem. Sada, ako promijenim partnera, onda i ona postaje zaražena (nije važno da li se ponavlja ili ne) jesam li u pravu?
2) Kako možemo živjeti s ovim herpesom u stalnom očekivanju kada izađe? (imunitet je odličan, ali 1-2 puta u 2-3 mjeseca čini se osjetio)

Masha, 23/02/2014 17:36:26
Nalazila sam se u problemu genitalnog herpesa kada je moj "dragi" došao s poslovnog putovanja i nagradio me s ovim mnom. Reći da sam ljut znači ne govoriti ništa. Dobro je što imam poznati ginekolog koji me spasio od ove infekcije, propisana mi GERPFERON mast, to je vrlo dobar analgetik, TKV njegov sastav je sličan lidokaina, ublažava svrbež, žarenje, crvenilo. Rezultat je bio zadovoljan.

Christina, 13/03/2014 15:24:49
I ja sam bio na odmoru, na poslu, zaustavljanju, počeo je više problema s zdravljem zdravih žena, štapić šuga, nešto svrbi, gori. Otrčala je do liječnika, prije nego što je uzela testove i gotovo se onesvijestila - imala sam genitalni herpes. Počeo je aktivno razdoblje, čireve, noćna mora su izašla, iako otkazivanje odmora. Pitao sam liječnika - Kako brzo riješiti čireve? On mi je opisao kremu. Divers, hvala Bogu, brzo je pomogao u liječenju čireve, uklonio je svrbež. Sada je sve normalno, nadam se. svibanj se ne dogodi opet, ali ako se ponavlja, onda sam već znam što učiniti, ja odmah primijeniti devijaše. Od sebe sada mogu savjetovati.

Serega, 04/06/2014 11:56:46
G. nije hladno. 80% čovječanstva je zaraženo. GG je neizlječiva. GG je bolest živčanih stanica, koja se manifestira bez manifestacija duže od 10 godina. Omiljeno vrijeme puštanja pjesme je stres itd. Možete dobiti zaražene samo ako postoji recidiv

Ekaterina, 04/12/2014 12:24:05
Herpes je zarazan čak i kada nema vidljivih znakova. U većini ljudi to je asimptomatsko, posebno kod muškaraca. Žene se mogu skrivati ​​unutar vagine, a odozgo je nevidljivo. 2 tjedna prije ponavljanja i 2 nakon zaraze. Bio sam zaražen od strane partnera, nije imao nikakvih znakova. Ja sam bolesna ili bolesna već 4 godine, ponavlja se svaka 2 tjedna. U 2 godine postaju manje izražene, bez već postojećih mjehura, ali postoje bolni osjećaji i drozd. Ne zaraziti partner - svijeće EROTEKS - kontracepcijsko i antibakterijsko. Za liječenje tijekom relapsa - aciklovir mast i tablete, najjeftiniji način, prelijevaju područja s toplom vodom (iznad 55 stupnjeva). Da bi se spriječilo ponavljanje - izoprinozin, proteflazidum, immunoplyus, vitamini, sport, zdrava prehrana, kaljenje, ne prehladiti leđa (virus živi u leđnoj moždini). Vjeruje se da je 90% populacije virus prvog tipa koji se pojavljuje na usnama. 40-60% do 40 godina zaražene virusom drugog tipa - genitalnog herpesa. Ali i prvi tip oralnog seksa može ići u genitalni sustav.

vitalius, 09/05/2014 09:08:17
Mislim da se obrezati, jer sve osip samo kožicu, retsedivy 1 mjesec, jednom svaka dva nedneli, propil dva mjeseca prijenos edvens i plus, ali trebali bi barem mjeseci, 8, tako da je počeo da uništi trake DNA virusa, što je 43 tisuće rubalja, i od vašeg omiljenog aciklovira u tijelu, pojavljuju se uporni sojevi herperovirusa.

vitalius, 09/05/2014 09:14:01
Nakon što je prijenos nije bio toliko strašan, preselio se u značajno crvenilo, s ružnim mjehurićima, pa pio za pola godine, i mislim da bi Khan došao k njemu.

Elena, 14/05/2014 18:48:09
Tako sam bio među sretnim zaraženim genitalnim herpesom. Je obratio u KVD, predao analize, dijagnoza se pokazala istinita. Ginekolog mi je savjetovao vrlo jednostavan postupak, piće tablete tsikloferon i čine losione na pogođenim područjima u uobičajenom otopinom sode. (Jedna čajna žličica sode bikarbone otopiti u čaši vode, mokro marlechku i primjeni) bio sam vrlo iznenađen, soda odmah ukloniti svrab i bol, na 4 dan pryshchiki su nestao.

Anna, 18/06/2014 12:53:09
Pronašao je genitus. Herpes prije 2,5 tjedna, fizički velika nelagoda nije se osjećala, vanjske znakove izliječene. Nisam siguran, ali čini se da se penje opet. Odmah sam se okrenula imunologu - čekam rezultate testova. Moralno moralno teško, ne znam kako dalje graditi svoj osobni život. Stvarno se nadam da ću podići imunitet što više mogu nijemati virus, opustiti se i živjeti mirno. Sada su sve misli samo o tome. Želim svima dobro zdravlje!

Alain, 19/06/2014 18:07:38
Ne želim živjeti.

Catherine, 25/06/2014 13:52:26
Svake me 5 godine svaki mjesec imam recidiv. Svi tretmani propisani u herpetskom centru nisu dali trajan rezultat. Jedino je ozon bio intravenozno. 2 godine stabilne remisije. Pitanja će napisati sve što ću reći
keren888 @ yandex.ru

Maroussa, 28/06/2014 19:27:19
Catherine, ozonski smeće, prošlo je.
Anna, nemojte misliti na loše, razmišljati o dobru. Ne overcool i ne sunčati. Slijedite prehranu, isključite alkoholna pića. Tijekom recidiva isključite matice, slatkiše, kavu, povećavajte proizvode koji sadrže kalcij. Pazila sam s tom zarazom 10 godina. Sada ležim u bolnici za liječenje, nadam se da će to pomoći.
Elena, nažalost imamo liječnike koji bi stvarno bavili liječenjem imuniteta, ali ne i herpesu (jer se herpes ponavlja na smanjenom imunitetu, a ne imunitetu pada na činjenicu da herpes pojavljuje) gotovo da nema. A u regijama jednostavno ne. A ono što smo dodijeljeni je sve sranje. tražiti razlog za snižavanje imuniteta, nešto u vašem tijelu nije u redu, a time i relapsa. Korijen zla unutar je.

Maroussa, 28/06/2014 19:32:03
Oh, jadno, kako si drhtao. Tu telefonije Imunološkog zavoda na Kashirki 24, nalaze se na Internetu. Pozivaju se u program ljudi s HSV-om učestalost recidiva 10-12 godišnje. Program je besplatan. Državni zavod. Bog dopusti da će netko pomoći.

Hayka, 26/08/2014 00:26:07
Čak i živjeti nije lov kad GG.

gaopri, 11/09/2014 05:16:03
Ne nalazim mjesto.. Herpis vylazyet konstantno.. Pokušavam zelenkok, pio je tijek izoprinozina.. sve bestolku. čak i živjeti to ne bi bilo poželjno.. A osim toga.. Condylomas su izišli.

Marina, 03/10/2014 19:26:03
Reci mi, molim vas, koje je najdulje vrijeme od recidiva do ponavljanja? Na mene, dok 2 retsediva za 5 mjeseci, želim naučiti ili saznati kao i kod drugih.

Nikolaj, 10/10/2014 05:57:53
Gene. Herpes gotovo godinu dana. Relapsi su vrlo česti, držite se od tjedan dana do dva, zatim 3-5 dana predaha i novu. Pokušao sam puno stvari koje je liječnik imenovao i nije imenovao. Svakim recidivima počinjem padati u sve tešku depresiju. Neizbježna perspektiva usamljenosti je pritiskom. Ne vidim budućnost. Ne razmišljam ni o djevojkama. Ne želim zaraziti nikoga. Stalno se guzzle, prick, smear lijekovi već nasachertelo! Osjećam se poput gubavca iz nekog razloga. Počnite posjetiti misli o samoubojstvu.

Fiona, 21/10/2014 20:56:10
Suosjećam sa svim patnjama na ovom forumu koji se ne mogu nositi s tom infekcijom. Genitalni herpes nije samo fizičko mučenje, već psihološki i duhovno. Kad sam imala tu bol, razmišljala sam o tome cijeli dan. Sve je ovdje navedeno. Nisam se mogao odvratiti od svega. Moj mladić bio je vrlo suosjećajan sa mnom. Bilo je dugih apstinencija. On je reagirao s razumijevanjem i suosjećanjem s tim. Mnogi su lijekovi morali pokušati, a dugi učinak nije ništa dao. Pronašao je balzam Rimski. Recenzije su bile pozitivne, već nije bilo što za izgubiti. Počela sam koristiti ovaj balzam i bio sam uvjeren u svoju učinkovitost. Ispada da se recidiv može izbjeći ako se primjenjuje na prvim simptomima mogućeg osipa.
Nemoguće je zauvijek izliječiti herpes, ali je za kontrolu njezina izgleda stvarna. Sam je prošao kroz ovo i savjetujem vam da ga iskušate za druge.

svijet, 03/11/2014 08:34:11
Ja sam 24 godine moj tip me zaražen yy Ne znam kako živjeti na.yy vodi do rival i aktivira HIV je istina pomoć nekome?

Ljubav, 28/11/2014 15:57:00
Nije da to nije opasno i smrtonosno! Moj prijatelj bio je gg.Eo Infagel spremljeni! Dovoljno je popiti punu naravno i ne zaboravite o prevenciji !! koristim ovaj gel s herpesom na usnama i za prevenciju i prostudy.Sovetuyu poprobovat.Da riječ na internetu je sasvim pozitivna povratna informacija za različite vrste herpesa.

Victoria, 28/11/2014 18:39:22
GG Bolesna sam 10 godina, kada je prvi bolna godinu dana, a zatim 2 puta - to je podnošljivo, sada svaki mjesec, a ponekad i 2 puta mjesečno. nije život, to je mučenje, moj muž nema normalan seksualni život. Neovir tretira kao injekcija u okviru programa u uputama i valtrex 1 dan tab.kazhdy tri mjeseca (skupo) ponavljanje bilo je 9 mjeseci, a onda opet pojavio, drugi tijek liječenja nije pomoglo. Tada liječnik imenovan u / injekcija panavir (biljni lijek) relapsa nije bilo godine, druge godine nije pomoglo, mučim se da ne znam.

Tala 45 12 2014, 04/12/2014 19:21:22
Može li se pacijent zaraziti sa svojim kućanstvom koji žive s njim.

Vik, 26/12/2014 12:18:12
Ovo je za svakoga. Pronađite u Yandexu: Jim Humble. Tko treba lijek, piši, ja sam u Moskvi. [email protected]

Varya, 28/12/2014 01:10:17
Tala, genitalni herpes prenosi se samo bliskim tjelesnim kontaktom, barem meni, tako da je moja veza na www.onclinic.ru rekla.

Alla, 23/01/2015 22:09:16
Pa, da, istina je da ste vi u klinici rekli, također sam čuo za to, zapravo, baš kao što se herpes na usnici s poljupcima može prenositi.

Avicenna, 25/01/2015 04:23:25
Od herpesa pomaže izbacivanje pelina. Za prevenciju. Tjedan dana piti izvarak, a zatim mjesec dana pauze. Žličica pelina na čašici kipuće vode. Možete zasladiti medom.

Avicenna, 25/01/2015 04:27:55
I što je najvažnije, prestanite razmišljati o svim vrstama seksualne perverzije (pedofilija, incesta, itd.) I bit ćete sretni.)))

Julia., 11/02/2015 20:05:17
vrijeme je za početak djeteta i uspona. nezhdanchik.Nam sa svojim mužem nije pomogla nikakvim sredstvima, dok je poznati liječnik savjetovao tabletu "Herpeval".
Na nekim mjestima pronašli su ga i na katu cijene. u ljekarni je oko 150-200 UAH.

Ksyusha, 18/02/2015 20:26:44
Hajde, što je crvotočja. On nema uticaj na tijelo. Ovdje je liječnik u klinici imenovao ili imenovao obje tablete i mast lokalno antivirusno i da se dani prolaze ili se odvijaju.

Anton, 03/03/2015 18:02:25
Uskoro ću ga odreći. (((Nova djevojka će me uskoro smatrati nesigurnim šupkom (((((((((((((
Općenito, ovaj junk skočio prije nove godine, i.e. prije nešto više od 2 mjeseca. Panika.
Sifilis, upravo sada će jetra propasti, a nos će pasti. Nakon najnovije godine (usput, nakon prilično dugog i pijanog novogodišnjeg razdoblja), izlivalo je 5 komada mjehurića. Internet je postao lopata na hrpi slika koje je dijagnosticiran herpes od drugog, on je proklet razinu !!! „Postao sam tretirana s aciklovir 3 tablete dnevno za 5 dana i aciklovir mast. Čini se da je prošlo. Ali ne zadugo glazba, nije dugo fraer ples ((( (prehlada s temperaturom od 37-38 bila tretirana, a evo bonus mjehurića popeo ravno na glavu oko mokraćne cijevi. Danas je glavni pitao da ide ode u privatnoj klinici pokazati borac. Teta liječnika samo pogledao nga njega i rekao sam je i spolne bolesti, a točna dijagnoza trenutno postavljena. Općenito, ana Isa predao, ali je rekla da ne smetaju Herpes 200 posto.
Dodijeljeni aciklovir 200 mg 1 tableta 5 puta dnevno
Mješavina aciklovira za malog pretučenog borca ​​(((
Candles Genferon 10 dana 2 puta dnevno kako bi podigla svoj imunitet.
Ako ti losioni ne pomažu, morat ćete otopiti Ferrovir 10 dana na mjestu koje avantura traži (((((
Svima želim dobro zdravlje.
Tko je Ferrovir otjerao odgovoriti ovako. Počeo sam ga poštovati kad je propisana AIDS i s hipotitetom C.

Victor, 03.08.2013 17:40:57
Preporučujem terapija ozonom su retsedivy 2-3 puta mjesečno za godinu dana nakon tretmana nekoliko puta godina proyailsya ALI PRIMALYYSHEM crvenilo premazati mast triderm POMAŽE

Jan, 20/03/2015 08:12:42
Imala sam genitalni herpes tretiran s alokinom. Dugo sam to sumnjao, bilo je skupo, a virus nije bio potpuno protjeran iz tijela. Imala sam osip do 10 puta godišnje. Tko je bolestan, zna, nije to samo blister, bolest, bol, i bilo je neugodno ići u bolnicu. Liječnik je rekao da će alokin povećati razdoblja bez pogoršanja. Probušen u studenom, četvrti mjesec do rana)))). Pogledajmo što će se dogoditi sljedeće.

Alexandra, 10/04/2013 13:06:17
I liječio sam gene herpes allokin i valtrex. Previše norme. za zimu nikada nije bilo. Trava za lice nije mi pomogla. Ja sam pedant u životu, sve dok nisam naučio sve o tim lijekovima, nisam se usudio. Usput, nisam imao hladno ni tijekom zime - čitav je odjel bio bolestan.

dmitrij, 15/04/2013 01:33:37
Živim s njom više od 3 godine... kad sam se razbolio i shvatio što je bolesno, postojala je ista priča kao i mnogi. Nisam htio živjeti, ne trebam nikoga. ali još se kasnije oženio. Naravno s tim bolovima mnogo problema pogotovo ako retsedivy tako uobičajeno da čak i ne postoji način da to učinite seks sa ženom da se dijete ne bi učinio. recidivi su bili 2 r mjesečno. moja žena nije bolesna. sve to vrijeme nego samo da nisam tretiran. injekcije, pilule, masti. ništa uopće nije pomoglo. osobito razdrozhaet što pišu o acikloviru i njemu kao što je. sranje proplachenoe.. Samo povucite bengu od nas i ubijmo kemiju. Ja sam poslao iz inozemstva za jedan lijek, znam točno što nije kemiju, nego prirodni proizvod, možete reći hranu, ali nije bilo specifičnih naznaka za herpes. i sada nakon toga znači da nemam egzacerbacija za dugo vremena... Ja se pitam je li ovo samo pomogla meni ili će to odgovarati svima. dečki ako postoji želja da pokušate pisati drive-drive.ru

Dmitrij, 17/04/2014 06:31:07
Dobar dan popodne svi! GG tretman je beskoristan, stoga nemojte dizati i živjeti, a ako je još u drugoj polovici, onda nije potrebno misliti na samoubojstvo!

Marina, 21/04/2015 00:48:54
Ljudi, pomozi molim.. Volim jednu osobu, ali ne mogu mu priznati da imam problem zvanog gg. Samo sam očajan... pa ga želim dirati, i nemoj se bojati da ću ga zaraziti. A kondom ne pruža zaštitu od prijenosa virusa ((
Što mogu učiniti.. netko mi može reći.. jako sam bolesna

Iren, 24/04/2014 20:13:24
Za mene, moj liječnik iz klinika govori da je prije svega potrebna imunitet za jačanje. Budući da se ponavlja herpes s oslabljenim imunološkim statusom.

Tajna, 05/01/2015 06:31:34
Netko je ovdje napisao da ne želi živjeti, to je smiješno) kažu hvala, da nije HIV ili HEPATITIS. I ja sam je dobila tu ranu, a zatim elegantno spojio iz mog života uz obećanje braka, muškarci nakaze, naravno, svi aranžmani za prevenciju povrijeđeno moj partner za vrijeme seksa, on je samo mirno skinuo kondom bez mog pristanka, a nisam primijetio odmah. Sušenje i bol je bolan, u kombinaciji s činjenicom da sam u to vrijeme još i bronhitis bolestan i ležao na temperaturi ispod 40 dok se to čudovište objesiti rezanci na ušima druge budale. Immunku oslabila pa je moja, ja sam još uvijek i HPV pokupila najopasnije genotipova, a sve to tip ne liječe nikada, možemo se samo nadati da će jednog dana psihanesh i nećeš predati depresije, kako ne bi oslabiti imunološki sustav nije razvijen bilo rak. Prije toga bio sam apsolutno zdrava sretna djevojka. Sada za život, ograničenja, stalno pratiti i znojiti na ovu temu, upozoriti partnera, a bolesna nitko ne voli. Mjesec dana kasnije, imao sam prištiće opet prvi na vagini, nakon mjesec dana oko svećenika, uglavnom grozno stalno piti tabletosy je sada, a sve zbog nakaza, a to povjerenje je sada ljudi. Ne znam, nadam se da ću se nakon svega vjenčati i biti sretna majka

dag, 03/06/2013 00:34:27
Pišite, ja ću potaknuti liječenje gena herpes. [email protected]

dmitrij, 03/07/2014 02:24:20
Pozdrav svima. Ovdje se žale, a ja sam ovdje za hepatitis C se tretira za 10 mjeseci (stomatologija pokupila, bilo da je proklet!) Sada, to je samo oporavio (Hvala Bogu). I odlučili na to puzyrikov to čitati, voila, do vraga! Ne sumnjam ni u simptome, baš kao i ja. ali još uvijek nemam 23. Ne znam što će se dogoditi, ali molim da moja obitelj neće biti lišena života. No, iako to izlijeva vrijeme 3 4 godišnje. Sad ću tražiti najbolji lijek. Čitao sam vas sve. Želim dobro i ne žalimo se posebno, jer još uvijek zavidite spol planete - jer problem nije najozbiljniji.

Angelina, 06/07/2013 20:14:49
Imala sam pogoršanje od 4 mjeseca, za to razdoblje već se herpes proširio na sve genitalije. Pokušao ili kušao atsiklovir, epigen sprej. samo je neko vrijeme skinuo simptome.
I tako sam pročitao da mast za cinku pomaže i O MIRACLE. Prvog dana, čim je primijenila mast, počela je djelovati i izvući tekućinu. Za 3 tjedna sve je bilo stare (dugo su postojale grube rane). Smeared svaka 2-3 sata za 10-15 minuta i leći, a zatim obrišite, liječiti alkohol i jod 2%. Sve zdravlje

Inessa, 16/07/2014 21:09:04
Sva sretna doba dana! Čekao sam jako dugo vremena da napišem svoj Istoriyu.Poznakomilas s gg. prije otprilike 4 godine. Prvi osip su bili grozni, bolovi, vrućica, gori, bolovi. to je bio jedva koshmar.Ya peredvigalas.Za prošle godine povratak je bio okolo8-10 već krenuo scheta.Lyuboy stresa, više od 200 grama vina ili bilo spirtrogo, kuće u nizu, hipotermije, prehlada do pada imuniteta i OPA-cha, štetne o. Liječi uvijek, nije bilo ponavljanje da nisam urezan tabletkami.Chego ja jednostavno ne pije (gerpevir valovir groprinozin aciklovir), koji jednostavno ne ubode (tsikloferon, Allokin alfa, također, za velike pare), koji nisu koristili svijeće pitke kapljice (do proteflazid piesh neće izvući ništa). A sada, već 4 mjeseca, moj virus spava. Vrlo zastrašujuće da ga uplašim. Zadnji put je liječenje teško sve vitaminske pilule i injekcije imunomodulyatoram i liječnik mi je imenovao VLOK intravenski laserom krovi.Kazhetsya 10 dney.Ya su bili skeptični, ali je pokušao kroz 3 dana sam apsolutno promijenio samochuvstvie.Delo više nije imala herpes (i započeli smo terapiju s prvim znacima, ali nije bilo mjehurića) i neobyatnoy energije, nema umora, kao da je došlo do motora. Jako se nadam da je ovaj postupak pomogla.Ya znam koliko nemir je to virus i svi forum suosjećamo i savjetovati ići Vlok.Vozmozhno reći hvala

Inessa, 16/07/2015 21:16:26
Mnogi pišu o budućim djece, ne brini sve će biti horosho.Glavnoe ove stvari ne pokupiti tijekom beremonnosti.A ako je žena bila bolesna prije zatrudnjela, ona već ima antitijela i dijete mogu zaraziti samo kad prolazi kroz porođajni kanal (i porođaj za ženu je stresan i protiv pozadine ovog stresa može doći do još jedne ponovne pojave). zato razmotriti ili računati što je bolje napraviti carski rez, koji neće gada-nositi ili ne.

Nila, 28/07/2015 00:35:59
Bolesna sam već mnogo godina. Čini se da godinu ili dvije nema osipa, događa se svaki mjesec, a još češće. Kao, međutim, i herpes na usnama. Tijekom godina prikupio sam dobro iskustvo, mogu podijeliti. I, usput, moj muž nije zarazio, iako se ne štitimo, možemo vidjeti njegovu imunitet. Ovdje mogu savjetovati.
1. Nemojte koristiti obični sapun, kupite antibakterijski gel. Cijena od 200 do 300 rubalja., Za 2-3 mjeseci svakodnevne uporabe svakako će biti dovoljno.
Pokušajte nositi samo donje rublje pamuka, bez sintetike.
3. Ako osjetite tipične simptome, spali ih eteričnim uljem stabla čaja. Nekoliko minuta je vrlo neugodno, ali ako to odmah odradite, možete ga ubiti u pupoljci. (Pomaže u 50% vremena).
4. Za liječenje, savjetujem se da ne progutate tablete, već da kupujete rektalne supozitorije viferon 1.000.000, ili poloksidonične supozitorije, koje se mogu primijeniti rektalno i vaginalno.
5. Budite sigurni da pijete vitamine kada osip. To je nužno vitamin B, na primjer neuromultivitis ili pentovit. I također vitamin C s cinkom.
6. Osobno, pomasti poput aciklovira nisu osobito korisne, vjerujem više u staru dokazanu drogu - mast cinka, oksin, tetraciklin itd. A ako govorimo o apsolutnim metodama djeda, onda je u nedostatku masti moguće spaliti Corvalolum ili Valocordinum (iznenađujuće, ali to pomaže).
Ako je osip vrlo česta - savjetujem vam da pijete maksimalnu dozu vitamina B, po tečaju.

Nila, 28/07/2015 11:27:32
Py.Sy. Zaboravio sam na lizin. Možeš piti tečaj lizina. Previše dobro pomaže ili pomaže.

Rimma, 31/07/2015 07:55:59
Bok I godina (bilo je prije godinu dana) navypisyvali pilota i injekcije i pilule - svi upoznati, ovdje na forumu o svom pisanju. No, Supermlimf svijeće i ne znaju ime za mene, i ovdje nitko nije pisao o njima. Reci mi, je li netko otpustio? ili može netko znati? Odgovorite!

Elena, 08/11/2013 13:24:50
Rima. Nisam čuo za takve svijeće. I viferon supozitorijama (rektalnim) je primijenjen, čak injekcije Allokin-alfa i famciklovira tablete. Stvarno pomaže. Svakog mjeseca bilo sam s mjehurićima, ili su se izliječili, a novi su već zapjevali. Upravo sam imala depresiju. Prošle godine nakon tretmana, popeo sam se dvaput malo i nisam toliko boljela.

Albina, 08.11.2014 16:15:59
Sam saznao o ovom prokleto zove YY prije sedam godina, moj tadašnji mladić je odmah rekao da je ovo pakost.Ya dok čuti o herpes, ali mislio sam da je to samo na hladnoći u obliku osipa na nosnu sluznicu ili gubah.Pervy vrijeme imala sam osip kada naše dijete je 2,6 godina, odnosno 4 godine kasnije, nakon sastanka sa svojim suprugom i ovdje opet jučer gotovo 8 godina raz.Pervy drugi put je bio noćna mora, pogotovo prvi 2 dana, uopće ne mogu hodati, sada lakše. Pijem aciklovir-akry + mast Acyclovir, moj muž također tretira ovo, samo le ix moraju početi na prve znakove, a ne čekati dok se ne pojave mjehurići, i naravno pokušati voditi zdrav život, piti vitamine, nemojte pereohlazhdatsya.Zdorovya sve i nemojte se obeshrabriti, s YY ljudi i žive, imaju obitelj i djecu!

Nath, 07/09/2015 1:09:12
Mislim da je teško zamisliti još goru bol. Kod mene kad je došlo do pogoršanja, status je bio strašan. Gubu, groznicu, i kad prasak mjehurići zvuče vrlo. Pomogao sam balzam Romanu. To je bio samo spas u mojem životu. Jačanje imuniteta s borovom eliksirom. Također neprestano pijem vitamine, radim ili napravim gimnastiku i ne pušim. Ovo bolno opadanje i zadovoljan sam životom!

Spasitelj!))))), 18/09/2015 20:04:51
Gospodin! Takav problem i ja imam! Prošlo je tri godine! A sada sadašnji lijek pronašao je lijek za ovu bolest ubojice! Herpes genital! Već sretan! Izlaz je jednostavan: dvaput radite tuš dva puta, s vodom od 7-8 litara, nužno ispod 11 stupnjeva! A onda, uhvatit ćete hladnoću. Ovo smeće ne smije me spavati već pola godine dok sam počela prakticirati tuš! Dakle, usuditi se!)))) Dolazi se provesti s optimizmom! A to su sve lijekovi i masti, to su sve gluposti pune struje, zarazite tijelo kemikalija!

Andrey, 03/10/2015 20:29:01
Pozdrav prijatelji u nesreći. Znam što je on. idite na grupu h2o2russia. u njemu sam spreman podijeliti svoje iskustvo. Ekaterinburg, Ruska Federacija

Andrey, 10.3.2015 20:29:15
Pozdrav prijatelji u nesreći. Znam što je on. idite na grupu h2o2russia. u njemu sam spreman podijeliti svoje iskustvo. Ekaterinburg, Ruska Federacija

Katya, 10/07/2015 17:54:24
Mladić me zaražio, ne znajući da je bolestan. Već 5 mjeseci. Prvi put je bilo vrlo bolno, ali su se česti događaji. Čim je izliječio prskajuću bočicu, ponovno se pojavio novi. to je bila noćna mora. Ginekolog je propisao aciklovir 200 5 puta na dan tijekom 10 dana. Nakon tretmana mjehurići popped out nakon 2 tjedna. Liječnik je propisao piti aciklovir 6 mjeseci. tako da možete staviti jetru.. i želim obitelj, dijete. Ne znam što da radim.

Lijek za Herpes zauvijek

i jednom i za sve! već umorna

treba ojačati imunitet

to je neizlječivo. Virus ostaje u krvi zauvijek.

u smislu kaljenja, igranja sportova? tako da je moj tata bio sportaš, a herpes je patio

to je upravo ono što mi svi govore
ali nekoliko puta sam čuo da je netko izliječen. Ali kako - nije jasno

Bili ste obmanuli :) ona se ne može manifestirati, ali to ne znači da je virus izliječen.

narodni lijek za herpes (znači iz rane, a ne od virusa u krvi) - čim crvenilo, osjećam svrbež, primjenjuju se nešto bodova vruće da malo spaljen, npr čašu kipuće vode ručnikom.. Trenutni nemojte pretjerivati, ili čak i spaliti možete
PS je ako je na usnom, oko ostatka mjesta koje ne znam

Da, još nisam to čuo. Potrebno je probati ili okusiti.. Iako je moj herpes već dan, čak i na zoviraksu ne reagira
naravno iz puno boljeg novca. ali samo stabilno jednom mjesečno da ide s tom hladnoćom na usnici - ne mogu već

ne više od toga da vaš herpes nikad neće reagirati (zovriax etoz poput istog aciklovira?) zbog herpesa nema ništa više.

Pokušajte probiti tijek Cycloferona.
Sama je bilo redovito excruciated od njega ili ovaj, nakon tečaja - općenito rijetko pojavljuje i vrlo brzo prolazi ili se odvija!

onda nije samo vruće
ali naizmjenično vruće / hladno - ali pomaže trenutnom u najranijim fazama
pokušajte piti pilule za aciklovir - zapravo nisam sigurna koja vam je stopa potrebna - pročitajte priručnik, pogledajte internet
podići imunitet - piti mono vitamina, pivo kvasac - aktivni dodatak prehrani
sudjelovati u sportu + temperirani - barem kontrastni tuš u večernjim satima i ujutro
postoji takva stvar Argovasna tvrtka Argo (kitozanski gel, to se događa srebrom)
Pts pomaže, suši malo istine, zajedno s aciklovirom / zoviraxom
uvečer argovasna (patamu koja suši i ostavlja na koži film - a ne estetski), tijekom dana zoviraks
za nekoliko dana, vanjski znakovi prolaze, ako imate vremena na vrijeme, ako nemate vremena, možete povući na 5 dana
ni u kojem slučaju, cauterize alkohol, samo u početnoj fazi, kada je trenutni crvenilo i svrab, a zatim kratko vrijeme, ne više od nekoliko minuta, inače ožiljak ostaje

poloksidon je još uvijek dobar lijek.

i jednom i za sve! umorni već vitamini pomažu
moj je prijatelj izašao iz čireve na usnama, kad je povremeno pila kapsule s ribljim uljem.

Acyclovir + viferon obično se propisuje
Mogu biti u zabludi

Herpes /

herpes tretman

Herpes je bolest uzrokovana virusom, čiji je nositelj preko devedeset posto svjetske populacije. Naučio sam to tijekom trudnoće, kada sam uzeo test za antitijela na taj virus. Vrlo sam se iznenadila što imam. Liječnik je rekao da je dobro. Mnogo je gore ako nisu i tijekom infekcije je došlo do infekcije.

Za cijeli svjesni život imala sam dva relapsa s erupcijama na usnama "Hladnoće". A budući da pažljivo pratim zdravlje, nakon drugog napada došla sam do dermatologa.

Ispada, ranice se pojavljuju tijekom razdoblja kada je tijelo karakterizira visoka imuniteta, a čimbenici koji doprinose aktiviranje virusa u tijelu u lice: stres, hipotermija, povećanu fizičku aktivnost, i još mnogo toga. Kod mene se osip pojavio isključivo nakon napetosti na poslu.

Ali postoji, postoji način izbjegavanja osipa na usnama!

Kako bi se osiguralo da je tijelo uspjelo uroniti u fazu trajne remisije, dovoljan je jedan korak aciklovira.

Uzeo sam četiri tablete dnevno svakih osam sati tijekom deset dana. Ako uzmemo u obzir da je dvadeset tableta su oko dvadeset rubalja, tako aritmetika zaključiti da je četrdeset rubalja, možete se dogovoriti herpes potres i tijelo odmoriti i odsutnost lezija na četiri do osam (.) Godina.

Preporučujem svima koji pate od "prehlade na usnama".

Jedino što želim obratiti pozornost, aciklovir se treba uzeti ne samo minutu minute, a drugi u sekundi svakih osam sati na prazan želudac.

Što je herpes i kako se liječiti?

Pročitajte cijeli članak »

komentari

svaka 2 tjedna je stabilna!

26. listopada 2015. 22:35

mnogo naučio! Isprva sam bio na usnama! Onda par godina preselio u stražnjicu! i na genitalije, ali vrlo rijetko tamo! učinio gemokorektsiyu krvi! jeli antibiotike! to ne pomogne! trenutno vrijeme! dignute timalin zbog novca vygodnee.gasit prostudu.no brzo cijelo vrijeme it'm neće sjeći! panavir prokapat -mjesečno ponovno pokušao opet hladno!

26. listopada 2015. 10:30

Ja, kao i većina drugih ljudi od djetinjstva, pate od neugodnog očitovanja ove bolesti. Mnogo je u skladu s komentarima prethodno pročitali materijal. Da, cijeli problem slabi imunitet. Međutim, ne slažem se s činjenicom da svi lijekovi nisu učinkoviti. Samo problem koji trebate riješiti iznutra, a ne posipajte i pričvrstite na vrh. Pokušao sam - znam. :) Ja mogu čak i to preporučiti.

16. srpnja 2015. 12:54

Ispod je telefonska pogreška. Prava rečenica "Većinom smo samo razgovarali"

22. svibnja, 2015. 18:58

Svima koji su psihički i fizički izloženi osipima jednom ili dva puta mjesečno. Vaši česti osip - prije svega slaba imunitet i psihološka reakcija na svoju bolest, takav začarani krug. Sažetak iz bolesti, idite na sport, temperiranje i pravilnu prehranu. A glavna stvar je da se volite i život u obliku koji je dostupan. Naravno, to je banalno, ali uvjeravam vas da će vam pomoći. Ginekolozi nisu mogli pomoći u smanjenju učestalosti manifestacija, unatoč svakom skupom Valtrexu. Ali kompetentni imunolog, koji je također bio diploma psihologa, pomogao je u nekoliko posjeta bez propisivanja skupih lijekova. Većinom smo upravo razvili. Posjetite dobrog imunologa, glavna stvar je ne zatvoriti se i ne stavljajte križ na sebe i svoj osobni život.

22. svibnja, 2015. 6:56

Imam herpes usne i nosa do ušiju preselila kada je prestao da pije protivozochatochnye tabletki.4mesyatsa uzastopna dana, a nisu imali uši koje nisu obuhvaćene u gerpesom.retsediv ne prolaze pred menstrualni ciklus još nije počela živjeti u novim relapsa poyavlyayutsya..da bolnije.nochyu probuditi u boli ako lyazhu na uho.v retsedivy oba uha.

1. veljače 2015. 20:36

Bio sam cijepljen protiv herpesa. Postoji pet tečajeva na tečaju. svaki polgoda.uzhe nakon prve godine bila je znatno bolja.ali ne proshlo.Na datum, postaviti tri kurs.Vysypany ali ne i osjećaj koji može uliti, prisutni inogda.Vrach kaže da je nakon tri reda imunološkog sustava potiskuje herpes 90%.

16. svibnja 2013. 17:21

Vrlo je razočaravajuće što mnogi čak niti ne znaju osnovno znanje o medicini.. Acyclovir nije antibiotik! Herpes je virus, stoga se za liječenje koriste antivirusni lijekovi. I antibiotik se koristi samo protiv bakterijskih infekcija. I da! Možete zaraziti partnera! Također, čak i ako već imate jednu vrstu virusa, možete dobiti još jednu.

Dobar članak. Upravo sam iscrpio GG, bez snage. U razdoblju jesensko-zimsko-proljeće svaka dva tjedna osipa, samo ljeti je moguće malo odmarati. Nedavno sam pio šoknu dozu akiklovira, paralelno sam koristio mast Acyclovir, Panavir gel, Epigem-intim sprej. Pa i chto - za mjesec dana je dovoljno i opet na novom. Ginekolog ne zna što drugo reći, kaže da on ne vidi točku ako nisam uzimala takve doze akiklovira.

Terapeutica je preporučila čestih herpesnih lijekova da piju reaferon-lipinta u roku od 10 dana. Ono jača imunološki sustav i stoga se učestalost recesije herpesa smanjuje. Već sam imao više od 2 mjeseca recidiva nije, za mene to je rekord u zimskoj sezoni