Kronična klamidija. liječenje

Djeca

Ukupan broj postova: 108

2015/04/27, Masha
Liječi se. Ne za život. Uključite dobar imunomodulator (u mom slučaju bio je galavit) i zaboravite ovu bolest! Tako sam izliječen! Napišite ako imate bilo kakvih pitanja.

15. 04. 2015., sashka
Pozdrav, prošlo je 5 mjeseci otkad sam naučio moju dijagnozu. Klamidija je također kronična jer je iscjedak već 2 godine uznemirujući. Mnogi liječnici nisu mogli dijagnosticirati ništa, rekli su da je to norma. Sada živim samo u Njemačkoj i počnem liječiti, ljudi to ne shvaćaju ozbiljno, tretirana su s 2 vrste antibiotika i iscjedak je bio takav kakav jest.

15.05.2015., Egor
Pa i kako se u Njemačkoj tretira? Također dobiti antibiotike?

5. 04. 2015., Leka
Bolest klamidija lechitsya.Popav tijelo virus-bakterija odmah razgrađuje u tijelu svi procesi događa autoimune konflikt.A dolazi od smanjenja T-helper kletok.Ih zauzvrat smanjiti same imunoglobuline koji se nalaze u mliječnoj produktah.Tak što je mlijeko će trebati ne nadolgo.Poka zaboraviti vylechites.Vyravnivaet autoimuna sukoba TSikloferon ili Neovir-ovo je prvi lekarstvo.Nedelyu TSikloferon tablete do 3 ujutro i navečer, ili kao injekcije svaki dan 1 raz.I Neovir (ali skuplje), ali je isto tako samoe.Itak 7 dana.A piti tjedan antibiotik klaritromicin (Klatsid) 2 ned.Pervye tri dana 1tab (250) 3 u den.Potom svakih 12 sati tabletke.T.e 2 puta sutki.Itak 14 den.Obschee vrijeme liječenja 21 dana! Ako ste u nedoumici ponavljanjem 10 dney.Zhenschinam svijeće „Yodosept” svakih 21 dana, ili tampone i kupke klorheksidinom i van stalno obrabatyvat.Nistatin paralelno s antibiotikom.Kupite masti levomikol, mazhtes oči noću, sustavy.Vsya problem leži u činjenici da je virus je vrlo stabilan u vanjskom okruženju. Lingerie kuhati (prati 90 g) posebno frotir lotentsa, donje rublje, četkice za zube liječiti klorheksidinom, popariti od chaynika.Gubki samo učiniti sve emisije!

21. listopada, Egor
Ti si glupost o svim vrstama vrenja

21. listopada, Egor
Otpad je neizlječiva. Znanost ne zna kako se boriti protiv njega. Sve ove reference na antibiotike „djelujući unutar stanice”, sve vrste imunomodulatora terapijskim tretmanima, i drugi poput njih, sve to lazha.Pora morati tražiti istinu u svoje čiste, iskrene oči i reći, ne brinite, ne i izliječiti. Traje mi 18 godina. Ono što nisam pokušao. Liječenje daje privremeni učinak. I žive u tijelu. Nemojte živjeti tuzhat.I mi smiješno kad liječnici kažu, potrebno je dovršiti liječenje, režim liječenja treba biti sastavljena od stručnjaka, ovaj tvrdoglav bolesti. Nemojte propustiti. Nemojte zavaravati pacijente. Ne može se izliječiti.

2015/03/23, Svetka
Možda brzina oporavka ovisi o stanju tijela. Ako se tijekom liječenja razbolio od hladnoće ili stresa, onda sve može biti beskorisno. Za mene je doktor tako brzo i rekao, pa sam tretman za klamidija planirani odmor i bila je tretirana u opuštenoj atmosferi: safocid - 3 puta, jednom primaju tjedno, svijeća Hexicon - dva tjedna, sve to vrijeme sam još uvijek pije tinktura od Echinacea za jačanje imunitet. Chlamydia me posve prolazila.

9. ožujka 2015
ništa drugo nego stvari antibiotika ne liječi, oko bilje zaboravi, sve to ožičenja.. trava moguće nakon povostanavlivatsya... Antibiotik bi trebao biti učinkovit za klamidiju posebno, kao što je azitromicin. Često klamidija nisu sami i još uvijek postoje infekcije istog plana i oni zajedno vrlo dobro koegzistiraju. Neophodno je sve već liječiti, tako da se infekcija ne vraća. S ove točke gledišta vrlo je prikladno koristiti Safocid - u njemu postoji nekoliko komponenti, uključujući azitromicin, koji suprimiraju sve ove infekcije. Obrađena klamidija prema njima. Tečaj je trajao gotovo mjesec dana - trebalo je jednom tjedno popiti paket Safotside. Osim općeg jačanja, napravljene su injekcije Cycloferon 10 injekcija. Šest mjeseci nakon tečaja - bez klamidije

21. siječnja 2015., Sergey
Ja sam 23, zaražena klamidijom, ali se brzo oporavio, okrenuo se u kliniku nakon što je shvatio da peckanje tijekom mokrenja ne održi, bilo je jaka selekcija u jutarnjim satima.
Općenito, počeli su na početku neki ultrazvučni laser, nisu pomogli, operirali uretru nekim antibioticima, učinili injekcije. Prednosti nisu bile dovoljne za moje osjećaje. Pokazao sam ovom liječniku popis priports koji su bili obaviješteni na internetu, rekao je da sam premlad i da će posljedice takvih antibiotika biti.
Propisana mi naravno Tavannika,, mjesec dana prošlo, prošlo testove PCR,, broj klamidija smanjen, a zatim tijek Zinnat propila, mjesec dana prošli testove i sve je čisto. Sretno
Bio je tretiran u mjestu prebivališta u gradu Kotelniki, mikročep
Liječnik Sergej Albertovich

19. listopada, Novorođenče
Pozdrav svima! Također je postala vlasnik ove smeće, ali osim toga, imam eroziju, mikoplazmu i kandidijazu. Ginekolog mi je propisao ovu shemu
1. CIKLOPERON 1,2,4,6,8 dan na jednoj ampuli u mišićima.
2. Od 2 dana Rofloxane AB 100x1p in / vrijedi 3 dana, a zatim Rofloxane 1th2r 7 dana
3. Flukonazol 150 mg 1 posto za 3 dana, tjedan dana kasnije još 1 tabletu
4. Acyclovir 200 od 2 dana liječenja 1 x 4 x 5 dana
5. Dopuštanje s fitosavim sapunom od skb 2 žlice. Za 3 čaše vode 10 dana prije spavanja
6. svijeće Vahimala na 1 svijeću u vlazi. Za noć od 7 dana.
Kao što je tako.
Već sam pio, ja čekam, kada traje još tjedan 3 i idem uzeti testove..
Stvarno se nadam da će biti moguće izliječiti s jednim vremenom.
Možda će netko savjetovati, možda nešto drugo piti. Ili neka vrsta douchinga za napraviti..

Sve stranice o ovoj temi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tko je liječio Chlamydia Recenzije

Odgovorite onima koji su uspjeli izliječiti klamidiju. Takvi ljudi postoje u životu?

07.08.2007 00:00, siva
Dobar dan! Offline pročitao da su tretirani prema shemi 10 tsikloferon svaka 3 dana! Od prvog dana Vilprofen pilule 10 dana, 2 puta dnevno, svakih 12 sati (dobro, na primjer, u devet sati i devet sati) od prvog dana svijeća viferon (dobro, gdje mislim da je jasno), a zatim 14 dana nakon početka liječenja piće Summamed šest dana jednom dnevno! To je sve. Ako sam točno razumio. Molimo upišite u detalje režima doziranja i samog kruga, što su rezultati liječenja. Hvala unaprijed za odgovor.

08.08.2007 00:00, Mikhail
Pozdrav svima. Želim reći i ispričati priču o tome kako sam liječio klamidiju, s onim što sam došla i kako sam to učinila sve isto. Prvo, situacija je uobičajena pojava, seks s lijepe djevojke, a sada na 4 dana u penisu osjetiti svrbež i izoliranja bijele mutnye.Ya jednom u KVD. Sve smo testove u potpunosti uzeli, ali sljedeći dan su rekli da nismo pronašli ništa... Šokiran sam. Otišli su u drugi KVD, također nisu pronašli, ali su objasnili... da oni sve uzmu osim klamidije. Onda sam otišao na Research Institute of Epidemiology (CMD), ona je predala analize na svim infekcijama, gdje sretno sam našao hlamidioz.Srazu pitanje gdje i kako ga liječiti, ako ne rade i ne postoji način da se potrošiti plijen. Nazvao sam oko 15 klinika u Moskvi. Liječenje klamidije od 5 do 15 tisuća rubalja, na vrijeme od tjedan dana do mjesec dana (barem tako tvrdili urolozi i veneerolozi). Nema novca. Što treba poduzeti, ne znam. Ovdje je jedini asistent moj INTERNET, nada za njega. Na zahtjev "da postavim pitanje urologu ili venererologu," moj Internet mi je dao mnogo mjesta gdje možete postaviti online pitanje liječniku. Dečki... to je sve sranje. Izgledaš, nitko od liječnika nije ti osobno odgovorio... nego se može liječiti i kako se, pozivajući se na lažnu medicinsku etiku i čitav niz razloga, jednako nečitak. Osobe s problemom se obraćaju liječnicima on-line, traže pomoć i što je zauzvrat. Dođite na recepciju... u odsutnosti nećemo reći... medicinsku etiku. ON-LINE web stranice širom svijeta kreirane su tako da liječnik zaista može konzultirati na internetu ljudi koji iz nekog razloga ne mogu ići na plaćeni liječnik ili bolnicu. Na sve nas kroz "jedno" mjesto. Ovdje se, primjerice, razlikujem u slučaju internih konzultacija, iz korespondencije. Imam potvrdu o analizi, gdje je potvrđena klamidija i samo. I mogu također navesti datum infekcije. SVE. To je dovoljno za 90% svih liječnika, imenovati tijek liječenja... i pokazati ne treba ništa, sve je yasno.I to. Reći ovo i pokazati mi da moram ići negdje. Apsolutno ne, ali liječnici moraju izvući novac... to je njihova plaća. I tako nitko ne govori o planu liječenja ili stvarno druge odgovore... sve je isto... Dođite. Počelo je sa mnom... hodajući po boli. Tražio sam pomoć od dermoveniologa. Zapravo sam propisao Doksiciklin hidroklorid i Metronidazol... uzeo tjedan... nema smjene. Onda su propisali TARIVID (ofloxacin). Proveli su tjedan dana - to ne može. Počeo izrađivati ​​injekciju u ureitru chlorhexedine diguklonat 0,05% za 3 minute. (Kao i liječnik je rekao) Spaljeni svi uretre, bijeli iscjedak zamijenjen tupa rzhavymi..gustymi... mokriti, bilo je potrebno istovremeno zavijati od boli. Dečki... To je takva bol....Ovaj drugi porod, možda... samo muzhchiny.Koroche... razočaran sam... slomljena srca... i prisutnost infekcije. Ovdje sam slučajno pronašao na Internetu urolog-venererist iz velike vojske Moskve. Kažem mu sve, a on mi kaže: „Mogu reći da dodijeliti tijek liječenja odmah, u odsutnosti, a rezultat će biti 70-90%, maksimalna brzina od dva do tri tjedna, a kompleks u koji nema ništa, urogenitalnog klamidija se tretira na svim odnotipnyim droga, samo se mogu nazvati drugačije. To može biti tetraciklini (doksiciklin), makrolidi (kao što je azitromicin (Sumamed) ftorhinolony.V kraj, nakon slušanja da mi konkretnije, liječnik je rekao da je dovoljno za mene KLABAKS lijek (klaritromicin) - lider u liječenju klamidijske infekcije, 250 mg - prva tri dan 3 puta dnevno, a nakon toga 2 puta dnevno, svakih 12 sati tijekom 14 dana klamidija -.. štetan virus, a ne biti tretirana jednostavno sam počela uzimati više od toga se ne nada, ali na sreću... 10 dana u jutarnjim satima. ustao... i sve... nema iscjedak... nema simptoma. Nakon čekanja mjesec dana, nakon što je uzela mrav antibiotici, provjerio sam na prisutnost infekcije - infekcije nije... ja ChIST..kak dijete J.Esli iznenada netko neće pomoći lijek, liječnik je rekao, može biti da... to je sveobuhvatna metoda za liječenje klamidija, koja nije dobila Spoji lecheniyu.1.Yunidoks - 100 mg 2 puta sutki2.Rulid (rOKSITROMICIN) -. 150

10/02/2011 14:47, nadimak
hvala za članak, i zhenschinam pitaju isti tretman kao i muškarci?

2007/08/29 00:00, Dasha
Olga, dobro poslijepodne. Molim te, molim te, dok si ovo izliječio * klamidiozu *. Sve što si uzeo i kako? Za mene je to vrlo važno. Hvala unaprijed.

09/05/2007 00:00, Serega
Počeo sam se uvelo u uretru chlorhexedine diguklonat 0,05% za 3 minute. (Kao i liječnik je rekao) To je ono što bi to liječnik uretre! Michael, ja vas vidim, ti super liječnici u prvi je dobio znaniyami.Podskazhi obratite ili adresu lech. Ustanova u kojoj su urolozi u Moskovskoj vojnoj bolnici. Ureaplasmi su već dobili, može li doista biti vješt ili iskusan liječnik. Ovdje isto tako je odlučio podijeliti iskustva liječenja hlamidioza.Zarazilsya u 2004. klamidija, mikoplazmoza, Ureaplazmozom.Na trenutno dosih borim s Ureaplasma, izliječiti ta stvorenja su mnogo slozhneechem od klamidiju! Chlamydia se uspjela riješiti tek 2006. godine. Prva godina nakon infekcije s ovim buketom, uopće ništa nije dijagnosticirana niti pomoću PCR metode! Unatoč činjenici da su simptomi izrečeni. Godine 2005. bio sam u stanju identificirati vrste infekcija i početi liječiti. Glupo ran za super klinika, a zatim u proces shvatio da sve nadležne liječnike u Institutu i HPC. O klamidija, pa su me dijagnosticiran prvi, koji pokušava biti tretirana s tim antibioticima: doksiciklin, ofloksacin, metronidazol, rulid, azitromicin, jozamicim (vilprafen).U pogledu klamidija, kao iu pogledu mikoplazmi podaci liječenje antibioticima je bio neučinkovit !! doksiciklin je danas stara antibiotik i to je danas klamidija na jednom mjestu, moja mnenie.Ot je još gore i imunitet sadish. Stvrdnute sam: Otišao www.antibiotic.ru mjestu počeo tražiti i analizirati antibiotike koje sam uzeo i nisu pomogli. Postoji tablica fluorokinolona gdje navedeni pod svaku nuorokmol što pokoleniya.Iz stol, shvatio sam da je sve ovo vrijeme moji liječnici propisovali relativno stari antibiotiki.Ofloksatsin- nuorokmol II generacije, pa sam odlučio probati III generacije sparfloksacin se i na kraju pogodili prvih deset! Uzeo to je po uputama množenjem doze i trajanja liječenja na pola! Osjećao sam se već treći dan da mi klamidija nije jako volio i na kraju sam ih pogodio ga. Sjeckani neovir paralelno, ali to je više za sigurnosnu mrežu, stimulirati imunitet konsolidirati svoje rezultate završni hlamidiy.V općeg najvažnije dobro izabrao antibiotik. Pokušao učiniti sjetve na antibiotikochuvstvitelnostv tamo bio takav rezultat, antibiotici kao što su doksiciklin i slični stari općenito smiješno. Ovi usjevi su tufovi, a ne samo moje mišljenje. Sparfloksacin bio dobar i adekvatan antibiotik do sada u liječenju klamidija! Osobno izliječiti ih dvoi svoje prijatelje u posljednjih pola godine! Samo ne mislim da možete kupiti Sparflo ljekarne i početi sami tretman bez sudjelovanja liječnika i pregleda, samo sam ti predložio je antibiotik na koji se treba naglasiti u početku za liječenje klamidije, i pored tog antibiotika vaš liječnik narudžbe više različitih vrsta lijekova za poboljšanje ukupne tonusa.Vracha traži samo iskusni venerolog, kada HPC ili SRI! Liječnici iz takvih super-klinika kao Meramed. sigurno poslati na alias na..uy! Zapamtite, ako ste bolesni s klamidija ili mikoplazme, guma neće spasiti od zaraze vašeg partnera! A ako zaraziti partnera, koji će se tretirati će biti dvostruko teško i skupo.

09/08/2007 00:00, Serega
Ovdje vama i našim liječnicima. Djeca tada pate od rođenja Reiter bolesti. Iako sam već znao to, da je većina naših liječnika glupo wee-rasa! Ako želite živjeti zdravo, studij medicine i sami u određenoj infektologiyu.A analiza uvijek ga predati na različitim mjestima i istovremeno umnožavanje, kao i ja. 50% klinika loviti lažne negativne testove danas. 20% lažno pozitivnih.

Tko je imao klamidiju?

85%). To je zbunjeno.

O projektu

Svi materijali na ovoj stranici zaštićeni su autorskim pravima i prava u svezi, a ne smije se reproducirati ili koristiti na bilo koji način bez pismenog dopuštenja vlasnika autorskih prava, stavljanjem aktivni link na glavnoj stranici portala Eva.Ru (www.eva.ru) pored s korištenim materijalima.
Za sadržaj promotivnih materijala, urednički tim nije odgovoran. Certifikat o registraciji masovnih medija El № ФС77-36354 od 22. svibnja 2009. godine v.3.4.168

Mi smo u društvenim mrežama
Kontaktirajte nas

Naša web-lokacija upotrebljava kolačiće radi poboljšanja izvedbe i poboljšanja izvedbe web mjesta. Onemogućavanje kolačića može dovesti do problema s web lokacijom. Ako nastavite koristiti web stranicu, pristajete na korištenje naših kolačića.

Tko je liječio Chlamydia Recenzije

Odgovorite onima koji su uspjeli izliječiti klamidiju. Takvi ljudi postoje u životu?

04/03/2016 17:09, Irina
Napravite kulturnu kulturu s definicijom osjetljivosti na Antibes.

6. lipnja 10:12, hrčak
Samo u istom razdoblju od tri godine pokazuje na krvi akutnu fazu IgM, kod nekoga je takav. Liječnici kažu da to ne može biti u načelu.

04/07/2016 00:32, Natalia
U mene dvije godine IgA i IgG, pili su hrpu antibiotika, to je beskorisno

21. svibnja 11:19, hrčak
Natalia, onda ste u prirodi - ljudi s „akutni” faze Suprotno rekao vrachey.Tolko IgG Imam niti jednom nije vydelyalis.Ya pročitati ovdje na forumu, da je netko naručio drogu iz Švicarske i bio izliječen odmah nakon mnogo godina! lijekova za liječenje u RF.Seychas sada i želite probati preko prijatelja, možda tamo stvarno nije bolja oni.Antiby vidjeli godine izgorjela cijela crijeva pogrešne kursami.Prochitala kratke osvrte na druge stranice o SDA, bio je impresioniran, želim pokušati travnju i svibnju piti imunitet promiješati, a ljeti napraviti tečaj bež antibes.

21. listopada 12:47, Natalia
Da, imam IgA stalno. Jučer sam ponovno prošao ifa, tk. sada je također prestala piti antibiotike. Ali ja ću reći da sam, kada sam ga pio, osjećao bolje. Sada opet bol u zglobovima, u očima, umor je konstantan i podvrgnut. Postalo je ravno ruševno. Popio sam gotovo sve antibiotike i dugačke tečajeve, i u kombinaciji od dva odjednom. Sada pijem tsikloferon, a zatim ću prenijeti viferon + vitamine + kiselinu. Također je imala probleme sa želučanim i crijevima. I dalje se oživi na koži stalno, mjesta. Otišao sam do dermatologa, propisao citrin + Essentiale forte, pio sam sve prištiće, više. Povezam ih s klamidijom. I nemate IgG jer Imunitet se smirio, morate podići. Imunitet će porasti i antitijela će rasti.

10. listopada 16:42, hrčak
Zašto nisam učinio podići immunitet.Hodila na bolje u imunologiji, proboden u prošloj godini 10 komada raznih lijekova za imuni. Čak i uz dobar rad u mirovini zbog nesposobnosti da sjedi na stolici, pokušavam spavati za drugu godinu, spavam 12 sati dnevno, hodati, jesti pravo, iz sata u sat - sve bez uspjeha u trenucima kada se osjećam da je bolje, uglavnom u ljetnim mjesecima, dati krv! opet - pokazuje otritsatelno.To imate infekciju koja se skriva, pa opet malo bolje aktiviziruetsya.Sustavy započeo nakon početka praćenja kishechnikom.Mne pomogao u ovom laktofiltrum i enterol.Hotya ruka u parovima preko noći, hodati velike udaljenosti ne mogu.Nachala piti travu (bez fanatizma), pijem gotovo godinu dana, ogaet.

10. listopada 16:59, hrčak
Natalija, rekao je da će biti vrlo dobar u pomaganju plasmapheresis i UFO.Znakomaya djevojka iz moga grada učinio kad se srušio nakon rođenja zbog aktiviranja klamidija za 2 mjeseca i nisam mogao ni predati shevelit.Sustavy joj jako deformiran, ali nakon što je proces plazmafereza je zaustavljen. Bojim se takvih postupaka, jer. jedva može stajati čak i bilo kakve infuzije (problema s krvnim žilama).Prochitala upit i pitanje svoju namjeru da ponovno piti antibiotiki.Pochitala najnovije vijesti o Antibes, postoji mučenje žabe i arheje - možda će se nešto izvući iz njih putnoe.Dumayu dalje piti i travu pokušajte SDA (dok je u potrazi za ovim lijekom).

10/04/2016 17:09, Natalia
Dobio je svježu analizu IgA 1,5 IgG 11 palačinka čiji titar jako raste. Plazmafereza je vrlo ozbiljan postupak, a to je učinjeno samo na indikacijama. Ne želim. Također ne mogu hodati dugo vremena, još uvijek imam glavu kao da to nije vrtoglavica, ali nešto nije baš ugodno. Kakvu vrstu trave pijete? Čitao sam da gorku pelin pomaže kod klamidije. Ali ne vjerujem u travu. Klamidiju mogu ubiti samo antibiotici. Ali ono što je pitanje.

12.04.2016 10:17, hrčak
Natalia, glava može dovesti zbog problema u shee.U me od degenerativnih bolesti diska, također u glavi i udario u vilicu, pomažući Karmolis.Travy pijem vrlo različite, sa 10 komada u svakoj kolekciji, svaki mjesec menyayutsya.ne je iskusan profesionalni s optužbama s obzirom analizov.I moja majka u mojim travama i razbiraetsya.Sami prikupiti i piti cijelo ljeto umjesto zimskog chaya.Ya ipak savjetujem da ne odbacuju prirodno liječenje, moja krvna slika znatno izmijenjena upotrebom raznih kombinacija trav.I zdravlje značajno poboljšava Sigurno nisam gov Ryu da može ubiti klamidije, ali za održavanje i čišćenje tijela s takvim snažnim napadom vozmozhno.K obzira na to što je potrebno da se koristi bilje, što će samo posebno, ali od sebe ne mogu savjetovati antivirusno: lobaznik (povećana funkcija štitnjače), Aronija planinski jasen, brusnica i borovnica list.Esche u čajnik s drugim biljem stavi schipotku chistotela.My cijelu obitelj već dugi niz godina, ne pije nikakvu čaj ili kofe.U muž ode visoki kolesterol, moju majku - šećer.

10.4.2016 17:08, hrčak
Još uvijek vrlo dobro pomažu voćnim plodovima, žive, ne kuhaju. Brusnica + brusnice, oblepihovyy.Mozhno na pit.Tolko red nije se koncentrira na trbuhu bila na pojavi komfortno.Provereno sebe.Srazu energija, mokraćni mjehur se osjeća bolje i zglobove legche.Ya ranije vidjeli samo brusnice, onda je moj prijatelj savjetovao stradalnika brusnice Iskreno reagirao skepticno, ali kad sam počeo redovito jesti Morse, rekao sam joj mnogo zahvalnosti.

6. 12. 2013 20:46, Natalia
Kako si? Pijete li antibiotike? Počela sam piti clarithromycin, mislim da ću ga piti 2 tjedna, a zatim još jedan fluorokinolon 2 tjedna, ako preživim naravno. Osjećam kako se mnoga od tih stvorenja množe.

17.06.2017 10:08, Ozlijeđen
Slušajte NE PREUZIMITE ANTIBIOTIKU. oni su poput otrova za tijelo. Morate znati da se liječiti! Testovi ste uzeli da imenuje antibiotik? Bubrezi, jetra, crijeva, sve će to utjecati na imunološki sustav, možete zaraditi neuspjeh, tada ćete bolnice i klinike će biti zauvijek u svom životu. Klamidija poteškoća je da bakterije postanu L-oblik, je sličnost čahura nisu u potpunosti u dodiru sa stanicama (pa antibiotici ne uzeti ih) u takvom obliku mogu sjediti 21 do 25 dney.Zagnat u takvom obliku mogu nedovoljan (ne antibiotik ili prekid uzimanja antibiotika). Posjetite liječnika da biste uzeli testove, pridržavajte se standarda liječenja. Svaki organizam je individualan. ne zaboravite na crijevni sustav 70% imunološkog sustava ovisi o tome i flukanazol iz kandidijaze. Nemojte se razboljeti i ne ponašajte se slijepima (testovi, analize još jednom testiranja)

17.06.2017 22:52, Natalia
Dvije godine prošao sam toliko mnogo testova za koje niste sanjali. Postoje klamidija. Postoje i naslovi. Liječnici prepisuju svakome istu vrstu liječenja, tako da nema smisla ići njima. Ništa posebno za liječenje klamidije još nije izumljeno. Antibiotici + imunomodulatori, potpora želuca, jetre. Sve je uobičajeno. Samo ovdje kronična ne može se izliječiti, ali je moguće prigušiti.

06.06.2016 06:06, Ozlijeđeni
Krvni testovi se ne koriste za dijagnosticiranje klamidije. Naslovi mogu biti visoki zbog brojnih čimbenika izravne komunikacije. Važno je analizirati PCR metodu dovoljno da prođe analizu u tri različita laboratorija! Iako nema bakterija koje su se istovremeno prilagodile 5-6 skupina antibiotika! Antibiotici utječu na sve bakterije, uključujući. simbioti koji zadržavaju ravnotežu! Da biste vratili ravnotežu nakon dugog tečaja, trebate puno vremena i novca!

27.06.2017 17:31, Natalia
Sada mnogi bakterije prilagođene na antibiotike, čak i Myasnikov rekao da postoje bakterije koje su pod utjecajem antibiotika, uključujući i na klamidiju, pa su prilagođeni već uzgoja procesa može suzbiti samo, ali i dalje ostaje nosilac. Bakterije idu duboko u tijelo, čitaju članke na Internetu, žive ne samo urogenitalne, u bilo kojem organu mogu sjesti, a PCR ih neće naći, ali protutijela će pokazati svoju prisutnost!

27.06.2017 17:46, hrčak
Slažem se s Nataliju da klamidija se živa ne samo u genitalije! klamidija odavno nalazi na sluznici očiju, grla, pa čak u tekućinu uzeti iz mliječnih žlijezda! U međuvremenu, na sluznici genitalija je odsutan.

6. lipnja 10:02, Ozlijeđeni
Malo je vjerojatno da imate bakteriju koja je odabrana za izbor 5-6 skupina antibiotika i mogla bi vybobatat imunitet svima! Samo kažete da ste sada zdravi, što vas muči?

21. 21. 2013. 19:40, Anatolij
odgovarajuću primjedbu. bravo

21. 21. 2013. 19:36, Anatolij
potpuna besmislica

06.08.2016 11:06, Igor
Bok Jeste li imali SDA? Je li rezultat?

06.08.2016 11:06, Igor
Bok Jeste li imali SDA? Je li rezultat?

25. 05. 2015. 06:27, svjetla
Vidio sam Bad oporavljene sanaris kupili u haogane kineskih dodataka pomoći s klamidija ureaplasmosis gardneleze i još mnogo toga. Zatim tu je saznao da kadulja juha pomaže mu piti jesti sirovo kopriva također čuo da pomaže s tim spolno prenosivih bolesti

16. listopada 16:35, Natalia
Ne vjerujem da se može izliječiti biljem, unutarstanični parazit, gdje ni trava ne može prodrijeti, antibiotici imaju problem položiti. Najvjerojatnije su stavljeni u neaktivan oblik i poslani na kron.

06/06/2016 07:51, svjetla
Hvala vam! Onda opet analizirati ću predati, ali kao što je 2 puta predao ništa što nisu pronašli

27.06.2017 17:16, hrčak
Natalia, hvala, kako si? Popio si klaritromicin? Postoji napredak? Ja zabio na sve, ne piti ili Antibes ili NSAR ili ASD, patiti. piti trave, jesti zelje tazami.Ponimayu, to je malo vjerojatno da će pomoći u borbi protiv klamidije, ali iznenada je tijelo otkliknetsya.Antiby piti strah stomak boli (imala sam par operacija u ginekologiji), trbušne priraslica, ako odmah Antibes hrane, Bojim se da neću preživjeti (

27.06.2017 17:40, Natalia
Konačno, pomislio sam što se dogodilo, nije dugo odgovorilo. Popio sam klaritromicin i još uvijek levofloksacin, nije pomogao niti po gramu. Predao je krvnu verziju 2, igg 4. Voobshchem i ja, a ne pijem ništa. Stanje smokava, oči kao što je to trzaj, konacna delikatesa, brzo se umorim. Pijem vitamine, i ja jedem zelje, pijem kefir. Ali osjećam da ta stvorenja rade svoj posao. Ne znam što dalje.

27.06.2017 17:55, hrčak
! Natalia, krep sjećam je stanje u kojem propila još jedan „smrtonosnu dozu” i učinak nol.Samoe što je najvažnije, ne izgubiti srce sam zaboravio napisati da sam pokušao piti BAD Ekorsol - temelji se na Aspen kore, on opisthorchis otrove, očistiti jetru i pomaže kod artritisa, ne razumijem kako je to pravda.Tak morala piti 30days i i-10 mi je rezanje kao polegchalo.No je ugovoreno 250 rubalja na dan, otišao sam, mislim da je to samo Aspen pozavarivat kako u receptu koji bi se opisano.Hotya simptomi se olakšavaju, jer Analgetik sam otkazalas.Nachnu od ponedjeljka, pisati će da li postoji effekt.Ya već dosegao razinu gdje je prokleto kojem obliku sam tamo stvari bi samo postao lakši.

27.06.2017 19:06, Natalia
Pokušavam zadržati, ali to je teško. Napišite nužno rezultate testova, ako odlučite uzeti.

21. 06. 2015. 15:18, Kisa
Da, srećom postoje! Nedavno je izliječeno. Vilprafen 500 3 puta na dan za 1 tabletu tijekom 20 dana. Nemojte jesti mliječne proizvode i dimljeni. U mjesec dana je učinjeno ili je PTSR - klamidija nije prisutna. Nažalost, ovaj antibiotik mi nije uklonjen zbog ureaplazme, pokušat ću uzeti fluokinolone.

27.06.2017 17:22, Natalia
PCR može biti negativan, ali jeste li dati kredite? Potrebno je proći IgA, IgM ako su negativni, onda ste sretni, izliječeni ste. Možete izliječiti samo svježe, ali ne i kronične!

27.06.2017 17:39, hrčak
Natalia, hvala, kako si? Popio si klaritromicin? Postoji napredak? Ja zabio na sve, ne piti ili Antibes ili NSAR ili ASD, patiti. piti trave, jesti zelje tazami.Ponimayu, to je malo vjerojatno da će pomoći u borbi protiv klamidije, ali iznenada je tijelo otkliknetsya.Antiby piti strah stomak boli (imala sam par operacija u ginekologiji), trbušne priraslica, ako odmah Antibes hrane, Bojim se da neću preživjeti (

27.06.2017 18:02, hrčak
Nešto što me uznemirilo, sutra ću ići kako bih potrošio novac na testove. Otpisao bih pretplatu, ja ću ga dobiti.

07/07/2016 13:00, Natalia
Kako si? Predane su analize? Ja jučer sam predao, u novoj, ja ću pogledati rezultat. Ako su krediti isti, više ne vidim razloga za piti antibiotike, oni ne pomažu. Tražit ću druge mjere. Rezultat analize koju ću pisati, kako ću dobiti igu igg

07.07.2016 14:19, hrčak
Natalia, primio sam rezultate testova za protutijela u krvi, pokazujući da je sve negativno! Vjerujem da je to zauvijek, jer. titar periodično diže do 200 u akutnoj fazi. U rujnu ću ponovo provjeriti, jer bespokoyat.Budu simptomi i dalje imati vrt-svježe bilje temeljito očistiti !! I piti lobaznik, stolisnik, rusa i myatu.Eto mi pomaže ublažiti barem neke od simptomov.Napishite kako bi dobili rezultate!

07/08/2016 14:32, Natalia
Wow, koliko sam sretan što sam za tebe! Lijepo je! Krvni test za titar ili koeficijent pozitivnosti (mjerne jedinice), imam samo naslove koji su negativni, a CP je uvijek pozitivan. A kada ste posljednji put pili antibiotik i koji? Nakon toga, jesti bilje i piti bilje?

07.07.2016 19:47, hrčak
Natalia, samo sam napisao je negativan u obje linije imunoglobulina, ako postoji Titi, oni pishut.Pro priručniku za prvi slyshu.Konechno može zamorochitsya i tražiti laboratorij, oni imaju sve pokazatelje sohranyayutsya.No ja ne njegujemo velike nade, jer. već sam nekoliko puta imao nešto pozitivno, a zatim negativno.

07.07.2016 19:57, hrčak
Natalia, zadnja doza bila je u rujnu 2014. - vilprafen 12 dana, iako je potrebno piti 3 nedeli.Ne mogao, crijeva sdalsya.No zatim stali.Seychas zglobova bolje, da, u zraku, na travi, šipka, bobičasto voće, maslac zapošljavanje, more krkavine - samo jasan raspored za primanje pischi.Dolblyu immunku douches svaki dan, pogotovo kada se živjeti ne hochetsya.I pokret u zraku na putu ovamo, Aspen vidio-može li stvarno iz njihova podnožja, njihove ostatke vyvodit.Davayte također me zadržati na !!! veza, pišite!

2013/07/12 14:08, Natalia
Pa, imam vlastitu analizu, ništa dobro, IgA 1.5 IgG 4. Ne znam što dalje.

07.07.2016 20:09, hrčak
Natalia! Nemojte uranjati ruki.Zhaleyte do testova! Neka sjećanje i istina tijela radi svoje delo.Seychas ljeta, upotrijebiti sve svoje vozmozhnosti.Ya jecala je cijelo jutro danas, opet četka raspuhli.Vypila dvije tablete Filtrum i jeli kašu za večeru prošao.Zavarila sama bilo drugačije i vidio cijeli den.Poshla posjetiti i raditi u dan otvlechsya.Kazhdy podvig.Etogo nitko nikad neće razumjeti! Ono što si zglobove biljka lonac? Što sada su simptomi?

16. listopada 21:09, Natalia
Ispričavam se zbog kasnog odgovora. Padala sam se u depresiju. Navedite barem u omču. Čini se da je sve boli, i zglobovi, i glava. Stalna slabost, tahikardija, groznica. Cijelo vrijeme želite leći, često vrtoglavicu. Čini se da je moja krvna zrnca uznemirena, moje vene su stegnute po cijelom tijelu. Pa, nije za taj dan, ali stalno se dodaje nešto novo. Ne znam kako živjeti. Bez antibiotika, to je stvarno loše. Sada tražim neku vrstu anti-Chlamydia zbirke na Internetu. Stvar je u tome da ne postoji klamidija u smearu, pa bih išao na analizu zbog osjetljivosti na antibiotike. Na mojoj djevojci ureaplazma, predala je test za osjetljivost na antibiotike, i bila je u šoku, otpora na 25 vrsta antibiotika, ovdje tako. Popio sam panje, ali nije mi ni pomogao.

07.07.2016 17:15, hrčak
Natalija, Dobar dan! To je hitno da se nešto delat.Menya osramotiti svoje vene, ali ne i ako uzimate oralne kontraceptive? Boli simptome slične mina kada sam bio njihov pila.Na pozadina stvari, dobio sve simptome, obje upute s kontraindikacija.

24.07.2014 16:49, Natalia
Hamstress, ne, ne prihvaćam i nikad ne uzimam contraceptive. Da je vensko crtanje na svim tijelima pojačano, na rukama ili ruci, nogama ili nogama vene se malo ispaljuju, čak i pod očima. Čini mi se da su klamidija širila struju krvi kroz pluća, vene i kapilare. Čitao sam da sjede u stanicama endotela krvnih žila i kapilara. Na isti način dolaze u srce, uzrokujući srčani udar i moždani udar. Općenito su vrlo opasni. Ne znam što da radim. Vjerojatno ću početi ponovo piti antibiotik. Kako si? Iz kojeg grada dolazite? Ja sam iz Kalingrada.

20.08.2014 20:24, Natalia
Hamstress kao vaše zdravlje? Reci mi molim te kako pijete koru jabuke i u kojoj mjeri ste pili. Također sam ga kupio, ali svugdje postoje različiti načini kuhanja. Odlučio je popiti i travu. Još jedan farmer kupio je list brusnice. Možete li mi reći da pijem travu? Čekam tvoj odgovor.

28. 11. 2010. 18:37, Raisa
Molim vas, recite mi, što je KP?

6. 6. 2013. 10:52, Ozlijeđeni
Gospodine, zašto se pustoš! Ako imate simptome slične klamidiji, ali je PCR analizu 3 puta pokazala negativan rezultat. To ne mora biti tretirano za klamidiju. Kondicionirana patogena flora nakon antibiotika obično daje iste simptome. Potrebno je prestati piti antibiotike i početi vraćati imunitet, a uz to će i neki od simptoma nestati. Tijekom tog razdoblja možete piti bilje i vitamine. Kada ponovno steknete snagu i imunitet, provjerite uvjetno patogenu floru da li oni prelaze normu. Dijagnoza je 90% liječenja

07.07.2016 14:29, Hamsters
Zahvaćeni, nitko se ovdje ne propada! Svi odabiru vlastiti put liječenja. Rezultati liječenja liječnika u deset dana trajanja doksiciklin je, doživio sam ukupno programme.My ovdje podijeliti sami dokazane tehnike koje pokazuju barem neki rezultaty.Ya složiti s vama o obnova bilja je veliki prirodni izvor vitamina i drugih. elementi, obnavljanje prirodne ravnoteže u tijelu, ali ako doista postoji infekcija, trebate se liječiti i umom.

15.07.2013 21:38, Ozlijeđeni
Pa, što vam PCR metoda govori o klamidiji?

08.08.2016 14:34, Život na smrti
12 godina. Za sve vrijeme PCR nikad nije pronađen. SVI OVAJ PCR S KRONOMSKIM FLAMA PUNJENOM. Prva dijagnoza klamidija staviti u krvi ELISA s anketama preko grebena. Prostatitis je vjerojatno šest godina od vremena infekcije. Nakon par puta stavljene su na kdetok Mmcoy kulture danas, nakon tri ciklusa liječenja ne povećava ni o kulturi, samo ELISA titara G skok, liječnici kažu zdravo ja sam osjećaj da je bolestan, prostatitis ne prolazi, a oči crvene planinariti uveyt, sindrom kroničnog umora, VSD, ponekad bol joint gležanj, ja često dobiti akutne bolesti dišnih putova čak i ljeti u toplinu. Takav je slučaj, tako da svi ti testovi poput liječnika sa svojim super shemama su LADY, postoji simtomija postoji bolest koja se liječi. Rado ću se upoznati sa iskustvom. [email protected]

08.08.2016 18:53, Natalia
Imate li samo krv G ili A, M? Ja uvijek A i G su određene i oboje preskače, a zatim malo više je manje. Ako imate samo G, onda je najvjerojatnije da je sranje izliječeno ili uneseno remisiju.

08.08.2016 08:11, Život na smrti
Da odrediti samo naslove G. Ali ja nikada neće titar M, A. sklon vjerovati da to predstavlja duboko Hron umjesto rimissiyu ili izliječiti bolest, jer simtomy prisutan i postupno dodavati nove rane. Čak u fazi šutnje stvari čini veliku štetu sadit imunku i t. D., i to liječiti samo u akutnoj fazi, ali ne i kad je pritaylsya za to i da bi se uvelo piroginal obostrit i liječiti učinkovito. Budući da je smeće na mene dugo vremena pirogeni da se ubosti Bojim se da ne mogu poobostrjat do Rejtera ili jaja će odrezati. Kao što je dalje, ne znam kemiju bez pirogena da bi se tretirala beskorisna s tim strašno se bojim komplikacija.

19. 08. 2013. 23:31, Serzhik
1. Želim podijeliti moje iskustvo + i oblik liječenja. Osramoćen sam 2000. godine, tretirao sam tri puta, naravno, bezuspješno i zbog toga postoje razlozi. Naš imunitet treba nešto prirodno osim antibiotika, jer tretira imunološki sustav, a ne antibiotik. Pokušat ću objasniti u nastavku; Izgredio je klamidiozu u 2006. g gdje sam unutra znao da ću se oporaviti, a na njoj su bile baze. Otišao na internet kluba (2006, I-Net je luksuz), otkrio sam da klaritromicin (pile klabaks) ima visok stupanj pročišćavanja klica (98/99%) na med.forume. Nadalje, otkrilo je da tijelo treba nešto prirodno, prirodno. Ukratko kupljene klabaks pio 2 x 500 mg tijekom 12 sati tijekom 20 dana, uz lijek piće žličicu tekućini propolisa ej pi Wi, odnosno 3 žlice i 2 tablete dnevno, dnevna žlica ej pi VI bez tableta, odnosno 40 minuta prije jela. Hej Pee Wee je počela piti ranije, tako da je sve bilo oko 23-24 dana. Kupio sam je u Tentoriju, okrenuo se Ivanu i tražio popust na svoj popust (za kupnju po popustu). Trebate oko 250-300 mg (sada su banke od 100 mg i 200 mg), naći ćete predstavništva u vašem gradu na internetu. Predao je analizu, zdrav je; mjesec dana kasnije, zdravi, negativno, liječnik nije bio iznenađen kad sam mu ispričao plan liječenja. Nema znakova, miris lijevo od uretre itd. Sada oženjeni, djeca, sve slave Bogu su zdravi. 2.Zdes jako puno pisalo o liječenju djece s makrolida, ja samo zbog djece i počeo opisati svoje iskustvo, u smislu da ne žalim za one koji mijenjaju svoje omiljene (uključujući i mene, sada su vjerni supruga u grob), a zatim sjedio i plakanje, pomoć i stvari. Makrolidi su prvenstveno kemija usprkos sigurnosti grupe. Ja bih preporučio da kupi (ako udari cijelu obitelj ili jedan) Bad „čistka” u društvu Neways, ja sam distributer i znam da su stotine ljudi dobili osloboditi od bakterija, zbog ovog aditiva, propil cijela obitelj od 2-3 mjeseci i vidjet ćete da mikrobi nisu već br. Sastav uključuje prirodne tvari, od kojih su samo za tijelo. Bilo je potrebno postati distributer ili ne, već je poseban slučaj, ne želim biti oglašivač, ovo nije moj poziv. Prva opcija je brža, a druga je dulja; ovo je moje iskustvo, da odaberem je li ovo drugo pitanje zdravlja.

09/12/2016 08:22, Ru
Tko je pokušao gladovati urinom? Tada su me prošle ili su se dogodile, ali nisam zadobio duže.

20.10.2014 12:35, Elena
uhvatio je smeće. Bio sam tretiran za 2 tečajeve bez korisnih. Tada sam vidio kako se ne sjećam kako liječiti psorijazu na suhom štrajku glađu od gladi, mislim da ću prvi put probati 4 dana, primijetio sam da imam promjene u ginekologiji, nema glupih promjena. Drugi put sam otišao na štrajk glađu nakon 2 mjeseca 4 dana na dan vode i opet 4 dana. Sva smeća. br. To liječi psorijazu i izliječi drugu.

10/05/2016 07:48, Lenar
.

Kako se liječi Chlamydia?

Djevojke, kako su se liječile i borile s klamidijom? Bio sam propisan za antibiotike za jedan ciklus, ali čini mi se da jedan ciklus liječenja neće učiniti. Reci ili reci kome je došlo do iskustva liječenja s ovim problemom? Hvala ;-)

Sva sretna doba dana! Ja sam 25 tjedana trudna, otkrila je klamidija, i gotovo slučajno, nisu bili vrlo dobri urin, sumnja pijeska u bubrezima pije Kanefron, samo u slučaju, ponudio da se preda analizu naknadu na PCR, našlo, liječnik zakolutala očima i rekla da hitno spolne bolesti! Spolne bolesti, stara baka sedamdeset godina, zakoluta očima i rekao mi da pijem svog muža Vilprofen 3 p u selo i zalijepiti svijeće Mikozolon itrakonazol ili (ako su pilule su sve o jasna - antibiotik.

Godina prije nego što sam zatrudnjela imala sam klamidiozu od 1: 4.000 primjeraka. Želim reći da je ovo puno. Liječeno je oko tri mjeseca. Nakon što je liječenje završilo, prošao sam testove, a rezultat je bio negativan. Želim podijeliti ono što je liječila klamidiju tijekom trudnoće. Nadam se da, naravno, nitko neće biti potrebno da svi budu zdravi. Chlamydia u trudnoći se liječi samo antibioticima! I tek nakon devetnaestog tjedna! Grupa antibiotika odobrena za trudnoću - makrolidi. Azitromicin se koristi za klamidijsku infekciju kod trudnica. Nije pronađen negativan učinak na fetus. Uzmi.

Dobro jutro svatko! Tko je liječen zbog klamidije? Koliko ste se brzo oporavili? Koliko vam je bilo dopušteno planirati dijete? Je li bilo komplikacija nakon toga? Koliko ste zatrudnili? Ispričavam se zbog velikog broja pitanja, samo sam zabrinut za ovo. Hvala na odgovorima.

Djevojke! Tko zna od ovog pitanja? Činjenica je da je liječnik propisao liječenje za mene, a ja sam ga već započeo, ali nije rekao ništa o mom mužu, i čitam da se također treba liječiti, inače će sve biti beskorisno! Na droge, već sam proveo oko 600 grivna, kapets! Liječnik nije pitao za svog supruga, jer joj je glava bila rupa, zaboravila je. supruga dok je na poslovnom putu.

Pozdrav djevojke. Ja sam potpuno novi ovdje, ali mislim da ćemo biti prijatelji))) nemoj mi reći tko je liječenje klamidija? Koliko dugo se liječi, a kada će to biti moguće berement.My planirano u ljeto, ali kad sam saznao analize, sve moje nade su isprekidane iako je doktor mi je rekao da moram pjevati do ljeta, ali veterinar ću piti antibiotike.

Hoćete li se pitati hoće li me prihvatiti u rodilištu ako ne postoje analize o mikoplazmozi, ureaplasmozi, klamidiji? Znači ih ne želite odvesti? Bojim se (Uostalom, nije bitno ako je otkriveno da se neće tretirati.

Nešto što sam pročitao o njemu recenzije i upute pobochki, tako zastrašujuće. Tko je postupao prema njoj. ?? Ginekolog je to napisao iz klamidije?

Mama, depresivna sam. Bilo da se liječi klamidija u djece i odraslih. Djeca malyavki apsolutno, vrijeme. Moj suprug i ja otkrivamo ovo byaku. Najmlađi je imao klamidijski upalu pluća, au starijoj sam sebi osjećala i klamidioza - predala je analize. Spreman sam se objesiti čak i sad, žao mi je za svoju djecu. Dugo sam bio s ovim mužem ovog bjaka. Izgleda očito u kasnom roku trudnoće. Kako dalje živjeti?

Pozdrav svima, djevojke! Predao je analize infekcije, otkrio je klamidiuza i ureplazmu! Tko se suočio s tim. Kako su se liječili? Jeste li uspjeli izliječiti?

Djevojke, kako onda onda? Ranije od klamidiosis nije tretiran i njima nije bio bolestan (koliko znam). Krvlju se antitijela A i G na klamidiju više puta nalaze u različitim laboratorijima. Protein toplinskog šoka na klamidiju je također pozitivan. PCR je čist. Moj muž je čist. Reproduktivni stručnjak zahtijeva potvrdu stručnjaka za zaraznu bolest o nedostatku kontraindikacija na IVF. Ali zarazna bolest samo čini gestu i kaže:

Jedan od ovih dana (na plaćenom savjetovanju) liječnik je rekao ili rekao da prije nego što nisam pravilno liječio bolest ili bolest klamidioza. Popis lijekova za liječenje klamidije nužno mora uključivati ​​i tijek imunomodulatora. Za mene je napisao galavit. Liječniku je ostavila dozu znatiželje i želju da se približi istini. Zašto nam je potreban imunomodulator u režimu liječenja? Možda je propisivanje takvih lijekova "značajka" plaćenih klinika? Mislim da razumijete što mislim...

Djevojke uskoro će prizvati eroziju. I tako, liječnik je rekao ili rekao da je prije liječenja nužno predati infekciju. Ponapisala ima sve na svijetu, klamidiju, herpes i još mnogo toga. Jednostavno ne razumijem što je, dovraga, sada? Tko je liječio eroziju, recite mi, možda ne znam što?

Idem liječiti infekcije (klamidija i ureaplasmoza). Recite mi što je bolje od Sumameda ili Azitromicina?

Tri puta sam odustao od moždanog udara i unatoč liječenju, upala ostaje. Odlučio je predati latentne infekcije, a ovdje je odgovor pozitivan na odgovor na klamidiju. Ovo je sigurno nešto. Godine 2010. dala sam ga IOPP-u, sjećam se da klamidija nije pronađena. Kako to može biti? Seks partner nije se promijenio. Razumijem značenje ponovnog uspostavljanja ne, moramo se liječiti. Pitanja: kako se tretira, koliko dugo i koliko uspješno? Potrebno mi je hitno prigušiti eroziju, da li je moguće napraviti prije liječenja klamidija? Bilo je potrebno.

U mene bilo čudno dodjeljivanje već dugo vremena i šuga, koliko nije predao analize - sve je odbijen. Stalni osjećaj mjehurića. Kao da dolazi mjehurić (tako da iscjedak ide). Usred noći ustao je od svrbeža. Bol u jajnicima i donjem dijelu leđa povremeno. U veljači je odbijena trichomoniasis, gonoreja, klamidija (u HPC). Umak je dobar, sjetva - ništa nije pronađeno. Međutim, iscjedak je bio uzrujan, u ožujku su zajedno s mužem pili antibiotike - postao je još gore. Antibiotici su pili (poput trichomoniasis + chlamydia). U svibnju, sjetva na flori pokazala - fekalne.

Nešto što sam bio uzrujan. ostavili su mačića svojoj sestri dok su bili daleko, činilo se da im je mačka razbistrila oči. I tjedan dana smo liječili mačku od ozljeda. Poboljšanja nisu bila gotovo, otišli smo na veterinara, a ona je stavila preliminarnu dijagnozu - klamidiju. Nisam propisao antibiotike, jer je mačić mali. Čitao sam, shvatio, da bez antibiotika ova smeća nije tretirana. Da to može biti opasno za osobu. Taj mačić također može biti vrlo opasan. Bio sam uzrujan. Recite, tko je, tko se suočio, liječio, kako je izliječeno?

Stalno nešto što letim. To je u mene klamidioza, mrena, disbakterija, opet neka infekcija. Moj suprug i ja smo pokušali dobiti dijete godinu dana. No, nakon svakog od mojih izleta liječniku, ispada da treba izliječiti nešto drugo. Ja ovdje mislim, i zašto je nemoguće liječiti sve odjednom ?! I općenito, koliko može jedna osoba imati čireve i istodobno?

Test krvi pokazao je prisutnost IgG u krvi, koliko sam shvatio s Interneta, to znači da je jednom bilo sastanak s tom infekcijom, a bilo je i protutijela. Ginekolog je poslao da pere, sve je čisto ili čisto. Dakle, ja ne razumijem, kao krv, kao što je bio, ali nisam liječiti klamidija nikad, mislim, ja bih se sjetio da sam bila jedna epizoda u mom životu, a također je bio samoizlechilsya? Ili pogrešna analiza? Tko se suočio s tom situacijom?

Na drugi način, ne možete reći. tretirana klamidioza 23 dana antibiotika krasta, svijeća... i to. Titar se smanjio s 2,87 na 2,32. pozitivna klamidija (Chlamidia trachomatis) IgM ostali titri su negativni. Nije otkrivena PCR čista DNA infekcija. Opet pilula. sada azitromicin, betadin supozitorije, pa čak i imunostimulirajuće svijeće. toliko novca za testiranje, liječenje. i svi u WC-u nema smisla od svega ovoga. Nije mi tretirano. uvredljivo. Ne znam. već sam bio jako umoran od tih čireva od svega što sam samo umorna, moralno i fizički. s činjenicom da.

Djevojka, sunce, situacija je brat upoznao ženu, odvojen, napravio ga provjeriti svoj klamidija, mikoplazme Ureaplasma i bradavice, reći da sam šokiran, nije rekao ništa. Imenovan liječenje, stajat će 17 tisuća procijenjeno da mislim mnogovato.Devchonki koji zna kako se postupa s ove bolesti, koje lijekove, sheme, molim te reci mi, hvala unaprijed!

djevojke, pozdravite, recite mi tko je dijagnosticiran klamidij tijekom trudnoće, kako je rođena trudnoća i zdrava beba? i općenito se tretira ili ostaje za život?

Djevojke koje su u prošlosti liječile klamidiju, kako je ta infekcija utjecala na vaše cijevi? Postoje li mnogi ovdje za eko zbog faktora cijevi zbog njih u prošlosti? Činjenica je.

Djevojke, mozak je u raskoryachku. Koga slušati.

Šokiran sam! Ne znam ni odakle je došao! Općenito, pronašao sam klamidiju. I ovo je za 37 tjedana. Razumijem da se to sve tretira i osobno za mene nije tako zastrašujuće, ali jako sam zabrinuta za dijete. Čitam na internetu da prodire u posteljicu i infekcija fetusa je moguća u uteri. Recite mi, tko se suočava s ovim ili se može čuti od bilo čega? Moj gusar rekao je da nije jako zastrašujuće. NIJE vrlo. I još više.

Reci mi pliz koji je liječio Chlamydia. kakav je putnik muškarac prošao. moji su rezultati bili pozitivno-negativni. od 3 analize samo jedan pozitivan. ali uzimajući u obzir veliki broj bijelih krvnih zrnaca i strah za dijete, prolazio sam kroz 1x10-dnevni gesixon i 10-dnevno-2 tablete. muž je predao u njega ili mu je negativan, pa i veneremolog je rekao ili rekao - nije potrebno liječiti. ali sam inzistirao da mu i daju tečaj. Ne želim biti tretiran zauvijek. Registrirao je doksiciklin 2 tabl - 10 dana. ali je vrlo jeftino i samo.

Djevojke, može li netko odgovoriti na moje pitanje. Činjenica da je istraživanje pokazalo je titar antitijela u krvi na klamidija A i G. Na stopi od manje od 11, ja 16. sam ponovno uzeti danak u laboratoriju, a ja opet došao na pozitivan odgovor. No, predao je 2 puta razmnožavanje PTSR-a na negativan rezultat klamidije. Na internetu je otkriveno da ako je otkriven titar A je akutna klamidijska infekcija, a G je klamidija u prošlosti. Sad sam općenito zbunjena, treba li se liječiti ili ne?

Jučer je bio na ginekologu došao moje smears, ptsr i tamo chlamydia. U početku trudnoće nisam uzela ovu analizu, posljednji put kad sam ga uzeo prije 5 godina, ne primjećivati ​​nikakve simptome. Koliko on ne razumije. Imam blizanaca od 29 tjedana pune. Liječnik je propisao vježbu svijeća i wilprofen genepheron tijekom 10 dana. Živim užasno.

Danas sam dobio rezultate zaraze infekcijom. Nije pronađena klamidija, ali pronašli su gardnerelu. Sada, iako znam od toga što se treba liječiti. Liječenje počinje od sutra. Čudno je gdje dolazi sve. Moj suprug nije pronašao ništa.

Konvergiraju Gini, ona me pogledala i rekla maternica odgovara razdoblju, SAD je rekao da nema potrebe, ali ako želim nešto što mogu staviti sdelat.Na računa samo 30,12, a prije toga moram proći sve testove, trčanje u ponedjeljak kao soygak o laboratoriju :-) utrozhestan rekao će se gotovo 20 tjedana, ali ja sam jako rastroilas preko analize prishol pozitivan odgovor na klamidiju, gdje je došao iz nemam pojma, smiruješ mi pravo nije rekao da đavao kao što je on naslikao :-) Idemo poslastica.

Djevojke, reci mi. Tko je od vas bio tretiran za klamidiuza, tijekom liječenja (1 mjesec) s mužem "nije se zaljubio". Jednostavno liječnik je rekao ili rekao, ako će biti PA, nema smisla za liječenje (((((

Klamidioza krvi JgG 1:10 i mycoplasma JgG 1: 5 pronađena su u krvi (tkanina za mikoplazmu bila je sve čista). Kao što sam shvatio, imam antitijela na te bolesti i ne treba ih liječiti! Liječnik kaže da će propisati liječenje. Zašto. Netko ih je postupao i bio je lijek! Što se mene tiče.

Stanje zdravlja nije loše, osim mučnine i neodoljive želje za spavanjem. 20. srpnja. Došao sam na recepciju na LCD zaslonu. Ispitivanje krvi je normalno, osim niskih hemoglobina. I ovdje je analiza urina - loše. I bakterije, leukociti i proteini. Dijelili smo dijagnozu pijelonefritisa (upale bubrega), propisane "Kanefron". Prokleto previše loš - pronađena klamidija. Liječnik: - I u prvoj trudnoći kao što je bilo? - Na isti način. Liječena klamidija nakon porođaja. - I za vrijeme trudnoće zašto se ne liječi? Ne znam. Zapravo -.

Dobar dan! Mama, reci molim te, može li netko naići na takvu dijagnozu? Od srpnja je sin bolestan. Trbuh nos i kašalj. Noge nisu prošle, već su bile zelene, a onda su posvjetle, a zatim su žute. Samo se stalno držao kašlja. Liječnik koji je pohađao rekla je da kašalj uzrokuje škodljivost i škodljivost zbog adenoiditisa. Na koncu, nakon što sam inzistirao da uzmem obrisak iz grla i nosa. Pronašao je stafilokok. Liječnik je propisivao tretman Futsitalmik gelom (liječim ovaj gel 4 dana, čini se da se bolje). Dali su smjer analize krvi.

Pozdrav djevojke! U meni je izravna sve u gomilu. razvedeni od muža, svi živci su iscrpili gmaz, odlazili u ginekologiju, odlučio sam testirati. klamidija. I dnk Vpch 16 i 39 tipa. Dok je ginekolog nazvao, tješi, kaže da nije sve tako strašno. I bojim se. Pipete kao. Liječnik je rekao da je to moj muž "dao". Izlazim. Ja se uzdišem, sjedim na sjenici. Više nego za hranu za pile! Općenito se tretira.

Klamidioza krvi JgG 1:10 i mycoplasma JgG 1: 5 pronađena su u krvi (tkanina za mikoplazmu bila je sve čista). Kao što sam shvatio, imam antitijela na te bolesti i ne treba ih liječiti! Liječnik kaže da će propisati liječenje. Zašto. Netko ih je postupao i bio je lijek! Što se mene tiče.

Pa, ne mogu bez avanture, probuditi ujutro i na desnoj oči konjunktivitis. Znam da za dijete nije opasno, ali ima pitanja!

djevojke koje su imale svijetlo smeđu cervikalnu slezenu na 21 DZ, ovo je 3DPO. Kad sam bio tretiran za klamidiju i pio agnukaston, bio je isti. Nakon što više nije bilo, ali danas sam je ponovno pronašao ((tako uzrujana). Što bi to moglo biti?

Dali su analizu CPR za 5 infekcija, posijali su samo ureaplazmu. Prije nego što je posađeno kvasac na biljci. Postoje lučenja i svrbež, ali to se pripisuje kolitisu kvasca umjesto ureaplasmoze, sada se tretiraju s pimafucinom. Pročitao sam mnogo informacija - svi različiti, negdje piše da nije potrebno liječenje, osim ako se ne Ureaplasma infekcije ne sije (mikoplazmoza ili klamidija uglavnom), pisan u drugim izvorima koje treba liječiti. Poznavajući svog liječnika, ne sumnjam da će propisati liječenje antibioticima. Stoga je prvo pitanje hoće li se liječiti ili ne.

Klamidija je opasna bolest urogenitalnog trakta koja se može relativno lako zaraziti u slučaju seksualnog kontakta s vektorom infekcije. Obično, bolest se prenosi s nezaštićenim spolom s osobom koja boluje od bolesti ili je asimptomatski nosač infekcije. Pri prolazu kroz infekciju rođendanskog kanala novorođenčeta s razvojem konjuktivitisa i upale pluća. Česti simptomi su bolovi i erupcije tijekom mokrenja, pojava iscjedka iz uretre (češće prozirna) ili iz vagine, bol u donjem dijelu trbuha. Kod netretirane klamidije, komplikacije su česte: muškarci imaju upalu.

Djevojčice koje su primale antibiotik Sumamed tijekom trudnoće? Za mene je moj ginekolog registriran za piće 1 tableta 1g. Za liječenje klamidije. Čitao sam da je vrlo jak. Je li netko bio tretiran s njim?

Pitam savjet, tk na LCD Toko sljedeći tjedan. Socijalna antibiotik preko noći geksikon.Lechu ne znam, ali moj D nastaivyvpet chtotpri neg antitijela M imam klamidiju. I ona je očito trizomonijaza, jer misli tako. Pa, ne o tome. Zbog antibiotika počinje mlaz. Već je neugodno od jutra. Svrab još uvijek nije, ali sve je već bijelo. I ispada da ujutro imam jutro, navečer geksikon.Vse vpinalno. Za liječenje antibioticima još 5 dana. Kako i kada postupati prema meni.