Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Na licu

Doktor medicine znanosti, profesor, voditelj Laserskog centra Odjela za dermatovenerologiju Državne medicinske akademije u St. Petersburgu. II Mechnikov. Ministarstvo zdravstva. Rusija.

U 2007 bio je nagrađen i stupanj doktora medicinskih znanosti na temelju brani svoju tezu „epitelne neoplazme i fakultativne kože prekantserozy. Epidemiologija, klinička obilježja, diferencijalna dijagnoza i liječenje visoke energije laserskog zračenja” Od 2007. profesorica Odjela za dermatovenerologiju.

Ima opće iskustvo pedagoškog i medicinskog rada na Državnoj medicinskoj akademiji u St. Petersburgu. II Mechnikov, koji ima 18 godina.

Čita predavanja tečajeva u dermatologiji i Venereology za studente zdravstvenog, medicinsko-profilaktičke fakulteta, medicinske stanovnika, pripravnika, kao i predavanja o aktualnim temama za dermatologiju i Venereology ciklusa slušatelji certifikata. Kustosica ciklusa tematskog poboljšanje liječničkom Dermatocosmetology i laser terapija „” dermatološke”.

Opetovano je sudjelovao u kongresima dermatovenerologists (VIII, IX), na Međunarodni forum "Baltic Beauty Forum" (SPB.,), Na Međunarodnom kongresu "METALA međunarodni" (Moscow), u III Međunarodnog foruma o estetskoj metsitsine (Moscow), na VII međunarodni kongres plastične, rekonstruktivne kirurgije i onkologiju (Moskva), na konferenciji - "Donozologiya", III All-ruski kongres dermatologa (Moscow), dermatolozi savez (. Moskva, St. Petersburg, Rostov-na-Donu, Ufa, Ekaterinburg), „Photodiagnosis i fotodinamička terapija „Helsinki. 77. EADV Berlin-Njemačka, Francuska-Pariz.

Profesor SV Klyuchareva je član EMLA (European Medical Laser Association), nominiran za nagradu Golden Lancet 2007. Član Upravnog odbora Kozmetologa u St. Petersburgu. On je jedan od vodećih stručnjaka Rusije u području dermatoneologije. Ona ima više od 300 publikacija, uključujući i 6 nastave, autor 3 poglavlja u knjigama, 15 publikacija u recenziranih časopisa, centralno, 2 publikacija u stranom tisku.

Kontakt informacije

adresa: St. Petersburg, podzemna željeznica "Ploshchad Vosstaniya", Kovensky per., 11, str. 6H. Ulaz u luk.

Telefoni:
Planine: +7 (812) 275-42-42
mob: +7 (921) 966-61-09

Adresa e-pošte: [email protected]

Radno vrijeme: od 9:00 do 21:00, bez odmora.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Sokolova M.V.


Venereolog
Thorez Ave., 44 k
Klinika ArsVita za hrabrost

Sakharov IA

4 mišljenja
Venereolog
Parkenova avenija, 29, pismo A
Klinika "Desir" na Parkhomenku

Recenzije (1)

Otišao sam u ovu bolnicu da ukloni oznake na leđima. Poslali su me ovdje iz druge klinike laserske kozmetologije. I zahvaljujem profesoru Klyucharevi, koji je brzo i bezbolno provodio uklanjanje. Ne sumnjam u sigurnost postupka, jer mi je Svetlana Viktorovna sve detaljno objasnila. Također sam provjerio moje mole za histologiju. Cijena za postupak nije visoka, sve je dobro prošlo, preporučujem vam da se obratite ovome liječniku koji je potreban za rješavanje sličnog problema.

Klyucharyova svetlana Viktorovna recenzije

Djetetu 3 mjeseca! Djevojka je rođena s hemangiomom na čašici. Hemangioma se povećava! Je li moguće ukloniti od vas?

Nažalost, stručnjaci ne vide pitanja na forumu.

Tri puta sam zatražio pomoć. Vrlo zahvalan na pomoći. Ne vjerujte negativnim kritikama

Ne mogu se više složiti! Lijep stručnjak.

Liječnik je normalan, ali znanje o lijekovima nije baš puno. Dobro sam uklonio mol, ostao je mali ožiljak. Tako da. ako imate druge postavke, a zatim idite na drugog liječnika :)

komentar koji je izbrisao moderator zbog kršenja pravila

Najgori stručnjak. Ožiljak upravo lijevo duboko kao "kamenolom". nemojte otići k njoj, bolje idite na nekog drugog stručnjaka.

Uklonili smo grlo, ali samo ožiljak ostao. Spike, čestitam vam 8. ožujka i D., a niste mi odgovorili, niti čitali

Ništa, Svetlana Viktorovna, nije pomoglo. Skupina je uklonjena tako da ožiljak ostaje. Dobro je da nisam otišao k vama da ukloni oznaku na licu. ukratko, s.

komentar koji je izbrisao moderator zbog kršenja pravila

Strah. Moj prijatelj, koji se okrenuo prema njoj za pomoć, nije prolazio! Bolje je ne ići k njoj, doista.

Mnogo godina smo obrađivali cijelu obitelj Svetlana Viktorovna, vrlo zadovoljni! Bio sam sa svojim mužem iz Kandil sprema, moja svekrva od keratoza, a mali sin je uklonjen papiloma!)) Nema pritužbi tamo, to je šteta da su dobri profesionalci moraju raditi u takvim uvjetima ((iznenađeni prethodnom pregledu, čini se da je kritičarima bilo klevete spreman, odvratan!

komentar koji je izbrisao moderator zbog kršenja pravila

Klyucharyova svetlana Viktorovna recenzije

Klyuchareva Svetlana Viktorovna dobila je više medicinsko obrazovanje na Sjeverozapadnoj medicinskoj akademiji imenovanoj od M.Sh. II Mechnikova, gdje je odlučila ponovno djelovati, kao student škole. Tijekom treninga kontinuirano i marljivo sam proučavao sve discipline, od fundamentalnih do uskih klinika. Osobito me zanima dermatologija, koju sam upoznao na četvrtom tečaju. Studirao je na akademiji u kojoj je Klyuchareva Svetlana uvijek bila izvrsna, u kombinaciji s radom u studentskom znanstvenom društvu. Svetlana Viktorovna diplomirala je na Medicinskoj akademiji s crvenom diplomom, nakon čega je nastavila studij u rezidenciji.

Daljnje usavršavanje.

Poslijediplomsko obrazovanje Klyuchareva Svetlana V. održano je na temelju Odjela za dermatovenerologiju SZMA nazvanog. II Mechnikova, gdje je studirao disciplinu dvije godine, usavršava vještine rada s pacijentima, proučava primijenjene probleme dijagnoze i liječenja kožnih bolesti. Nakon prelaska s prebivališta, primila je specijalitet kao dermatovenereologist, nakon čega nastavila obrazovanje na poslijediplomskim studijima, gdje se ozbiljno bavila znanstvenim radom. Kasnije Klyuchareva Svetlana Viktorovna branila je svoju tezu, dobila posao kao asistent i nastavila kombinirati rad praktikantnog liječnika sa znanstvenim radom.

U ovom trenutku Klyuchareva Svetlana je profesor, doktor medicinskih znanosti i doktor najviše kategorije. Upravlja centar za laserski tretman koji djeluje na osnovi poliklinike. Petar Veliki SZGMU njima. I. I. Mechnikov. Također je profesor na Odjelu za dermatovenerologiju. Svetlana nastavlja kombinirati znanstveni i praktični rad: savjetuje i nadzire bolesnika s različitim kožnim bolestima, kao i aktivno sudjeluje u vođenju složenih interdisciplinarnih pacijenata često pozvani na konzultacije riješiti teške kliničke slučajeve.

Svetlana je autor i koautor više od 70 znanstvenih radova objavljenih u vodećim znanstvenim časopisima u Rusiji i Europi, 5 monografije, uključujući i nastavnih materijala za stanovnike i trenirao liječnika.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Ocjena nastavnika (8)

Recenzije o učitelju (5)

6. kolovoza 2013. 16:57

super-liječnik i dalje koristi znanja i vještine primljene od Svetlana Viktorovna, iako je struka je raznolik u 2006 klinički stanovnik puštanje 2003 Koblov Sergej Vladimirovich

23. travnja 2014. 10:26

12. studenog 2015. 11:07

Vrlo simpatična i ugodna osoba! Pravi profesionalac svojega zanata!

12. studenog 2015. 11:30

Vrlo zadovoljan znanjima zaprimljenim u rezidenciji! Nitko ne tako poučava kao Svetlana Viktorovna!)

13. studenog 2015. 15:35

Razuman je učitelj i smisao za humor

Prijavite ovaj komentar

Dodaj recenziju Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Informacije o učitelju

Da biste objavili osobne podatke, morate poslati popunjena polja na adresu e-pošte [email protected]

  1. ured
  2. Akademski stupanj i akademski naziv
  3. Specijalizacija (popis čitljivih obrazovnih disciplina, dodatni obrazovni programi)
  4. Istraživački interesi
  5. Pedagoško iskustvo rada
  6. Stručna postignuća
  7. formacija
  8. Napredni trening
  9. Dodatne informacije
  10. Adresa e-pošte
  11. Osobno mjesto

Natjecanje "Najbolji učitelj zemlje"

11. veljače 2015

Pozivamo sve učitelje visokih učilišta Rusije i zemalja ZND-a da sudjeluju na natječaju "Najbolji učitelj zemlje", koji će se održati od veljače do svibnja 2015.

Natjecanje "Najbolji učitelj zemlje"

11. veljače 2015

Pozivamo sve učitelje visokih učilišta Rusije i zemalja ZND-a da sudjeluju na natječaju "Najbolji učitelj zemlje", koji će se održati od veljače do svibnja 2015.

Natjecanje "Najbolji učitelj zemlje"

11. veljače 2015

Pozivamo sve učitelje visokih učilišta Rusije i zemalja ZND-a da sudjeluju na natječaju "Najbolji učitelj zemlje", koji će se održati od veljače do svibnja 2015.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Recenzije o liječniku

Volio sam liječnika, pažljivo se približava odlukama kršenja zdravlja. Glavna stvar je dobiti kontakt između liječnika i osobe kako biste se mogli pouzdati u njega. S ove strane liječnik je najbolji! Samo najbolji dojmovi koje imam od njega. Visoko obrazovana osoba, pokazala se na pravom putu, djeluje po pozivu, zadovoljstvo mi je kontaktirati ga. Savjetujem ovog stručnjaka. Budući da smo dobili dodatne dijagnostičke testove, zasigurno ćemo doći k njemu.

Liječnik očito je oštra i pedantna osoba. Ponekad je poželjno da su ljudi malo srdačniji. Iz činjenice da je cool: općenito je vidljivo da osoba ne vparivayet, sve u suštini. Najvjerojatnije takva osoba je jednostavna, bez pametnosti. Liječnik je zatražio sve, davao zaključke, uključujući plaćeno istraživanje, koje smo tražili da ne bismo, a mi smo propisali liječenje koje si može priuštiti. Općenito, liječnik proizvodi osjećaj stručnog stručnjaka koji zna o čemu govori!

Sve mi odgovara. Liječnik je pronađen na internetu specijaliziranjem. O stručnjaku imam najbolje mišljenje. Izgledao je vrlo pažljivo, objasnio je, učinio sve što je bilo potrebno. Sve što je rekao bio je upravo ono što se dogodilo. Na kraju imenovanja imenovala sam sastanak i popis dodatnih testova. Dao mi je terapiju bolje od liječnika koji je imao prije i vjerujem da je to točno. Zato što je liječnik, koji nas je prije postupao, potpuno ignorirao.

Klyucharyova svetlana Viktorovna recenzije

Klyucharyova svetlana Viktorovna recenzije

Ja uklonjena gatchina u „Stomamedservis”, cijena ne mogu se točno sjetiti, jer je već puno vremena prošlo, možda RUB 700 po jedinici, ali to nije točno.

U ovom trenutku, došlo je do lagane depresije - noga je bila duga. Ne raste ništa - uklonjen je 2003. godine.

Cijena za 2 komada - 2,5 tr.

A kstya, onda su poslali materijal citologiji - benigni.

Uklonjeno u uredu laser terapija u dermatologiji odjelu u bolnici Mechnikov. Liječnik je Klyuchareva Svetlana. Uklanjanje je uzeo min. 15. Prva anestezija na koliju, a zatim laser. Kada anestezija odlazi, boli kao normalna rana. Konačno je izliječeno za oko dva tjedna. I da, postoji uklanjanje jedne jedinice od 500 rubalja.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Doktor medicine znanosti, profesor, voditelj Laserskog centra Odjela za dermatovenerologiju Državne medicinske akademije u St. Petersburgu. II Mechnikov. Ministarstvo zdravstva. Rusija.

U 2007 bio je nagrađen i stupanj doktora medicinskih znanosti na temelju brani svoju tezu „epitelne neoplazme i fakultativne kože prekantserozy. Epidemiologija, klinička obilježja, diferencijalna dijagnoza i liječenje visoke energije laserskog zračenja” Od 2007. profesorica Odjela za dermatovenerologiju.

Ima opće iskustvo pedagoškog i medicinskog rada na Državnoj medicinskoj akademiji u St. Petersburgu. II Mechnikov, koji ima 18 godina.

Čita predavanja tečajeva u dermatologiji i Venereology za studente zdravstvenog, medicinsko-profilaktičke fakulteta, medicinske stanovnika, pripravnika, kao i predavanja o aktualnim temama za dermatologiju i Venereology ciklusa slušatelji certifikata. Kustosica ciklusa tematskog poboljšanje liječničkom Dermatocosmetology i laser terapija „” dermatološke”.

Opetovano je sudjelovao u kongresima dermatovenerologists (VIII, IX), na Međunarodni forum "Baltic Beauty Forum" (SPB.,), Na Međunarodnom kongresu "METALA međunarodni" (Moscow), u III Međunarodnog foruma o estetskoj metsitsine (Moscow), na VII međunarodni kongres plastične, rekonstruktivne kirurgije i onkologiju (Moskva), na konferenciji - "Donozologiya", III All-ruski kongres dermatologa (Moscow), dermatolozi savez (. Moskva, St. Petersburg, Rostov-na-Donu, Ufa, Ekaterinburg), „Photodiagnosis i fotodinamička terapija „Helsinki. 77. EADV Berlin-Njemačka, Francuska-Pariz.

Profesor SV Klyuchareva je član EMLA (European Medical Laser Association), nominiran za nagradu Golden Lancet 2007. Član Upravnog odbora Kozmetologa u St. Petersburgu. On je jedan od vodećih stručnjaka Rusije u području dermatoneologije. Ona ima više od 300 publikacija, uključujući i 6 nastave, autor 3 poglavlja u knjigama, 15 publikacija u recenziranih časopisa, centralno, 2 publikacija u stranom tisku.

Kontakt informacije

Adresa: St. Petersburg, Metro "Ploshchad Vosstaniya", Kovensky per., 11, str. 6H. Ulaz u luk.

Radno vrijeme: od 9:00 do 21:00, bez odmora.

Klyucharyova svetlana Viktorovna recenzije

Djetetu 3 mjeseca! Djevojka je rođena s hemangiomom na čašici. Hemangioma se povećava! Je li moguće ukloniti od vas?

Nažalost, stručnjaci ne vide pitanja na forumu.

Ne mogu se više složiti! Lijep stručnjak.

Liječnik je normalan, ali znanje o lijekovima nije baš puno. Dobro sam uklonio mol, ostao je mali ožiljak. Tako da. ako imate druge postavke, a zatim idite na drugog liječnika :)

komentar koji je izbrisao moderator zbog kršenja pravila

Najgori stručnjak. ožiljak upravo lijevo duboko kao "kamenolom". nemojte otići k njoj, bolje idite na nekog drugog stručnjaka.

Uklonili smo grlo, ali samo ožiljak ostao. Spike, čestitam vam 8. ožujka i D., a niste mi odgovorili, niti čitali

Ništa, Svetlana Viktorovna, nije pomoglo. Skupina je uklonjena tako da ožiljak ostaje. Dobro je da nisam otišao k vama da ukloni oznaku na licu. ukratko, s.

komentar koji je izbrisao moderator zbog kršenja pravila

Strah. Moj prijatelj, koji se okrenuo prema njoj za pomoć, nije prolazio! Bolje je ne ići k njoj, doista.

Mnogo godina smo obrađivali cijelu obitelj Svetlana Viktorovna, vrlo zadovoljni! Bio sam sa svojim mužem iz Kandil sprema, moja svekrva od keratoza, a mali sin je uklonjen papiloma!)) Nema pritužbi tamo, to je šteta da su dobri profesionalci moraju raditi u takvim uvjetima ((iznenađeni prethodnom pregledu, čini se da je kritičarima bilo klevete spreman, odvratan!

komentar koji je izbrisao moderator zbog kršenja pravila

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Kurgansky V.I.

Parkenova avenija, 29, pismo A

Klinika "Desir" na Parkhomenku

Sakharov IA

Parkenova avenija, 29, pismo A

Klinika "Desir" na Parkhomenku

Recenzije (1)

Otišao sam u ovu bolnicu da ukloni oznake na leđima. Poslali su me ovdje iz druge klinike laserske kozmetologije. I zahvaljujem profesoru Klyucharevi, koji je brzo i bezbolno provodio uklanjanje. Ne sumnjam u sigurnost postupka, jer mi je Svetlana Viktorovna sve detaljno objasnila. Također sam provjerio moje mole za histologiju. Cijena za postupak nije visoka, sve je dobro prošlo, preporučujem vam da se obratite ovome liječniku koji je potreban za rješavanje sličnog problema.

Klyuchareva Svetlana

Klyuchareva Svetlana Viktorovna je dermatovenereologist. 3 recenzije liječnika - dogovorite sastanak ili napustite recenziju.

Bolje medicinsko obrazovanje

Tečajevi i certifikati

Trenutni certifikat u specijalnosti

Svetlana mi je pomogla! To daje dojam vrlo kompetentnog stručnjaka! Ovo je najvažnija stvar kod liječnika. Ugodan u komunikaciji, pozitivna osoba.

Uklonjene su moleske, nisu mi jednostavne. Izvrsni stručnjak! Planiram se vratiti s vaskularnim mrežama.

Bio sam u odjelu dermatologije, u sobi laserske kirurgije na dr. Klyucharevi. Uklonio je neke znakove - sve je prošlo brzo, izvanredno, čekam otpadenija kora. Tamo su me poslali iz centra laserske kozmetologije Gorokhovayi. Uzimaju iste oznake za histologiju. Cijena uklanjanja uz anesteziju 500r. Telefon je potrebno pozvati do 15 sati dnevno.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Recenzije o učitelju (5)

super-liječnik i dalje koristi znanja i vještine primljene od Svetlana Viktorovna, iako je struka je raznolik u 2006 klinički stanovnik puštanje 2003 Koblov Sergej Vladimirovich

Vrlo simpatična i ugodna osoba! Pravi profesionalac svojega zanata!

Vrlo zadovoljan znanjima zaprimljenim u rezidenciji! Nitko ne tako poučava kao Svetlana Viktorovna!)

Razuman je učitelj i smisao za humor

Prijavite ovaj komentar

Dodaj recenziju Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Informacije o učitelju

Za objavljivanje osobnih podataka morate poslati ispunjena polja u e-poštu.

  1. ured
  2. Akademski stupanj i akademski naziv
  3. Specijalizacija (popis čitljivih obrazovnih disciplina, dodatni obrazovni programi)
  4. Istraživački interesi
  5. Pedagoško iskustvo rada
  6. Stručna postignuća
  7. formacija
  8. Napredni trening
  9. Dodatne informacije
  10. Adresa e-pošte
  11. Osobno mjesto

Natjecanje "Najbolji učitelj zemlje"

11. veljače 2015

Pozivamo sve učitelje visokih učilišta Rusije i zemalja ZND-a da sudjeluju na natječaju "Najbolji učitelj zemlje", koji će se održati od veljače do svibnja 2015.

Natjecanje "Najbolji učitelj zemlje"

11. veljače 2015

Pozivamo sve učitelje visokih učilišta Rusije i zemalja ZND-a da sudjeluju na natječaju "Najbolji učitelj zemlje", koji će se održati od veljače do svibnja 2015.

Natjecanje "Najbolji učitelj zemlje"

11. veljače 2015

Pozivamo sve učitelje visokih učilišta Rusije i zemalja ZND-a da sudjeluju na natječaju "Najbolji učitelj zemlje", koji će se održati od veljače do svibnja 2015.

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Recenzije o liječniku

Volio sam liječnika, pažljivo se približava odlukama kršenja zdravlja. Glavna stvar je dobiti kontakt između liječnika i osobe kako biste se mogli pouzdati u njega. S ove strane liječnik je najbolji! Samo najbolji dojmovi koje imam od njega. Visoko obrazovana osoba, pokazala se na pravom putu, djeluje po pozivu, zadovoljstvo mi je kontaktirati ga. Savjetujem ovog stručnjaka. Budući da smo dobili dodatne dijagnostičke testove, zasigurno ćemo doći k njemu.

Liječnik očito je oštra i pedantna osoba. Ponekad je poželjno da su ljudi malo srdačniji. Iz činjenice da je cool: općenito je vidljivo da osoba ne vparivayet, sve u suštini. Najvjerojatnije takva osoba je jednostavna, bez pametnosti. Liječnik je zatražio sve, davao zaključke, uključujući plaćeno istraživanje, koje smo tražili da ne bismo, a mi smo propisali liječenje koje si može priuštiti. Općenito, liječnik proizvodi osjećaj stručnog stručnjaka koji zna o čemu govori!

Sve mi odgovara. Liječnik je pronađen na internetu specijaliziranjem. O stručnjaku imam najbolje mišljenje. Izgledao je vrlo pažljivo, objasnio je, učinio sve što je bilo potrebno. Sve što je rekao bio je upravo ono što se dogodilo. Na kraju imenovanja imenovala sam sastanak i popis dodatnih testova. Dao mi je terapiju bolje od liječnika koji je imao prije i vjerujem da je to točno. Zato što je liječnik, koji nas je prije postupao, potpuno ignorirao.

Kako odabrati laserski kozmetolog?

Naravno, ovo je rizik, a svaki liječnik koji uzima keloide mora shvatiti što se uzima.

Naravno, diprospan i hladno erbium.

Ako je tema zanimljiva - poništite vezu na izvor u osobnom.

IMHO, ovo je ozbiljan nedostatak kad radimo na ožiljcima općenito, a da ne spominjemo keloide.

Tehnika je učinkovitija i (minus) više invazivna.

IMHO, ovo je ozbiljan nedostatak kad radimo na ožiljcima općenito, a da ne spominjemo keloide.

Tehnika je učinkovitija i (minus) više invazivna.

Puno vam zahvaljujemo na odgovoru i podijelite svoje iskustvo !!

Na štetu lasera, neće uvjeriti, ovdje svatko ima svoje mišljenje, više ne kozmetolog i direktor privatnog ureda kozmetika, prakticiraju ovu proceduru nas ne imeyu.Prosto prije kupnju Galaxy CO2 frakcijski laser konzultirao mnoge liječnike, mi njegovo savjetovali smo, tako da ga koristimo.

to je ono što liječnici pišu

Na neodimijskom laseru, koji je Dobra svjetlost,

(ili "Prijateljsko svjetlo")

Neodimij ima jači učinak na krvne žile,

potrebno je puno energije. To je optimalnije za

noge. Pluta s lica iz neodimije eksplodiraju. Ne bih

Koagulacija na Yakhrom je mekša. manje

vjerojatnost atrofije na Yakhromu. Pavle

Yachroma je selektivniji, manje zagrijava okolinu

tkanina. Yakhromy točka je očito pogodna za veličinu

brod. Neodimij više mrlja, tkiva se pregrijavaju,

formira se modrica. Učinak neodimije je lošiji. U St. Petersburgu

tamo radi velika mreža klinika "Laser Doctor"

uklanjanje krvnih žila i oni su neodimijski. oni

u usporedbi, kao rezultat svih bolesnika s

šalju mi ​​krvne žile u Yakhromu.

S poštovanjem, Svetlana V. Klyuchareva.

iz Irkutsk, RC "Microsurgery"

Neodimijski laser uklanja krvne žile, ali mora biti uredan

za obavljanje liječenja. Nakon što može ostati ožiljci

u obliku bodljika. Uvijek postoji rizik od pregrijavanja

od okolne kože. Preporučujem počevši od Yakhroma.

Neodimij je namijenjen plovilima na nogama.

na neodimiju češće posuda eksplodira (u modricama) i opekline

opet se češće događaju.

Bezuvjetno je moguće koagulirati posude, ali

Postoji opekotina tkiva, mogu se pojaviti mjehurići,

odnosno Na mjestu udarca, jame i

Izgled modrice i boli također su povezani

Neodimij je idealan za epilaciju i podizanje, ali za

Sigurnije korištenje neodimijuma na plovilima

Također važna prednost Yachroma je veličina mjesta

Na neodimijskom laseru, koji je Dobra svjetlost,

(ili "Prijateljsko svjetlo")

Neodimij ima jači učinak na krvne žile,

potrebno je puno energije. To je optimalnije za

noge. Pluta s lica iz neodimije eksplodiraju. Ne bih

Koagulacija na Yakhrom je mekša. manje

vjerojatnost atrofije na Yakhromu. Pavle

Yachroma je selektivniji, manje zagrijava okolinu

tkanina. Yakhromy točka je očito pogodna za veličinu

brod. Neodimij više mrlja, tkiva se pregrijavaju,

formira se modrica. Učinak neodimije je lošiji. U St. Petersburgu

tamo radi velika mreža klinika "Laser Doctor"

uklanjanje krvnih žila i oni su neodimijski. oni

u usporedbi, kao rezultat svih bolesnika s

šalju mi ​​krvne žile u Yakhromu.

S poštovanjem, Svetlana V. Klyuchareva.

iz Irkutsk, RC "Microsurgery"

Neodimijski laser uklanja krvne žile, ali mora biti uredan

za obavljanje liječenja. Nakon što može ostati ožiljci

u obliku bodljika. Uvijek postoji rizik od pregrijavanja

od okolne kože. Preporučujem počevši od Yakhroma.

Neodimij je namijenjen plovilima na nogama.

na neodimiju češće posuda eksplodira (u modricama) i opekline

opet se češće događaju.

Bezuvjetno je moguće koagulirati posude, ali

Postoji opekotina tkiva, mogu se pojaviti mjehurići,

odnosno Na mjestu udarca, jame i

Izgled modrice i boli također su povezani

Neodimij je idealan za epilaciju i podizanje, ali za

Sigurnije korištenje neodimijuma na plovilima

Također važna prednost Yachroma je veličina mjesta

Na neodimijskom laseru, koji je Dobra svjetlost,

(ili "Prijateljsko svjetlo")

Neodimij ima jači učinak na krvne žile,

potrebno je puno energije. To je optimalnije za

noge. Pluta s lica iz neodimije eksplodiraju. Ne bih

Koagulacija na Yakhrom je mekša. manje

vjerojatnost atrofije na Yakhromu. Pavle

Yachroma je selektivniji, manje zagrijava okolinu

brod. Neodimij više mrlja, tkiva se pregrijavaju,

formira se modrica. Učinak neodimije je lošiji. U St. Petersburgu

tamo radi velika mreža klinika "Laser Doctor"

uklanjanje krvnih žila i oni su neodimijski. oni

u usporedbi, kao rezultat svih bolesnika s

šalju mi ​​krvne žile u Yakhromu.

S poštovanjem, Svetlana V. Klyuchareva.

iz Irkutsk, RC "Microsurgery"

Neodimijski laser uklanja krvne žile, ali mora biti uredan

za obavljanje liječenja. Nakon što može ostati ožiljci

u obliku bodljika. Uvijek postoji rizik od pregrijavanja

od okolne kože. Preporučujem počevši od Yakhroma.

Neodimij je namijenjen plovilima na nogama.

na neodimiju češće posuda eksplodira (u modricama) i opekline

opet se češće događaju.

Bezuvjetno je moguće koagulirati posude, ali

Postoji opekotina tkiva, mogu se pojaviti mjehurići,

odnosno Na mjestu udarca, jame i

Izgled modrice i boli također su povezani

Neodimij je idealan za epilaciju i podizanje, ali za

Sigurnije korištenje neodimijuma na plovilima

Također važna prednost Yachroma je veličina mjesta

Na primjer, promjer točke od 2 mm ne vrijedi računati dubinu udara više od dva milimetra.

Ukratko, postupak se sastoji od nekoliko koraka, uključujući SMOOTH kroz usnu šupljinu.

Provedene studije (osobito u WMA) pokazale su postojan i dovoljno dubok utjecaj.

Ukratko, postupak se sastoji od nekoliko koraka, uključujući SMOOTH kroz usnu šupljinu.

Provedene studije (osobito u WMA) pokazale su postojan i dovoljno dubok utjecaj.

Hvala vam! Na nas samo Dynamis. Ne postoji samo manipulator PS03, postoji samo R11. I može li postojati proceduralni protokol?, Stvarno želim naučiti. Nisam stigao na konferenciju 21. siječnja (čini se), gdje je predstavljena majstorska klasa ove tehnike. Žao mi je Oochen.

Općenito, infracrveno svjetlo je još manje opasno od vidljive svjetlosti.

Dijelite praktične povratne informacije i preporuke.

Također zainteresirani za mišljenje, koji je sve isti laser za uklanjanje vaskularne patologije je učinkovitiji i sigurniji dioda, ili neodimij. Vidio sam dobre recenzije na Fotonu, ali ipak je uređaj prevelik i preskup. Volio bih nešto kompaktnije, ako je to moguće bez gubitka učinkovitosti.

Može li se netko upoznati s Velure S5? Zainteresirano mišljenje.

Mnogo hvala unaprijed svakome tko odgovara.

za plovila potrebna je žuta valna duljina od 578 nm - dok se postupak dobiva selektivno

za plovila potrebna je žuta valna duljina od 578 nm - dok se postupak dobiva selektivno

što je, po mom mišljenju, neutemeljeno.

Do vrlo malih - oni rade malo bolje od dugotrajnog neodimijuma. Na velikim posudama žuta i zelena uopće ne rade.

Ukratko, postupak se sastoji od nekoliko koraka, uključujući SMOOTH kroz usnu šupljinu.

Provedene studije (osobito u WMA) pokazale su postojan i dovoljno dubok utjecaj.

Dmitrij, recite mi više o ovoj tehnici.

Manipulama se koristi isto kao i kod ginekologije?

Manipulama se koristi isto kao i kod ginekologije?

1) Non-ablativ (sve) ER: YAG, Fotona, glatka tehnika.

2) Ablativni CO2, Deka i imitatori.

3) Ablativni dugotračni ER: YAG, MCL31 iz Asclepiona.

U ginekologiji se koriste estetski manipulatori R11 i PS03 s ginekološkim nastavcima s konusnim i ravnim zrcalom.

A o tim uređajima?

A o tim uređajima?

da draga, ali oni to isplati

obratite pozornost na Sciton HALO, hibridni frakcijski laser, trenutno nema analoga, uz vrlo dobre rezultate

da draga, ali oni to isplati

obratite pozornost na Sciton HALO, hibridni frakcijski laser, trenutno nema analoga, uz vrlo dobre rezultate

Kao neusporediv sustav.

Kao neusporediv sustav.

Sam je iznenađen. Još sam uvjeren: povjerenje, ali provjerite. Divio sam se gospodinu Sopokoinu dok se nisam pitao: li on sam vjeruje u ono što govori? Toliko mnogo shoals već s ovom Photon. Kombinirajte, optička vlakna. Ne, jasno je da je svaki instrument u dobrim rukama dobar. No laser se često "preseli" među onima koji nisu držali koagulator u svojim rukama.

Kao neusporediv sustav.

nije jasno zašto vam je potreban dodatni grijanje kod korištenja CO2 lasera

za erbium je razumljivo, ali za ω2?

a za ablaciju, erbium bolje odgovara, budući da je moguće točno kontrolirati dubinu ablacije

ako trebamo ablaciju točno mikrona, onda je to samo erbium, ali ima koagulacijskih problema

ako trebamo ispariti koagulacijom i dobro zagrijavanjem, a dubina nije važna - da je ko2 laser cool

iako su neke europske tvrtke proveli istraživanje za svoje lasere i predstavile empirijske formule za određivanje dubine ablacije za svoje uređaje

nije jasno zašto vam je potreban dodatni grijanje kod korištenja CO2 lasera

za erbium je razumljivo, ali za ω2?

a za ablaciju, erbium bolje odgovara, budući da je moguće točno kontrolirati dubinu ablacije

Osim toga, referentni uređaj ima i vrlo kratak, dugi puls.

Dubina ablacije je 70 mikrona.

Osim toga, referentni uređaj ima i vrlo kratak, dugi puls.

Dubina ablacije je 70 mikrona.

O trajanju pulsa. Medart ima najmanje trajanje od 2 ms. Quanta označava 0,25 msec, ali s *. Literalna *. Djeluje, očito, samo u nekom posebnom modu, koji Talijani na mjestu skromno šute. Sigurno, radne vrijednosti trajanja impulsa su više tamo - na razini Medart.

Općenito, čini mi se da je ovaj MedArt barem nekako pošten. Da, i to je više pristupačne, to bi trebalo biti.

nije jasno zašto vam je potreban dodatni grijanje kod korištenja CO2 lasera

za erbium je razumljivo, ali za ω2?

a za ablaciju, erbium bolje odgovara, budući da je moguće točno kontrolirati dubinu ablacije

Objašnjenje Smoky LB: CO2 laser u frakcioniranom načinu rada ne može raditi dublje od bazalne membrane - agresivno je. I prije njega - nema učinka. tako CO2 izvodi ablaciju na odgovarajuću razinu (bez kršenja integriteta bazalne membrane, nemoguće je započeti proces regeneracije i stimulacije), a ostatak (ne agresivno zagrijavanje) dioda. Sve u jednoj zraci (ali može biti zasebno). Rezultat: podizanje zagrijavanjem bez agresije.

O trajanju pulsa. Medart ima najmanje trajanje od 2 ms. Quanta označava 0,25 msec, ali s *. Literalna *. Djeluje, očito, samo u nekom posebnom modu, koji Talijani na mjestu skromno šute. Sigurno, radne vrijednosti trajanja impulsa su više tamo - na razini Medart.

Općenito, čini mi se da je ovaj MedArt barem nekako pošten. Da, i to je više pristupačne, to bi trebalo biti.

Pokušat ću razjasniti situaciju.

Kolege, vi ste uzalud kuhati.

Erbium kakav je, i ostaje najmoćniji i, ako je potrebno, najhladniji ablativni laser. Ako je potrebno duboko uklanjanje 3000 mJ erbiuma, CO2 se ne može ništa protiviti.

Modeli skenera Medart izgledaju slični, kao i braća i sestre. Koliko ja znam, skener, usvojen u Quanti, posebno je dizajniran / modificiran za kombiniranu hranu za vlakno, do artikuliranog vlakna.

Usporediti ovaj laser s konvencionalnim CO2 je besmislen - ima jeftiniji CO2 tržištu, a CO2 je moćniji.

Dubina koagulacije od 1540 nm od različitih proizvođača obično se nalazi unutar granica mikrometara (dubina tvrde, IMHO, više ovisi o objektivnosti proizvođača nego o tehničkim karakteristikama) i ne povećava se uz povećanje fluencije.

Ako su tkiva dehidrirana prije CO2 laserskog impulsa, ablativ učinak CO2 će se smanjiti, a efekt koagulacije će se povećati. Uz uzastopni puls, 0, moguće je dobiti, uz neznatnu ablaciju, koagulaciju dublje od pragova.

Što se tiče dublje koagulacije la 1540, to je istina, uz laganu ablaciju - nisam vidio takvo nešto. Ako netko vidi nešto slično, pošalji mi vezu, bit ću zahvalan.

Skeneri su slični, ali postoje razlike.

CO2 radi na impulsima kraćim od 1 ms, ne sjećam se minimalnog trajanja, morat ću pogledati. "Radom" mislim da je dovoljno energije. Međutim, možete izračunati sami na snagu i trajanje promjera mjestu nitko skriva obično, 30W koristi stog dva 1 ms puls.

Promjer mjesta za 1540 i 10600, napominjem, je drugačiji.

Usporedba s MedArt FRx (čista SO2), kao što sam već napisao, netočna je. Ako plaćate 1540 + 10600, i koristite samo 10600, laser će izgubiti, barem za cijenu.

Skeneri su različiti, model nije čist CO2.

Ako se koristi kao čisti CO2, pretvara se u konvencionalni CO2 30 W s RF pumpom.

Vrlo kratak impuls na laserskim uređajima CO2 je ograničen, jer Na velika većina lasera, kada je puls skraćen od 1 ms do 50 μs, energija pada za faktor od 20. Proizvođači obično zaboravljaju to odrediti

Zmpiricheskie koeficijenti dubine ablacije - apsolutno nije tajna. Za erbium je približno 4 μm / J / cm2, za CO2 to je otprilike 3,5. Koeficijenti i dalje malo ovise o širini pulsa.

Bi li to bio drugi obični CO2 - kojemu bi on bio potreban.

Općenito, ako postoje pitanja, uključujući. o "korporativnoj liniji" - rado ću odgovoriti. Mislim da nepotpuni podaci prirode oglašavanja uzrokuju nepotrebnu fermentaciju uma.

Herpes.ru

komentari

Možete li se seksati prije pobačaja?

Reci mi molim te - čitam na internetu da razdoblje inkubacije herpes zoster može biti do nekoliko godina. Je li istina? Njen muž je započeo bolove u lijevom trbuhu prije dvije godine. Gastroenterologisti su proveli sve ispite - nisu pronašli ništa. Istodobno, svi leukociti su povišeni dvije godine. Je li čak i PET-CT isključio onkologiju. Prije četiri tjedna lijeva strana grudi pokazala je herpes. Obrađena tablica aciklovira. dva tjedna, fucorcin i aciklovir 5% mast nakon savjetovanja s dermatologom. Kad se kora počela spuštati, muž je shvatio da su bolovi koji ga muče dvije godine umrli. Sada smo tretirani zahvaćeni dio s aciklovirom od 5% masti, jer nakon fukortsina koža postaje naborana.

Nakon i tijekom seksa na licu i tijelu pojavljuje se crveni osip. Nije od trenja, a ne od uzbuđenja jer nije bilo tako, što je to lice stanochnitsa crveno kao iz koprive?

vijesti

Duma je dopustila uvoz lijekova sa snažnim tvarima za osobnu upotrebu

Farmaceutski proizvođači mogu dobiti državnu potporu u zamjenu za zamrzavanje cijena

U 2015. godini, Ruska Federacija izdala je 61 dozvola za GMP

vijesti

Duma je dopustila uvoz lijekova sa snažnim tvarima za osobnu upotrebu

Farmaceutski proizvođači mogu dobiti državnu potporu u zamjenu za zamrzavanje cijena

U 2015. godini, Ruska Federacija izdala je 61 dozvola za GMP

  1. Herpes.ru
  2. liječenje
  3. Tko liječi?
  4. Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Sadržaj:

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Liječnik medicinskih znanosti, prof. Voditelj laserskog centra Odjela za dermatovenerologiju.

U 2007 bio je nagrađen i stupanj doktora medicinskih znanosti na temelju brani svoju tezu „epitelne neoplazme i fakultativne kože prekantserozy. Epidemiologija, klinička obilježja, diferencijalna dijagnoza i liječenje visoke energije laserskog zračenja” Od 2007. profesorica Odjela za dermatovenerologiju.

Ima opće iskustvo pedagoškog i medicinskog rada na Državnoj medicinskoj akademiji u St. Petersburgu. II Mechnikov, koji ima 18 godina.

Čita predavanja tečajeva u dermatologiji i Venereology za studente zdravstvenog, medicinsko-profilaktičke fakulteta, medicinske stanovnika, pripravnika, kao i predavanja o aktualnim temama za dermatologiju i Venereology ciklusa slušatelji certifikata. Je li kustos ciklusa tematskog poboljšanja liječnika "Dermatokosmetologija i laserska terapija", "Dermatooncologija".

Opetovano je sudjelovao u kongresima dermatovenerologists (VIII, IX), međunarodni forum «Baltic Beauty Forum» (SPB.,), Na Međunarodni kongres «Kosmetik međunarodnom» (Moskva) za III Međunarodni forum o estetskoj metsitsine (Moskva) za VII međunarodni kongres plastične, rekonstruktivne kirurgije i onkologiju (Moskva), na konferenciji - „Donozologiya», III All-ruski kongres dermatologa (Moskva), dermatolozi savez (. Moskva, St. Petersburg, Rostov-na-Donu, Ufa, Ekaterinburg), «Photodiagnosis i fotodinamička terapija »Helsinki. 77. EADV Berlin-Njemačka, Francuska-Pariz.

Profesor SV Klyuchareva je član EMLA (European Medical Laser Association), nominiran za nagradu Golden Lancet 2007. Član Upravnog odbora Kozmetologa u St. Petersburgu. On je jedan od vodećih stručnjaka Rusije u području dermatoneologije. On ima 297 publikacija, od kojih su 6 metodične, autor je 3 poglavlja u monografijama, 15 publikacija u središnjim recenziranim publikacijama i 2 publikacije u stranom tisku.

Mjesto zaposlenja: ŽPŽ II Mechnikov

Adresa :, St. Petersburg, Piskarevsky Ave, 47

Laserski protiv raka Svetlana V. Klyucharyova

prijepis

1 Laserski protiv raka Znanstvenici FIAN-a zajedno sa kolegama iz Northwestern Medical University razvili su novi način liječenja raka kože bazalnih stanica, zasnovanih na primjeni laserskog uređaja na bakrenoj paradi. Tumori kože, prema prevalenciji, zauzimaju treće mjesto u strukturi malignih neoplazmi. U tom slučaju, najagresivniji je karcinom bazalnih stanica kože (BCRC), pa stoga najviše zaslužuje pozornost u pronalaženju načina liječenja. Štoviše, "tradicionalni" problemi, karakteristični za sve rakove, često prate kozmetičke i, posljedično, psihološke posljedice. Činjenica je da BCCR razvija uglavnom u otvorenim područjima kože: lica i vrata, rjeđe na rukama i nogama, a vrlo rijetko na drugim dijelovima tijela. Stoga, razvijanje ovih ili drugih metoda liječenja, liječnici moraju uzeti u obzir potrebu da se minimiziraju posljedice za pojavu pacijenta. „Rak bazalnih stanica kože je najčešći maligni tumori kože, koji udio u malignim epitelnim tumorima kože je od 45,0 do 97%, a incidencija se povećava godišnje na 2.5-5.0%. Što se tiče tretmana BCRC, ona se trenutno koristi: kriodestruktura, tzv. modifikatori biološkog odgovora (interferon-a, interleukin-2, 5% krema imikvimoda) i fotodinamička terapija s lokalnim fotosenzibilizatora. U ovom slučaju, modifikatori biološkog odgovora karakteriziraju visoki troškovi i niz nuspojava, na prvom mjestu, sindrom sličan gripi. I korištenje fotodinamička terapija je popraćena boli i kozmetičkih nedostataka, do nosa septuma perforacije, uporni hiper i depigmenatciju na mjestu uklonjenog tumora „, objasnio je profesor Northwestern University Medical Svetlana Klyuchareva. Također se možete prisjetiti tradicionalnih načina liječenja bazalne operacije i zračenja. Međutim, operacija je vrlo problematično, kada su tumori na licu ili duboku penetraciju stanica raka u koži, a neizbježno je popraćena pojavom ožiljaka. U slučaju radijacijske terapije, osim visoke dužine (oko 20 sesija), duboko kaljenje pojavljuje posude (kao posljedica srčanog udara ili moždanog udara), a formirane zračenja čireva. Dodatni "bonus" u drugom slučaju je poraz susjednih tumorskih zdravih područja kože. Osim toga, obje metode su karakterizirane visokim rizikom ponovnog pojavljivanja. Pojava laserskih medicinskih uređaja dala je onkologima nadu da će ih, kao i mnogi drugi problemi, konačno riješiti.

2 Korištenje takvih sustava u onkologiji može se uvjetno podijeliti u dvije vrste: operacije, tijekom kojih se odvija uklanjanje mjesta zahvaćene kože, uključujući epidermu; i operacije selektivno usmjerene na uklanjanje patoloških struktura bez oštećenja epiderme. Operacije prvog tipa, nazvane ablacija, sasvim su usporedive u njihovom učinku na klasičnu kiruršku intervenciju. Razlika leži u činjenici da je, s obzirom na učinak fotokoagulacijsku operacije, koristeći laser „skalpel” gotovo bez krvi, razdoblje oporavka je mnogo kraći, a rizik od postoperativnih komplikacija u nastavku. Operacije drugog tipa ne-ablativne su inherentno jedinstvene s gledišta mehanizma djelovanja na tkivu, i sa stajališta učinka. U tim operacijama eliminacija određenih sub- ili intradermalnih formacija postiže se pomoću laserskih uređaja s određenom valnom duljinom i režimom zračenja. Nepoznati parametri osigurati apsorpciju laserske svjetlosti emitirane iz kromoforom mete, što dovodi do uništenja zbog tranzicije zračenja u toplinsku energiju (laserski photothermolysis efekt). Mete laserske izloženosti u tim slučajevima mogu biti hemoglobin eritrocita, melanin i bilo koje druge obojene strukture, ali ovdje također postoje nuspojave. U operacijama prvog tipa najčešća je pojava postoperativnih ožiljaka, a rizik od recidiva je još uvijek prilično visok. U operacijama drugog tipa često dolazi do toplinske štete područja kože koja se susreće s tumorom. „Dakle, problem liječenja BCC vrsta ostaje neriješen i zahtijeva daljnje poboljšanje, osobito u laserskim sustavima je razlog zašto je potraga za metodama koje omogućuju vam da postignu bolje kozmetičke rezultate, smanjiti vrijeme Epitelizacija i smanjiti broj relapsa je još uvijek vrlo relevantan”, zaključuje profesor S. V. Klyuchareva. Jedno od rješenja u cilju minimiziranja liječenje BCC nuspojava je razvio LPI „Yahroma- Med” medicinski laserski sustav bakar para, koja koristi impulse na žutom (578 nm) i zelene (511 nm) dijela spektra na vrhuncu moći u nekoliko kilovatata. Prednost ovog pristupa je mogućnost selektivnog djelovanja na zahvaćena područja kože.

3 Slika: Uređaji laser s parama bakra „Yakhroma-Med” (Izvor: „Izbor laser s parama bakra nije slučajno: ona omogućuje selektivno vaskularne photodestruction, što uzrokuje povlačenje tumora, kaže voditelj projekta, viši istraživač u Laboratoriju poluvodičkih lasera s elektronskim pumpanje FIAN Igor Ponomarev. zeleno svjetlo najbolje je ukloniti površinske postrojbe i žuta dublje. na taj način, koristeći „Yakhroma-Med” je moguće ukloniti i površinu i agresivnije infil. Trativnyh tumori Koristeći takvu selektivnost je vrlo učinkovit za liječenje BCC „razvoju tumorskog tkiva, to je pojava daljnjih oboljenja žila :. tumorskih stanica se pokrene neovaskularizacije zbog stvaranje krvnih žila čimbenika rasta Ove višestruke” novorođene „abnormalne krvne žile u. njihova je priroda zavijena i neodrživa: nemaju normalne arhitektonske strukture krvožilnog zida, zbog čega su krhka, elastičnija i sposobni za oštrije p Za reagiranje na vanjske utjecaje topline, zračenje određene valne duljine, itd. Pod utjecajem učinkovitijeg uništenja. Uništenje ovih plovila je kršenje dotok krvi u tumor, koji ne samo da dovodi do njegovog uništenja, ali i prevencija obrnutog razvoja, kao i smanjiti mogućnost ponoviti. Na slici: shema djelovanja na pluća za hranjenje tumora

4 Redoslijed nanosekundnih impulsa s vrlo visokom frekvencijom ponavljanja (16 kHz) koji proizvodi "Yakhroma-Med" omogućava precizno akumuliranje topline na pogođenim posudama. Uz nisku,

10-5 J, pulsna energija, takva visoka frekvencija omogućava postizanje učinka fotokoagulacije u pogođenim područjima s minimalnim posljedicama izlaganja toplini. Kao rezultat toga, uklanjanje ne samo medicinskih, ali i kozmetičkih nuspojava liječenja. Stvaranje lasera nije lagan zadatak. Međutim, vrlo je složeno kada je riječ o medicinskoj upotrebi. Uostalom, zahtjevi za takvim instalacijama su stroži nego na bilo koji drugi uređaj. Stoga, svaki uređaj namijenjen medicinskoj svrsi, prolazi kroz prilično dugo razdoblje kliničkih ispitivanja. Ova sudbina i "Yakhroma-Med" od postavljanja zadatka od strane liječnika i razvijanja ideje o njegovoj primjeni od strane fizičara prije lansiranja laserskog sustava trajao je godinama. Dugotrajni klinički pokusi, provedeni zajedno s osobljem Sjeverozapadnog medicinskog sveučilišta, pokazali su visoku učinkovitost razvoja znanstvenika. "Tijekom kliničkih ispitivanja dokazano je da se u jednoj sesije može liječiti veličina tumora: od 10 cm u ravnom obliku do 4 cm s nodularnim oblikom. Veličina fokusa laserske zrake je oko 1 mm, što je omogućilo liječenje BCRC bilo koje lokalizacije, čak i uz rub donjeg kapka. Broj relapsa nakon upotrebe „Yahroma-Med” je smanjena za 3 puta, uvelike smanjuje vrijeme oporavka nakon operacije, više od 2 puta smanjena pojava bilo kakvih komplikacija. Zbog visoke selektivnosti predložene metode, pozitivne evaluacije na području rehabilitacije kozmetike također su se povećale. Sa svim svojim pozitivnim osobinama i parametrima, u mnogim pogledima superiorniji od analoga dostupnih za zapadne konkurente, naš je uređaj nekoliko puta manji. To je bez sumnje lijep dodatni „bonus”, pogotovo na domaćem tržištu medicinskih proizvoda „Yakhroma-Med” je dostupan ne samo veliki rak centar „Tijekom razvoja i kliničko testiranje za razvojne programere Yahroma- meda”, osim potrebnih dozvola i dozvola, primio je niz patenti za svoje dizajne su toliko jedinstvene za tehnička rješenja koja nude. Tehnika korištenja uređaja, ne samo za onkološke, već i za čisto kozmetičke zadatke, razrađena je: liječenje vaskularnih "zvijezda", "birthmarks", lentigo itd. Trenutno je objekt dobio službenu dozvolu za uporabu u zdravstvenim ustanovama, a već je započeo uvođenje u domaćim i stranim klinikama.

5 Više informacija o uređaju i kontaktima s programerima možete pronaći na web stranici posvećenom laserskom sustavu i njegovim izmjenama: E. Lyubchenko, ANI "FIAN-informira"

Društvo dermatovenerologa u St. Petersburgu - UNREGISTERED VERSION

Klyuchareva Svetlana Viktorovna

Svetlana Viktorovna Klyuchareva član je Odbora znanstvenog društva za dermatovenerologe iz St. Petersburga po imenu VM Tarnovsky, profesora, doktora medicinskih znanosti.

Godine 1987. diplomirala je počasno zvanje Leningradskog Sanitarnog i Higijenskog Medicinskog Instituta, specijalizirane za "medicinsko poslovanje". Godine 1989. diplomirala je kliničko prebivalište u području dermatovenerologije. Radila je na Odjelu za dermatologiju kao bolnica, glava. odjel, pomoćnik, pomoćnik profesora. Godine 1995. obranila je svoju tezu. 2007. godine Ona je obranila doktorsku disertaciju na temu „epitelne neoplazme i fakultativni kože prekantserozy. Epidemiologija, klinička obilježja, diferencijalna dijagnoza i liječenje visoke energije laserskog zračenja”

Od 2008 - Profesor Odjela za dermatovenerologiju, vodi središte laserske terapije odjela. Od 1998. do 2008. godine Odnosi se kao zamjenik. Dekan Medicinskog fakulteta i prevencije.
Pod vodstvom SV Klyuchareva. branio 4 disertacije za stupanj kandidata medicinskih znanosti.
Ima opće iskustvo pedagoškog i medicinskog rada na Državnoj medicinskoj akademiji u St. Petersburgu. II Mechnikov, više od 20 godina. SV Klyuchareva provodi radionice i predavanja za studente medicinskih, preventivnih medicinskih i stomatoloških fakulteta SZGMU, pripravnika i kliničke stanovnici odjela, kao i vracham- dermatolozima i kozmetičari vracham- St. Petersburg i Rusija. Nadzire tečajeve poslijediplomskog obrazovanja u dermatokosmetologiji, dermatofonologiji.
On ima više od 300 publikacija od njih 8 obrazovno-metodskih i 20 znanstvenih radova koji se koriste u pedagoškoj praksi.
Klyuchareva S.V. je koautor monografija: "Fizioterapija. Nacionalno vodstvo. Benigni tumori kože 2009 "," Suvremeni peels. Lasersko poliranje 2010 », Metode estetske medicine u kozmetologiji 2010», «Laser tehnologije visokog intenziteta u dermatokosmetologiji 2012».
SVKlyuchareva je visoko kvalificirani stručnjak s izraženim kreativnim pristupom znanstvenom radu. Dobitnik nagrade Golden Lancet 2007. On je jedan od vodećih stručnjaka Rusije u području dermatoneologije, član odbora znanstvenog društva kozmologa u St. Petersburgu i Dermatovenerološkog društva po imenu. VM Tarnovsky, Europska akademija dermatologije i venerologije (EADV). Članica Europske udruge liječnika laserske medicine (ELMA). Član je redakcije časopisa Art of Professionals and Beauty.
Klyuchareva S.V. redoviti je sudionik ruskih i međunarodnih kongresa, kongresa, simpozija, konferencija o dermatovenereologiji, dermatofonologiji, kozmetologiji.