Karpischenko Sergej Anatolievich

U muškaraca

Liječnik najviše kategorije. Kandidat medicinskih znanosti, izvanredni profesor.

Prijem mjesta

formacija

Leningradski pedijatrijski medicinski institut

Recenzije o liječniku

loading...

Izražavamo našu veliku zahvalnost Tkačuku Irini Vasilyevni za pružanje visoko kvalificirane medicinske skrbi s velikom pažnjom i profesionalnošću na 30/30/2016 u 11:30 sati.

2016-03-19 Anonimni pregled

S CMT klinici sam prvi put susreo 2014. godine, potrebno Audiolog hitne pomoći, t. Da. Godina 25. Imam problema s grlom. Mladi liječnik Zhilinskaya jako je pomogao. Odmah su napravljeni svi potrebni testovi, slike, kapaljke i injekcije. Propisani lijekovi pomogli su. Klinika, njegovi stručnjaci i usluge imaju vrlo dobro mišljenje. Kada najprije morate uvijek obratiti ovdje, tako da sam siguran da je uvijek brzo i točno pružiti medicinsku pomoć, a zapošljava radnu snagu od osobe vrlo je važno uvijek biti u formi. Čak i na poslu, moji kolege savjetovali su me da odem u ovu kliniku u slučaju bolesti. Mišljenje o klinici se jednom i zauvijek mijenjalo nakon recepcije otokorologa Tkačuka IV, doktora prve kategorije, kako su me obavijestili u registar. Kao u lošem snu, odveden sam u jednostavnu regionalnu kliniku, financiranu iz obveznog mirovinskog fonda. Za takav "topli" prijem ne treba proći kroz cijeli grad, jer je lokalna klinika u pješačkoj udaljenosti. Sve je počelo s činjenicom da dr. Tkachuk nije zadovoljio moj odgovor, zašto sam joj se obratio s pritužbama na teške grlobolje i kašalj. Ispada da sam morao temeljito otkriti uzrok moje bolesti, da je to virus ili hladno. Dakle, kao što sam rekao, da je najvjerojatnije to je vjerojatno virus, liječnik najprije pomno stavio masku na lice, a onda mi je dao opomenu, usudio sam doći ovdje s virusima. Uostalom, sad, poslije mog posjeta, morat ću ga kvariti! I prekidajte recepciju! I ona ima jako tijesan raspored, a svi ljudi idu i odlaze. I nemaju što raditi, jer, prolazeći klinici, siromašni liječnik sa svojim bolestima. Vrlo slično kao u ovom trenutku podsjetiti mileyshey liječnika da su ljudi na svom priznanju ne dolaze na dobrotvornoj događaja, a za novac, naime, cijena početnog pregleda i konzultacija - 2200 rubalja! A u zemlji postoji kriza, a za nekoga je dosta novaca. Ipak, savjetujem liječniku da zapamti, kako slijedi analogije domaćih preparata koji zamjenjuju uvoz. Uostalom, u zemlji kriza i uvozni lijekovi koji su ranije tretirani više ne mogu biti. A onda dođete u apoteku, pitajte za lijek koji je propisao liječnik i ljekarnica kao odgovor: "Kakav je to liječnik, tko ga je postavio, mladi ili stari?". I ovo je plaćen liječnik iz klinike "Modern Medical Technologies". Zato ne želite kontaktirati kliniku. Što trebam upozoriti kolege i poznanike.

Anonymous review

Najbolji ENT u gradu - Irina Tkachuk. Molim vas, pomozite svima!

Anonymous review

Vrlo cool liječnik! Pomogao u jednom pokretu! Specijalist je 100% i osoba je vrlo lijepa. Sada želim samo doći do nje, ali u klinici Pirogova ona više ne radi, prijavila se za nju u klinici SMT.

2013-03-04 Anonimni pregled

Nisam uspjela pronaći zajednički jezik s njom (((((Cijela ravnodušnost s njezine strane, iako znam da je ona vrsni stručnjak, otišla joj je na preporuku.

2012-02-13 Anonimni pregled

Baci me rajčice, ali Tkačuku mi se nije svidjela kao osoba. Razumijem da je za neke ljude to glupost, ali reći ću vam kako je to bilo. Ne znam, vjerojatno nisam moj liječnik. Sam joj reći o problemu, a to je izvučen iz mjesta, obična narcizma, kazalište gleda ispod trepavica, pa sam se iznenadila najprije :. Što je to ovdje? Općenito, činilo mi se malo. neadekvatne u njihovim reakcijama. Pa, upravitelj, ovo je razumljivo, pa što sada? Neka čudna, neprikladna "zvijezda". Pogledao sam svoj skakač vrlo otvoreno iu Baba, dok sam pokušao razgovarati o mojim problemima. Neugodan. Istodobno, doslovno iz prve moje riječi, ne poslušavši ništa, ali nakon što je presretno kazališno kazališno, dijagnosticira. Ravno takvo psihičko. Odmah ću reći da nisam oprati, jer prvi dan krvarenje iz nosa (imam slabe krvne žile, te je pod pritiskom pranjem moćnika), a onda smo se dogovorili da ću doći sutra poslije posla, a on će i dalje biti u uredu papira zapolnyat.V eventualno tražiti utočište nakon posla točno tri (tri!) minute kasnije od vremena, a vrag ju je povukao i pitao jesam li uspio. jer ne bih ni primijetio. I onda sam počeo show, otišao razgovor s medicinskom sestrom o meni u trećem licu: „Da li to onda, dobili je natrag” „Ne nadam se da će doći”, itd I bilo bi u redu da kasnimo čak i za 5 minuta, i dalje bih bio ja, ali ovdje. Napokon me pozvala da dođem za poslom. Svejedno, kao što je "dugo sjedim ovdje, ispunjavam novine".

2011-02-17 Anonimni pregled

14.02.11 probadanje u klinici Pirogov na Vaski. Liječnik Tkachuk Irina Vasilyevna. Super. To boli, naravno, ali možeš preživjeti. Posljednja punkcija bila je u posljednjih 14 godina, sada 26 godina. Sve ove godine bila sam zastrašujuća. Ispalo je uzalud, ako profesionalac radi, onda nije bolno nego izvaditi zub pod anestezijom. Sinus je bio čist, ali oteklina je vrlo jaka. Počeo se razvijati ne samo sinusitis, već i gryadit.Golova je ozlijeđena, obraz, ali temperatura nije bila. Dalje liječiti Flemoxin 500 - 3 puta dnevno. Gelomirtol - 3 puta dnevno. Linex i dječja djeca 3 puta dnevno. S ginekologom je koordinirana shema liječenja - dala dobro. Čak je rekao da možete jasnoća 1-2 dana. Danas je bilo na pranju. Idem opet - samo bolje. Genyantritis pridonosi liječničkim riječima i ukupnom natečenju na kraju trudnoće. tj curenje nosa + oticanje trudnice = loš odljev iz sinusa i pozdrav maksilarnog sinusitisa. Ne želim ići u bolnicu, smrzava se na ulici, mislim da neće biti bolji tuš od sedam ležaja i zajednički tuš. Ali ako je potrebno puno gnojova i katetera, vjerojatno bi to učinili.

Anonimni pregled

Irina Vasilievna je liječnik iz Boga! I HVALA SRETAN, KOJI SU PREPORUČILI! Nije razvio dodatne postupke, nego obrnuto. Bio je vrlo pažljiv prema meni i na moj problem. Prvi put susrećem se s liječnikom koji zaista brine o zdravlju pacijenta! Potrošeno je samo 2300r. (1500 rubalja po prijemu i 800 rub testova koji su bili spremni za 30 minuta i za njih je propisano adekvatno liječenje). Rad liječnika i klinike 100% je zadovoljan! Glavna stvar je da je Irina Vasilievna vidjela na slikama ono što drugi liječnici nisu vidjeli. Na primjer, na prošlogodišnjem CT-u, očiti znakovi truljenja sinusitisa. I kod zaključka drugog liječnika - oticanje sluznice zbog kapi (alergijska reakcija na c / sužavanje), nema sinusitisa. Krvni testovi također nisu baš dobri, pa čak postoji i sumnja na upalu pluća. Ja ću biti ispitan. Irina Vasilyevna me držala "kreće", nakon njega takav buzz! Čak je i temperatura pala, nakon što je gurnula gnoj. Općenito, dojam o njemu kao liječniku i kao osobi koja je najpovoljnija. Irina Vasilyevna pravi liječnik Kuća :)) - profesionalni!

Anonimni pregled

Liječnici koji su mi pomogli, a ne samo. Karpischenko Sergej Anatolievich. Lor. 1. med. Tkachuk Irina Vasilyevna.Lor. Klinika Pirogov. Pokušajte. Stručnjaci su vrlo osjetljivi. Nikad Tkachuk na razvodila na nepotrebne analize i dopisledovaniya.

2010-08-18 Anonimni pregled

Tkachuk Irina Vasilievna je upravo super lor, sada je voditeljica odjela u klinici Piragov u VO.

2009-02-04 Anonimni pregled

U Tkachuku u klinici Pirogova uklonili su odrasle žlijezde, na kraju sve je prošlo dobro.

2009-02-03 Anonimni pregled

Postoji klinika za njih. Pirogov, tu je prekrasna šef odjela kamiona Irine Vasilyevna Tkachuk, u blizini porodnične bolnice br.1 u VO, u kutu BP. i 14. linija, jako mi se svidjela tamo.

Anonymous review

LOR-Tkachuk Irina Vasiljevna je predložio da nosim nos na neprikladan način. ponudila mu je prvu plastičnu masu, a potom i septum, ali bilo bi heroevato da je preostala krivulja ponovnog ulaska dovela do cijelog nosa.

Anonimna povratna informacija

Zapisivati ​​samo na njemu, znamo to 8 godina, čak i na drugim mjestima. Za djecu super, a ne navijača kirurških načina, a u klinici vrlo dobra oprema. Mislimo da nitko nije bolji od nje u gradu.

Poliklinika grada №81 St. Petersburg

loading...

adresa: Saint-Petersburg, Voznesensky Avenue, 19
Glavni liječnik: Andreevski Sergej Dmitrievich
web stranica: maxi-med.spb.ru

liječnici:

loading...

Recenzije:

loading...

Yandex karte prikazuju laboratorijski broj! ali trebate broj registra!

on je uklonio iz Sergeja Karpischenka cista maksilarnog sinusa. sve je u redu!

Nona Y. Bobrov, strašna liječnik (((Šteta je da je dopušteno da i dalje rabotat.Horosho da imam obitelj ginekologa (kad sam ga vidio bio je imenovan samo u šoku) i ja u trenutku njezina lijeva (((imenuje liječenje s jakim antibioticima, od kojih možete umrijeti.

Najbolji stručnjak, prekrasna osoba. Nikad ne stavlja nepotvrđene dijagnoze. Vrlo pozorno i ispravno. Nema dodatnih ili neprovjerenih lijekova. Čak ni ne postoji ništa što bi se moglo naći.

Liječenje se može propisati i ispraviti, ali ništa mi nije bilo rečeno, objasnio je, iako je analiza nekoliko dana postala hrpa. Je li imenovano ili imenovano liječenje, i što, čemu, za što - nije jasno. Morao sam otići do drugog liječnika koji je objasnio što je to.

Vjerojatno zbog njezina zaposlenja nije me poslala na testove i propisala lijek, iz kojeg imam alergiju. Ali ja joj ne krivim, jer svatko može pogriješiti, ali s druge strane radite s ljudima.

Želim napisati negativnu recenziju o ginekologu Anikini. Prijavio sam se za imenovanje DMS-a prije planiranja trudnoće. Anikina mi se odmah činila vrlo arogantnom, grubom ženom. Ja, naravno, razumijem sve, da je zanimljivije da liječnik prihvati pacijenta za gotovinom, ali ipak mislim da se taj stav ne bi trebao odraziti u odnosu prema pacijentu. Općenito, nakon što je čuo da je VHI ona ne može pomoći planirvanii, pristao sam na testiranje na vlastiti trošak, iako je u to vrijeme sam bio smeta cistitis. Pa, u načelu, sve je ovdje pravno, samo se stav i grubo postupanje nisu sviđali. Na moje iznenađenje, kada sam došla do re-recepcije nakon rezultata testova, imala sam spolno prenosivu ureoplazmu. To je vrlo čudno, t. Da. Moj suprug i ja smo bili zajedno tretira prije nekoliko godina, a nakon što se završi svake godine išli na pregled i sve je bilo normalno, a sama infekcija je obrisan. Na moje pitanje kako? Odgovori Anikina, dobro. naizgled, nisu se oporavili, i odmah sam osjetio neku zbunjenost u svom glasu. Ok, onda iz nekog razloga, pod diktat sam napisao plan liječenja, međutim, to je dužnost liječnika, a po mogućnosti u receptu pečatom i potpisom liječnika. Sljedeći Anikina nekoliko puta ponovio da mi je da nakon tretmana, kada sam nazvati osiguranje kako bi imenovanje, svakako reći da sam tretiran ureoplazmu- ga za sebe, platio sam za prijem, jer Osiguranje ne plaća za bolesti koje su seksualno prenosive, o liječenju cistitis nekako nije bilo riječi na sve. Dobro je da je sve u redu i nisam pio antibiotike, zatrudnio sam se prvih dana nakon prvog unosa, a kad sam bio registriran kod drugog liječnika, svi su mi testovi bili normalni. Dakle, zahvaljujući Anikini, gotovo da nisam nanio štetu za sebe, a što je najvažnije, mojoj bebi, a osim takvog liječenja vrlo je skupo.

Ne postavlja ništa suvišno. Professianalno. Korektno. Općenito, samo lijepa žena. Sretan sam.

Liječnici - žene uopće ovdje ne. U redu jednostavno ne bi bilo puno razumijevanja i tiho poslati na druga mjesta za testiranje i liječenje, pa ne, vole kore laje i ponašaju se necivilizirane. Ne zavidim onima koji su dobili ginekologa, Holkin. Agresivna gospođa, koja ne razumije mnogo u svojoj specijalizaciji. Ako počne vrištati od vrata do vas, zatražite da se liječnik promijeni. Da, au uredu Uzi, dama je histerijska, ali se ne sjećam prezimena. Kao da imaju vječni PMS.

Visoko stručno liječnik Kovalev Viktor Konstantinovich, koji je u stanju riješiti sve probleme pacijenta (uključujući i srodne oblasti medicine).

Najbolji liječnik! Vrlo kompetentan, pažljiv, preporučujem svima!

Vrlo gruba, zapravo ne objašnjava ništa, propisuje liječenje jakim antibioticima, bez saznanja jesu li uopće prikladni ili ne. Zaključio je takav liječnik ne može vjerovati! Bolje deset puta ponovno polaganje testova koje je potrebno za početak samo jednom tretiraju svoju metodu! Ne savjetujem nikome da joj se obratite!

Pozoran profesionalni liječnik. Vrlo pristojan. Predložena shema liječenja bila je djelotvorna.

Puno vam hvala na pružanju prve pomoći.

Odabrala sam od mogućih klinika na VHI, pronašla neke pozitivne recenzije na mreži, odlučila otići u Anikinu. recepcija je čekala 15 minuta doktor u godinama, ugodna, smirena, obzirna, pristojna dama. Inspekcija je provedena smireno, bezbolno, vrlo delikatno. Sretna je kod liječnika)). Ja ću nastaviti liječenje s njom.

Tkachuk Irina
V.

loading...

Tkachuk Irina Vasilievna - ENT, dječji ENT s iskustvom od 36 godina. Liječnik je u blizini metroa Chernyshevskaya i Ploschad Vosstaniya. Radna mjesta - Klinika "Sedam liječnika" na Sovjetski. 14 stručnih mišljenja - dogovorite sastanak ili napišite svoje mišljenje.

Liječnik najviše kategorije. Kandidat medicinskih znanosti, izvanredni profesor.

Leningradski pedijatrijski medicinski institut

Trenutni certifikat u specijalnosti

Izražavamo našu veliku zahvalnost Tkačuku Irini Vasilyevni za pružanje visoko kvalificirane medicinske skrbi s velikom pažnjom i profesionalnošću na 30/30/2016 u 11:30 sati.

S CMT klinici sam prvi put susreo 2014. godine, potrebno Audiolog hitne pomoći, t. Da. Godina 25. Imam problema s grlom. Mladi liječnik Zhilinskaya jako je pomogao. Odmah su napravljeni svi potrebni testovi, slike, kapaljke i injekcije. Propisani lijekovi pomogli su. Klinika, njegovi stručnjaci i usluge imaju vrlo dobro mišljenje. Kada najprije morate uvijek obratiti ovdje, tako da sam siguran da je uvijek brzo i točno pružiti medicinsku pomoć, a zapošljava radnu snagu od osobe vrlo je važno uvijek biti u formi. Čak i na poslu, moji kolege savjetovali su me da odem u ovu kliniku u slučaju bolesti. Mišljenje o klinici se jednom i zauvijek mijenjalo nakon recepcije otokorologa Tkačuka IV, doktora prve kategorije, kako su me obavijestili u registar. Kao u lošem snu, odveden sam u jednostavnu regionalnu kliniku, financiranu iz obveznog mirovinskog fonda. Za takav "topli" prijem ne treba proći kroz cijeli grad, jer je lokalna klinika u pješačkoj udaljenosti. Sve je počelo s činjenicom da dr. Tkachuk nije zadovoljio moj odgovor, zašto sam joj se obratio s pritužbama na teške grlobolje i kašalj. Ispada da sam morao temeljito otkriti uzrok moje bolesti, da je to virus ili hladno. Dakle, kao što sam rekao, da je najvjerojatnije to je vjerojatno virus, liječnik najprije pomno stavio masku na lice, a onda mi je dao opomenu, usudio sam doći ovdje s virusima. Uostalom, sad, poslije mog posjeta, morat ću ga kvariti! I prekidajte recepciju! I ona ima jako tijesan raspored, a svi ljudi idu i odlaze. I nemaju što raditi, jer, prolazeći klinici, siromašni liječnik sa svojim bolestima. Vrlo slično kao u ovom trenutku podsjetiti mileyshey liječnika da su ljudi na svom priznanju ne dolaze na dobrotvornoj događaja, a za novac, naime, cijena početnog pregleda i konzultacija - 2200 rubalja! A u zemlji postoji kriza, a za nekoga je dosta novaca. Ipak, savjetujem liječniku da zapamti, kako slijedi analogije domaćih preparata koji zamjenjuju uvoz. Uostalom, u zemlji kriza i uvozni lijekovi koji su ranije tretirani više ne mogu biti. A onda dođete u apoteku, pitajte za lijek koji je propisao liječnik i ljekarnica kao odgovor: "Kakav je to liječnik, tko ga je postavio, mladi ili stari?". I ovo je plaćen liječnik iz klinike "Modern Medical Technologies". Zato ne želite kontaktirati kliniku. Što trebam upozoriti kolege i poznanike.

Najbolji ENT u gradu - Irina Tkachuk. Molim vas, pomozite svima!

Vrlo cool liječnik! Pomogao u jednom pokretu! Specijalist je 100% i osoba je vrlo lijepa. Sada želim samo doći do nje, ali u klinici Pirogova ona više ne radi, prijavila se za nju u klinici SMT.

Nisam uspjela pronaći zajednički jezik s njom (((((Cijela ravnodušnost s njezine strane, iako znam da je ona vrsni stručnjak, otišla joj je na preporuku.

Baci me rajčice, ali Tkačuku mi se nije svidjela kao osoba. Razumijem da je za neke ljude to glupost, ali reći ću vam kako je to bilo. Ne znam, vjerojatno nisam moj liječnik. Sam joj reći o problemu, a to je izvučen iz mjesta, obična narcizma, kazalište gleda ispod trepavica, pa sam se iznenadila najprije :. Što je to ovdje? Općenito, činilo mi se malo. neadekvatne u njihovim reakcijama. Pa, upravitelj, ovo je razumljivo, pa što sada? Neka čudna, neprikladna "zvijezda". Pogledao sam svoj skakač vrlo otvoreno iu Baba, dok sam pokušao razgovarati o mojim problemima. Neugodan. Istodobno, doslovno iz prve moje riječi, ne poslušavši ništa, ali nakon što je presretno kazališno kazališno, dijagnosticira. Ravno takvo psihičko. Odmah ću reći da nisam oprati, jer prvi dan krvarenje iz nosa (imam slabe krvne žile, te je pod pritiskom pranjem moćnika), a onda smo se dogovorili da ću doći sutra poslije posla, a on će i dalje biti u uredu papira zapolnyat.V eventualno tražiti utočište nakon posla točno tri (tri!) minute kasnije od vremena, a vrag ju je povukao i pitao jesam li uspio. jer ne bih ni primijetio. I onda sam počeo show, otišao razgovor s medicinskom sestrom o meni u trećem licu: „Da li to onda, dobili je natrag” „Ne nadam se da će doći”, itd I bilo bi u redu da kasnimo čak i za 5 minuta, i dalje bih bio ja, ali ovdje. Napokon me pozvala da dođem za poslom. Svejedno, kao što je "dugo sjedim ovdje, ispunjavam novine".

14.02.11 probadanje u klinici Pirogov na Vaski. Liječnik Tkachuk Irina Vasilyevna. Super. To boli, naravno, ali možeš preživjeti. Posljednja punkcija bila je u posljednjih 14 godina, sada 26 godina. Sve ove godine bila sam zastrašujuća. Ispalo je uzalud, ako profesionalac radi, onda nije bolno nego izvaditi zub pod anestezijom. Sinus je bio čist, ali oteklina je vrlo jaka. Počeo se razvijati ne samo sinusitis, već i gryadit.Golova je ozlijeđena, obraz, ali temperatura nije bila. Dalje liječiti Flemoxin 500 - 3 puta dnevno. Gelomirtol - 3 puta dnevno. Linex i dječja djeca 3 puta dnevno. S ginekologom je koordinirana shema liječenja - dala dobro. Čak je rekao da možete jasnoća 1-2 dana. Danas je bilo na pranju. Idem opet - samo bolje. Genyantritis pridonosi liječničkim riječima i ukupnom natečenju na kraju trudnoće. tj curenje nosa + oticanje trudnice = loš odljev iz sinusa i pozdrav maksilarnog sinusitisa. Ne želim ići u bolnicu, smrzava se na ulici, mislim da neće biti bolji tuš od sedam ležaja i zajednički tuš. Ali ako je potrebno puno gnojova i katetera, vjerojatno bi to učinili.

Irina Vasilievna je liječnik iz Boga! I HVALA SRETAN, KOJI SU PREPORUČILI! Nije razvio dodatne postupke, nego obrnuto. Bio je vrlo pažljiv prema meni i na moj problem. Prvi put susrećem se s liječnikom koji zaista brine o zdravlju pacijenta! Potrošeno je samo 2300r. (1500 rubalja po prijemu i 800 rub testova koji su bili spremni za 30 minuta i za njih je propisano adekvatno liječenje). Rad liječnika i klinike 100% je zadovoljan! Glavna stvar je da je Irina Vasilievna vidjela na slikama ono što drugi liječnici nisu vidjeli. Na primjer, na prošlogodišnjem CT-u, očiti znakovi truljenja sinusitisa. I kod zaključka drugog liječnika - oticanje sluznice zbog kapi (alergijska reakcija na c / sužavanje), nema sinusitisa. Krvni testovi također nisu baš dobri, pa čak postoji i sumnja na upalu pluća. Ja ću biti ispitan. Irina Vasilyevna me držala "kreće", nakon njega takav buzz! Čak je i temperatura pala, nakon što je gurnula gnoj. Općenito, dojam o njemu kao liječniku i kao osobi koja je najpovoljnija. Irina Vasilyevna pravi liječnik Kuća :)) - profesionalni!

Liječnici koji su mi pomogli, a ne samo. Karpischenko Sergej Anatolievich. Lor. 1. med. Tkachuk Irina Vasilyevna.Lor. Klinika Pirogov. Pokušajte. Stručnjaci su vrlo osjetljivi. Nikad Tkachuk na razvodila na nepotrebne analize i dopisledovaniya.

Tkachuk Irina Vasilievna je upravo super lor, sada je voditeljica odjela u klinici Piragov u VO.

U Tkachuku u klinici Pirogova uklonili su odrasle žlijezde, na kraju sve je prošlo dobro.

Postoji klinika za njih. Pirogov, tu je prekrasna šef odjela kamiona Irine Vasilyevna Tkachuk, u blizini porodnične bolnice br.1 u VO, u kutu BP. i 14. linija, jako mi se svidjela tamo.

LOR-Tkachuk Irina Vasiljevna je predložio da nosim nos na neprikladan način. ponudila mu je prvu plastičnu masu, a potom i septum, ali bilo bi heroevato da je preostala krivulja ponovnog ulaska dovela do cijelog nosa.

Zapisivati ​​samo na njemu, znamo to 8 godina, čak i na drugim mjestima. Za djecu super, a ne navijača kirurških načina, a u klinici vrlo dobra oprema. Mislimo da nitko nije bolji od nje u gradu.

Karpischenko Sergej Anatolievich

loading...

Doktor medicine medicinskih znanosti, prof. Karpischenko - voditelj Odjela za otorinolaringologiju s Klinikom Prvog Državnog sveučilišta u St. Petersburgu. Acad. IP Pavlova.

  • Znanstveni tajnik Akademskog vijeća prvog Državnog sveučilišta u St. Petersburgu. Acad. IP Pavlova;
  • Puni član Ruske akademije prirodnih znanosti, zamjenik predsjednika ogranka Ruske Akademije prirodoslovnih znanosti u St. Petersburgu, predsjednik biomedicinskih znanosti u ogranku ruske Akademije prirodoslovlja u St. Petersburgu;
  • Aktivni član Međunarodne akademije za otorinolaringologiju - kirurgija glave i vrata (IAO-HNS);
  • Aktivni član njemačkog znanstvenog društva otorinolaringologa;
  • Odgovarajući član belgijskog Royal ENT Society;
  • Predstavnik Rusije u Savjetodavnom vijeću Europskog rinološkog društva (ERS);
  • Predstavnik Rusije u Odboru za međunarodne odnose časopisa "ENT Audiologija Vijesti »Edinburgh, Ujedinjeno Kraljevstvo;
  • Glavni urednik časopisa Međunarodne akademije za otorinolaringologiju - kirurgija glave i vrata "Folia Otorhinolaryngologiae et Pathologiae Respiratoriae";
  • Član Međunarodnog uredničkog časopisa časopisa belgijskog kraljevskog ENT-a Društva "B-ENT";
  • Član Međunarodnog uredničkog odbora Međunarodnog biltena Oto na rhinolaryngology (International Bulletin Oto Rhino Laryngology), Bugarska.

Nalazite se na službenim stranicama ruskog društva renologa. Kopiranje materijala na web mjestu dopušteno je samo nakon dogovora s upravom Društva.

adresa: 125367, Moskva, Ivankovskoe shosse, 7, TsKB GA

Savjetujte dobro LORA

loading...

Dobar dan. Mi u Nikolaevu ne znamo kako koristiti END, također smo posjetili Pryalin u listopadu. Rekao je da treći stupanj treba ukloniti, iako je dijete udahnulo nos, a ne usta. samo uporni curenje nosa i hrkanje u snu. Ovaj liječnik procjenjuje veličinu adenoida, što je pogrešno. Otišao u Odesi - gdje smo stavili 1-2 th snage (. Gdje bris nosa dijete anestetik i veličina adenoida se određuje slobodnog prostora za disanje koji ostaje u nosoglodke uzgaja s adenoida) Na sadnja nos, mi smo imenovani tretman. Hrkanje je otišao od malog. Sada opet nakon ARVI nosa grunts, ali sve iste indikacije za rad nedvosmisleno nisu prisutni. Ako odlučite izbrisati, Ivanenko VI čini sve od sebe. Uklonio je kćer i za 3 sata smo već bili kod kuće. Sve je bilo u redu. Ali on ne iscjeljuje točno - svaki put antibiotik, bez sjetve, kao posljedica toga, nakon tjedan-dva relapsa.

Evo primjera kako napraviti endoskopiju Link I mi u Nikolaevu, tužno, 5 minuta, novac je preuzet i spreman)))

Dob: 9 godina 8 mjeseci 24 dana

djevojke, recite mi, molim te, može li netko nedavno u Nicholasovoj blizini Lauri? postoji potreban fluorogram i tako dalje za inspekciju. i općenito gdje trčati. boli i stavlja uho ((((((((

Dob: 10 godina 8 mjeseci 8 dana

Dob: 4 godine 6 mjeseci 19 dana

Studiranje: još nije učenje

Nafanya.P

djevojke, recite mi, molim te, može li netko nedavno u Nicholasovoj blizini Lauri? postoji potreban fluorogram i tako dalje za inspekciju. i općenito gdje trčati. boli i stavlja uho ((((((((

Što za dijete fljurogramma (ili odraslu osobu jednostavno nisam razumjela)? Ako postoji kartica, uzmite je. Nedavno smo bili tamo, uzeti prvi dolaze prvi služio na drugom katu iznad klinike (vrata iz dvorišta, najbliži 7-kata zgrade), postoje znakovi ENT

Dob: 9 godina 8 mjeseci 24 dana

Što za dijete fljurogramma (ili odraslu osobu jednostavno nisam razumjela)? Ako postoji kartica, uzmite je. Nedavno smo bili tamo, uzeti prvi dolaze prvi služio na drugom katu iznad klinike (vrata iz dvorišta, najbliži 7-kata zgrade), postoje znakovi ENT

ovo nije dijete, to je za mene. ne postoji kartica, ništa osim putovnice. Je li vas bilo zamoljeno da uzmete fluogram i pokrivač prije nego što ste primili recepciju ili krenuli na put?

Mashka- Kamilica

Osobno bih savjetovao liječnika Fedosova Vjačeslav Pitirimovich, radeći u 4 gor.bolnitse (bivši obkomovskaya), obratio sam mu se, mnogi prijatelji. Nedao njim su pošli upoznaje djevojku od 2 godine i 9 mjeseci, s adenoida 2 žlice., U obdastnoy stol je odmah na desnoj strani za uklanjanje, te su otišli s njim u arnika (ispada tu je recepcija), pa je rekao da je on kategorički nemoguće je ukloniti takvu malu djecu, rekli su da se pridržavaju do 5 godina, propisno propisano liječenje. Vrlo je kompetentan liječnik i ugodno kao osoba. I na štetu Pryalina. sve čovjek cijeli svoj život služio vojni kirurg, bio je glavni medicinski časnik u jednom od dijelova, i povukao i uzeo tečajeve i postao LORom, ORL liječnik praksi to nije velika.

matrena51

Dogodite li da imate Fedosov telefon za kontakt?

ljepota 77

djevojke, recite mi, molim te, može li netko nedavno u Nicholasovoj blizini Lauri? postoji potreban fluorogram i tako dalje za inspekciju. i općenito gdje trčati. boli i stavlja uho ((((((((


Nova pravila u klinici, ako je upućivanje od liječnika, onda ti preuzmi Nikolaevskoy..Flyurogramma ne nuzhna.V registra za dijete je pisano do liječnika trebala bi biti preporuka s liječnikom, putovnicu jednog od roditelja, rodni list, potvrdu o karanteni.

ljepota 77


Uklanjanje adenoida je "mala" operacija koja se odvija pod lokalnom anestezijom. Prije operacije predati kompletnu krvnu sliku, urina, tri puta analiza na yaytseglist koje vrijede 10dney.Sama postupak minuta 3.U dijete će biti šok, suze nakon etogo.A moje dijete i dalje dršćući počeo, bilo je sve u pot.Posle spavanja liječnik pregledao dijete i ostavi da se domoy.Na Sutradan smo došli u posjet i dobio vypisku.Udalyali adenoids 3 stepeni.Rebenok noći vrlo hrapel.Chasto bolel.Mozhete unaprijed dogovoriti u općoj anesteziji s liječnikom.

Dob: 8 godina 5 mjeseci 27 dana

Studiranje: još nije učenje

nevelisa

Djevojke, mogu savjetovati tko se suočio s odraslom osobom, gdje je bolje napraviti septoplastu i koliko košta.

Katya 81

Dobar dan! Molim vas, vrlo je neophodno, URGENT, tko zna koliko prijem stoji Ivanenko Ivan Ivanovich. Možda je netko nedavno bio. pisati molim, u osobnom.

Dob: 6 godina 28 dana

Studiranje: još nije učenje

chernika86

Recite mi, ali gdje se točno upućuje u Kijev?

Olga55

U Ternopilu postoji liječnik Mikhail Khrustavka koji se može naći na facebooku "liječi s dahom" ako grupa od najmanje 4 osobe dođe u Nikolaev bez kirurških polipa i adenoidi su uklonjeni

anatanka

Recite mi, ali gdje se točno upućuje u Kijev?

Imam i neugodne uspomene tih pseudo-liječnika na Malyvardeyskaya! Išli smo u Kijev i imali smo nešto za usporedbu. Bilo je u Institutu za Otolaryngology u Zoološki, tamo možete napraviti audiogram, ali to je plaćen. Moguće je i dalje u Kindi (privatna klinika) na istom Zoološkom, samo malo dalje, kako bi se besplatno - malo lifhak za one koji žele spasiti Link. To oni imaju na stalnoj osnovi. Također vas odmah želim upozoriti da se morate prijaviti unaprijed u Institutu iu Kindu, inače se možete suočiti s problemom da liječnicima ne postoji vrijeme niti bilo što s audiogramom. I to se događa. Usput. ako idete na institut, a zatim kupite negdje u ljekarni, ali ne u njihovim raspoloživim lopaticama za pregled, a onda ih nekako ne prodaju, a liječnici ih ponekad zaborave koristiti ih

Dob: 4 godine 2 mjeseca 7 dana

Dob: 32 godina 5 mjeseca 5 dana

Zanimanje: rad

Solnyshko

Dobar dan, netko je nedavno izbacio adenoids djetetu na Nikolayevskaya? Koliko je sve koštalo i kako utječe na operaciju?

sunčana svjetlost

Djevojke, recite mi, netko je liječio Fedosov Vjačeslav Pitirimović (u Arnici ili u 4 planinskoj bolnici)? Što možeš reći? Već su mnogi ENT-i pokušali, nema snage (mislim da i dalje ide na njega

Dob: 12 godina 5 mjeseca 5 dana

Dob: 9 godina 8 mjeseci 20 dana

Zato mi se ne sviđa društvena mreža i više glasnika - korisni podaci u njima izgubljeni su istog dana. Prije mjesec dana pitali su Lauru, ljudi su bacili 60-70 komentara. Danas isto pitanje, pišu sve o novom, koliko i oni. Ne razumijem ovu šalu. Odlučili su ovdje povući gornju lors prema verziji FB s nekim komentarima. Možda će netko doći u ruci. Gdje je odrasla osoba, gdje je dijete - nemam pojma. Izbor - th-th. Nisam pokupio liječnike koji nitko drugi nije volio.

Marusich Nikolai Sergejevich, voditelj odjela u regionalnoj bolnici za djecu.
+ junior Marusich

Ivanenko Viktor Ivanovich.Na Nikolaevskaya.Est ured je još uvijek privatni za odrasle i djecu. Liječnik je od Boga. 050-597-80-40

Bykova Irina Olegovna na Pomorski 14, zgrada 2. 096 743 46 62

Konovalenko Oksana. Postoji bolnica u Namyvi i privatni ured u Sovetskaji. Najbolji lor i najmiliji i pažljiv mali čovjek! @! Konovalenko je odrasla osoba, ali i liječi djecu

Shevchuk Valery Vladimirovich u uredu ima dobar ENT

Vadim Vacheganovich, mladi pametni + 380677529695, radi na 13. u vrtiću i na Nikolayevskoj

Najbolji lor-Yurchenko Leonid Alekseevich. Mjesto rada-Nikolaev Je li ambulanta.

Julia Valeryevna 4 planinska bolnica, admiral Makarov, Zibelman, ne sjećam se točno imena, ona je rezala moje tonzile, sve je jasno.

Valentin Valentin Vitalyevich Spalin.

Klimenka i Tarana. Definitivno. Uzeo sam oblak ENT-a, nisam mogao ni dijagnosticirati. Klimenko je pomogao.
Prihvaćanje u aktivnom liječniku. Klimenko četvrti grad na 4. katu. Još uvijek vodi polikliniku SBU na Faleevskaya. Nazovite registar

ENT odjel regionalne bolnice, u blizini bolnice, liječnik podlesny, nećete požaliti, veliki liječnik, mi od svih liječnika, pod mučeni, bačeno mnogo novca, pomislio sam sve od raka i on ozdravio u tjednu.

U Nikolaevskaya Bezruchenko Ksenia Mikhailovna

U medicinskom centru "Valeo", Konstantin Valerievich Surovtsev, vrlo iskusan i izvrstan otolaringolog.

Vadim Semyonovich Kazanzhi je liječnik iz Boga.4 bolnica, bivša obkomovskaya

U Odesi nalazi se liječnik Zaporozhchenko Pavel. Mi u Nikolaevu nemamo takvu dijagnozu. Operacija je super. Mi u Nikolayevu nisu pomogli. A u Odesi smo imali operaciju za dijete i sve je u redu.

Dob: 9 godina 24 dana

Studiranje: još nije učenje

diversantka

Zato mi se ne sviđa društvena mreža i više glasnika - korisni podaci u njima izgubljeni su istog dana. Prije mjesec dana pitali su Lauru, ljudi su bacili 60-70 komentara. Danas isto pitanje, pišu sve o novom, koliko i oni. Ne razumijem ovu šalu. Odlučili su ovdje povući gornju lors prema verziji FB s nekim komentarima. Možda će netko doći u ruci. Gdje je odrasla osoba, gdje je dijete - nemam pojma. Izbor - th-th. Nisam pokupio liječnike koji nitko drugi nije volio.

Marusich Nikolai Sergejevich, voditelj odjela u regionalnoj bolnici za djecu.
+ junior Marusich

Ivanenko Viktor Ivanovich.Na Nikolaevskaya.Est ured je još uvijek privatni za odrasle i djecu. Liječnik je od Boga. 050-597-80-40

Bykova Irina Olegovna na Pomorski 14, zgrada 2. 096 743 46 62

Konovalenko Oksana. Postoji bolnica u Namyvi i privatni ured u Sovetskaji. Najbolji lor i najmiliji i pažljiv mali čovjek! @! Konovalenko je odrasla osoba, ali i liječi djecu

Shevchuk Valery Vladimirovich u uredu ima dobar ENT

Vadim Vacheganovich, mladi pametni + 380677529695, radi na 13. u vrtiću i na Nikolayevskoj

Najbolji lor-Yurchenko Leonid Alekseevich. Mjesto rada-Nikolaev Je li ambulanta.

Julia Valeryevna 4 planinska bolnica, admiral Makarov, Zibelman, ne sjećam se točno imena, ona je rezala moje tonzile, sve je jasno.

Valentin Valentin Vitalyevich Spalin.

Klimenka i Tarana. Definitivno. Uzeo sam oblak ENT-a, nisam mogao ni dijagnosticirati. Klimenko je pomogao.
Prihvaćanje u aktivnom liječniku. Klimenko četvrti grad na 4. katu. Još uvijek vodi polikliniku SBU na Faleevskaya. Nazovite registar

ENT odjel regionalne bolnice, u blizini bolnice, liječnik podlesny, nećete požaliti, veliki liječnik, mi od svih liječnika, pod mučeni, bačeno mnogo novca, pomislio sam sve od raka i on ozdravio u tjednu.

U Nikolaevskaya Bezruchenko Ksenia Mikhailovna

U medicinskom centru "Valeo", Konstantin Valerievich Surovtsev, vrlo iskusan i izvrstan otolaringolog.

Vadim Semyonovich Kazanzhi je liječnik iz Boga.4 bolnica, bivša obkomovskaya

U Odesi nalazi se liječnik Zaporozhchenko Pavel. Mi u Nikolaevu nemamo takvu dijagnozu. Operacija je super. Mi u Nikolayevu nisu pomogli. A u Odesi smo imali operaciju za dijete i sve je u redu.

Može li se referenca na grupu, gdje takav raspravljam o tome?

Karpischenko lor recenzije

loading...

UDK 616.216.1 S.A. KARPISCHENKO, A.A. ZUBAREVA, S.V. BARANSKAYA, A.A. KARPOV Prvo državno medicinsko sveučilište u St. Petersburgu. Acad. IP Pavlova, 197022, St. Petersburg, ul. Leo Tolstoj, 6-8 Karpischenko Sergej Anatolyevich - liječnik medicinskih znanosti, profesor, voditelj odjela otorinolaringologije s klinikom, tel. (812) 338-70-19, e-mail: [email protected] Zubareva Anna Anatolievna - doktor medicinskih znanosti, profesorica Odjela za otorinolaringologiju [...]

Endoskopska revizija sinotrektomije sinusa, kojom se upravlja vanjskim pristupom

loading...

UDK 616.216.2-089 S.A. KARPISCHENKO, E.V. BOLOZNEVA, E.A. GORYEV Prvo državno medicinsko sveučilište u St. Petersburgu. IP Pavlova, 197022, St. Petersburg, ul. Leo Tolstoy, 6-8 Karpischenko Sergej Anatolievich - liječnik medicinskih znanosti, voditelj odjela otorinolaringologije s klinikom, tel. (812) 338-70-19, e-mail: [email protected] Bolozneva Elizabeth V. - asistent Odjela za otorinolaringologiju s klinike, tel. (812) 338-70-19, e-mail: [email protected] [...]

Minimalno invazivni pristup maksilarnom sinusu

loading...

SA KARPISCHENKO, S.V. BARANSKAYA Prvo državno medicinsko sveučilište u St. Petersburgu. Acad. IP Pavlova, 197022, St. Petersburg, ul. Leo Tolstoj, 6-8, zgrada 5 Karpischenko Sergej Anatolyevich - doktor medicinskih znanosti, profesor, voditelj Odjela za otorinolaringologiju s klinikom, tel. + 7-911-717-62-26, e-mail: [email protected] Baranskaya Svetlana Valeryevna - klinički rezident odjela za otorinolaringologiju s klinikom, tel. + 7-911-767-90-71, e-mail: [email protected] U [...]

Benigna neoplazma paranazalnih sinusa

loading...

SA KARPISCHENKO, O.E. VERESHCHAGINA, E.V. Osipenko Prvo državno medicinsko sveučilište u St. Petersburgu. IP Pavlova, 197022, St. Petersburg, ul. Lav Tolstoj, itd 6-8 Karpishchenko Sergej -. Doktor medicine, profesor, voditelj Odjela za otorinolaringologiju s klinike, tel. (812) 499-70-19, e: [e zaštićeni] Vereshchagin, Olga E. - kandidat za medicinske znanosti, Otorinolaringolog Otolaryngology klinici, tel. (812) 499-70-19, e-mail: [email protected] [...]

Karpushenko Maxim Alekseevich

loading...

Daje dijagnozu, prevenciju i liječenje bolesti uha i gornjih dišnih puteva, kao što je angina (angina), tracheitis, otitis, laringitisa, rinitisa (prehlada), faringitis, gluhoća i gubitak sluha, sinusitis itd

Trošak prijema iznosi 1395 rubalja.

Karpushenko Maxim Alekseevich. Recenzije

Objavljujemo samo povratne informacije od ljudi koji su se prijavili kod liječnika putem naše usluge.

Dobar liječnik. Rekao mi je sve, pokazao sve. Svi ispitani. Sve je u redu. Naučio sam o liječniku s interneta. Kriterij kao takav u izboru nije bio samo recenzije čitanja o svima i svemu. Počeo sam kupovati na internetu u javnoj klinici, ali nije bilo kupona. I tada je bilo nekoliko liječnika, pročitao sam recenzije i odlučio otići u Maxim Alekseevich. Poslali su me neurologu. Slušanje, po dobi u meni normalno, i to me uznemiruje najvjerojatnije neurološki. Nema minusa. Liječnik je dobar. Takvi će liječnici biti više!

Bilo je to strašno prijem. Došlo je do dojma da liječnik uopće nije znao što učiniti s djecom. Možda je dobar liječnik za odrasle, ali djetetu nije znao kojoj se strani pristupa. Zatim, kada je liječnik započeo s imenovanjem, pokazali smo da nam je terapeut već propisao. Zašto su se okrenuli prema njemu? Zato što je sumnja bila na grlu ili nešto drugo. Zato sam otišao na stručnjaka uskog profila. Na kraju, nije dijagnosticirala dijagnozu. Potvrđeno: "Učinite ono što je pedijatar naredio vama i svemu." 1200 rubalja. Upravo sam odustala ni za što.

Moj prijem bio je četiri plus. Praktično sam sve volio. U principu, trebala sam samo potvrdu da nema kontraindikacija za brzu intervenciju. Mislim da je za takvu potvrdu da takav novac puno. U klinici sam bio prvi put i u načelu nisam imala takva dojmova, pa ne mogu procijeniti.

Recepcija je bila izvrsna, jedino što sam pola sata kasnije otišla na recepciju. On je dobar, ugodan liječnik za komunikaciju i profesionalne kvalitete. Sve mi je objašnjeno, rekao je, upozorio je. U svakom pogledu 10 bodova! Klinika je ugodna, udobna, ljubazno osoblje, voda i sjedenje.

Dobar liječnik, volio sam sve na recepciji, odvezao sam dijete na recepciju, dobar stav prema djetetu, uredan, mirni liječnik. Liječnik je objasnio da vidi i ne vidi, ali, naravno, želio sam malo više detalja. U principu, sretna sam s recepcijom. Poslali su nas do drugog stručnjaka.

Maksim Alekseevich mi je odredio lijek, ispunjavam ga, do sada nema rezultata, ali činjenica je da imam sinusitis, ovo je vrlo dug proces. Sam liječnik je pažljiv i kompetentan! Imam pozitivno mišljenje! On daje preporuke, ispisuje sve.

Prijem liječnika bio je divan! Liječnik je kompetentan! Imao je dobru dijagnozu, operirao je nos i propisao iscrpan tretman, sve je razumljivo objasnio! Priopćujem s djetetovim kontaktom, moje dijete se boji svega, ali u ovom slučaju bio je jako dobar kod djeteta, objasnio je sve što se događa, a dijete se nije bojalo. Dodijelio nam je dodatne testove, vjerujem da nisu potrebne u ovom konkretnom slučaju, ali nisu ni bile suvišne.

Liječnik je sve objasnio, napravio rendgensku snimku, objasnio uzrok zagušljivih ušiju i boli, propisane lijekove koji su počeli padati i poboljšanja su već nestala. Nema pritužbi i više negativnih povratnih informacija koje imamo. On je dobar stručnjak, oni su bili gori.

Recepcija uopće mi se nije svidjela, ali liječnik je bio pažljiv i taktičan, ali nije ništa objasnio - što i za ono što će provoditi manipulacije. Nije jasno gdje je taj iznos preuzet kada idete u blagajnu. Vjerujem da je to potpuni razvod.

Pokazalo se da nemam nikakvih abnormalnosti, dijagnoza nije potvrđena, pa je kao profesionalni liječnik bio beskoristan da radi sa mnom. Što učiniti s mojim problemom, još uvijek je nejasno. No liječniku se ne pojavljuju nikakvi zahtjevi. Maxim Alekseevich učinio je sve što je mogao - provodio je inspekcije, pregledao ih, učinio sve od i do. Primio sam odgovore, objašnjenja i preporuke.

Dobar liječnik. Imali smo dobar razgovor s njim, audiometar koji je radio, slika, sve je detaljno pogledao, oslikao ono što bih trebao učiniti i propisao liječenje. Liječnik je društven, pronašli smo zajednički jezik s njim.

Svidjelo mi se jako puno. Liječnik je bio dobrohotan, pogledao je sve, zalupio nos i propisao testove. Liječnik je dobro, sve objašnjava sve. Sve je u redu, nema pritužbi. Bili smo više od 40 minuta, doktor je potpuno rekao sve, pokazao je. Imamo još tri postupka, sretni smo što nas je napisao. Dođi, pomoći će nam s našom bolesti.

Svidjelo mi se sve. Dobar liječnik. U usporedbi s lošim liječnicima, lijep je. Stav prema djetetu bio je izvrstan, zna komunicirati s djecom. Liječnik je profesionalac. Svi smo se dogovorili.

Sve je učinjeno, izvrsno, visoko kvalitetno. Potpuna konzultacija, to jest, ovaj liječnik je postavio najviši rezultat. Atmosfera na recepciji bila je dobronamjerna i spremna za sebe.

Prijem je dobro prošao, sve mi se svidjelo, zašto sam otišla, imam sve, dobre savjete. Liječnik je pozoran, dobronamjeran, dobar stručnjak, poznaje svoje poslovanje.

Atmosfera na recepciji je dobronamjerna. Liječnik je sve detaljno objasnio, pregledao je. Dojmovi recepcije su pozitivni. Liječnik je dobar. Prijem je trajao duže nego što je potrebno.

Sve je bilo dobro, kompetentno, na vrijeme. Operaciju je vodio Maxim Alekseevich, sve je dobro prošlo. Liječenje je gotov, sada sam zdrava. Klinika je dobra.

Sve je u redu. Liječnik je sve što treba učiniti. Imala sam jednostavan problem, liječnik je odlučio i to je to. U klinici je sve standardno. Za plaćenu kliniku sve odgovara.

Ugodan liječnik, prihvatio nas, izgledao je dobro. Volio sam kako se približio djetetu, uredno je sve učinio, pronašao kontakt s djetetom. Budući da smo gotovo zdravi, nije bilo potrebnih dodatnih postupaka. Tražio je lijekove. Svidjelo mi se sve.

Liječnik nije bio u duhu i nije ga pokušao sakriti. Za takav novac želio bih malo više pažnje i dobre volje. Nije htio objasniti načelo droga koje je postavio. Osjećaj da se pokušavate brzo riješiti i uzeti sljedeći pacijent.

Najviši rezultat! Volio sam da je liječnik mirno. Mislim da je kompetentan, zamišljen, ugodan čovjek. Mislim da cijena odgovara kvaliteti usluge. Zato što je pomoć pružena profesionalno i brzo. Otišao je "gluh", normalno je čuo.

Recepcija je bila normalna. Maxim Alekseevich, sve mi je rekao. svi su pokazali. Rekao je da je to potrebno. Normalan liječnik, normalni prijem.

Vrlo dobar liječnik. Sviđalo nam se da je sve učinio brzo, kako treba. On se savjetuje s nama, kontrolira mini-operaciju. Dobar čovjek. Odmah možete vidjeti iskustvo. Cijene su ugrizne, ali sve je brza i kvalitativna.

Bili smo zadovoljni recepcijom. Liječnik je propisao liječenje i razvio strategiju liječenja. Sljedeći put idemo tamo.

Sve je dobro, sve odgovori. Cijena je u potpunosti dosljedna. Sve je bilo jako dobro, po mom mišljenju, ima visoku vještinu.

Svi smo mi jako voljeli. Liječnik je vrlo kompetentan za sve nas vrlo razumljivo objasnio da imamo i kako, provodi postupak, sve je uredno, svi smo jako zadovoljni. Puno vam zahvaljujemo na kvalitativnom i kompetentnom prijemu.

Imam dobar savjet. Liječnik je pozoran. Maxim Alekseevich je stručnjak za njegovo polje. Na putu smo rješavanju problema.

Sve je bilo u redu. Vrlo dobar liječnik. Bili smo na operaciji i sada nakon operacije. Vrlo smo zadovoljni liječnikom. Vrlo je taktičan. Sve je dostupno objasniti. Sljedeći put idemo k njemu.

Previše visoke cijene za naš grad, neočekivano odvojeno plaćanje za propisani tretman.

Recepcija se dogodila brzo na vrijeme. Liječnik je profesionalac, dobro je sve objasnio, pokazao, rekao, dobro je rekao kako se tretira, napravio potrebne postupke. Dobar stručnjak.

Liječnik je pozoran. Pružio je liječenje, napisao je. Atmosfera je bila dobra, dobrohotna.

Postigli smo postupke. Voljeli smo liječnika. Ima ljudskog stava prema djetetu. Ako još uvijek idem na ovu kliniku, otići ću tom liječniku. Liječnik i dijete našli su zajednički jezik.

Ako procijenimo kakvoću liječničkog rada, onda je sve u redu. Ali nisam očekivao takav trošak. Previše.

Mogu reći da je nešto rečeno o slučaju, ali nešto nije. Nije mi se svidjelo da odmah počinju nuditi testove. Liječnik je pozitivan. Njegovo dijete nije bilo uplašeno.

Bio sam prvi put. Maxim Alekseevich bio je uzgajan sa mnom, propisao je liječenje za mene. Zatim ću se posavjetovati s drugom Laurom. Općenito, sve je zadovoljavajuće.

Sve je dobro, liječnik je dobar, sve mi se svidjelo. Maxim Alekseevich, profesionalac u svom poslu, to je bilo potrebno, saznala sam i saznala. Idem opet k njemu.

Stvarno mi se sviđao liječnik. Vrlo pristojan, društven, kao stručnjak je također vrlo dobar. Izliječio me za tri priznanja, puno hvala!

Prijem je bio zadovoljan. Dok mi je liječnik specijalist potpuno odgovarao meni.

Prijem je dobro prošao. Svi smo voljeli. Voljeli smo liječnika. Jedina stvar, prem je razmatrana u punom trošku, ali ipak smo postupali.

Prijem je dobro prošao. Liječnik može uvjeriti djecu. On je dobar liječnik. Pokazao nam je sve, rekao nam je i dao preporuke. Volio sam to.

Liječnik je pametan! Dobar profesionalac, vrlo pažljiv, strpljivo slušao sve, općenito, imao sam divan prijem!

Bio sam zadovoljan svime. Čovjek se objektivno približio ovom pitanju. Pitao je sve. Dao sam preporuke. Doveli su me do drugog liječnika.

Činilo mi se da je bilo mnogo ispita, ali nisam imala nikakve patologije.

Svi smo se dogovorili. Sve je u redu. Pažljiva, ljubazna, suosjećajna osoba. Dao nam je potrebnu pomoć.

Sve je bilo dobro. Liječnik je radio sve što sam htio i predložio sve što mi je potrebno. On je dobar liječnik.

Sve je u redu. Maxim Alekseevich je dobar liječnik. Profesionalac s pacijentima dobro komunicira.

Svidjelo mi se sve. Dobar liječnik. On je pozoran. Mogu samo reći pozitivno o njemu.

Sve je bilo dobro. Pažljiv liječnik. Pogledao je sve, postupao i postupao s liječenjem.

Očekivala sam više. To mi se jako nije svidjelo, mislim da nisu pažljivo brinuli o meni.

Dobar ENT, odmah me prihvatio. Zamolio me da pogledam grlo, uši, nos.

Sve je prošlo bez pitanja. Sve što su mogli učiniti je pomoći nam. Otkrili su bolest, sve je bilo u redu.

Svidjelo mi se sve. Liječnik je vrlo pismen. Riješili smo sva pitanja koja imam.

Ugodan doktor, sve je bilo u redu. Liječnik je dobar, društven, objašnjava sve kako treba.

Dobar liječnik! Pomogao mi je! Maxim Aleksejev bio je pristojan liječnik, bio je smiren.

Prijavili ste se na sastanak s liječnikom na našoj web stranici? Ostavite vaše povratne informacije, poslat ćemo ga nakon provjere.