Recenzije Galavitu

U muškaraca

Proizvod: Sublingvalne tablete, rektalni supozitoriji

Alla (pozitivna povratna informacija)

Imao sam opijenost lijekom, previše pio. Nakon što je pio Filtrum-Ste, liječnik je propisao Galavit tablete, ili pokušao svijeće primijeniti. Koristio sam tablete tri puta dnevno tijekom obroka. Stanje je postalo stabilnije, bolovi u regiji jetre zaustavljeni, vrtoglavica prošla. Dobro vraća zahvaćena područja jetre, pomaže imunitetu da se nosi s trovanjem i podupire tijelo. U prvih nekoliko dana primanja pojavile su se nuspojave u obliku mučnine i malih povraćanja.

Anastasia (pozitivna povratna informacija)

Brzo stavlja na noge

Hladno lijek, nedavno je pomogao u borbi protiv hladnoće. Tijekom proslave Nove godine ponestalo sam nekoliko puta na ulicu i svaki drugi dan u punom buketu - temperaturu, curenje nosu, kašalj, crveno grlo. Prijatelj je donio Galavit, prije nisam znao o njemu. Počeo sam liječenje sa 4 tablete dnevno, otopivši se pod jezikom, a nakon svake pilule osjetio sam kako mi je lakše, simptomi bolesti slabije razvijeni. Tri dana i opet sam bio na nogama. No, recepcija je nastavila konsolidirati rezultat. Vrlo učinkovit lijek, sada ću se spasiti ako sam još uvijek bolestan.

Oksana (pozitivna povratna informacija)

Na čuvanje imuniteta

Galavit stvarno jača imunološki sustav. U meni se često pojavljuje herpes na labi, a sada ovdje već u roku od tri mjeseca nakon prijema pripreme ne daje se o sebi. Sada sam mnogo rjeđe uhvatio hladnoću, i ako sam bolestan, oporavim se nekoliko puta brže. Nema uobičajenih komplikacija u uhu. Ako pijete Galavit tijekom uzimanja antibiotika (nedavno sam liječio ulkus), možete se spasiti od nuspojava kao što je drozd i poboljšati učinkovitost liječenja. Prvi put kada mi se ulkus nije dovršio, drugi put isti lijekovi uštedjeli su Helicobacter u potpunosti. Lijek i nuspojava nisu, čak i ako ga pijete dugo vremena. Okus je također ugodan, slatko - to će biti pri ruci ako djeci daj tabletu. Ali Galavit ne radi brzo. Herpes me ostavio na miru nakon samo 2 mjeseca liječenja, a nakon mjesec i pol dana postao sam manje vjerojatno da će se razboljeti. Ali učinak traje dugo nakon otkazivanja.

Galawit recenzije

Više od 15 godina, ruski lijek, koji se preplavljuje policama u brojnim ljekarnama, štiti ljudsko zdravlje. Virusi, bakterije, protozoe, gljivice i drugi mikroorganizmi ne boje se imunološkog sustava, koji im pomaže imunomodulator Galavit. Po svojoj prirodi, lijek baca sve svoje snage u borbu protiv patogena, i daje poticaj neurofilamu, makrofagima, limfocitima i drugim vezama imuniteta za organiziranu borbu protiv uzročnih tvari upalnih reakcija. Protuupalni učinak lijeka omogućuje vam uklanjanje nelagode, na kraju vam omogućuje normalizaciju temperature, smanjuje sindrom boli. Dobro utječu na spavanje, apetit i raspoloženje općenito, čini lijek neophodnim tijekom upalnih procesa.

Je li lijek registriran?: provjerite ☜

Lijek je dodan: 2009-11-12.
Upute ažurirane: 2017-03-09

Analogni i zamjenski

☠ Pažnja molim te! Liječnici pacifiers - kako uzgajati Rusi ili što ne možete trošiti novac!

Kratke upute za uporabu, kontraindikacije, sastav

Indikacije (iz što pomaže?)
Propisan je za upalne procese organizma. Potiče funkcionalnu učinkovitost ljudskog imunološkog sustava. Regulira upalne reakcije i smanjuje povezanu opijenost tijela.

kontraindikacije
Intolerancija na pojedine komponente lijeka uzrokuje alergijske reakcije. Vrijedno je prije uporabe pažljivo pročitati sastav medicinskog proizvoda.
Suprotno je tome da uzimate Galavit ženama tijekom trudnoće i tijekom hranjenja djece.

Način primjene (doziranje)
Prije nego počnete uzeti u obzir posebnu prirodu bolesti.
Kronični upalni procesi se tretiraju na nekoliko načina: 100 mg jednom svaka tri dana; uzimaju se jednom dnevno za 100 mg, tečaj traje 5 dana, a zatim 100 mg lijeka 1 puta 2 ili 3 dana. Tijek općeg tretmana varira do 20 prijema.

Posebne upute
Kontraindicirana uporaba žena tijekom dojenja i tijekom trudnoće. Liječnici koji pate od alergije trebaju pažljivo ispitati sastav lijeka.

Nuspojave
Trenutno, studije nisu pokazale nikakve posljedice nakon uzimanja lijekova. Alergijske reakcije opažene su s individualnom netolerancijom sastojaka lijeka.

predozirati
Do danas nisu otkriveni izvješća o predoziranju.

Oblik izdavanja
Lijek Galavit pojavljuje se na policama ljekarni u obliku praška za daljnju uporabu u stvaranju konzistencije u posudama, u paketu ima 5 posuda.

Preporuke / recenziji liječnika: imamo veliki dio konzultacija na mjestu gdje Galavit raspravlja 35 puta od pacijenata i liječnika.

Recenzije: Galavit

  • Salvim, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.11.2020
  • Salvim, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.11.2020
  • Salvim, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.12.2020
  • Salvim, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.05.2021
  • Selba
  • Rok trajanja: do 01.09.2020

Recenzije kupaca za Galawit

Posljednji put kad sam bio bolestan, hladnoća je produljena i počelo snažno kašljanje koje nije prolazilo kroz dva tjedna. Kad sam otišao u ljekarnu za jači kašalj droga, bio sam savjetovan tamo, nego možete brzo izliječiti hladnoću, a također dodati liječenju Galavit za jačanje imuniteta. Kad ga je počeo uzimati, primijetio je da se stanje popravilo i kašalj postao rjeđi i brži. Sada znam kako brzo liječiti prehlade s lijekovima i sve što savjetujem u ranim danima bolesti odmah započeti liječenje lijekovima za imunitet. Galavit će brzo izliječiti hladnu i glavnu stvar bez komplikacija.

Kao složena terapija, po mom mišljenju, učinkovitija je od svijeća.

U uputama za tablete nije naznačeno metode korištenja tableta, već upute za injekcije. Još uvijek ne razumijem što je uputa za upotrebu tableta u ovoj ili onoj bolesti!

Galavit s herpesom pokazao se bolji od drugih imunomodulatora. Neprekidno pate od herpesa i njezinih čestih retsedivamija, koji se razvijaju na pozadini smanjenog imuniteta. Pokušao je različite pripreme za povećanje imunosti - interferoni u mom slučaju sami nisu pokazali, a ovdje su se pripreme za stimulaciju imuniteta približile ili prilagodile, posebno rektalni supozitorije galavit. Primjenjujući ih zajedno s lijekovima protiv herpesa primijetio sam povećanje učinka i skraćivanje trajanja ponovnog pojavljivanja. Galavit u mom slučaju provodi dvije funkcije i nosi antivirusni i imunomodulatorni učinak koji pojačava djelovanje aciklovira i pomaže uklanjanju upalnog procesa.

Nedavno je pronađena nova spašavanja od kuhanja koja se, kako se primjećuje, pojavljuju samo s vrlo slabim imunitetom djeteta. Prilikom kupnje u apoteku ponovno demiksida rješenje, bio sam savjetovao svijeće galavit, kako bi se poboljšala imunitet, kao i brži oporavak i objediniti rezultate. Pokušao sam - volio sam njezin učinak i rezultat - smanjenje učestalosti furunclea, a liječenje je bilo brže. Prije toga, važno pojavio jedan za drugim svaki mjesec, s jednom još u bolnici, jer je jaka oteklina i morao biti očišćen. Liječnik u bolnici savjetovala sljedeći put neće odgoditi i odmah napraviti losione od Dimexidum rješenje za otvaranje kuhati (razrijeđen 1: 4, primjenjuju povez na čir kada će otkriti lijek povući), testiran, to pomaže u redu. Sada povremeno prolazimo kroz tečaj s Galavit svijećama, a sve je u redu, ali držim i demixide pri ruci.

Krajem jeseni ozbiljno sam patio od pravog adnexitisa, bolovi su bili strašni, čak su postigli gnojno iscjedak. Tretirao sam se tri tjedna: injekcije s antibioticima i vitaminima, fizioterapijom - iz poliklinike, ne možete reći da sam izašao. Kada nakon prvog tjedna nije bilo poboljšanja, ali naprotiv - pogoršanje u obliku gnojnog iscjedka, liječnik je dodao injekcije imunog preparata Galavita, moje siroče stražnjice, ali to je bilo vrijedno. Doslovno, u roku od 5 dana od moždanog udara, otišao sam se pomiriti, osjećao sam se puno bolje, bol se počeo smiriti, upalni proces je počeo opadati, iscjedak je izgubljen. Tjedan dana nakon pregleda i završne analize, liječnik je bio uvjeren da je sve u redu i otkazalo antibiotik, a ostatak je produžen još pet dana, kao rezultat toga, tri tjedna liječenja. Sada je bilo 6 mjeseci, osjećam se sjajno. Prošli tjedan završio je tijekom injekcija (galavit + vitamini), koje je liječnik preporučio u proljeće i jesen kako bi spriječio i ojačao imunitet.

Candle galavit pomaže kod endometrija u ovom sam već bio uvjeren, uspoređujući dva tretmana. Isprva sam postavio sve, ali imunomodulator: Metronidazolini tablete, voltaren čepići, Gentamicin mast - simptomi su prošli, različite potezima, osjećati dobro, ali... 4 mjeseca kasnije sve je bilo natrag. Bol u donjem dijelu trbuha i seksualni odnos, bolna senzacija u lumbalnom području, menstruacijski neuspjeh i pretjerano obilje. Opet se obratio s liječnikom, imenovan ili imenovani tretmana: opet Metronidazolini tablete, svijeće Voltaren® Diklofenak zamijenio na svijećama, gentamicin mast zamjenjuje na bočicama i dodao Galavit imunomodulator. Tijekom liječenja, primijetio razliku u brži oporavak, svi neugodni simptomi brzo prolaze, u usporedbi s prvim tretmanom i vraćanje menstruacije, a što je najvažnije živim bez neugodnih simptoma i sa dobrim rezultatima ispitivanja za 10 mjesec!

Galavit tablete su sublingvalne, dajem dijete s bolestima akutnih respiratornih infekcija i akutnih respiratornih infekcija, da brzo izađem iz stanja boli i uklonimo upalne procese u grlu i bronhiju. Vrlo prikladna primjena i jednostavna shema za 10-15 dana, glavna stvar koju ne zaboravite poduzeti: prvih 5 dana, 4 str. dan za 1 karticu, ponovo 10 dana za 4 dana. dan za 1 karticu, tek nakon jednog dana.

Na jednoj od posjetitelja saznala sam o Galaviteu u bazenu. Pročitajte na internetu, kupio sam svijeće. Sada u siječnju, u jesen nikad nisam imao upaljeno grlo i nije bilo rinitisa, iako zbog slabog srca imam nisku imunitet. Čim postoji opasnost od bolesti zbog prisilne komunikacije s nekim tko se razbolio na poslu, 5 dana koristim Galavit. Sada pokušavam izliječiti, točnije "otkriti" herpes. Vrlo sam sretna zbog ovog lijeka, pogotovo jer sam iz Belgoroda.

Galavit svijeće s HPV-om su vrlo korisne, a ne samo mene. Prije godinu dana pronašao sam virus papiloma od 16 i 18 vrsta, samo je erozija papiloma sami nebylo. Erozija je spaljena, a propisan je tijek liječenja antivirusnih lijekova (neke injekcije, ime koje se ne sjećam) i imunostimulirajuće (Galavit supozitorije) terapije. Kada se primjenjuje, Galavita primjećuje povećanje imuniteta, kao i brže zacjeljivanje oštećenih područja sluznice vrata maternice nakon cauterizacije erozije. Nakon pola godine analiza je prebačena, rezultat je negativan. Galavit kao imunostimulant propisan je mojem prijatelju i dobar rezultat.

Galavit je prihvaćen od strane cijele obitelji za prevenciju influence. U nas galavit je agencija za provjeru u setu obitelji za prvu pomoć. Čim su prvi znakovi hladnoće, samo galavit.

On je patio od kroničnog prostatitisa, koji se smatra zlobnim. Dodijeljene svijeće galavita + antibiotik + masaža = zauvijek zaboravljeni prostatitis. 1-2 puta godišnje prolazim kroz prevenciju. Prošao je prvi tretman, došlo je do poboljšanja, bez očitih simptoma. Za pola godine ponovno se podržavao galavitom i kao rezultat zaboravio na prostatitis.

Takve lijekove najbolje se koristi samo onako kako to propisuje liječnik. Imunitet je vrlo teška stvar. Galavit je imenovan za liječnika nakon davanja imunograma.

Ako smatrate da ste bolesni, preporučujem galavitis. Kontrolirao sam se više puta i nije važno: počinje curi ili kašalj, glavna stvar na isti dan počinje se liječiti. Zadnji put čak i muž počeo uzimati Galavit - ne može biti bolestan, budući da je šef velikog odjela i mora uvijek biti na poslu. Rekao je da Galavit radi)))

Liječnik je napisao nakon tretmana. Galavit u obliku svijeća. Zapravo, ono što trebate upotrijebiti je rektalno - veliki plus. Muškarci se također uklapaju))) Mogu se nadati samo najboljima, nadam se da će mi ovo liječenje pomoći. Bila je to dugačka tri-pet shema.

Liječnik mi je odredio galavit u postoperativnom razdoblju. Prvih 5 dana injekcija od 100 mg. 1 punkture dnevno, a zatim 5 sati dnevno, posljednje 5 svijeća - dva dana kasnije na trećem. Usput, injekcije su bezbolne :-). vrlo brzo ustao, nema komplikacija. Preporučujem dobar lijek.

Ova je zima bila samo užas, svi su bili bolesni na poslu! U prisutnosti malog djeteta, uopće ne možete biti bolesni: ne samo da ga možete zaraziti, niti se ne odmorite. Na savjet liječnika kupila je Galavit. Tabletu treba držati pod jezikom dok se ne otopi. Nije vrlo prikladan, ali podnošljiv. Njihov okus nije odvratan, malo pepermint. Djeluje gotovo odmah.

Upotreba Galavitovih supozitorija s genitalnim herpesom

instrukcija

Galavit u herpesu ima posebno mjesto, jer je to jedini lijek koji ima dvostruki učinak - protuupalno i imunomodulirajuće. Zbog toga se koristi kao komponenta antivirusne terapije kako bi se spriječile moguće komplikacije.

Galavit u obliku rektalnih supozitorija koristi se za liječenje erpetskih erupcija u perinealnoj regiji. Olakšava bolne, neugodne senzacije, trajno zadržava klinički učinak, povećava imunitet. Nakon liječenja lijekom, razdoblja remisije postaju dulja.

Upozorenja za uporabu

Galavit, kao imunomodulator, pojačava imunološki odgovor tijela, pokazuje dobar rezultat u liječenju bolesti uzrokovanih herpes simplex virusa. U obliku svijeća koje se koriste za herpesku infekciju tipa 2, kada su pogođene genitalije, za liječenje odraslih osoba i djece mlađe od 12 godina. Koristi se u kompleksnoj terapiji antivirusnim lijekovima.

Doziranje i administracija

Svijeće Galavit je rektalno ubrizgano. Pre-crijevo se prazni i stavlja klistir. Ne poduzimaju se intravaginalna primjena lijeka bez imenovanja liječnika, jer nisu provedene studije o učinkovitosti ove metode liječenja.

Za odrasle je preporučljivo koristiti Galavit supozitorije s dozom od 100 mg. Prije uporabe treba ih držati u hladnjaku. U akutnom obliku herpesa potrebni su 20-25 supozitorija za liječenje. Prvih 10 dana unesite 1 svijeću dnevno. Tada se dozu smanjuje: 100 mg jednom svaka 2 dana.

U kroničnom obliku herpesa, prvih 5 dana unesite jednu svijeću (100 mg). Nakon toga slijedi tijek od 1,5 mjeseca, tijekom kojeg se 100 mg lijeka daje jednom u 2-2,5 dana.

Nuspojave

Ako koristite Galavit prema uputama, pacijenti ih dobro podnose. Jedina nuspojava su alergijske manifestacije (svrbež, osip). Povremeno se pacijenti žale na gušenje. Ako osjećate nelagodu, prestanite uzimati lijek.

Kompatibilnost s alkoholom je relativna. Male doze alkohola (100-150 ml) ne uzrokuju nuspojave. Naprotiv, Galavit potiče najbrže povlačenje alkaloida iz tijela. Visoki stupanj opijenosti može prouzročiti kratkotrajnu vrtoglavicu, mučninu, gori u anusu.

Galavit ne utječe na upravljanje vozilom.

kontraindikacije

Nije primjenjivo Galavit za liječenje trudnica i dojilja, kao i djece mlađe od 12 godina. Otkazano je uzimanje lijeka za pojedinačno netrpeljivost i pojavu alergijskih reakcija.

Trajanje liječenja

Trajanje liječenja određuje liječnik na temelju dobi, ozbiljnosti i simptoma bolesti, testova.

Prvi dio liječenja traje 5-10 dana. Tijekom tog perioda lijek se dnevno primjenjuje, a interval između doza se povećava. S teškim oblikom infekcije herpes virusom, cijeli tijek liječenja može trajati do 3 mjeseca.

Interakcija s drugim lijekovima

Galavit povećava učinkovitost antibiotika i antivirusnih lijekova, pa se odluka liječnika, doziranje potonjeg može smanjiti.

predozirati

Galavit dobro podnosi tijelo, brzo izlučuje bubrege. Slučajevi predoziranja nisu fiksni. Ali treba imati na umu da pretjerana uporaba imunomodulacijskih lijekova može uzrokovati kršenje ravnoteže mikroflore.

Uvjeti skladištenja

Svijeće se pohranjuju na temperaturi od + 5... + 12 ° C na mjestu zaštićenom od svjetla i nedostupnim djeci. Povreda uvjeta skladištenja može dovesti do oštećenja komponenti lijeka.

Datum isteka

Rok trajanja bilo kojeg doznog oblika koji sadrži natrij aminodihidroftalazinidion je 3 godine. Vjeruje se da se može produžiti za pola godine bez rizika za zdravlje i uzeti lijekove ako nije izgubio oblik i boju. U budućnosti, Galavit nije potreban, jer će njegova učinkovitost biti niža.

Sastav i oblik otpuštanja

Supozitori aktivne tvari Galavit - sintetički spoj aminodihidroftalazindion natrij. Počinje djelovati brzo, ali ostaje na snazi ​​još 3 dana čak i nakon izlučivanja bubrega. Pomoćna komponenta je Witepsol (hidrofobna baza).

Rektalne svijeće bijele ili žućkaste boje imaju oblik torpeda. Doziranje je 50 i 100 mg. Jedan paket sa stanicama sadrži 5 supozitorija. U pakiranju su 2 pakiranja.

Trudnoća i laktemija

Komponente lijeka, ulazeći u sistemski krvotok prevladavaju placentarnu barijeru i prenose se u fetus. Nisu provedene posebne studije o tome kako Galavit djeluje na fetus.

U drugom i trećem tromjesečju trudnoće, ako je korist veća od rizika, moguće je koristiti lijek u obliku rektalnih supozitorija, ali samo u svrhu opstetrije.

U malim količinama, Galavite ulazi u majčino mlijeko. Zbog činjenice da nema istraživanja o tome koje će djelovanje lijek imati na bebu, ne preporučuje se korištenje ovog lijeka s dojenjem.

Primjena u djetinjstvu

Ne možete liječiti dijete s Galavitom bez dopuštenja liječnika. U teškim oblicima herpesvirusa koristite supozitorije od 6 godina. Dnevna doza za djecu mlađu od 12 godina smanjuje se za pola.

Uvjeti za dopust iz ljekarni

Galavite se može kupiti u ljekarnama bez liječničkog recepta.

Galavit, kao imunomodulator, pojačava imunološki odgovor tijela, pokazuje dobar rezultat u liječenju bolesti uzrokovanih herpes simplex virusa. U obliku svijeća koje se koriste za herpesku infekciju tipa 2, kada su pogođene genitalije, za liječenje odraslih osoba i djece mlađe od 12 godina. Koristi se u kompleksnoj terapiji antivirusnim lijekovima.

Svijeće Galavit je rektalno ubrizgano. Pre-crijevo se prazni i stavlja klistir. Ne poduzimaju se intravaginalna primjena lijeka bez imenovanja liječnika, jer nisu provedene studije o učinkovitosti ove metode liječenja.

Za odrasle je preporučljivo koristiti Galavit supozitorije s dozom od 100 mg. Prije uporabe treba ih držati u hladnjaku. U akutnom obliku herpesa potrebni su 20-25 supozitorija za liječenje. Prvih 10 dana unesite 1 svijeću dnevno. Tada se dozu smanjuje: 100 mg jednom svaka 2 dana.

U kroničnom obliku herpesa, prvih 5 dana unesite jednu svijeću (100 mg). Nakon toga slijedi tijek od 1,5 mjeseca, tijekom kojeg se 100 mg lijeka daje jednom u 2-2,5 dana.

Ako koristite Galavit prema uputama, pacijenti ih dobro podnose. Jedina nuspojava su alergijske manifestacije (svrbež, osip). Povremeno se pacijenti žale na gušenje. Ako osjećate nelagodu, prestanite uzimati lijek.

Kompatibilnost s alkoholom je relativna. Male doze alkohola (100-150 ml) ne uzrokuju nuspojave. Naprotiv, Galavit potiče najbrže povlačenje alkaloida iz tijela. Visoki stupanj opijenosti može prouzročiti kratkotrajnu vrtoglavicu, mučninu, gori u anusu.

Galavit ne utječe na upravljanje vozilom.

Nije primjenjivo Galavit za liječenje trudnica i dojilja, kao i djece mlađe od 12 godina. Otkazano je uzimanje lijeka za pojedinačno netrpeljivost i pojavu alergijskih reakcija.

Trajanje liječenja određuje liječnik na temelju dobi, ozbiljnosti i simptoma bolesti, testova.

Prvi dio liječenja traje 5-10 dana. Tijekom tog perioda lijek se dnevno primjenjuje, a interval između doza se povećava. S teškim oblikom infekcije herpes virusom, cijeli tijek liječenja može trajati do 3 mjeseca.

Galavit povećava učinkovitost antibiotika i antivirusnih lijekova, pa se odluka liječnika, doziranje potonjeg može smanjiti.

Galavit dobro podnosi tijelo, brzo izlučuje bubrege. Slučajevi predoziranja nisu fiksni. Ali treba imati na umu da pretjerana uporaba imunomodulacijskih lijekova može uzrokovati kršenje ravnoteže mikroflore.

Svijeće se pohranjuju na temperaturi od + 5... + 12 ° C na mjestu zaštićenom od svjetla i nedostupnim djeci. Povreda uvjeta skladištenja može dovesti do oštećenja komponenti lijeka.

Rok trajanja bilo kojeg doznog oblika koji sadrži natrij aminodihidroftalazinidion je 3 godine. Vjeruje se da se može produžiti za pola godine bez rizika za zdravlje i uzeti lijekove ako nije izgubio oblik i boju. U budućnosti, Galavit nije potreban, jer će njegova učinkovitost biti niža.

Supozitori aktivne tvari Galavit - sintetički spoj aminodihidroftalazindion natrij. Počinje djelovati brzo, ali ostaje na snazi ​​još 3 dana čak i nakon izlučivanja bubrega. Pomoćna komponenta je Witepsol (hidrofobna baza).

Rektalne svijeće bijele ili žućkaste boje imaju oblik torpeda. Doziranje je 50 i 100 mg. Jedan paket sa stanicama sadrži 5 supozitorija. U pakiranju su 2 pakiranja.

Komponente lijeka, ulazeći u sistemski krvotok prevladavaju placentarnu barijeru i prenose se u fetus. Nisu provedene posebne studije o tome kako Galavit djeluje na fetus.

U drugom i trećem tromjesečju trudnoće, ako je korist veća od rizika, moguće je koristiti lijek u obliku rektalnih supozitorija, ali samo u svrhu opstetrije.

U malim količinama, Galavite ulazi u majčino mlijeko. Zbog činjenice da nema istraživanja o tome koje će djelovanje lijek imati na bebu, ne preporučuje se korištenje ovog lijeka s dojenjem.

Ne možete liječiti dijete s Galavitom bez dopuštenja liječnika. U teškim oblicima herpesvirusa koristite supozitorije od 6 godina. Dnevna doza za djecu mlađu od 12 godina smanjuje se za pola.

Galavite se može kupiti u ljekarnama bez liječničkog recepta.

Recenzije o pripremi Galavit

Prikupili smo stvarne recenzije o Galavitovom proizvodu koji objavljuju naši korisnici. Najčešće, odgovor je napisao majke malih pacijenata, ali oni također opisuju osobnu povijest uporabe lijeka na sebe.

Kao imunomodulatorsko i protuupalno sredstvo u složenoj terapiji imunodeficijentnih stanja kod odraslih i adolescenata starijih od 12 godina:
infektivne intestinalne bolesti, popraćene opijanjem i / ili proljevom;
peptički ulkus želuca i duodenuma;
virusni hepatitis;
kronične povratne bolesti uzrokovane virusom herpesa;
bolesti uzrokovane ljudskim papilomavirusom;
urogenitalne infektivnih upalnih bolesti (klamidijska uretritis i trichomonas etiologija klamidijska prostatitis, akutni i kronični oophoritis, endometritis);
inflamatorne bolesti zdjeličnih organa;
postoperativna rehabilitacija bolesnika s mitom uterusa;
komplikacije postoperativnog razdoblja kod žena reproduktivne dobi;
suppurativne kirurške bolesti (plućne lezije, kronični osteomijelitis, gangrenozni apendicitis s omentitisom, peritonitis, purulentni pleuritis);
postoperativne purulentno-septičke komplikacije i njihova profilaksa (uključujući pacijente s rakom);
kronična rekurentna furunculosis, erizipela;
astenički uvjeti, neurotični i somatoformni poremećaji, smanjeni tjelesni učinci (uključujući sportaše);
mentalnih, poremećaja u ponašanju i nakon apstinencije ovisnosti o alkoholu i drogama;
upalne bolesti sluznice usne šupljine i grla, parodontne bolesti;
Čest recidiv bolesti dišnih puteva i ENT bakterijske i virusne etiologije (često SARS, bronhitis, upala pluća, kronična angina, kronična upala srednjeg uha, kronična adenoiditis) i njihovu prevenciju.

rasprava

. Nemoj se uspon, jer stvaranje vlastitog sustava je poremećeno. Što je moguće djeci prema njemu i što djeluje i podupire (ali ne stimulira imunološki sustav) je imunorix i galavit (imunoriks, Galavit, rijetko je propisala, pa s povjerenjem ska.

. bilateralni salpingo-ooforitis (kako razumijem da će biti teže). tretira s ceftriakson, nistatin, Augmentin kapaljka stvarno ne znam što postavljen.. i nakon pražnjenja dolechivatsya galavitom, Longidaza.. o trudnoći, na žalost, ne mogu reći ništa.. odlučio da je šest mjeseci aktivno će ojačati i obnoviti tijelo..

Nikad mi nije pomogao. Čak i prije trudnoće, ona je cijelo to ljeto uzeo drozd. Kao rezultat toga, pomogla je galavit + vragilac shema. Mjesec dana kasnije, konsolidirajte rezultat s drugom galavitom za tečaj.

Galavita kontraindikacija trudnoće, trudna ne može ((

Galavit - jedinstveni, ali slabo poznat ruski imunomodulator

Odmah ću reći da ovaj članak nije naređen i napisan ne radi novca. U prilog tome, postoje činjenice da je ruski lijek Galavit, o čemu će se raspravljati, a ne novi (koji se prodaje od 1997.), nije aktivno oglašen i nije ni registriran u Bjelorusiji.

Pišem ovaj materijal kako bih privukao pozornost posjetitelja web stranice (prvenstveno zdravstvenih radnika) na postojanje jedinstveni protuupalni imunomodulator, koja (po mom mišljenju) nije adekvatno ocijenjena u širokim medicinskim krugovima.

Ukratko nabrojite dostojanstvo:

  • Koristi se za liječenje infekcija, tumora i mnogih drugih bolesti,
  • je dopušteno i čak preporučljivo za autoimune bolesti (jer smanjuje razinu autoaggresije),
  • ne utječe na normalno funkcionirajuće stanice imunološkog sustava,
  • ne zahtijeva praćenje imunograma prije primjene,
  • najmanje nuspojave (moguće je samo alergija),
  • mogu se uzeti zdravi ljudi (na primjer, sa smanjenom fizičkom izvedbom),
  • dopušteno je za odrasle i djecu od 6 godina,
  • 3 oblika doziranja (25 mg tablete, 50 i 100 mg rektalnih supozitorija, 50 i 100 mg praška za otopinu za injekcije),
  • jeftin
  • prodan bez recepta.

Što je Galavit i što je njegov mehanizam djelovanja?

Galavit - trgovački naziv lijeka koji se proizvodi u Rusiji. Ime je izumljeno na Sechenovskoj medicinskoj akademiji, od latinske riječi prevedeno je kao "globalni život”. Njegov međunarodni ne-vlasnički naziv (INN) natrij aminodigidroftalazindion. Galavit je jedini imunomodulator za danas dokazani protuupalni učinak. Galavit je registriran u Rusiji 1997 iu Ukrajini 2005. godine. Da biste razumjeli mehanizam djelovanja lijeka, morate znati što je makrofagi i što rade.

Među krvnim stanicama postoji nekoliko vrsta leukociti, uključujući neutrofile i monocite.

neutrofili (40-60% svih krvnih leukocita) imaju promjer od 12 μm (1 μm = 0,001 mm), zreli su stanice i sposobni su napadati bakterije čak iu krvotoku. Neutrofili nakon izlaska iz koštane srži cirkuliraju u krvi oko 8 sati, a potom prelaze u tkiva gdje se, zbog male veličine, zovu makrofagi (od grčkog phagusa - progutah) i ne živim više od 4-5 dana. Neutrofili okružuju strane bakterije, aktivno progutaju (fagocitoze), probavljaju i umiru.

Vrlo kratka shema hematopoeze.

monociti (3-8% svih leukocita u krvi) su nezrele stanice (do 16-20 mikrona), a u krvi neaktivni u borbi protiv bakterija. Međutim, odmah nakon objavljivanja u monocite iz tkiva početi nabubri, povećanje promjera, ponekad 4-5 puta na veličinu od 60-80 mikrona (za usporedbu promjeru jednog eritrocita je 7-8 mikrona), koji se zove sada makrofagi. Makrofagi mogu mjesecima živjeti u tkivima sve dok se ne propadnu tijekom obavljanja njihovih funkcija. Makrofagi su uključeni ne samo fagocitozu (apsorpcije) bakterije, ali i na stranim odbacivanje transplantiranog reakcija je „- još jedan”, u stvaranje antitijela, itd različitih tvari proizvedene u upalnim mjestima, i razaranja tkiva, što uzrokuje aktivaciju makrofaga..

Mehanizam djelovanja Galavita je zbog njegove sposobnosti da utječe na funkcionalnu metaboličku aktivnost makrofaga. Galavit reverzibilan (6-8 sati) inhibira pretjeranu sintezu upalnih citokina i reaktivnih kisikovih vrsta hiperaktivirani makrofagi. Upalni citokini (faktor nekroze tumora, interleukin-1, endogeni pirogeni, prostaglandini i drugi) su biološki aktivne tvari koje služe za interakciju stanica imunološkog sustava tijekom upalne reakcije i dovode do stvaranja tzv. sindrom sistemskog upalnog odgovora.

Stadija fagocitoze koja utječe na galavit.

Dovodi do normalizacije funkcionalnog stanja makrofaga obnavljanje njihovih antigenskih i regulatornih funkcija, smanjenje razine autoaggresije. autoaggression (autodestruction) Jesu li reakcije imunološkog sustava usmjerene na stanice i tkiva vlastitog organizma. Autoagresija podrazumijeva autoimune i reumatske bolesti (autoimuni tiroiditis, post-streptokokni glomerulonefritis, reumatoidni artritis, autoimuni artritis, hepatitis, prostatitis i drugi).

Jednostavnim riječima, Galavit normalizira aktivnost hiperaktiviranih makrofaga, nakon čega se učinkovitije suzbijaju s infekcijom. Zašto je hiperaktiviranim makrofagama teško boriti protiv bakterija? I odmah pokušate piti 5 šalica kave, a zatim sjesti za čitanje knjige. Iz ovog pothvata neće izaći ništa dobro - vaš živčani sustav neće vam omogućiti da čak sjedite dugo na jednom mjestu.

Galavit stimulira baktericidnu aktivnost neutrofila, jačanje fagocitoze i povećanje nespecifičnog imuniteta organizma na zarazne bolesti. Galavit se izlučuje iz tijela uglavnom kroz bubrege. Primjećeni su glavni farmakološki učinci unutar 72 sata.

Galavit ima i druga korisna svojstva, evo nekih:

  • povećava sintezu interferona alfa i gama (tj. koristan u virusnim infekcijama),
  • ima antioksidativni učinak (bori se na slobodne radikale),
  • ima hepatoprotektivni učinak (štiti jetru od oštećenja od hepatitisa).

Akciju Galavita često se pokazuje primjerom tešku anginu. Karakteriziraju ga svi znakovi teške upale i aktivnu borbu imunološkog sustava s streptokokusom - upaljeno grlo, crvenilo i otekanje tonzila, temperatura do 39 stupnjeva i više, glavobolja. Unatoč antibioticima, angina prolazi dugo i teško, može dati komplikacije bubrega (glomerulonefritis) i srce (reumatske groznice). Ozbiljne kliničke slike uzrokovane su hiperaktivnim makrofagima, koji su prvi susreli streptokok i zbog prekomjerno oslobađanje upalnih citokina podići temperaturu do 39 ° C u pacijenta, što bi bilo dovoljno i 37 ° C u ovoj situaciji Galavit 6 sati smanjiti hiperaktivnost makrofagima, makrofagi obično rade pristup na mjestu infekcije i bez problema "očistiti teritorijOd bakterija.

Napominjem da je gore navedeno mehanizam štetnog djelovanja prekomjerne upale dugo je poznat u medicini. Borite se pomoću hormona glukokortikoidi. Da, oni smanjuju upalni odgovor izravno u odnosu na korištenu dozu hormona. Problem je u tome što glukokortikoidi suzbijaju SVE imunološkog sustava ("od topova kroz vrapce"), Dok Galavit djeluje mnogo tanji i specifičniji ("od pušaka s ciljem vrapaca„).

Kako sam saznala o Galavitu

U lipnju 2011. napisao sam članak o liječenju staphylococcus aureusa i furunculosis. Tijekom protekle dvije godine mnogo sam puta dopunio i prilagodio novim podacima, uključujući one koje predlažu čitatelji. U jesen 2012. godine jedan od posjetitelja stranice u komentarima na članak pitao o vremenu, nakon čega je moguće ponoviti tijek droga Galavit, nakon čega njegova pola godine (!) Nemojte ometati apsces na koži. "Wow!"- Mislio sam (zapravo sam ga stavio malo drugačije) i postao zainteresiran za novi lijek za mene. Nažalost, to je odsutno u bjeloruskim ljekarnama.

Sve možete napisati na Internetu, ali teorijske prednosti lijeka moraju biti obvezne biti potvrđena praksom. Iz opisa i uputa sam došao do zaključka da Galavit treba pokazati najveći učinak u gnusnim upalnim procesima - teške i (ili) kronične. za Staphylococcus je vrlo karakterističan za gnojna upala, tako da je imunomodulator bio vrlo koristan. Od jeseni prošle godine, ja u nekim teškim slučajevima (kada su pacijenti informirani o neučinkovitosti konvencionalnog liječenja) tableta preporučene Galavita na recepciji i zamolili da kasnije pisati, istaknuo da nikakve promjene u zdravstvenom stanju i simptomima. Ja ne zagovaraju injekcije i eventualno preporučiti najviše prirodnih i siguran način uprave - iznutra. Galavit tablete se uzimaju pod jezik (pod jezikom). Nisu svi pacijenti pisao o rezultatima, ali među onima koji su pisali negativne recenzije nije bilo. Galavit je pomogao (barem privremeno) rekurentna furunculosis, kronična fistula, bronhoektička bolest, smanjenje temperature, lokalni znakovi upale, izlučivanje gnojova (purulent sputum) i olakšavanje stanja pacijenata.

Papa ima 75 godina. U mladosti je pušio. U drugoj polovici svog života ne puši. 4 godine života s pacemakerom. Više od 10 godina njegovi liječnici promatraju kašalj. U ranim godinama bilo je suho. Liječnici su dijagnosticirani: KOPB, emfizem, pneumoskleroza. U posljednjih 4 godine sputuma. Žućkasto-zelenkasta boja. Ponekad se čak i visi na rupama u sudoperu. Liječnici su dijagnosticirali: bronhoektička bolest.

Nakon hladnoće, njegov se kašalj povećao i 3-4 puta (prema njemu) kratka hemopticija u različitim godinama, koju su potisnuli antibiotici. Također, otac je rekao da su prije otprilike 2 godine testovi na Kochovoj štapići bili negativni i da nema temperature.

Kada se kašalj ne daje život - njegov otac pio amoksicilin, ACC, amoksiklav, Avelox (prije mjesec dana), što udisanje i koristi Atrovent aerosol. Pomogao mu je pranje u našoj lokalnoj bolnici. Sada uzima Amyxin (nakon gripe). Ali curi se ne prolazi dugo. Okrug pulmonologist rekao je papi: "Shvaćate li da ne možete biti izliječeni?". Otac je rekao da razumije da je njegova bolest kronična. Ne može li pomoći?

Sudeći prema izolaciji dugačak gnjusni pljuvač dugo vremena, moj otac doista ima bronhiektazu. Preporučujem:

  1. mukolitičkih (ukapljavanje sluzi) i ekspektoranata: bromheksin, korijen laktoze, bronhitis i drugi.
  2. inhalacija acetilcistein pored toga.
  3. Galavit u tablete sublingvalno - 4 puta dnevno za 1 tabletu 5 dana, zatim 1 tabletu 4 puta dnevno do 15 dana.
  4. Posturalna drenaža (tretman po položaju) - neko vrijeme uzmi takve položaje, kada sama ispljucak slijedi iz pogođenih dijelova pluća pod utjecajem gravitacije. Učinkovitost posturalne drenaže povećava se ako ima dovoljno tekućine u tijelu (piti čaj, sokove, mliječne proizvode, juhe, kompote, itd.).

Načelo posturalne drenaže.
Sam ispljuvak teče do velikih bronha i briše grlo.

Zatim sam zamolio da mi kažem da li postoje promjene u stanju zdravlja nakon tretmana.

Nakon 5 tjedana došlo je do e-pošte u kojoj je, između ostalog, prijavljeno:

Prije nekog vremena napisao sam vam da je moj otac otkrio staphylococcus aureus i bronhiectasiju. On je, po preporuci, uzeo Galavit i korijen laktoze. Nije bilo moguće postići 20% acetilcisteina za inhalacije. Tata upravlja malim jastukom. Osjećao se bolje. Kašalj je postao mnogo rjeđi i manje snažan. Sputuma je postala više tekuća konzistencija. Osjećao je veliko olakšanje. Vrlo vam je zahvalan!

Dobivši tako ohrabrujuće rezultate, došao sam do zaključka da Galavit može poslužiti kao dobra dopuna, pa čak i alternativa antibioticima. Nakon što sam pročitao upute lijeku, shvatio sam da su njegove mogućnosti mnogo šire nego što sam prvi put zamislio.

Indikacije i kontraindikacije

Indikacije za korištenje Galavite, pokušao sam logički grupirati:

  • liječenje i prevenciju povremene respiratorne bolesti bakterijske i virusne (gripa, SARS česte, bronhitis, upala pluća, kronična angina, kronična upala srednjeg uha, kronični adenoiditis);
  • upalne bolesti sluznica usta i grla;
  • bolest parodontna (ovo su tkiva koja okružuju i drže zub);
  • kronično ponavljajuće furunculosis;
  • erizipelas;
  • čir želuca i dvanaesnika 12 (. istraživanja u MMA Sečenova pokazali da Galavit dvostruko ubrzava zacjeljivanje čireva, a oni izliječiti bez ožiljaka);
  • liječenje proljeva uz groznicu i simptome opijanja (trovanja);
  • virusni hepatitis;
  • bolesti uzrokovane virusom herpesa i papiloma;
  • pyoinflammatory bolesti (opekline, kronični osteomijelitis, peritonitis, gnojni pleuris itd.);
  • genitourinarne infekcije (klamidijski i trichomonadal uretritis, klamidijski prostatitis, akutni i kronični salpingooporitis, endometritis);
  • rehabilitacija pacijenti nakon operacije (uključujući nakon uklanjanja fibroida maternice i kod bolesnika s rakom);
  • mentalni, poremećaja u ponašanju i postbstinktivnosti ovisnosti o alkoholu i drogama;
  • astenički uvjeti, neuroza, smanjena fizička učinkovitost (uključujući sportaše).
  • trudnoća i laktacija (nedovoljno istražena),
  • individualna netrpeljivost.

Nuspojave su moguće samo alergijske reakcije. Nije bilo incidenata nekompatibilnosti s drugim lijekovima.

Značajke aplikacije Galavita

Traje prosječni tijek liječenja do 2-3 tjedna. Nedostaje prijava za djecu mlađu od 6 godina.

tablete (25 mg) dopušteno je za odrasle i djecu iznad 12 godina.

čepići (rektalni supozitoriji):

  • na 100 mg namijenjeni su odraslima i djeci od 12 godina,
  • 50 mg za djecu od 6 do 11 godina.

prah za otopinu za injekcije:

  • na 100 mg - za odrasle i djecu od 12 godina,
  • 50 mg za djecu od 6 do 11 godina.

Upute o drogama mogu se naći na web stranici Registar lijekova u Rusiji ® Radar ®: http://www.rlsnet.ru/tn_index_id_734.htm

Odstupanja Galavita od polioksidonija

Na gore spomenutoj internetskoj stranici Registra droga Rusija ® RLS ®, prije uputa Galavitu postoji znak s naznakom:

Znači li to Galavit To je zastarjelo i mora se nadjačati polioksidoniem? Ne, to su različiti imunomodulatori, unatoč tome što imaju više zajedničkih svojstava.

polyoxidonium ima međunarodno ime azoksim bromid, registriran je u Rusiji 1996. godine (godinu dana ranije od Galavite) i je mnogo poznatiji. Poloksidoni izravno stimuliraju fagocite i prirodne ubojice (NK stanice), a također povećava stvaranje protutijela. Polioksidon se proizvodi u sličnim doznim oblicima (tablete, supozitoriji, prašak za injekcije), također se dobro podnosi i ima iste kontraindikacije kao i Galavite. Poloksidoni se također prodaju bez recepta i dopušteni su za alergijske i autoimune bolesti.

Zatim počinju razlike s Galavitom:

  • polyoxidonium dopušteno za djecu od 6 mjeseci života (galavit - od 6 godina. Očigledno, nedovoljno proučavano u djece);
  • polyoxidonium registriran i prodan u Bjelorusiji, za razliku od galavita;
  • liječenje polioksidoniem je puno skuplji. Ako je galavita u tabletama za prosječno vrijeme liječenja potrebno vam je 2 pakiranja od 250 dalica. trljati. (ukupno 500 rubalja), pakiranje polioksidoničkih tableta košta 2,5 puta skuplje, a prosječni tijek liječenja zahtijeva oko 3 pakete (tijek liječenja košta tri puta skupo).

U br. 23 (215) "Omsk medicinske novine"Za prosinac 2003. objavljeno usporedba Galavite i Polyoxidonium:

Izvor tablice: http://www.biomedservice.ru/news/public/reklama/immunomodulyatori/galavit (s promjenama)

Osobno sam čuo polyoxidonium i prije, ali nije pridaju veliku važnost za to. Posjetitelji stranice opetovano su izvijestili da je imenovan za furunculosis i čireve polyoxidonium nije dovoljno djelotvoran (ovo je logično, jer oni kojima je pomogao, ovdje ne bi tražili pomoć). O liječenju galavitom prvi nije napisao nitko (osim spomenutog tipa koji je bio zainteresiran za ponovljeni tečaj).

Učinkovitost Galavite u tijeku furunculosis

Sam bio u mogućnosti naći samo jedan znanstveni članak na temu furunculosis: "Galavit u složenoj terapiji pacijenata s kroničnom rekurentnom furunkulozom s promijenjenim indeksima afiniteta imunoglobulina"U časopisu" Immunology ", svezak 24, br. 4, 2003, str. 245-249. Istraživači iz Institut za imunologiju u Moskvi je došao do zaključka da je Galavit i vraća rastući afinitet protutijela (afinitet protutijela je njihovu sposobnost interakcije s antigenom, što ubrzava uklanjanje antigena iz unutarnjeg okruženja tijela).

Galavit povećava trajanje remisije u liječenju kronične rekurentne furunculosis.
Trajanje remisije je manje od 1 mjeseca nakon što je liječenje samo Galavit 16% u usporedbi s 39% pacijenata kontrolne skupine.

U bolesnika koji su primali galavit, u 20% slučajeva remisija traje više od 6 mjeseci, od njih u 4% slučajeva - više od 1 godine. Rezultirajući recidivi imaju lakši tijek, broj istovremenih furuna je manji, njihova regresija je brža, a znakovi trovanja tijekom pogoršanja su se smanjili.

Zaključci u članku slažu se s mojim opažanjima.

Prema istom Imunološki zavod u Moskvi, oslabljen fagocit funkcija naći u 71,1% bolesnika s kroničnim rekurentne furunculosis, pa Galavit može se koristiti u složenim režimima liječenja. Nažalost, druge kliničke studije galavita s furunculosisom nisam uspio pronaći.

Moji zaključci

Na koncu sam došao do zaključka galavit nezasluženo ostao u hladu njegov "stariji" i beskoristan brat polioksidonija. Ovi lijekovi imaju različite proizvođače koji se na različite načine odnose na promociju njihovih lijekova. Bilo bi pametno voditi dvostruko slijepo, nasumično, multicentralno, kontrolirano ispitivanje uspoređujući učinkovitost galavita i polioksidonija. Međutim, sada je jasno da lijekovi nisu identični i da ih se ne mogu zamijeniti jedni s drugima.

Galavit može biti vrlo koristan polovica pacijenata u jedinicama intenzivne skrbi (naravno, u obliku injekcija). Ako ste zdravstveni djelatnik ili ste više puta koristili ovaj lijek, bit će mi drago ako opisate svoje iskustvo u komentarima (ne možete odmah, ali kako se podaci akumuliraju):

  • u kojoj grani medicine i u kojoj zemlji radite?
  • Kako ste čuli za Galavite?
  • ako je poznato, zašto to nije primijenio u praksi?
  • ako se primjenjuje, onda s kojim učinkom?
  • Kako ocjenjujete lijek u cjelini i u usporedbi s polioksidoniem?

Ažurira se 02/16/2014

  • U Ukrajinatablete Galavita nije licencirana, pa samo Prašak za injekcije i supozitoriji za rektalnu upotrebu.
  • U Rusije možete kupiti sva tri oblika doziranja.
  • U Bjelorusije Galavit nije na prodaju.
  • Ažuriranje od 19. studenog 2015.: također se prodaje u Uzbekistanu, Kirgistanu, Armeniji i Azerbajdžanu. U Azerbajdžanu, Galavit je također dostupan pod imenom Selvirin.

Preporučam da se upoznaju sa svojom novom članku o Galavit 19. listopada 2014. godine za detaljniji opis mehanizma djelovanja i rezultata kliničkih studija: mogućnosti Galavita u liječenju teških infekcija primjer ebole.

Ažuriranje od 29. prosinca 2014

Prema proizvođaču (Elena Ukolova, Glavni stručnjak za standardizaciju i kvalitetu „Selba” Ph.D.) Galavit dobro apsorbiraju u probavnom traktu, može se koristiti tablete, ne samo pod jezik, ali iznutra (na primjer, pacijent ne vole okus tableta) u istom doza.

Je li materijal bio koristan? Dijelite ovu vezu:

komentari 35 na bilješku "Galavit - jedinstveni ali slabo poznat ruski imunomodulator"

6. lipnja 2013. u 21:23

Pitam za vaše mišljenje o interakciji poloksidonija i galavita s njihovim simultanim prijemom. Mogu li ih uzeti zajedno? Ja nisam liječnik, želim svjesno sudjelovati u liječenju bolesti: bronhiektazi.

Autorov odgovor:

Ne, ne možete uzeti poloksidon i galavite zajedno. Unatoč sličnostima, to su različiti lijekovi. Zajednička primjena dvaju imunomodulatora nije proučavana i ne može se preporučiti. A gdje biste trebali žuriti? Prvo, probajte galavit, a zatim nakon 2-3 tjedna (ako to želite) - polioksidonija. Ali najprije razgovarajte s liječenjem s pulmologom. Možda je vaš tretman mudriji početi s sasvim različitim lijekovima.

10. srpnja, 2013. u 01:11

Postoji li mišljenje autora o utjecaju lijeka na simptome bronhijalne astme?

Autorov odgovor:

Bronhijalna astma, prema mehanizmu razvoja, ima dva tipa: egzogeni (atopijski) i endogeni (idiopatski). Ne treba očekivati ​​atopične učinke BA. Kad idiopatski - učinak, u načelu, je moguć, iako to nije dokazano, a Galavit se ne primjenjuje na ovu indikaciju.

13. kolovoza 2013. u 15:27

Ima li smisla uzeti onkologiju?

Autorov odgovor:

Da, postoji. Galavit se pokazao učinkovit u poboljšanju imunološkog stanja kod tumora i preporučuje se za upotrebu u složenom liječenju raka prema uputama lijeku.

28. rujna 2013. u 21:37

Što je učinkovitije u prevenciji i liječenju akutnih respiratornih virusnih infekcija ili influence - Galavit ili Polyoxidonium?

Autorov odgovor:

To su različiti imunomodulatori, iako imaju slična svojstva. Učinkovitost u prevenciji bit će individualno različita ovisno o poremećajima u imunološkom sustavu. Što se tiče liječenja, Galavit bi trebao biti učinkovitiji, jer također ima protuupalno svojstva.

3. listopada 2013. u 19:28

Bok Moje ime je Sergey, ja sam anesteziologist-resuscitator. Pročitao sam vaš članak, postao zainteresiran. Ali bilo je mnogo pitanja:
1. Vjerujem da znate da je koncept imunomodulatora čisto ruski know-how i nigdje drugdje u svijetu modulatora, nema stimulansa? Ako tražite veze na Internetu, tada je stav prema imunomodulatorima vrlo skeptičan, imunitet je komplicirana stvar i kako to neprekidno reagira
2. Ne brinite se da je Galavit registriran samo u Rusiji i Ukrajini (koliko ja znam)? Nigdje u svijetu nije poznat ovaj lijek.
3. Ove i slične pripreme treba poduzeti profilaktički ili u slučaju da se osoba razbolije?
Znate li o Colostrumu? Ako da, što je vaš stav?

Autorov odgovor:

1) Da, doista, ruski pristupi često se razlikuju od zapadnih. Na Zapadu, lijekovi se prvenstveno ocjenjuju u smislu medicine na temelju dokaza. Ako se prednosti ne dokazuju, lijek se smatra beskorisnim. Međutim, istraživanje treba novac, pa vjerujem da ako učinak nije dokazan, to ne znači da to ne može biti.

I ne bih rekao da su svi imunomodulatori jednako beskorisni. O tome piše bakterijske lizate Anna Shcherbina, voditeljica Odjela za kliničku imunologiju i alergologiju, Federalni znanstveni klinički centar za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i imunologiju:

imaju malo djelotvornosti, ali to je. U rijetkim slučajevima, propisujem neke lijekove iz ove skupine. To se događa kada pacijent, čak i nakon rasprave svih argumenata, zaista želi da se nešto liječi. Ali ja vas upozoriti - nemojte očekivati ​​čudo, ovo nije lijek za sve bolesti: možda, umjesto pet puta, dobit ćete četiri.

2) Zbunjuje se, naravno. Ali opet, potreban je novac i napori proizvođača. U Rusiji, registracija lijekova neograničeno, dok je u Bjelorusiji se mora ponoviti svakih 5 godina, zašto se neki lijekovi ne prodaju u Bjelorusiji (lespenefril, IRS-19, itd).
Nakon što sam pročitao na mail.ru komentare fraze da neko vrijeme Galavit koristi u privatnim klinikama u Europi za liječenje pacijenata oboljelih od raka u uznapredovalom stadiju, ali onda od njega iz nekog razloga, odbio.
3) Prema uputama. Galavit se može uzeti kao bolesna ili zdrava.
4) Ne, nisam. Opis je znatiželjan, ali u Moskvi i Bjelorusiji nema ljekarni.

12. prosinca, 2013. u 19:42

Ja sam bio propisan galavitskim supozitorijima za liječenje herpes virusa, pet dana za redom i zatim 15 svijeća svaki drugi dan, bilo je 4 svijeće i otkrio sam da sam trudna. pitanje: završiti tečaj ili baciti ove svijeće? zbog herpesa, dvaput je već bio pobačaj u prvom tromjesečju. Unaprijed zahvaljujemo na odgovoru.

Autorov odgovor:

Galavit tijekom trudnoće ne može se koristiti (vidi upute za lijek), pa liječenje treba prekinuti. I u pripremi za trudnoću, savjetujem vam da napravite puni tijek cjepiva VITAGERPAKAK.

20. prosinca, 2013. u 21:57

Da li galavite pripadaju bakterijskim lizatima?

Autorov odgovor:

Ne, ne. Svi bakterijski lizati (IRS-19, imudon, bronhomunal i sl.) Sadrže popis popisa bakterija, čiji ostaci su dio lijeka.

23. veljače 2014. u 20:34

Recite mi, postoje li podaci o učinkovitosti liječenja endometrioze Galavitom?

Autorov odgovor:

Postoje, primjerice: Patogenetski dokaz korištenja imunomodulatora "Galavit" u terapiji eksterne genitalne endometrioze.
ag-info.ru/files/jroag/2008-4/jroag-08-04-06.pdf

11. ožujka 2014. u 17:44

Koliko je učinkovit lijek u liječenju HPV-a? I što je bolje za Genferon.

Autorov odgovor:

Prema istraživanju, manifestacije ljudskog papiloma infekcije kod liječenja rana Galavitom nestaju (9 dana u odnosu 11-12 dana), poboljšanu immunogram, a početno je stopa recidiva, povratna naravno smanjen od 50% do 12%. Više informacija: http://medi.ru/doc/330118.htm

Liječenje s Galavitom ne zamjenjuje Genferonov tretman, već je lijek različitog mehanizma djelovanja. Usporedba učinkovitosti s Genferonom, koliko ja znam, nije provedena.

4. kolovoza 2014 u 14:17

Dragi kolega, dobro poslijepodne!

Galavit je registriran ne samo u Rusiji i Ukrajini, već iu Uzbekistanu, Kirgistanu, Armeniji i Azerbajdžanu. u proizvodnom poduzeću sudjelujem u kontroli kvalitete, standardizaciji i razvoju, istraživanju u preklinickom centru, registraciji novih Galavita predavanja. U Bjelorusiji, Galavit prašak za injekciju registriran je 2003-08.

Vi ste u pravu u vašem razmišljanju i procjenama. Vidim proces promicanja droge iznutra i mogu reći da s jedne strane oglašavanje je skupo; s druge strane, mnogi stručnjaci vjeruju da Galavit nije sredstvo "prvog izbora" i ne imenuje. Ali primijetimo da droga živi "vlastitim životom", zahvalno odgovara pažnjama liječnika, znanstvenika i pacijenata za sebe. Pišite, molimo, što vam treba u radu (možda možemo nešto pomoći). Hvala vam na nepristranom tretmanu Galavite. Nadam se za vašu pažnju.

S poštovanjem, Elena.

Autorov komentar:

Web mjesto je uglavnom napisano iz Rusije, Ukrajine i Bjelorusije pa pokušavam pratiti situaciju samo za te zemlje. Što se mene tiče, Galavite tablete nisu registrirane u Ukrajini, iako je to najprikladniji i sigurniji način prijema za većinu pacijenata.

19. rujna, 2014. u 13:34

Pročitao sam ga sa zanimanjem. Iako je "post factum". Činjenica je da sam slučajno saznao o galavitu - moja žena je propisana za nju "ženske poslove". Ja sam umirovljenik. Što je kronični herpes (uobičajeno ime - groznica) Znam više od 40 godina. Ovo je nasljedstvo od moje majke kad sam rođen. Ali to se pojavilo samo za 21 godinu. U početku su žarišta bila mala i samo na usnama. Dalje - više. Stražnjica, stražnjica - džepovi poraza iznad površine više dlanova. Bol u nogama. Liječnici su mahali - slaba imunitet, a ne samo ti, bez lijekova. Plus na ovo i furunculosis. Vratio sam ga iz vojske. Apscesi od 3-5 komada, veličine trešnje. Ovdje je buket. Tijekom godina, furunculosis se smirio jednom godišnje može biti 1 komad. Usput, uzroci herpesa i furunculosis, osobno, imam klasični. Prekomjerno djelovanje, odstupanje od uske odjeće, stres. I odjednom - Galavit. U svijeću. Počela sam tečaj prema shemi uputa. Nakon primanja 2 pakiranja, rezultat je neočekivan. Herpes je potpuno otišao. Već 2 godine. Furunculosis je također. Mislim da povremeno nastavlja liječenje. Imunitet kod mene stvarno je vrlo slab. Možda je to bilo pod utjecajem radova s ​​izravnim rendgenskim zračenjem već 4 godine. Ali još uvijek živa i relativno zdrava.

Autorov komentar:

Galavit smanjuje upalnu reakciju kod gotovo svih ljudi, ali stabilan dugoročni (duži od 1-2 godina) učinak koji vam opisuje furunculosis je rijedak - u oko 3-5% slučajeva. Očigledno, razlog za kršenje imuniteta u vama bio je slaba kvaliteta protutijela. Galavit povećava njihovu afinitet (avidnost), tj. sila interakcije s antigenom.

28. studenog 2014. u 15:34

Odlučio sam pročitati recenzije o Galaviteu, došao sam preko vašeg članka. Želim ti reći kako sam upoznala ovaj lijek. Imam kronični tonzilitis od djetinjstva. Sada mi 24. U 22 sam rodila sina. Imunitet prestaje biti prijatelj sa mnom, konstantan nedostatak sna i stresa. Vrlo često sam bio bolestan, 3-4 puta u pola godine. temperatura niskog stupnja gotovo nepromijenjen, krajnici se više ne čistiti.. priprema za operaciju, to čišćenje, na kraju je uhvaćen stafilokkok, počela strašna bol u grlu.. dobio na infektologa, koji je propisao antibiotike i savjetuje da piju daleko tečaj Galavita i Groprinosina tk me sa smanjenim imunitet stalno izbacuje groznicu. Na koncu, bilo je 1.5 godina, nisam bolesna! Ne znam kakva je temperatura. Za mene to je lijek za čudo! Upravo sam pio kurs za prevenciju.

Autorov komentar:

Vjerojatno, iz nekog razloga ste prekršili kvalitetu (afinitet) antitijela, a Galavit je ispravio, tako da je učinak bio tako dug.

29. prosinca 2014. u 23:53

Bez obzira na to jeste li upitali, je li moguće primijeniti galavit u faringitis? vrlo uznemirujuće svrab, znojenje u grlu, noću snažnog suhog kašlja. Ili je bolje od imudona?

Autorov odgovor:

Galavite je indiciran za bilo koji upalni proces, osobito zarazne. Imudon ima još jedan mehanizam djelovanja, to je bakterijski cjepivo. Imudon se koristi za sprečavanje zaraznih exacerbations (s kroničnim tromi procesa i za sprečavanje recidivnih bolesti). U vašem slučaju, Galavit je poželjan (posebno u obliku tableta, koji će dodatno imati lokalni učinak).

P.s. Svrab je karakterističan za alergije. Teški suhi kašalj također može biti manifestacija alergije. Galavit se može uzeti, ali za pravilnu dijagnozu treba se obratiti pulmonologu ili alergologu.

26. siječnja 2016. u 10:46

Bok Moje dijete ima 10 godina. Liječnik je propisao Galavit tablete. Ali upute zauzimaju samo 12 godina. Kako biti?

Autorov odgovor:

Galavit je službeno ovlašten za djecu od 6 godina, ima bočice i svijeće za 50 mg. Djeca od 6 do 12 godina Galavit propisuje se pola doze odrasle osobe (100/2 = 50 mg dnevno). Od 12 godina i odraslih, propisano je 100 mg dnevno. Stoga tableta Galavita 25 mg (drugi nije slučaj) je ostavljena kako bi se dobilo djece u dobi od 6 do 9 godina u dozi od 2 tablete dnevno (50 mg / dan), od 10 do 12 godina, može se dati i 75 mg / dnevno (3 tablete dnevno ). Lijek je dovoljno siguran.

23. ožujka 2016. u 16:20

Probušila je Galavit iz više razloga što je propisala liječnica. Nakon primanja Galavita nije primijetila posebnu razliku s imunitetom, dok je usred tretmana na usnama (vrlo rijetko prije nego što se očitovao) virus Herpesa. Nakon završetka tečaja, ponovno se pokazao sve više i više. U priručniku se mora boriti s njim, a ne obrnuto. Samo se to podudarao ili izazvao njegovu droga koju neću reći. No, u takvom periodicitetu i tako jaki nikad nije bio.

Autorov odgovor:

Galavit je propisan zbog egzacerbacija herpesa, u tim slučajevima je ubrzao oporavak. Ovo nije čista antivirusna droga. Galavit jednostavno normalizira reakciju imunološkog sustava, ali ne utječe izravno na virus. Za prevenciju recidiva herpesa 1 i tipa 2 je najbolje sredstvo za danas - Vitagerpavak cjepivo koje u potpunosti zaustavlja osip u 63%, usporava ih na 27% i nema utjecaja na 8%. web stranica vitagerpavak.ru

11. kolovoza 2016. u 18:59

Pozdrav, želim razgovarati o upotrebi droga Galavit u veterinarskoj medicini. U 2012. godini, postao sam ozbiljno bolestan mačka liječnici nisu mogli postaviti dijagnozu, liječenje nije pomoglo, Internet je offline pronašao poruku u kojoj žena uspješno liječi ovaj lijek Mačke i mačići protiv mačji panleukopenia. Kupio sam lijek i odgovornost inzistirao da se u veterinarskoj klinici počeli ubadanje Galavit bočica GALAVITA (razrijeđen s vodom za injekcije) 1 puta dnevno. podijeljeno s 2 puta. Poboljšanja su vidjeli nakon prvog puta - da se zaustavi povraćanje, drugi dan krvavi proljev prestao, konačni oporavak dogodila četvrtog dana.

Autorov komentar:

Doista, prema kliničkim studijama, Galavit je vrlo učinkovit u crijevnim infekcijama i toksičnim infekcijama. U mnogim slučajevima Galavit se može koristiti u veterinarskoj medicini kao sigurna zamjena za antibiotike. Međutim, malo je vjerojatno da će liječiti panleukopeniju - logično je koristiti hematopoetske stimulanse (međutim, to ovisi o uzroku panleukopenije).

21. kolovoza 2016. u 23:44

"Odmah ću reći da ovaj članak nije naredio i da je napisan ne radi novca" - Oh, pa nemoj mi miješati tenisice! Znaš, ali ovaj članak je vrlo sličan običaju i radi novca....))))))

5. rujna 2016. u 10:02

Draga Lina!
Vidio sam vaš komentar i odlučio napisati da proizvođač i vlasnik lijeka Galavit nisu u bilo kojem gospodarskom odnosu s autorom stranice. Mi, kao i vjerojatno ste slučajno u potrazi naišli na članak Jedinstven, ali malo poznati ruski imunomodulator na Sretnom Liječniku. Ali bili su vrlo sretni zbog znanosti, zbog medicine, zbog toga se ispostavlja, pa je pacijentima strpljivo i strpljivo objasniti njihove bolesti i riješiti ih. Slava našim liječnicima!
S poštovanjem, Elena Ukolova, glavni stručnjak za standardizaciju i kvalitetu OOO "Salvim"
Ako koristite galavit, vrlo smo sretni! Ako ne, onda sastanak s njim tek dolazi

28. rujna 2016. u 23:18

Pozdrav, htio bih zahvaliti autoru članka za pouzdane i vrlo korisne informacije o Galaviteu. Imam 42 godine i od ranog djetinjstva pati od kroničnog tonzila. Obrađeno antibioticima, ispire, ali nije bilo smisla. Moje jutro započinje svakodnevnim izlivom gnojnih utikača iz žlijezda. To se događa već oko 30 godina. Imam poremećaj srčanog ritma, zglobova itd., Ali najgore je za mene da je moj problem proslijeđen mome sinu (17 godina). Dakle, zahvaljujući Galavitu, neko vrijeme sam osjetio takav reljef, o čudima tonzila čistima, divljenju divljenja. Sin nije vjerovao da je ovo poboljšanje od Galovita, jedva sam ga uspjela nagovoriti da uzme njegovu drogu. Za 3-4 dana vidio je isti rezultat.

Moje iskustvo u primjeni Galavita pokazalo je da pozitivni učinak traje 2-3 mjeseca (prije prve hladnoće), tako da shvaćam da je potrebno provesti drugi put liječenja Galaviteom.

Sada mi je pogoršanje i komplikacija postojala cista na žlijezdi. Odmah sam se sjetio Galavita, stanje se popravilo, gnusni čepovi su prošli, ali cista je još bila tamo. Obilazim ga ili njezino ljagolim, ali razumijem, da je prisiljen obraćati stručnjaku za konzultacije. Tatiana, Tver.

Autorov komentar:

Da, Galavit pokazuje izvrstan učinak u kroničnom tonzilitisu, naročito sa svojim teškim, teškim tretmanima. Imam nekoliko pozitivnih pregleda od pacijenata, ali bilo je malo kliničkih studija o Galavitu. U budućnosti planiram napisati članak koji će objasniti moje misli o liječenju kroničnog tonzilizata.

Kronična upala krajnika - kronična bolest, to je teško da biste dobili osloboditi od njega, pa sam savjetujemo vam da koristite Galavit mjesečne rate na „Tri Pet” (vidi link dolje, krug se može ponoviti svakih 2-3 mjeseci.), A nakon Galavita kako bi se spriječilo pogoršavanje angina ponašanja tečajevi Imudona. Pročitajte više u svom članku o korištenju lijekova IRS-19, Imudon, Bronhomunal i drugih lizata.


(10/11/2016 15:41) Pozdrav, ovo je Tatyana iz Tvera. Već sam vam napisao 28. rujna 2016. u 23:18.

Želim izvijestiti o liječenju cista na amigdali. Nakon posjeta specijalistu u klinici, ponudila mi se uklanjanje ciste uz tonzile - tonzilektomiju (skalpel u bolnici). Znam da postoji još jedan high-tech način. Ova metoda omogućuje radikalnu uklanjanju palatinskih tonzila uz minimalnu kiruršku traumu uz pomoć visokoenergetskog laserskog zračenja iz diodnog lasera. To se obavlja u Moskvi na plaćenom temelju ili na polu OMC-a s certifikatom izdanom u obliku 025u.

Moja je odluka bila u korist nastavka liječenja s Galavitom i sljedeću fazu u godini liječenja kirurškim laserom. Tako sam liječio Galavit i Lugol tjedan dana, a sada je čudo ciste nestalo. Očigledno se otvori i sada su tonzili čisti. Drago mi je što Galavit radi čak iu mom slučaju. Mnogo hvala autoru - liječniku prve pomoći za detaljne i pouzdane informacije. S obzirom na tebe, Tatyana. Grad Tver.

Autorov komentar:

Cista je patološka šupljina obložena epitelom. Budući da ste imali cistu koja je nestala iz Galavite u tjedan dana, vjerojatno nije postojala cista, već nešto drugo. Najvjerojatnije, apsces.

4. studenoga 2016. u 11:26

Pozdrav, dragi liječnik! Želim zahvaliti za članak i posao! Imam srednje medicinsko obrazovanje, radim kao kozmetičar.

Na pripreme Galavit otkrio slučajno - vidjela u ljekarni očiju centar... zanima, cijenjenim upute na internetu... Koristite ga je kasnije, kada je njegov otac postao bolestan. U listopadu 2015., na području jugularne fossa, izašao je "grumen". Ultrazvuk je upozorio upaljeni limfni čvor s purulentnim sadržajem. „Kvrga” otvorena, evakuirano oko 40 ml gnoj prodrenirovali, štoviše odrediti veličina predpolagemogo „limfnog čvora” ne može (pinceta kirurg jednostavno pada iznutra). Daljnje liječenje antibioticima u / u, obloge. Mjesec dana kasnije, još jedan limfni čvor apsces, te da se liječenje ponavlja... više edema pulmonalni reanimaciju, upalu pluća i beskrajne suhi kašalj, lišavajući sebe i sve smiri se, posebno noću.

Primijetio sam da su upotrijebljeni cefalosporini, penicilini i karbopeniemi praktički imali nikakav učinak. Odluka o ubojstvu oca Galavita samostalno je preuzela na vlastiti rizik nakon isteka mandata u ožujku 2016. Preuzeo sam preporučeni tečaj u uputama: 5 dana 100 mg 1 r dnevno, a svaki drugi dan 10 amp. Otac je počeo spavati noću, poboljšano emocionalno stanje, prošao strah od smrti, uspio se preseliti samostalno i uspjeli smo otići do ponavljanja. Glavni grad i napravite CT... Prolazila je upala pluća. Galavita je ponovio tečaj za mjesec dana, ali bez antibiotika. Dodala je opću terapiju jačanja, vitamina i probiotika. Pa smo proveli tiho ljeto.

I tako, u listopadu, ponovno limfni čvor i opet na vratu.. Zvučao sam alarm kirurgu. Zamolila me da uzmem tvar na onkocitologiju i uzeo sam naočale u laboratorij ambulanta za onkologiju. Pronađeno stanice karcinoma pločastih stanica, vjerojatno raspada bronhiogennoy cista... počeo tražiti fokus - opet, CT, ultrazvuk abdomena, nad-i subklavijsko limfnih čvorova, bronhoskopija, itd... naći u tekućini pluća oko 2 litre sa svake strane, gotovo pola kantu. Siromašni tata nosio je u prsima i trpio. Citologija tekućine pokazala je onkologiju, ali ne pluća. Prije svih istraživanja sam počeo davati svoga oca levofloksacina i opet počeli ubadanje Galavit, to mu je omogućilo da se vozimo u onkologiji, da iz našeg sela od oko 120 km. Nakon što je poslala CT na Krasnodar oncocenter (od nas 400 km) Rezultat. Taj prvi „čekić” je divertikuluma želuca koji festered i našli izlaz u vratni trend. Plus veliki broj limfnih čvorova u abdominalnoj šupljini, limfadenopatija. Po preporukama, provedena je fgds - i ovdje je infiltrirani tumor u želucu. Materijal je snimljen. Čekam rezultate histologije. Sutra 14 ubrizgam Galavitu...

Sada moje mišljenje. Od droge sam sretan! Šteta što moj otac nije nastavio ubosti u ljeto. Čak se i sada dobro osjeća, apetit je dobar, gnušanje zbog nestanka hrane)

Moje pitanje i vaše mišljenje o drogama. Kako nastaviti ubadati? S kojim prekidom i koliko? Naši onkolozi o njemu "čuli", ali nitko nije iskoristio. I ne želim odustati, vidim jasne prednosti i pomoć pri liječenju bolesnika s rakom.

Autorov komentar:

Galavit je vrlo učinkovit u teškim dugotrajnim gnojnim infekcijama. Uključujući poboljšava raspoloženje, ako se pogoršalo zbog upale. Povećava učinak antibiotika. Postoje različite sheme. Na primjer, "tri pet". Prvih 5 injekcija - 1 svaki dan, drugi 5 - svaki drugi dan, zadnji 5 - nakon 2 dana na trećem. Tečaj se ponavlja po potrebi, moguće je svakih 1-2 mjeseca. galavit je netoksičan. Galavit nije antitumorski lijek, samo normalizira funkcije imunološkog sustava. U onkologiji je prikazano nakon kirurškog uklanjanja tumora kako bi se smanjio rizik od gnojnih komplikacija, brži oporavak tijela.

22. studenoga 2016. u 15:59

Bok Moj problem je bakterijska vaginoza. Prvi put se pojavio neposredno nakon rođenja njegova sina. Obrađeno je na različitim ginekolozima, ali BV se vratio. Kažite, molim vas, da li je moguće uzeti Galavit u složenom tretmanu. Doista bih želio probati ovaj lijek, tk. moj imunitet je vrlo slab i treba pomoć.

Autorov odgovor:

Možete uzeti, neće biti gore. Ali bakterijska vaginoza je u osnovi disbakterija, a s disbakterizom Galavit ne pomaže.

25. studenog 2016. u 18:21

Potpuno i naposljetku u galavisu RASPIŠENI.

Prvi put galavit nanosi prema naputcima liječnika tijekom gripe prije dvije godine, gripa je prošao, naravno, ali nakon njega (gripa) imaju problema sa gušterače - kronični pankreatitis, planinarenje do liječnika za 1,5 godina - i rečeno mi je da je to posljedica gripe, tj za liječenje gripe bez komplikacija galavit nije pomogla. Prije godinu dana krajem studenog - početkom prosinca imala sam anginu, a nakon antibiotika odlučila sam podržati imunitet i hr. Tonsilitis se liječi galavitisom. Dovršio je preventivni raspored tijekom prosinca. No, krajem prosinca ili početkom siječnja stanje je bilo bolno, osjetila se upala nazofarinksa, tempo. 37... osim zglobovi počeli boljeti prvi put u životu, a broj 8. siječnja i učini sve četkice bile crvene i natečene, odnosno koji se prvi put pojavljuje u svom životu reumatoidni artritis. Ali galavite se također preporučuje za njegovo liječenje. Prije dva mjeseca, nakon čitanja ovog članka, još uvijek je odlučio ponovno liječiti Galavit. Dijete je imalo dugotrajni otitis, a ima i kronični tonzulitis. Zajedno smo proveli mjesečni preventivni tečaj s pilulama. Kao rezultat toga, bebin tonzili su još uvijek lomljivi, vidljivi su bijeli čepovi. I ja na kraju na recepciji dobila herpes na donjem dijelu leđa, što je 1-2 puta godišnje, a ponekad i manje, i očito je dobio herpes (ista vrsta užasa i svrbež) na podnožju na gležanj na dva mjesta! Što nikada nije bilo! Ako galavit treba podići imunitet, zašto onda herpes! I zašto ne prođe hr. tonzilitis? I tako sam se nadala ovom galavitu!

Autorov komentar:

Ne znam jesu li slučajevi lažne Galavite fiksni, pa pretpostavljamo da ste prihvatili izvorni.

Pancreatitis ima mnogo uzroka. Virusne infekcije su relativno rijedak uzrok. Koliko ja razumijem, ako je gripa komplicirana upalom gušterače, tada se pankreatitis prvo pojavljuje u akutnom obliku u drugoj polovici infekcije gripe.

Galavit bolje početi uzimati a ne poslije, ali u toku angina - paralelno s antibioticima, čiji učinak se pojačava. Galavit normalizira pretjeranu aktivnost makrofaga, što je ključni element u pokretanju upale. Galavit štiti od autoimunih procesa i smanjiti njihovu težinu, ali ne može u potpunosti zaustaviti ili proširiti već počeo autoimune upale (autoimunu i reumatskih oboljenja koriste snažne imunosupresivne lijekove poput hormona i citostatika).

Stimulirajući fagocitozu, Galavit je obično učinkovit u liječenju kroničnih gnojnih (bakterijskih) infekcija, uključujući i dobro se briše s gubavim čepovima na tonzilima. Ako nema gnoja, ali postoje noduli (limfni folikuli) na stražnjem zidu ždrijela, onda je učinak Galavite manje vidljiv. Ali u svakom slučaju, jedan Galavit ne može izliječiti kronični tonzilitis.

Galavite se koristi za liječenje egzacerbacija herpesa, jer normalizira imunološki sustav i smanjuje ozbiljnost upale. Ali to nije antivirusni lijek i ne izravno suzbija herpes viruse. Nažalost, moguće su egzacerbacije herpesa, mnogo ovisi o individualnim karakteristikama imuniteta.

27. prosinca 2016. u 13:17

Zašto su pilule dopuštene od 12 godina, a preostali oblik lijeka s 6? Neće li moje dijete biti zaraženo ako prođe kroz Galavite tečaj na tablete, respektivno u skladu sa dobnim zakonom dana?

Autorov odgovor:

Ne, neće biti štete. Na početku pripreme uputa za pilule od dobi od 6 do 12 godina nije mislila, i mijenjati upute - složen proces s odobrenjem u ministarstvu. Dnevna doza za djecu od 6 do 12 godina je 50 mg (2 tablete od 25 mg).

13. siječnja 2017. u 22:36

Mogu li koristiti Galavit uz bakteriofage?

Autorov odgovor:

Da, moguće je, ali bakteriofage u sebi imaju nisku učinkovitost. U roku od 2-3 dana osjetljive bakterije stvaraju otpor prema njima, što zahtijeva zamjenu bakteriofaga.

11. veljače 2017. u 14:12

Dobro došli! Neću vam reći zašto se to toliko dogodilo i tko dugo treba kriviti, ali pitanje je da moj 5-godišnji sin koji je bio bolesno imao je tijek liječenja s galaviteom. 5 dana za 4 tablete pod jezikom. Doziranje odrasle osobe! Sada ne znam što očekivati ​​... što mislite, što nas to prijeti? Pomoć, molim vas

Autorov odgovor:

Djeca od 6 do 12 godina Galavit propisuje se u dozi od 50 mg dnevno. Djeca mlađa od 6 godina Galavit nije službeno dopuštena (nije testirana), ali ako je potrebno, propisuje se brzinom od 2 mg / kg ali ne više od 50 mg na dan. Što se tiče vašeg slučaja, ništa se neće dogoditi, Galavit je siguran čak iu dvostrukim dozama. Mirno živjeti. Ovo je jedan od najsigurnijih lijekova.

14. veljače 2017. u 00:07

Jesu li svijeće Galavita utjecale na težinu? Počevši od početka primjene, počela sam težiti, iako sam ga pažljivo pratila.

Autorov odgovor:

Ne, Galavit ni na koji način ne utječe na težinu. Međutim, Galavit smanjuje upalu, što posredno može poboljšati zdravlje i poboljšati raspoloženje i apetit.

17. travnja 2017. u 15:04

Za mene je infekticionist strogo zabranio piti ovu pripremu Galavit, tk. on može uzrokovati razvoj tumora, ako odjednom negdje postoji barem jedna stanica. Imao sam infekciju Epstein Barr i pitao bi li mogla ubiti Galavit da podigne imunitet. Što je dobio takav odgovor. Ne mogu vjerovati da je ugledna doktorica Rusije i stalno sudjeluje na medicinskim konferencijama u Moskvi. Kažete li tako?

Autorov odgovor:

Nisam vidio niti jedno istraživanje o povećanju rizika od tumora. Siguran sam da je pogrešno shvatila. Ponekad pitajte koja se istraživanja temelje na njenom mišljenju. Ali mislim o tome gdje "puše vjetar".

Prije dvadeset godina Galavit je bio poznat u svijetu kao obećavajući lijek i čak su pokušali liječiti tumore, premda Galavit ne ubije tumorske stanice i općenito neizravno radi, kroz normalizaciju imunološkog sustava. Dakle, u Njemačkoj 2001. godine jedan biznismen pokušao ih je liječiti s rakom, pa čak i uzima novac od pacijenata za takav eksperimentalni tretman. Kao rezultat toga, Galavit nije pomogao, došlo je do skandala, a neki su dobili kazneno djelo za neetički tretman. I zanimanje za Galavit je izblijedilo, iako je lijek vrlo vrijedan.

Što se tiče VEB-a, može se izbaciti, iako se ne treba očekivati ​​veliki učinak. Imajte na umu da virus Epstein-Barr sama povećava rizik od pojedinačnih tumora (google), a upotreba Galavita u teoriji bi trebala smanjiti taj rizik jer je imunološki sustav koji se bori protiv tumora. Iako obično savjetujem tabletu, jer je uzimanje u naj prirodniji i siguran način liječenja. I 2 puta jeftinije od injekcija.

P.s. Ispravno navedite svoju e-poštu (vaša ne postoji, odgovor nije isporučen).

21. travnja 2017. u 15:39

Dobro došli! Čitam vaš članak s velikim zanimanjem. Odmah kažem da nemam medicinskog obrazovanja, stoga nemojte strogo procijeniti moje "amatersko" pitanje). Molimo izrazite svoje mišljenje o djelovanju galavita koji potiskuje proizvodnju faktora nekroze tumora, jer se ovaj citokin bori s stanicama raka. Hoće li se pojaviti kao rezultat terapije galavitom za uklanjanje ili uklanjanje upale, ali da zaradi karcinom?

Autorov odgovor:

Pitanje je dobro i nimalo amatersko.

Faktor tumorske nekroze-alfa (TNF) ne samo da doprinosi uništavanju tumorskih stanica, nego također uzrokuje jak upalni odgovor u tijelu. Tijekom posljednjih 20-30 godina, lijekovi su ušli u praksu koja selektivno neutralizira TNF molekule i suzbija pretjeranu upalu u tijelu. Ovi lijekovi se koriste u autoimunim i reumatskim bolestima: reumatoidni artritis, psorijazu itd. To uključuje monoklonska protutijela (infliximab, adalimumab) i topljivi receptori za TNF (etanercept). Nađeno je da upotreba monoklonskih protutijela na TNF povećava rizik malignih tumora u prosjeku 3 puta (od 1.4 puta u niskim dozama do 4,3 puta u vrlo visokim dozama), čime se dobiva 1 dodatni slučaju raka na svakih 154 bolesnika liječenih. Najčešće su zabilježeni limfomi, koža, prsa, pluća i gastrointestinalni karcinom. Na engleskom jeziku: news.cancerconnect.com/remicade-and-humira-increase-risk-of-cancer/ Iz sebe ću dodati da citostatici (metotreksat) i drugi onkološki kemoterapijski lijekovi uvijek povećavaju rizik od razvoja tumora.

S obzirom na Galavita, onda se smanjuje samo na pretjeranu aktivnost makrofaga koji aktiviraju imunološki odgovor i time vraća svoje normalne funkcije, uključujući djelomičnu protutumorsku zaštitu. Pokusi su pokazali da se Galavit ne može nositi s tumorom, ali u složenom tretmanu poboljšava rezultate njenog liječenja: galavit.ru/specialistam/onkologiya/4/ No, to su ruske studije koje su provedene na staničnim linijama, životinjama i malim skupinama ljudi. Još uvijek nisu postojale velike međunarodne studije o Galavitu, no u budućnosti će se održati, a sada je to nužan uvjet za nastanak novih i novih lijekova u EU i SAD-u.

4. svibnja 2017. u 22:11

Upoznala sam se s ovim lijekom 2002. godine. Godine 2001. dijagnosticiran je hepatitis C antitijela. Bio sam šokiran, nije razumio što se dogodilo i kakvu bolest. Činilo mi se da je život završio, rekli su da je s njom živjelo 10 godina... Sudbina me je povezala s divnim mladim talentiranim liječnikom infektivne bolesti (po načinu na koji je naša djeca otišla u vrtić i živjela u istoj kući). Rekao sam mu, poslao ga da poduzme testove za PCR, to je potvrđeno. Onda s kakvim se dekodiranjem pronašao hrpa svega... sad se ne sjećam tih imena. Liječnik je rekao da su stvari loše, ali liječit ćemo. Bojala sam se, bojala sam se da sam prilično mlad i uskoro će umrijeti kao što su svi drugi rekli... i ovdje je moj liječnik rekao o galavite. Gdje je pročitao o tome ili je to sad naučio i neću se sjetiti. Ali s onim entuzijazmom, rekao je da ćemo pokušati. U našem gradu nije bilo. Prvi put naredio u Moskvi, a zatim u Krasnodaru kroz prijatelje... u injekcijama onda je samo bio... liječnik me pisao sheme s pauzama dana, tjedana.... Još uvijek čuvam te sheme. Godina je bila pricked.... zatim testovi opet i opet... nekoliko godina. Metoda PCR bila je negativna, svakih šest mjeseci je uzeta. Protutijela su prva nekoliko godina. Onda nije odustao je bio uplašen! A za 10 godina i nema protutijela hepatitisa s. A sada, ne, bilo je već 15 godina)))) ovo je čudo prekrasan galavit. I nizak luk za mojom dragom talentiranom inteligentnom liječniku, koji se nije bojao samo od pojavljenog lijeka kako bi mi usadio i usadio život. Posebna zahvala onima koji su ga razvili. Ja sam tako sretna osoba!)))

16. lipnja 2017. u 17:32

Pokušao sam piti Galavit prema "Three Five" programu kroničnog tonsilitisa. Tijekom uzimanja lijeka, učinak je bio vidljiv, nije bilo problema s grlom. Bilo je potrebno zaustaviti prijem - i za nekoliko dana sve se vratilo u normalu. Čini se da nije sve što pomaže 2-3 mjeseca. Šteta je.

10. listopada 2017. u 01:31

Htio bih pisati o činjenici da je Galavit navodno poznat samo u Rusiji i Ukrajini. Nedavno sam razgovarao s profesorom na Odjelu za imunologiju u Moskvi. Rekla je da je Galavit jedini lijek razvijen u Rusiji koji je zainteresiran za američki Ministarstvo zdravstva, koji je testiran tamo dugi niz godina i da je službeno registriran ove godine u SAD-u.

Autorov odgovor:

U jednom je trenutku na svijetu došlo do bujanja nade za Galavit, koji je umro nakon neuspješnog njemačkog ispitivanja za pacijente s rakom, čiji su organizatori čak dobili zatvorske uvjete zbog neetičnog ponašanja.

Koliko ja znam, Galavit će biti registriran u SAD-u kao lijek za liječenje rijetkih (siročadnih) bolesti, jer u ovom slučaju postoje pojednostavljeni zahtjevi da lijek uđe na tržište. Za širu registraciju potrebno je punopravno i skupo istraživanje koje ruski proizvođač jednostavno ne može priuštiti (u Ruskoj Federaciji, slične studije provedene su sredinom 1990-ih na standardima toga vremena).

13. veljače 2018. u 10:24 sati

Dobar dan! Nedavno, tijekom izleta urologu, pronađen je kronični prostatitis (malosimptomatski). Nakon potvrde analizom (uvjetno patogene bakterije otkrivene su u testu) propisana je tijek liječenja. Galavit svijeće - 10 dana za redom, prostanorm - 2 tjedna i tavanik - 3 tjedna. Tijekom liječenja galavitom došlo je do značajnog poboljšanja, no nakon 10 dana simptomi su se vratili (prostanorm i tavanik su dalje). Nakon savjetovanja s urolom, propisao sam slijedeći tretman: uvch prostate + galavit 20 svijeća svaki drugi dan.

Pitam se zašto je samo galavit pomogao tijekom liječenja i sa kojim je povezan? Trebala bi također pomoći u budućnosti s tečajom od 20 svijeća?

Autorov odgovor:

Galavit je protuupalni imunomodulator, smanjuje upalu i vraća ispravno funkcioniranje imunološkog sustava u mjeri u kojoj to može. Ako vam je pomogao, tada ste doista imali upalu, a Galavit ju je smanjio. Galavit povećava djelovanje antibiotika, tako da ga imate paralelno. No, tu je i takozvani abkternalni prostatitis - bez infekcije.

Od tijeka od 20 svijeća učinak bi trebao biti, ali ne znam hoće li biti moguće liječiti prostatitis. Takav prostatitis slabo se liječi. Potrebno je raditi na svim čimbenicima rizika za prostatitis i promijeniti način života (trčanje ili brzo hodanje + fizičke vježbe za prostatu + prehranu itd.). Tek tada postoji mogućnost da se oporavi.

22. veljače 2018. u 09:01

Prije tjedan dana pola ured je bio bolestan, uključujući i mene, to je bio "dobar" razlog za provjeru kako Galavit radi s prehladama, recenzije koje sam pročitao dan prije kako bih kupio moju često bolesnu majku. Stvarno primijetio pad temperature drugi dan, to unatoč činjenici da sam bio bolestan od gripe, a brže je prošao i neugodne simptome. Galavit za prehladu je uzeta 10 dana, 2 tablete 2 puta dnevno. Je li se riješila gripe brže nego uvijek i bez naknadnih komplikacija, kao što se to već dogodilo (često se sve završilo s teškim herpesom).

Autorov odgovor:

Niste imali pravi program prijema. Prema uputama, 4 tablete dnevno uzimaju se samo prvih 5 dana, a zatim bi tablete trebale biti dan ili dva dana kasnije na trećem. Vaša shema nije učinila mnogo štete, samo postoje informacije da povremeni prijem u nekim slučajevima djeluje učinkovitije nego dnevno. Nije važno uzeti 1 tabletu po dozi ili više (do dnevne doze odjednom).

1. ožujka 2018. u 14:04

Želim vam reći o svom iskustvu korištenja galavita, jer u pravilu ljudi ne govore o takvoj stvari, ali možda će ljudi biti korisni. Problem je bio u divljini, pogoršan do kraja dana, bol u leđima, gotovo nije mogao hodati. Tijekom pregleda, problemi s kralježnicom, izbočine, upale i, kao rezultat toga, završavali su živčanim završetkom. Imenovani u klinici, NSAID, mišićni relaksanti, tretirani su dva tjedna apsolutno bez uspjeha. Neurolog u drugoj poliklinici propisao je Galavit u injekcijama. Potpuno s problemom priprema nije konzultirana, već četvrtog! Već sam mogao hodati normalno. Daljnja terapija vježbanjem i fizioterapija dovršila slučaj)). Tako sam bio uvjeren u pravu učinkovitost galavita. Nakon što je već koristio to i moju majku sa čirima, i prehladom, pomaže uvijek, ali prvi put je bio najimpresivniji.

Autorov odgovor:

Uz prehlade, Galavit je dobar u pomaganju. Također pomaže ozdravljenju s ulkusom. Međutim, kada komplikacije osteochondrosis Galavita učinak je minimalan: ne postoji velika upala, osim Komplikacije osteoartritisa imaju značajku koja 1-2 tjedna boli SAMI postupno smanjivati ​​te su čak i bez liječenja. Što se tiče dobar učinak Galavita u vašem slučaju - ili slučajnosti u vremenu, ili imate krivu dijagnozu.

22. travnja 2018. u 19:57

Dobar dan.

Ja sam ljekarnik, radeći u drogeriji koja se izravno bavi prodajom lijekova. Ne bih rekao da nitko ne zna za Galavite. Aktivno je imenovan i još aktivnije prodan, tk. tablete mogu biti izdane bez recepta. Ako se informacije o učinkovitosti ampula i supozitorija rijetko dostižu, ali tablete postaju sve popularnije svaki mjesec. Odavno smo se prebacili na ovaj čarobni lijek. Hladnoćom se borio sjajno, drugi dan, po mišljenju naše multimilijalne publike, već je puno bolje. Štoviše, moj kolega u samo jednom tečaju izliječio je supruga furunculosis. Ja ove godine, spriječen, samo Galavit preživio sezonu bez gripe. Tako se dogodilo da je moj muž pronašao čir na želucu, mi ćemo biti tretirani galavitom, a ne samo. Lijek djeluje. Nemojte sumnjati. Preporučujem.

Autorov odgovor:

Članak je napisan u 2013. godini, a mnogo se više zna o Galavitu. Što se tiče furunculosis, ako je njegov uzrok u povećanoj razini androgena, Galavit će dati samo privremeni učinak. Galavit, ako je moguće, ispravlja poremećaje u imunološkom sustavu pa se, kada se ponovno koristi, njegov učinak postaje manje primjetljiv.