Fominykh Sofya Yurevna

Djeca

Liječnik najviše kategorije

Često rekurentni herpes

Pitanja i odgovori

Pozdrav, mnogo godina pati od genitalnog herpesa.

Dobro došli! Za primanje konzultacija moguće je i tijekom pogoršanja.

Može li se klamidija manifestirati već nekoliko godina?,

Dobro došli! S kroničnim razdobljem infekcije klamidijom.

2 godine je njeguo dijete. Tijekom tog vremena, herpes.

Dobro došli! U vašem slučaju je poželjnije doći na puno radno vrijeme.

Otišao je liječniku, položio testove za HPV, otkrio HPV 16, rekao je.

Dobro došli! Liječenje vama je imenovano, vjerojatno, uzimajući u obzir prateće.

Dobro došli! Moj kolega koji sjedi suprotno.

Dobro došli! Činjenica da nemate protutijela na HSV 1, kaže 2 vrste.

Pozdrav, molim te, recite mi jesam li aktivan.

Dobro došli! Vaši simptomi mogu odgovarati velikoj.

Bok Ja sam muškarac. Bilo je samo oralni seks.

Dobro došli! STD-ovi imaju različita razdoblja inkubacije, tj. razdoblje.

Bok U mom sinu, njemu 14l. vrlo česte, svaki.

Dobro došli! U slučaju smanjenog imuniteta u usnoj šupljini.

Dobar dan, Elina Vjačeslavovna. Prije šest godina su me postavili.

Dobro došli! Ako imate gore navedene simptome, trebate.

Uobičajeno doba dana, vrlo česti osip na usnama.

Dobro došli! Uzroci su često recidivi herpes na usnama.

Dobar dan! Ja sam PCR za zarazne bolesti.

Dobro došli! HPV tip 51 se odnosi na HPV sekundarni onkogenik.

Bok Pri planiranju trudnoće uzeo sam ga.

Dobro došli! Protutijela u visokim titrima, koju ste dobili.

Dobar dan! Posvuda pišu da je gardnerella pronađena.

Dobro došli! Gardnerella je doista češća.

Reci mi molim te, imam problem s ponavljanjem herpesa.

Dobro došli! Lijek treba otkazati 10 dana prije testa.

Više od godinu dana, temperatura se svakodnevno muči 37.1-37.6.,

Dobro došli! U vašem slučaju preporučljivo je napraviti praćenje.

Može li virus herpesa utjecati na nepce i tralizu.

Dobro došli! U vašem slučaju, vrlo je vjerojatno da se herpesvirus kombinira.

Pacijentne žene. 1949 god. Reumatoidni artritis, ispražnjen.

Dobro došli! U vašem slučaju, poželjno je pregledati, ali s.

Dobar dan! Preuzeo sam žitaricu kulturi stanica (sperma).

Dobro došli! Rezultat analize pokazuje da je vaša sperma.

Dobar dan! U analizi sperme u 5% spermatozoida.

Dobro došli! Trebali biste se prijaviti za puni sastanak s liječnikom.

Dobar dan! Prepustila sam spermu tsmv i vpg od tebe.

Dobro došli! Rezultat analize pokazuje da je vaša sperma.

Analiza PCR krvi na c.v. rezultate ig45.9 im 0.2 Što je to.

Dobro došli! Prisutnost povišenih titara protutijela u CMV klasi.

Dobro došli! Prije nekoliko mjeseci se dogodilo.

Dobro došli! Ako ste već liječeni, onda je vjerojatnost zaraze.

Dobro došli! Htio sam saznati više o liječenju kroničnih bolesti.

Dobro došli! Herpes zoster je bolest koja.

Dobar dan! Pročitao sam vaš članak o mjestu o herpesu.

Dobro došli! Uključuju se analize za infekciju herpesvirusa.

Je li studija i pronađena papilomavirus 33.58.

Dobro došli! Imate virusnu infekciju koja se prenosi.

u meni je otkriven klamidioza, liječnik je registrirao liječenje.

Dobro došli! Liječnik je preporučio odsutnost genitalija.

Dobro došli! Prije pola godine uzeo sam testove za infekciju.

Dobro došli! One infekcije koje ste bili izloženi 6 mjeseci.

Dobar dan! Imam genitalni herpes već 2 godine. Nakon.

Dobro došli! jer Započeli ste cjepivo protiv pozadine.

Pozdrav, napravio sam HPV test i pronašao HPV.

Dobro došli! Ove vrijednosti ukazuju na nizak virus.

Dobro došli! Je li analiza na HPV. otkrili su HPV.

Dobro došli! Ove vrijednosti ukazuju na nizak virus.

Pokušavamo posjetiti naše zdravstvene centre prikladne za sve. Naša briga o pacijentima pažljivo prati sve vaše želje za našim radom.

Kvalitetna stomatologija po povoljnim cijenama

Profesionalna oralna higijena (protok zraka, ultrazvuk i poliranje) s 50% popusta samo za 2350

Dajte sebi ljepote

LJETNA PONUDA: lasersko pomlađivanje i izbjeljivanje kože, ljepota injekcije i lasersko uklanjanje dlaka s 15% popusta

Često rekurentni herpes

Troškovi usluga za cjenik iznose 18570 rubalja - 30,2% popusta = 12970 rubalja za plaćanje.
Ušteda od 5.600 rubalja!

Procjena imunološkog statusa

Troškovi usluga za cjenik 10450 rubalja - 30% = platiti 7310 rubalja. Ušteda od 3140 rubalja!

Dijagnoza i liječenje prostatisa

Trošak usluga pod cjenikom je 26.730 rubalja - popust od 36% = platiti 17120 rubalja. Ušteda od 9610 rubalja!

Liječenje cervikalne erozije CO2 laserom

Trošak pripreme za liječenje cjeniku 13830 rubalja - 35% popusta za plaćanje = 8990 rubalja.
Ušteda od 4840 rubalja!
Dodatni popust za laserocoagulaciju iznosi 10%.

Materijali na ovoj stranici namijenjeni su samo u obrazovne svrhe i nisu znanstveni materijali ili profesionalni medicinski savjeti.

Pravilno liječenje i propisivanje lijekova može provoditi samo kvalificirani stručnjak, uzimajući u obzir dijagnozu i povijest bolesti.

Materijali na ovoj stranici namijenjeni su samo u obrazovne svrhe i nisu znanstveni materijali ili profesionalni medicinski savjeti.

Pravilno liječenje i propisivanje lijekova može provoditi samo kvalificirani stručnjak, uzimajući u obzir dijagnozu i povijest bolesti.

Ispunite obrazac i recepcionar će vas kontaktirati tijekom dana u vrijeme koje vam odgovara!

Pažnja molim te! Polja sa zvjezdicama su obavezna!

Fominih
Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yurievna, pronađeno mišljenja: 8, radno iskustvo: 17 godina

  • Urologija (upalne bolesti, cistitis, urolitijaza);
  • urogenikologiya;
  • genitalni herpes;
  • herpes na usnama;
  • herpes simple ponavljajući;
  • STD (spolno prenosive bolesti);
  • mikoplazmoza;
  • papiloma;
  • sifilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV infekcija;
  • bakterijska vaginoza;
  • herpes analno područje i rektum;
  • herpes zoster;
  • gonoreja;
  • kandidijaza;
  • sindrom kroničnog umora (CFS);
  • trihomonijazu;
  • klamidija.

MedCenters.Online

Usluga za traženje liječnika, klinika

Fominykh Sofya Yurievna (veneremolog, urolog) - imenovanje liječniku u Moskvi putem interneta

Fominih Sofya Yurevna

Iskustvo liječnika je 17 godina, liječnik najviše kategorije.

Cijena recepcije je od 2100

Informacije o liječniku - Fominykh Sofya Yurevna

Ženski urolog, venerolog. Je specijalizirana u liječenju upalnih bolesti, cistitisom, urolitijazu urogenikologii, trihomonijazu, klamidija, gonoreja, kandidijaza, mikoplazmoza, STD (spolno prenosive bolesti), genitalnog herpesa.

Adrese klinika, gdje liječnik uzima - Fominykh Sofya Yurevna

Multidisciplinarni medicinski centar - herpetski centar na Grimau

Herpetski centar. Glavna područja liječenja: ginekologija, dermatovenereologija, dermatologija, ručna terapija, terapija. urologije.

Ul. Grimau, 10A, zgrada 2

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 „>]>„>

Multidisciplinarni medicinski centar - herpetski centar na Michurinskim prospektima

Herpetski centar. Glavna područja liječenja: ginekologija, dermatovenereologija, dermatologija, ručna terapija, terapija. urologije.

Moskva, Michurinsky Ave, d 21B

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 „>]>„>

Fominih
Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yuryevna. Recenzije

SAMO stvarne recenzije!

Objavljujemo samo povratne informacije dobivene od osoba koje su sudjelovale u imenovanju ovog liječnika.

Recenzije o liječniku

  • urogenikologiya;
  • Urologija (upalne bolesti, cistitis, urolitijaza);
  • herpes na usnama;
  • genitalni herpes;
  • STD (spolno prenosive bolesti);
  • herpes simple ponavljajući;
  • papiloma;
  • mikoplazmoza;
  • ureaplasmosis;
  • sifilis;
  • bakterijska vaginoza;
  • CMV infekcija;
  • herpes zoster;
  • herpes analno područje i rektum;
  • kandidijaza;
  • gonoreja;
  • trihomonijazu;
  • sindrom kroničnog umora (CFS);
  • klamidija.
  • "Urologija (upalne bolesti, urolitijaze, uro-onkologija, urogenikologiya, traume, Andrology)," Russian State Medical University (2005)
  • "Dermatovenereology", rusko državno medicinsko sveučilište (2001)
  • "Urologija", Ruska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2010)

Fominykh Sofya Yuryevna. Gdje

Herpetski centar na aveniji Michurinsky

Herpetski centar na aveniji Michurinsky

Online prijem u kliniku

Herpetski centar na aveniji Michurinsky

Liječnik Fominykh Sofya Yurevna

ili nazovite

Nakon što vas uskoro šalju
stručnjak za poziv centar će vas kontaktirati i razjasniti sve
pitanja koja vas zanimaju

Herpetski centar na Grimau

Herpetski centar na Grimau

Online prijem u kliniku

Herpetski centar na Grimau

Liječnik Fominykh Sofya Yurevna

ili nazovite

Nakon što vas uskoro šalju
stručnjak za poziv centar će vas kontaktirati i razjasniti sve
pitanja koja vas zanimaju

Sve je bilo jasno, prilično prijateljsko, dobar liječnik. Ovo je samo prvi susret te o nadležnosti ne mogu odgovoriti na to pitanje, ali prvi dojam je da nije dosadno i sa smislom za humor, već o profesionalnosti rano govoriti. Na prvi pogled nema ništa negativno.

Trajalo sam cijeli mjesec što nemam. I morao sam promijeniti ortoped. Neuspješni liječnik. Samo je dotaknuo moju nogu i rekao: "Artritis", pa, kako se to može riješiti?

Fominykh Sofya Yurievna (veneremolog, urolog), dogovor s liječnikom, recenzije i cijene

Fominih Sofya Yurevna

Iskustvo od 17 godina, liječnik najviše kategorije.

Cijena recepcije je od 2100

Informacije o liječniku: Fominykh Sofya Yurevna

Ženski urolog, venerolog. Je specijalizirana u liječenju upalnih bolesti, cistitisom, urolitijazu urogenikologii, trihomonijazu, klamidija, gonoreja, kandidijaza, mikoplazmoza, STD (spolno prenosive bolesti), genitalnog herpesa.

Raspored liječnika: Fominykh Sofya Yurevna

1) Multidisciplinarni medicinski centar - herpetski centar u Grimau

Adrese klinika, gdje liječnik uzima: Fominykh Sofya Yurevna

1) Multidisciplinarni medicinski centar - herpetski centar u Grimau

Herpetski centar. Glavna područja liječenja: ginekologija, dermatovenereologija, dermatologija, ručna terapija, terapija. urologije.

Moskva, sv. Grimau, 10A, str.

Herpetski centar. Glavna područja liječenja: ginekologija, dermatovenereologija, dermatologija, ručna terapija, terapija. urologije.

Herpetski centar u Moskvi

komentari

Sada prolazim kroz tretman na grimasu na Panarini Anna Sergejevu. Svo osoblje je vrlo ljubazno i ​​nježno govori. Anna S. vrlo ugodna žena, to je šteta da je snimanje traje samo jednom tjedno, stalno okrenuti bez snimanja (2-3 sati čekanja). Analize su jeftinije nego in vitro. Ne mogu govoriti o pumpi iz novca, tk. Ja za analize već su ostavili 20 tisuća rubalja + lijekova + 2 puta posjet liječniku. Sada još uvijek postoje analize, posjet liječniku. Ali razumijem kako početi liječenje bez testova. Stoga, ja sam suosjećajan i nadam se da će mi pomoći sa svojim problemom

Hvala vam! Nisam mogao stupiti u kontakt s Panarinom, nisam spreman sjesti 2-3 sata bez snimanja. Idem u Proskurovu sutra. Već sam s analizom, trebam samo propisati liječenje.

Spremno je i analize za predaju u njima nisu problem. Samo se recenzije boje i odlučili pitati

Bio sam i pisao o tome-volio i doktori su profesionalci

Sjećam se da si otišao negdje, ali nije uspoređivao to tamo :)

Bio sam u Michurinsky, predao sam bakove, mrlje. Sve je čisto, ljudi su malo.. samo je neugodno dobiti testove. Ako predati neke pozicije, onda elektronku šalju sve testove, kada je spreman posljednja analiza, mačka je najduži, a prije svih ostalih da dođe pokupiti papir. vrlo neugodno.

Pa, dobro, barem jedan pozitivan savjet o čistoći razmaza. Čitao sam o činjenici da oni posebno ukazuju na prisutnost infekcija i pumpa novac za liječenje lijekova vlastite proizvodnje.

Nisam otišao do liječnika. Samo sam prošao pokrivače.

Liječnici i stav. Pročitao sam na internetu o negativnom pitanju o pumpi novca.

Liječnik (Panarina) doista mi se svidjelo. te o pumpanje novca - ako invitro ne pogriješite u analizi, ne bih morao ići na sve njih. Predao ih da imenuje (2 doze + sve analyzy = 10000 o) želio učiniti u neposrednoj blizini kuće, ali tamo sam bio samo za testiranje 15tys broje, tako da je ruka nad njima, HSV nije pokazao da bi bilo istinito (i to je jasno, bio sam iza panavir snimke), imenovan sam liječnika kako bi podržao polioksidonija tečaj i rekao prije nego što je protokol za provjeru krvi, ako opet pojavi herpes, za njih, to će razviti shemu za vrijeme trajanja protokola, dobro, ako je B će biti problema s njim, a zatim previše je. Unutar to je besplatno, gotovo da nema ljudi, to je čisto i lijepo)

Fominykh Sofya Yurevna

Trošak prijema - 2100r.

Ženski urolog, venerolog. Je specijalizirana u liječenju upalnih bolesti, cistitisom, urolitijazu urogenikologii, trihomonijazu, klamidija, gonoreja, kandidijaza, mikoplazmoza, STD (spolno prenosive bolesti), genitalnog herpesa.

  • Urologija (upalne bolesti, cistitis, urolitijaza);
  • urogenikologiya;
  • genitalni herpes;
  • herpes na usnama;
  • herpes simple ponavljajući;
  • STD (spolno prenosive bolesti);
  • mikoplazmoza;
  • papiloma;
  • sifilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV infekcija;
  • bakterijska vaginoza;
  • herpes analno područje i rektum;
  • herpes zoster;
  • gonoreja;
  • kandidijaza;
  • sindrom kroničnog umora (CFS);
  • trihomonijazu;
  • klamidija.
  • Diploma u "Medicini", Moskovsko državno medicinsko i stomatološko sveučilište (1999)
  • Internship u specijalizaciji "Urologija", Moskovski drľavni medicinski stomatološki sveučiliąte (2000)

Lyapon Alexandra Osipovna

Iskustvo 42 godine / Kandidat medicinskih znanosti

Trošak prijema je 2000 rubalja.

Je specijalizirana za dijagnozu, prevenciju i liječenje poremećaja kože kao što su ekcemi, seboreja, dermatitis (alergijskog, atopični, dodirni, neurodermatitis), lichen različitih tipova psorijaze, akne (s bijelim), rosacea. →

Godisov Andrey Mikhailovich

Trošak prijema je 1500 rubalja.

Posjeduje sve suvremene metode liječenja prostatitisa, uretritisa, epididimitisa (pomoću laserske magnetoterapija ozonoterapii na komplekse Matrix urologu, Matrix, Intramag i dr.), Erektilna disfunkcija, spolno prenosivih infekcija. Stvara dijagnozu ultrazvuka. Savjetovanje i razvoj individualnog plana liječenja za sve. →

Kunin Nikita Alexandrovich

Iskustvo 39 godina / doktor prve kategorije,

Trošak prijema - 1890r. 1590r.

Ona omogućuje dijagnozu i liječenje bolesti kao što je psorijaza, akne (s bijelim), rosacea, dermatitis (alergijskog, atopični, dodirni, neurodermatitis), trihomonijazu ureaplasmosis, klamidija, bradavice, plantarne bradavice, herpes i gonoreja itd također vrši prevenciju STI. Autor 7 znanstvenih članaka. →

Slenchik Sergej Tarasovich

Iskustvo 17 godina / Liječnik najviše kategorije,

Trošak prijema - 1890r. 1590r.

Omogućuje dijagnozu i liječenje spolno prenosivih bolesti, za liječenje i prevenciju komplikacija nakon STD pridruživanju pripremu partneri trudnoće, za liječenje kroničnih dermatoza et al. →

Kushkhova Dina Khasbievna

Iskustvo 3 godine / Kandidat medicinskih znanosti

Trošak prijema je besplatan

On ima moderne metode liječenja kožnih bolesti i spolno prenosivih infekcija. Posjeduje i tehnikama injektiranja i mezoterapija biorevitalisation, botulinum ispravljanje neyropepida dobi bore s različitim tehnikama oslikavanje. On tretira hiperhidrozu injekcijama botulinskih preparata. →

Liječnik Fominykh Sofya Yurievna, specijalizacija: veneremolog, urolog

Radno iskustvo preko 17 godina

Troškovi prijema su 2100 rubalja.

Ul. Grimau, 10A, zgrada 2

Moskva, Michurinsky Ave, d 21B

Stanice podzemne željeznice: m Academicheskaya

Ženski urolog, venerolog. Je specijalizirana u liječenju upalnih bolesti, cistitisom, urolitijazu urogenikologii, trihomonijazu, klamidija, gonoreja, kandidijaza, mikoplazmoza, STD (spolno prenosive bolesti), genitalnog herpesa.

Urolog, Poliklinika № 2 imenovan. NA Sememashko (2001)

formacija

  • Diploma u "Medicini", Moskovsko državno medicinsko i stomatološko sveučilište (1999)
  • Internship u specijalizaciji "Urologija", Moskovski drľavni medicinski stomatološki sveučiliąte (2000)

Tečajevi za osvježavanje

"Dermatovenereology", rusko državno medicinsko sveučilište (2001)
"Urologija (upalne bolesti, urolitijaze, uro-onkologija, urogenikologiya, traume, Andrology)," Russian State Medical University (2005)
"Urologija", Ruska akademija poslijediplomskog obrazovanja (2010)

Troškovi prijema su 2100 rubalja. Rasporedite s liječnikom

Recenzije o liječniku

Galina. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2018-03-30
Sve je u redu. Sofja Yurievna me pažljivo slušala, pregledala ih i davala preporuke. Bila je mirna i dobronamjerna. Sretan sam.

Svetlana. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2018-03-13
Svidjelo mi se sve. Sve je u redu. Kakve informacije dolaze, sve je dobilo. Sretan sam svemu.

Emma. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2017-12-12
Vrlo mi se svidjela Sofya Yurievna, ona je vrlo prijateljska, vrlo pažljiva. Izgledala je vrlo pažljivo u svim mojim analizama za 2014. godinu. Meni je preporučio moj liječnik,

Fominykh Sofya Yurievna (veneremolog, urolog) - dogovor s liječnikom

Fominih Sofya Yurevna

Liječnik najviše kategorije.

Cijena recepcije je od 2100

Online snimka ili +7 (499) 519-36-73

O liječniku:

Ženski urolog, venerolog. Je specijalizirana u liječenju upalnih bolesti, cistitisom, urolitijazu urogenikologii, trihomonijazu, klamidija, gonoreja, kandidijaza, mikoplazmoza, STD (spolno prenosive bolesti), genitalnog herpesa.

Raspored liječnika u klinikama u Moskvi:

Liječnički raspored u klinici - herpetski centar u Grimau

Raspored liječnika u klinici - herpetski centar na aveniji Michurinsky

Doktorska postignuća u području medicine:

Specijalizacija:

  • Urologija (upalne bolesti, cistitis, urolitijaza);
  • urogenikologiya;
  • genitalni herpes;
  • herpes na usnama;
  • herpes simple ponavljajući;
  • STD (spolno prenosive bolesti);
  • mikoplazmoza;
  • papiloma;
  • sifilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV infekcija;
  • bakterijska vaginoza;
  • herpes analno područje i rektum;
  • herpes zoster;
  • gonoreja;
  • kandidijaza;
  • sindrom kroničnog umora (CFS);
  • trihomonijazu;
  • klamidija.

Napredni tečajevi:

Radno iskustvo:

Obrazovanje:

  • Diploma u "Medicini", Moskovsko državno medicinsko i stomatološko sveučilište (1999)
  • Internship u specijalizaciji "Urologija", Moskovski drľavni medicinski stomatološki sveučiliąte (2000)

Adrese klinika u Moskvi, gdje liječnik uzima:

Liječnik Fominykh Sofya Yurievna prihvaća pacijente u nekoliko klinika (2) na sljedećim adresama:

Multidisciplinarni medicinski centar Herpetic Center na Grimau

Herpetski centar. Glavna područja liječenja: ginekologija, dermatovenereologija, dermatologija, ručna terapija, terapija. urologije.

Ul. Grimau, 10A, zgrada 2

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 „>]>„DATA type = "yandex-map-canvas">

➠ Herpetski centar u Grimau klinici nalazi se pored stanice podzemne željeznice:

Multidisciplinarni medicinski centar Herpetic Center na Michurinsky prospektu

Herpetski centar. Glavna područja liječenja: ginekologija, dermatovenereologija, dermatologija, ručna terapija, terapija. urologije.

Moskva, Michurinsky Ave, d 21B

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: +7 (499) 519-36-73 „>]>„DATA type = "yandex-map-canvas">

Fominih
Sofya Yurevna

Fominykh Sofya Yurievna: 8 pacijenata, iskustvo 17 godina

  • Urologija (upalne bolesti, cistitis, urolitijaza);
  • urogenikologiya;
  • genitalni herpes;
  • herpes na usnama;
  • herpes simple ponavljajući;
  • STD (spolno prenosive bolesti);
  • mikoplazmoza;
  • papiloma;
  • sifilis;
  • ureaplasmosis;
  • CMV infekcija;
  • bakterijska vaginoza;
  • herpes analno područje i rektum;
  • herpes zoster;
  • gonoreja;
  • kandidijaza;
  • sindrom kroničnog umora (CFS);
  • trihomonijazu;
  • klamidija.