Institut za imunologiju FMBA na Kashirki

Simptomi

Adresa: Moskva, Kashirskoye autocesta, 24, zgrada. 2

Radno vrijeme: pon-pet: 9.00-18.00

Vikendi: subota, nedjelja

Kontakt telefon: višekanalni telefon +7 (499) 311-67-78

Nije li prošao? Mi ćemo vam pomoći pronaći liječnika u Moskvi: 8 (499) 519-36-72

Ulazak u skoroj budućnosti, popusti do 30%

Dodatni opis

Institut za imunologiju Kashirka - vodeća znanstvena i medicinska ustanova u zemlji u području imunologije i alergije i jedan od vodećih centara za prevenciju i kontrolu AIDS-a. Istraživanje provedeno na Institutu, usmjerena na stvaranje inovativnih proizvoda usmjerene na ostvarivanje strateških nacionalnih prioriteta Rusija: razvoj fundamentalne znanosti, obrazovanja, poboljšanje kvalitete života, osiguravajući biološkoj sigurnosti imunološkog stanovništva, ostvarivanje gospodarskog rasta. Institut uključuje znanstvene i kliničke jedinice. To omogućuje provođenje čitavog istraživačkog rada - od osnovnih istraživanja do uvođenja razvoja prakse u zdravstvu.

Institut za imunologiju je inicijator organizacije imunološke službe u zemlji. Odluka Kolegija Ministarstva zdravstva u 1990. godini odobrena su razvijeni od strane Instituta za imunologiju odredbi modela regionalnog centra i laboratoriju kliničke imunologije, imunološki status centra All-Union, program organizacije rada na dinamičan praćenje stanja imunološkog statusa stanovništva regije, glavne pravce istraživanja na temu „Clinical Immunology ”. Stvaranje imunološki uslugu završio je sredinom 90-uvođenje posebnog „alergologiju i imunologiju” u nomenklaturi medicinskih specijalnosti te privremene ruskom i odobrenje Pravilnika o liječniku na allergist-imunolog.

Klinički odjeli FGBU SSC Instituta za imunologiju FMBA Rusije:

  • Odjel za poliklinike br. 1 (Shartanova NV)
  • Odjel za imunopatologiju br. 2 (35 kreveta) (Latysheva TV)
  • Odjel za imunopatologiju djece br. 3 (20 kreveta) (Yartsev MN)
  • Odjel za alergologiju i imunopatologiju kože br. 4 (20 kreveta) (Fedenko ES)
  • Odjel za bronhijalnu astmu broj 5 (45 kreveta) (Kurbacheva OM)
  • Odjel za alergologiju br. 6 (30 kreveta) (Shulzhenko AE)
  • Odjel za reanimaciju i intenzivnu njegu № 7 (6 kreveta) s efektivnim metodama liječenja
  • Klinički i dijagnostički laboratorij (Mukhteremova GA)
  • Odjel za dijagnostiku zraka (Aminova GE)
  • Odjel za funkcionalnu dijagnostiku № 63 (Kondratenkova ER)
  • Endoskopski odjel № 64 (Dykhanov II)
  • Laboratorij za infekcije imunološkog sustava № 66
  • Odjel za hospitalizaciju br. 89 (Nazarova EV)
  • Odjel za fizioterapiju
  • Apoteka (Mironova IG)
  • Središnja sterilizacija
  • Informativni i tehnički odjel (Feoktistov VV)

Kontaktirajte telefone Imunološkog zavoda FMBA Rusije:

REGISTRACIJA OBRAČUNA ODRASLIH: +7 (499) 618-20-85, +7 (499) 612-97-01
OMS REGISTRACIJA ADULT +7 (499) 618-28-95, +7 (499) 612-86-82
REGISTRACIJA DJECE +7 (499) 612-79-24
DJELATNO DJELO +7 (499) 612-79-24

Glavni liječnik IL'INA NATALYA IVANOVNA +7 (499) 618-71-56
Tajnik Ch. liječnik AMELCHUK ELENA YURYEVNA +7 (499) 617-08-00
Zamjenik. Glavni liječnik KLEVTSOVA MARIA NIKOLAEVNA +7 (499) 618-71-56
Apoteka MIRONOVA INESSA GENNADIEVNA +7 (499) 617-75-33
Prijemni ured SNETKOVA Lyudmila ANATOLYEVNA +7 (499) 612-88-40
Kućna sestra FALCON TATIANA VASILYEVNA +7 (499) 617-33-82
Soba za liječenje CHEKINA LIDIA IVANOVNA +7 (499) 612-87-72
ENT liječnik Lyubimova YEKATERINA NIKOLAEVNA +7 (499) 612-97-01
Endokrinolog MANOVITSKAYA ANGELIKA VLADIMIROVNA +7 (499) 618-20-85
ENT-liječnik MARKOVSKAYA NATALIA GENNADIEVNA +7 (499) 618-20-85
Endokrinolog PLESHCHEVA ANASTASIA VLADIMIROVNA +7 (499) 612-97-01
Neurolog SHAKIROVA Ilmira NAILIEVNA +7 (499) 618-20-85, +7 (499) 612-97-01
Stomatolog SHAPOVALOV VLADIMIR DMITRIEVICH +7 (499) 612-86-09
Odjel za dijagnostiku rendgenskih snimaka Aminova Gulumkhan Elvirovna +7 (499) 612-87-72
Odjel za ultrazvučnu dijagnostiku GAYDAMAKO TATIANA NIKOLAEVNA +7 (499) 612-88-62
Zavod za endoskopiju DYKHANOV IGOR IVANOVICH +7 (499) 612-96-74
Zavod za funkcionalnu dijagnostiku KONDRATENKOVA EKATERINA RAISOVNA +7 (499) 612-96-74
Zavod za ultrazvučnu dijagnostiku KOROBOVA VERA VITALEVNA +7 (499) 612-88-62
Dijagnostička služba X-zračenja MILOCHKINA GALINA NIKOLAEVNA +7 (499) 612-87-72
Dijagnostički i klinički Laboratory MUHTEREMOVA Gulsum Asanovna (Cmp. CDL) +7 (499) 618-43-52
ODJEL ZA FUNKCIONALNE DIAGNOSTI MICHALIN IRINA ANATOLYEVNA +7 (499) 612-96-74

Institut za imunologiju na Kashirkeu. Netko je bio.

ali gdje točno? Imunolog je vrlo važan za početak cijepljenja

Ako liječnik u pola ke pi zde de t'yyyyah.

otpustimo udarac)

Mama neće propustiti

Preporučeni postovi

Institut za imunologiju i alergiju u Kashirki

Institut za imunologiju u Kashirki

Naš kalendar trudnoće otkriva značajke svih faza trudnoće - neobično važno, uzbudljivo i novo razdoblje vašeg života.

Reći ćemo vam što će se dogoditi vašoj bebi i vama u svakoj od četrdeset tjedana.

IMUNOLOGIJA INSTITUTA SSC MINISTARSTVA RUSKE FEDERACIJE - Moskva i Moskva regija

Ostavite novu recenziju

Ova stranica je alat za masovne medije pod nazivom "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Potvrda o registraciji br. FS77-42631. Izdavač Federalne službe za nadzor u području komunikacija, informacijskih tehnologija i masovnih komunikacija (Roskomnadzor)

Međunarodna akademija znanosti "Problemi intelektualnog razvoja"

Urednička adresa: 127051, Moskva, Lane. Bolshaya Karetniy d. 20, zgrada 3
Telefoni uredništva: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (besplatno u Rusiji)

Institut za alergologiju i imunologiju

Djevojke, koje su tamo otišle? Jesu li liječnici vrijedni novca? Možete li savjetovati nekoga određenu? Imunolog interesira.

Djevojke, reci mi tko je bio na prijemu na Institutu za imunologiju na Kashirke Može kontakti / liječnici sjetiti imena, što je vaše mišljenje o centru ovdje, kao što sam shvatio, oni of.sayt.http :? //nrcii.ru/Muzh inzistira na tome da otišli smo tamo s našim alergijskim problemom. I ne znam ni od kojeg liječnika.

DD! Konačno smo otišli u IAKI na sastanak s profesorom Andreyem Cheburkinom. Za koga je zanimljivo, pitam pod kat.

godinu dana kasnije: PROČITIM SAMO, SVE ŠTO JE PISMENO. http://www.babyblog.ru/user/BorRodinka/3004910 http://www.babyblog.ru/user/BorRodinka/3004911

Djevojke, pozdrav svima! Priprema za prvi protokol.. IVF bio suočen s još jednim problemom koji usporava sve.. predala analize na torch- infekcije kranuha IgG - 46,3, rubeole IgM-upitno, i opet skoro 3 tjedna da ponovno polaganje upitan.. 'm na gubitku, na Institutu za imunologiju na Kashirke rekao da je liječnik će biti krajem kolovoza, početkom rujna, a onda me je doveo u „Semashko” tamo je općenito rekao, zašto su došli, pa što, to je upitno, nitko nije imun na rubeole.. ((Cure, savjetovati, molim te, dobar liječnik allergologa-imunologa.. Prije spa Za!

Pozdrav svima! Djevojčice-muskovci, koji se promatraju u nadležnom alergologu i pulmonologu na alergijama i bronhijalnoj astmi, mogu preporučiti liječnike? Trudnoća je dugo očekivani, a za svoje alergija i astme nije primijetio bilo gdje drugdje, želim proći kroz konzultacije s jako dobrim liječnicima, a možda onda i oni ostaju registrirani. Prije toga posjetiti liječnika na klinici RZD u Lublinu, ali sada idem tamo nije lako, a liječnik nije izgledalo vrlo pouzdane, većina reosiguratelja. Smatram verziju Instituta za imunologiju i alergologiju u Malaya Bronnaya.

Djevojke, iz Moskve, kažite mi u kojim zdravstvenim ustanovama i što su allergičari vaša djeca? Kod kćeri 4 g AD s 3 mjeseca, bolje je da je gore. Cijelo vrijeme na dijeti. Želim se upisati u Institut za imunologiju u Kashirki. Možda netko postoji? Koji stručnjak?

Dragi BBshechki. Volim pisati da moj sin ima dijagnozu: bronhalnu astmu. danas, nakon drugog napada, moj je liječnik savjetovao da idem s njim na MONIKI na pregled (prije nego što su ih promatrali na teritorijalnom alergologu i Institutu za imunologiju, osjećaj ZERO). Tko je tamo ležao s djetetom s takvom dijagnozom ili s nekim drugim - reci mi što je tamo i kako? kako je sama bolnica? kako osoblje? kako je liječenje? koji su pomogli, itd. Može li se netko ugledao u dobrom alergologu? molim te, molim te.

Djevojčice, savjetujte se u Moskvi s dobrom doktorom alergijsko-imunološkog djeteta. Cijena nije važna. Zaputila sam se na Institutu za imunologiju na Kashirki, netko je otišao tamo, kako su stručnjaci tamo i tko se bolje prijaviti.

Tko je promatran ili konzultiran u Institutu za alergologiju i kliničku imunologiju (IAKI). Podijelite svoje povratne informacije i pojavljivanja, jer postoje doktori, odgovarajući tretman itd. Stvarno se nadam za vašu pomoć!

Alergične reakcije kod dojenčadi vrlo su česte ovih dana. Uvođenje komplementarne hrane, prijelaz na miješanu ili umjetnu hranu često uzrokuje alergije kod djece. Međutim, bebe koje su dojene nisu imune na manifestacije alergije. Ako želite znati o uzrocima alergije, mogućim manifestacijama i prevencije, pozivamo vas da posjetite naš besplatni webinar na „Alergije u male djece. Simptomi, prevencija i liječenje” Čekamo vas 12. studenoga u 18.00 sati. Webinar će održati Maria Sedova, pedijatar, alergijski imunolog u Prirodnom centru.

Alergične reakcije kod dojenčadi vrlo su česte ovih dana. Uvođenje komplementarne hrane, prijelaz na miješanu ili umjetnu hranu često uzrokuje alergije kod djece. Međutim, bebe koje su dojene nisu imune na manifestacije alergije. Ako želite znati o uzrocima alergije, mogućim manifestacijama i prevencije, pozivamo vas da posjetite naš besplatni webinar na „Alergije u male djece. Simptomi, prevencija i liječenje” Čekamo vas 12. studenoga u 18.00 sati. Webinar će održati Maria Sedova, pedijatar, alergijski imunolog u Prirodnom centru.

Alergične reakcije kod dojenčadi vrlo su česte ovih dana. Uvođenje komplementarne hrane, prijelaz na miješanu ili umjetnu hranu često uzrokuje alergije kod djece. Međutim, bebe koje su dojene nisu imune na manifestacije alergije. Ako želite znati o uzrocima alergije, mogućim manifestacijama i prevencije, pozivamo vas da posjetite naš besplatni webinar na „Alergije u male djece. Simptomi, prevencija i liječenje” Čekamo vas 12. studenoga u 18.00 sati. Webinar će održati Maria Sedova, pedijatar, alergijski imunolog u Prirodnom centru.

Dragi BB-sheci. Moje dijete ima bronhalnu astmu. Dijagnozirali smo ovu dijagnozu u studenom 2014. Uočili smo se kod alergologa u mjestu stanovanja. Sada su nekoliko puta bili na Institutu za imunologiju u Moskvi na Kashirki. Još uvijek ne vidim točku. Dijete je bolesno i bolesno. recite mi tko ima takvu bolest, kako se liječi? Kamo idete? Što uzimate od droga? kako dijete reagira i ima li kakvih rezultata? i općenito je netko već pobijedio ovaj strašni byaku. od mene.

Pozdrav svima! Trebamo vam savjete, preporuke. Moramo napraviti usta, usitniti krpu i hrpa svega, učiniti anesteziju. Dijete je alergičan, s tim uopće vjerojatno ((jučer su Markush rekao da doniraju krv na alergene na Institutu za alergije i kliničku imunologiju na st. M. Bronnaya 20 ubija mi put Da li itko tamo predali analiza? Kako normalno? Ili nas bliže postoje takve institucije? Općenito, tko je predao, na što i kako!

Djevojke, recite mi, tko se suočava s takvim problemom, kako vi živite s tim? ali može se izliječiti? Problem je: sin je star gotovo četiri godine razbolio s uobičajenim SARS, ali lijek nije uspio - sve vrste spremni napisana kao prasak - temperatura i opet, to je trajalo mjesec dana, a onda su alergijske reakcije kao što su oticanje, oči postaju crvene osip je vidio svijetlo crvene i svrbežne, nosebleeds. Naravno da je prva reakcija bila za mene, da je riječ o lijekovima - sve je otkazano, ali situacija se ne poboljšava, a sada dijete.

Djevojke, dobro poslijepodne! Već sam očajna. Opet imamo grlo u napadima. U posljednjih godinu dana bolovao od upale krajnika često, za jesen šest puta.. U alergije-imunolog s Instituta Kashirka (liječnički sin) preporuča se da ćemo isporučiti usjeve za broj bakterija, uključujući Epstein-Barr virus. Otkrili su streptocokusnu pneumoniju, tretirani su i zaboravili na tonzilitis godinu dana. I ove jeseni, deja vu.. Bili smo bolesni, nekoliko dana kasnije na novom. Mjesec na b / l, dva! dan u vrtu - tonsilitis, 9 dana kasnije.

Dobar dan svima! Djevojke, iz Moskve, a koje su već imale takav problem, recite nam kako su riješili problem? Gotovo od rođenja, bore se s tim strašnim erupcijama kože, do 11 mjeseci bilo je na GW-u, sada već godinu dana. Sada cvrčanje više nije jasno o tome što čak i. Odlučili su se obratiti alergičaru, odjednom u odjelu za starije osobe. Imenovani demoni svima i svima. Čak i dijeta nije uzela u obzir i nije napravila izbornik. Tada je jedan prijatelj potaknuo poznati allergist, iako je sada bila iz drugog grada.

Na kćeri na obrazu i na dojkama osip. Već mjesec dana, umakom s mustardom i vrhom Chico s cinkom, ne pomažem. Želimo otići liječniku. Postoji nekoliko mogućnosti. Savjetujte, tko je bio, koji odgovori. Hvala ti. 1. Institut Gennady Gabrichevsky 2. Institut za alergologiju i kliničku imunologiju. podružnica u Zhulebino 3. DIJETE DJECE NCCC ALLERGOLOGIJA I IMUNOLOGIJA Moskva, sv. Ostrovityanova

Vrlo je potrebno savjet i pomoć. Dijete ima mjesečni kašalj. Mogući uzroci su alergija i infekcija. (? Za njega također s kašljem) Želim dobiti na plućima savjetovati pzhl doktora..I ako netko zna - kako nokautirati GP uputnice za besplatne konzultacije. U uobičajenom primjeru, plućni centar. Posljednji put naš okrug liječnik odbio je dati upute za Institut za alergologiju i imunologiju. Iako svjedočanstvo za sve ovo jest. Kaže da ne može dati takav smjer. Po mom mišljenju, delirij... može jesti.

Institut za alergologiju i kliničku imunologiju u malim bronhijalima. je li netko koristio svoje usluge? dijete često pati od opstruktivnog bronhitisa. Želim dogovoriti sastanak s alergologom-imunologom, uzeti testove. saznajte uzrok kašlja. tko, što može reći o ovom mjestu? a ipak, kome se prijaviti za termin - za alergologa ili pulmanologa. hvala ti!

Mnogo je napisano bez mene. Ja nisam liječnik. Pišem ovo, jer sada znam mišljenje o toj temi stručnjaka kojemu vjerujem. Dakle, ovdje je jedan od vodećih imunolozi, alergije Moskva Lavrentyev (Gabrichevskogo Institut) smatra da ako tijelo (na sluznici dišnih puteva) dobio virus, nema antivirusni lijek ne štiti i olakšati tijek bolesti. To je sve mit. Samo o stanju tijela ovisi o tome kako brzo se nositi s infekcijom. Za cijepljenje protiv gripe isti je stav. Prema liječniku. "Naravno, pedijatri.

Dobra večer, BB-shki. U nama takvu situaciju, prije dva tjedna bilo je pryshchiki na laktovima, zatim na nabore, na noge ili noge, a zatim na sve tijelo počelo pojavljivati. Sada je koža sve u plitkom osipu, kao što je nazhdachka. Vera se pojavila na velikim crvenim točkama na nekim mjestima. Bili su na alergologu, uputili su se gastroenterologu, koji je imenovao ili imenovao da preda krv na parazite. Uzimamo etosrosgel i zirtek dati. Moram vjerojatno očistiti jetru, čuo sam da djeci dobivaju Donatu mineralnu vodu. Ne znam što više raditi? Vjerojatno moram ići u Institut za imunologiju u.

Institut za alergologiju i kliničku imunologiju na maloj Bronnaya. sin često bolestan od opstruktivnog bronhitisa. Želim uzeti testove, otkriti uzrok kašlja i opstrukcije. je li netko koristio svoje usluge? I više, da se sama zapisuje na recepciji - alergologu ili specijalistu pluća? Hvala na pomoći!

Vrlo često tražim reference na klinikama i liječnicima. Dakle, odlučio sam napraviti naš popis. nikad se ne zna tko će doći u ruci), ako ste zainteresirani, ja ću odgovoriti detaljno sprashivayte-) Dječji psiho-neurološke bolnica 18 (pr. Vernadskom) Dječji medicinski centar Markushka (u Shchelkovo) Institute of Pediatrics (na Taldomskaya) Klinike njih. Semashko (na Frunze), „obiteljski liječnik” na sport i Novoslobodskaya pronaći i alternativni liječnik (Balashikha) Europska medicinski i kirurški centar (na lavande Boulevard) Nada centar (na ul.Habarovskoy) Institut za alergije i imunologiju (Kashirskoye) „Dr. Bogolyubov” (Balashikha, md.

Jednostavno ne mogu naći vremena za pisanje o činjenici da smo imali mačku u našoj kući. Baby Bell. Donijeli su je kući 3. rujna, kao što je obećao Nastji. Dugo su mi obećavali, obećavali su mi tri godine čekanja. Čekao sam. Domaća mačka, pasmina i klanje pasa, lijepa belanka s crvenim i sivim mrljama. Već je stigao od Anapa. Rođena je 19. svibnja, a sada je skoro 4 mjeseca. Umnichka, kusaka, igrajući užasno, već nas je uspjela slomiti svu pozadinu u WC-u. Baka u šoku)) Općenito čitam ovdje.

Institut za alergologiju i kliničku imunologiju (IAKI), Moskva - opoziv

Tanak područje medicine - alergologija. Moskva, u učestalosti IAKI-a - institut alergologije daje nadu brzom oporavku. Najbolji stručnjaci iz područja alergologije, imunologije i srodnih područja

Dobar dan, dragi moji čitatelji. Drago mi je napisati recenziju o IAKI-u (Institut za alergologiju i kliničku imunologiju), jer su mi liječnici odavde pomogli meni i mojoj obitelji više od jednom.

Ovdje se liječe osobe s različitim bolestima, a sve im se jamči kvalitetna medicinska skrb.

Tu su liječnici:

Liječnici ultrazvučne dijagnostike, a ne samo.

Poliklinica ima svoj vlastiti laboratorij. Ako ste ovdje tretirani, liječnici će često preporučiti uzimanje testova od njih. Takve akcije s njihove strane su točne, jer oni vjeruju svom laboratoriju. Ponekad mi je bilo dopušteno više ili manje standardnih testova približiti se kući, ali se uvijek raspravljalo o nazivima dopuštenih laboratorija.

Službeni opis aktivnosti IAKI-a:

Institut za alergije and Clinical Immunology (IAKI) je vodeći nedržavnih centar medicinska istraživanja, vođenje temeljna i primijenjena istraživanja, pružanje visoko kvalificiranih specijaliziranu medicinsku skrb u području alergija, kliničke imunologije i srodnim područjima.

Čak bi i klinika bila pogrešna nazvati, jer je to mrežu klinike. Glavna zgrada nalazi se na Malaya Bronnaya, ali postoji i klinika u Zhulebino, klinici na Kutuzovskom prospektu. Tu je i dječje medicinsko središte.

Rad ovdje nije daleko od jednostavnih liječnika:

Liječnici i znanstvenici našeg instituta postali su dobitnici prestižnih nagrada, uglednih znanstvenika i uglednih liječnika Rusije, dobili su vladine i javne nagrade. Među vodećim zaposlenicima je najmlađi doktor medicinskih znanosti u Rusiji.

Postoji znanstveno vijeće IAKI-a:

Znanstveno vijeće IAKI-a doista je Olympus ruske medicine. Sastoji se od 18 doktora medicinskih znanosti, među kojima su akademici, državni nagrađivači, uvaženi liječnici i cijenjeni znanstvenici Rusije.

Znanstveno vijeće IACI-a definira znanstveni rad i provodi znanstveno vođenje aktivnosti Instituta, uključujući i rad svih klinika i liječnika. Zadaće Vijeća uključuju organizaciju i kontrolu istraživačkog rada Instituta, razvoj i primjenu novih medicinskih tehnologija.

Više informacija o IAKI-u (Bronnaya Malaya, djeca IAKI i druge podružnice) možete pogledati na njihovoj službenoj stranici [link]

Ne žele reći cijeloj zemlji o njihovim "čirevi" i "čirevi" njihovih najmilijih. O, žao mi je. Ali mogu kratko reći nekoliko činjenica.

Prije nego što smo se upoznali s IAKI-om u osobi jednog izvanrednog liječnika, ne možemo se izliječiti već nekoliko godina. Otišli smo liječnicima, uzeli lijekove, promatrali, testirali itd. Liječenje daje samo privremeni učinak. Kad je moj muž pronašao IAKI, sjećam se da su zaprepašteni cijenama recepcije. Sada mislim da je cijena prikladna za pomoć takvih prekrasnih stručnjaka.

Naš je liječnik vrlo pažljivo slušao, pojasnio što se dogodilo, odgovorio na sva pitanja. Nakon svih potrebnih testova, primijenjen je postupak koji je bio uspješan. Nije bilo više relapsa.

Kasnije smo imali problem s djetetom, koji liječnici klinike i drugih privatnih medicinskih centara, liječnici nisu mogli ni staviti točnu dijagnozu. Liječnici su smatrali da je normalno poslati hrpu testova (za 20 000 rubalja). Jer dječji novac nije šteta, samo su ti testovi dali negativan rezultat, more suza i probijena vena. Liječnik jednostavno nije znao što nam se dogodilo, zato je propisao testove za sve. Da, nažalost, to se događa vrlo često i nije nas zaobišlo.

Kao rezultat toga, ponovno smo došli u IAKI gdje smo vidjeli još jednog divnog liječnika. I opet dobra sreća, jer imamo dobrog liječnika. Ponovno smo izliječili prvi liječnik, jer je ona bila stručnjak na polju koji nam je potreban. Nakon 7 godina prepoznala nas je! Bezumno lijepo. Ali glavna stvar je da su potrebni (i nikako skupi) testovi ispravno identificirani i liječenje je propisano. Hvala joj na tome. VELIKA. A ona je pokušala spasiti naš novac - učinili smo bez dodatnog recepta i bez dodatnih testiranja. Suptilno, nazvala je analizu jednog od virusa. Znanje da li je to virus koji imamo ili ne, nećemo imati ništa. Čak i ako se pronađe, liječenje ne bi bilo potrebno. Objasnila je to i nije ga odredila. Ovo je još jedna potvrda pristojnosti i brige za pacijente.

Jasno je da su liječnici u klinici mnogi i jednostavno ne mogu preporučiti svima, jer ne znam njihov rad. Ali svi ti liječnici (tri, jer imamo još jedan slučaj), s kojima sam došla, ne govore samo o kvalifikacijama, nego io kvalifikacijama cijele IAKI klinike. Jednostavno ne može biti loš liječnik. Ovo je moje iskreno uvjerenje.

Prolazi kroz sve krugove pakao tretman, shvatio sam vrlo jednostavnu stvar -

jadnik plaća dvaput.

Dugo se može ići doktorima, potrošiti energiju, novac, odgoditi oporavak zbog nepismenih stručnjaka, a možete provesti neko vrijeme na vrlo kvalitetnoj medicinskoj skrbi.

Područje medicine, gdje se uzročnost često ne razumije, teško je proučavati, ali je vrlo popularna u našem životnom vijeku među alergenima alergologija. Institut, gdje sam posjetio, inspirira povjerenje u prvom posjetu. Mjesto gdje su opetovano pomagali - istoj instituciji. Imunologija ne samo za mene, već i kao što se ispostavilo za nekoliko navodnih "stručnjaka" - vrlo tamne tamne šume. Ali siguran sam u stručnjake IAKI-a.

Ako sumnjate - mogu li vjerovati IAKI - ustanovi koju svakako zaslužujete.

S velikim žaošću izbrisam prezimena jer pravila web mjesta objavljuju imena i druge osobne podatke zabranjen.

Gnts Institut za imunologiju Rusije

SSC INSTITUT ZA RUSIJU

Odjel za "Alergologiju i imunoterapiju".

Zavod provodi veliki znanstveni i praktični rad na suvremenim metodama dijagnoze i liječenja različitih kliničkih manifestacija virusnih bolesti:

· Rekurentni oblik infekcije herpes virusom (genitalni, orofacijalni i drugi oblici)

· Bolesti koje prenose uglavnom spolni odnos (klamidija, ureaplasmoza, mikoplazmoza, gardnereloza itd.)

· Bolest zbog Epstein-Barr virusa

· Bolesti uzrokovane citomegalovirusom

· Bolesti uzrokovane herpes virusom tipa 6,7

· Bolesti uzrokovane ljudskim papiloma virusom

Herpes zoster (zoster)

Gljivični, virusni i bakterijski uretritis, vulvovaginitis, vaginoza

· Pobačaj povezan s virusom

Priprema za trudnoću

Rad koristi moderne dijagnostičke metode:

· Istraživanje antibakterijskih i antivirusnih imunoloških profila

· Odabir antibakterijskih i antivirusnih terapija

· Studija o statusu interferona

· Pojedinačni pristup liječenju svakog pacijenta

VODEĆE SPECIJALISTIKE:

Voditelj odjela:
Shulzhenko Andrey Evgenievich
liječnik je alergolog - imunolog,
liječnik medicinskih znanosti
8-499-617-8144 (Radna);
E-mail: [email protected]

Zuykova Irina Nikolaevna
liječnik alergije-imunolog
Kandidat medicinskih znanosti
8-499- 612-8875.

U odjelu rade iskustvene i ljubazne medicinske sestre.

Interijeri odjela i opreme:

U odjelu su komore s četiri komore, jednokrevetne i dvokrevetne udobne komore, kao i luksuzna komora. Moguće liječenje u dnevnoj bolnici.

Jednokrevetna soba Suite:

Udoban ortopedski krevet

· Hypoallergenic posteljinu

· Meko kutak, stol

· Ormar

· Obroci u odjelu


Jednokrevetna soba polupansion:

Udoban ortopedski krevet

· Hypoallergenic posteljinu

· Sofa i dva pouffa, stol

· Ormar

· Obroci u odjelu

Dvokrevetna soba visoke udobnosti:

Udoban ortopedski krevet

· Hypoallergenic posteljinu

· Dvije fotelje, stol

· Ormar

Komora imunorehabilitacije u složenim oblicima
protok herpes zostera.

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka od 09:00 do 16:30 (vrijeme u Moskvi). Bolnica: 24 sata.

Adresa SSC Instituta za imunologiju FMBA Rusije: 115478, Moskva, Rusija, Kashirskoye autocestom, kuća 24. zgrada 2, kat 6, ured 616, 630. Smjerovi do metro stanice "Kashirskaya", prvi automobil iz središta, izlaz prema Kashirskoye autoceste. Dalje pješice. Ili na osobnim vozilima na autocesti Kashirskoye u smjeru regije. Nakon Kotlyakovskogo putovanja - drugi skretanje udesno.

Kako doći do javnog prijevoza:

Pitanja i odgovori: Državni znanstveni centar Ruske Federacije Zavod za imunologiju Savezne medicinske i biološke agencije osnovan je 1979. godine pod nadzorom akademika RV Petrov. Institut je vodeća znanstvena i medicinska ustanova u Rusiji na temeljima i primijenjena

problemi imunologije i alergologije, jedan od znanstvenih i metodičkih centara za prevenciju i borbu protiv AIDS-a.

Godine 1994. Institut je dobio status Državnog znanstvenog centra Ruske Federacije.

Istraživanja provedena od strane Instituta za imunologiju u okviru međunarodnog programa studiranja HLA sustava doveli su do velikih napredaka u genotip, odabir davatelja za transplantaciju organa i tkiva, razvoj sustava za dijagnostiku gena. Razvijene izvorni HLA-GenO-tipiruyut reagensi prošlosti međunarodnoj kontrole kvalitete, otkrio je genetski čimbenici predispoziciju za brojnih bolesti kao što su inzulin-ovisni dijabetes.

Struktura Imunološki zavod uključuje specijalizirane klinike za 200 kreveta, koji su znanstveno i klinički odjel, Odjel za opće alergija, astme, imunodeficijencije bolesti djece i odraslih, intenzivnu njegu, funkcionalne dijagnostike, kliničke dijagnostički laboratorij. Poliklinica obavlja učinkovitu dijagnostiku i liječenje imunopatologije i alergija. Klinika je važna znanstvena jedinica Instituta gdje se stvaraju nove metode liječenja i dijagnostike imunokompromitiranih bolesti. Institut za imunologiju osnovna je institucija za testiranje medicinskih, preventivnih i dijagnostičkih alata na području imunologije i alergologije u sustavu Farmakološkog odbora Ruske Federacije.

Institut za imunologiju u Kashirki

Državni istraživački centar Imunološki zavod Savezne medicinske i biološke agencije Ruske Federacije najveća je znanstvena i medicinska ustanova na području Rusije i zemalja ZND-a. Institut za imunologiju provodi svoj rad na dva glavna područja: imunologija i alergologija.

Struktura instituta ide specijaliziranu kliniku, čiji stručnjaci su visoko kvalificirani za brzu i točnu dijagnozu i imenovanje odgovarajućeg liječenja bolesnika. Je alergijskih bolesti kao što su alergijski rinitis, bronhijalna astma, kožnih problema, hrane i lijekova alergije, nasljedne angioneurotski edem, primarnog i sekundarnog herpes prirode imunodeficijencije.

Laboratoriji Instituta za imunologiju opremljeni su najnovijom medicinskom i dijagnostičkom opremom, laboratorijski stručnjaci provode sve vrste dijagnostičkih studija. To su testovi kože, definicija imunoloških pokazatelja, proučavanje krvi i razmazivanja prisutnosti patogena određenih bolesti. Također se provodi čitav spektar kliničkih pregleda: ultrazvučni, biokemijski, endoskopski i radiološki postupci.
Liječenje pacijenata provodi se i na Institutu za imunologiju. Ovdje stalno trčanje bolnicu sa 150 kreveta, položaj bolesnika javlja u udobnim 1 ili 2 trokrevetne komore, koji su opremljeni. Zdravstvene ustanove Instituta uključuje odjel alergije i imunoterapija, Odjel za liječenje bronhijalne astme, kože Immunopathologv odjelu imunopatologiju kod djece i odraslih, kao i intenzivne blog skrbi.

Recenzije o Institutu za imunologiju u Kashirki

Komentari na Institutu za imunologiju u Kashirki mogu se čitati online na tematskim forumima i web stranicama. Obično su pozitivni i sadrže riječi zahvalnosti od pacijenata. Posebno napominjemo rad Odjela za imunologiju, a posebno liječnika Prisyazhnyuk Varvara Leonidovna, koji radi u bolnici. Međutim, postoje i negativne recenzije. Stručnjaci se kritiziraju zbog ravnodušnog stava prema pacijentima, tzv. "Crpljenje novca" i drugih nedostataka u svom radu. Često jedan stručnjak može čitati potpuno suprotna mišljenja, koja, naravno, više govori o subjektivnoj percepciji stručnjaka osobno i njegovim preporukama i propisanom režimu liječenja. U svakom slučaju, prije nego što se okrenete Institutu za imunologiju Kashirke, treba proučiti postojeća mišljenja i mišljenja o toj instituciji i stručnjacima koji rade tamo.

Kontakt informacije

Dobivanje konzultacija, postupaka dijagnostike i liječenja može:

  • Ponedjeljak-petak: 9.00-18.00, subota-nedjelja: slobodni dani.

Možete dogovoriti sastanak s liječnikom za odrasle kada posjetite Institut ili putem telefona:

  • kabinet plaćenih usluga: 8 (499) 612-97-01, 8 (499) 618-20-85;
  • Registar za odrasle: 8 (499) 618-28-95.

Možete dogovoriti sastanak s pedijatrom u dječjem registru (soba 122 na prvom katu Zavoda) ili telefonom:

  • 8 (499) 612-79-24 od 09.30 do 16.00 radnih dana.

Informacije o pacijentovom boravku u bolnici mogu se dobiti u pozadini ili telefonom:

  • 8 (499) 616-49-25. Razbijanje od 13-00 do 13-45.

Kako biste saznali trošak konzultacija i analiza, nazovite urede plaćenih usluga:

Na raspolaganju su vam uvjeti za pružanje medicinske i dijagnostičke pomoći:

Adresa Instituta:

  • 115478, Moskva, Kashirskoye Highway, zgrada 24, zgrada 2 (Kashirskaya metro stanice)

Institut za imunologiju FMBA na Kashirki

U klinici primate alergije, imunolog, dermatolog, kozmetolog, ENT, ginekolog, zubar, neurolog i endocrinologist. Liječnici pružaju usluge u smjerovima: alergologiji, ginekološkim, neurologije, otorinolaringologije, stomatologije i endokrinologiju. Također je moguće podvrgnuti dijagnostici: CT, rendgenskim snimkama, ultrazvukom, funkcionalnom dijagnostikom, endoskopijom.

Liječnici imunološkog zavoda FMBA na Kashirki

Recenzije o Institutu za imunologiju FMBA na Kashirki

Vozio sam dugo svoju kćer od strane različitih liječnika za liječenje prehlade, no rezultati su bili kratkog vijeka, jer mi ne pada u ruke ljepota specijalističkog Lyubimov. U meni je odmah uzbudio samopouzdanje, jer mi se učinilo iskusnim i kompetentnim. Pažljivo je pročitala sve testove, a zatim je propisala izvrsno liječenje. Već šest mjeseci nismo bili napučeni i sve je u dobrom stanju. Puno vam hvala prekrasnom stručnjaku za dobar odnos prema meni i djetetu, kao i izvrstan rezultat.

Tatyana Germanovna je vrlo pažljiv i skrupulozan liječnik. Djeca su alergična. Uz minimalan broj testova i pregleda, jasno je otkrila uzrok alergije u svima. Imenovao je ili imenovao učinkovito liječenje. Kći je zaustavila višestruke stenoze, kao što se ispostavilo, izazvane alergijama. Vrlo zahvalna njoj!

Jučer smo bili na recepciji u Tsyvkina u dijagnostičkom centru, bili su vrlo zadovoljni. Vrlo pažljiv, inteligentni liječnik. Sonny se tako bojao ići na recepciju, otišao iz nje oduševljen! Dugo je razgovarao s nama, pomno pregledao dijete, izgledao je kao pedijatar, čak i limfni čvorovi. Sve je objašnjeno, volio sam savjet. Puno vam hvala takvim liječnicima!

Gledam moje dijete od rođenja ovog liječnika! Liječnik voli, prvo nas liječi od ozbiljne alergije, sada idemo joj samo jednom godišnje.

Slučajno su došli do ovog liječnika i bili su vrlo zadovoljni! Tatyana Germanovna - vrlo pažljiva, osjetljiva, slušajući nas, imenovala je nadležno liječenje djetetu koje je donijelo pozitivan rezultat! Puno vam hvala za to! Savjetujem ovog liječnika!

Savezna država institucija „Državni Centar za znanstveni rad” Imunološki zavod „Savezna agencija Biomedicinski

Dijelite ovu vezu

Savezna država institucija „Državni Centar za znanstveni rad” Imunološki zavod „Savezna Biomedicinski agencija na karti

Raspored rada liječnika

Popis usluga

Zdravstvena ustanova pruža medicinsku, dijagnostičku i savjetodavnu medicinsku pomoć u ambulantnim ustanovama, kod kuće iu drugim uvjetima, provođenim u skladu s programima obveznog i dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za sljedeće vrste usluga:

  • pedijatrije,
  • neurologija,
  • nefrologije,
  • otorinolaringologija,
  • oftalmologija,
  • pedijatrijska kardiologija,
  • pedijatrijska kirurgija,
  • traumatologija i ortopedija,
  • Pulmologija,
  • audiologija, Otolaryngology,
  • funkcionalna dijagnostika,
  • ultrazvučna dijagnoza,
  • klinička laboratorijska dijagnostika,
  • fizioterapija,
  • medicinska masaža,
  • terapeutske fizičke kulture i sportske medicine,
  • govorna terapija,
  • psihologije,
  • liječenje u dnevnoj bolnici.

Dostupni su tipovi liječničke skrbi

Savjetovanje i liječenje medicinskih stručnjaka:

  • pedijatar,
  • oftalmolog
  • dječji kirurg,
  • traumatologist Ortoped,
  • dječji kardiolog,
  • neurolog,
  • Nefrolog,
  • otorinolaringolog,
  • audiolog, otorinolaringolog,
  • pulmolog,
  • fizioterapeut.

Instrumentalno istraživanje:

  • elektrokardiografija,
  • Ultrazvuk organa,
  • NSG (neurosonografija)

Laboratorijske i dijagnostičke studije:

  • klinički,
  • biokemijski

Restaurativni tretman:

  • fizioterapija,
  • medicinska masaža,
  • terapija vježbanjem.

Liječnički pregledi:

  • djeca od 1 godine;
  • za prijem djece u predškolske i školske obrazovne ustanove;
  • za dobivanje dozvole boravka, privremenu dozvolu boravka, upis državljanstva, radne dozvole za mladež, studija dozvole stranim državljanima ili osobama bez državljanstva;
  • za upis u obrazovne ustanove osoba mlađih od 18 godina.

Profilakcina cjepiva

u skladu s nacionalnim kalendarom cijepljenja i epidemijama;

Liječenje u dnevnoj bolnici:

liječenje bolesnika koji ne trebaju 24-satnu medicinsku kontrolu pedijatrijskog profila.

Medicinska pomoć kod kuće (na području zdravstvenog ustanova):

liječenje i aktivni nadzor kod kuće pacijenata koji zbog zdravlja i prirode bolesti ne mogu posjetiti ambulantnu kliniku.