Acyclovir - upute za uporabu, recenzije, analozi i formulacije (tablete, masti, krema, mast za oči - akril, heksal, akos) lijekovi za usmene i genitalne herpesa kod odraslih, djece i trudnoće

Djeca

U ovom članku možete pročitati upute za upotrebu lijeka aciklovir. Postoje recenzije posjetitelja stranice - potrošači ovog lijeka, kao i mišljenja stručnjaka liječnika o upotrebi aciklovira u njihovoj praksi. Veliki zahtjev je da aktivno dodaju svoje povratne informacije o lijeku: lijek je pomogao ili nije pomogao u uklanjanju bolesti, a uočene su komplikacije i nuspojave koje proizvođač možda nije proglasio u bilješkama. Analozi akiklovira u prisutnosti postojećih strukturnih analoga. Koristite se za liječenje oralnih i genitalnih herpesa kod odraslih, djece, kao i tijekom trudnoće i dojenja. Trgovački znakovi različitih varijanti aciklovira: Acry, HEXAL, AKOS.

aciklovir - antivirusni lijek, sintetički analog timidinskog nukleozida, koji ima visoko selektivni učinak na herpes viruse. Unutar stanica inficiranih virusom pod utjecajem viralne timidinske kinaze pojavljuju se brojne uzastopne reakcije transformacije aciklovira u mono-, di- i trifosfat aciklovira. Aciklovir trifosfat je umetnut u lanac virusne DNA i blokira njegovu sintezu kompetitivnom inhibicijom virusne DNA polimeraze.

Specifičnost i vrlo visoka selektivnost djelovanja također su posljedica njegove prevladavajuće akumulacije u stanicama koje su pogođene virusom herpesa. Vrlo aktivan protiv herpes simplex virusa tipa 1 i tipa 2; virus koji uzrokuje varicelu i herpes zoster (Varicella zoster); Epstein-Barr virusa (tipovi virusa su navedeni redoslijedom povećanja minimalne koncentracije inhibitora aciklovira). Umjereno aktivan protiv citomegalovirusa.

S herpesom sprečava stvaranje novih elemenata osipa, smanjuje vjerojatnost kožne diseminacije i komplikacija visceralnih, ubrzava stvaranje korica, smanjuje bol u akutnoj fazi herpes zoster.

farmakokinetika

Nakon oralne primjene, bioraspoloživost je 15-30%, a koncentracije ovisne o dozi stvorene su dovoljne za učinkovito liječenje virusnih bolesti. Hrana nema značajan utjecaj na apsorpciju aciklovira. Acyclovir prodire dobro u mnoge organe, tkiva i tjelesne tekućine. Akclovir prodire kroz krvno-moždane i placentne barijere, nakuplja se u majčinom mlijeku. Oko 84% izlučuje bubrege u nepromijenjenom obliku, 14% - u obliku metabolita. Manje od 2% aciklovira izlučuje se iz tijela kroz crijeva.

svjedočenje

  • liječenje infekcija kože i sluznica uzrokovanih virusima Herpes simplex 1 i 2 vrste (genitalni i oralni herpes), i primarni i sekundarni, uključujući genitalni herpes;
  • sprječavanje egzacerbacija povratnih infekcija uzrokovanih Herpes simplex 1 i 2 tipovima, u bolesnika s normalnim imunološkim statusom;
  • sprječavanje primarnih i rekurentnih infekcija izazvanih virusima Herpes simpleks 1 i 2, u bolesnika s imunodeficijencijom;
  • u složenoj terapiji bolesnika s teškom imunodeficijencijom: s HIV infekcijom (fazna AIDS, rana klinička manifestacija i razvijena klinička slika) te kod pacijenata koji su podvrgnuti transplantaciji koštane srži;
  • liječenje primarnih i rekurentnih infekcija uzrokovanih virusom Varicella zoster (kozubica, herpes zoster, herpes zoster).

Oblici otpuštanja

Tablete 200 mg.

Mast za vanjsku uporabu 5%.

Krema za vanjsku uporabu 5%.

Liofilizat za pripremu otopine za infuziju (u injekcijama).

Upute za uporabu i doziranje

Acyclovir se uzima tijekom ili neposredno nakon obroka i ispire s dovoljnom količinom vode. Režim doziranja određuje se individualno, ovisno o težini bolesti.

Liječenje infekcija kože i sluznice uzrokovanih herpes simplex 1 i 2 tipa

Acyclovir je propisana 200 mg 5 puta dnevno tijekom 5 dana s 4-satnim intervalom tijekom dana i 8-satnim intervalom noću. U tešim slučajevima bolesti, tijek liječenja može se produljiti na liječnički recept do 10 dana. Kao dio kompleksne terapije za tešku imunodeficijenciju, uklj. s razvijenom kliničkom slikom infekcije HIV-om, uključujući rane kliničke manifestacije HIV infekcije i stadiju AIDS-a; nakon transplantacije koštane srži ili kada postoji kršenje apsorpcije iz crijeva, propisane su 400 mg 5 puta dnevno.

Liječenje treba početi što je prije moguće nakon početka infekcije; kod recidiva, aciklovir se propisuje u prodromskom razdoblju ili kada se prvi elementi osipa manifestiraju.

Sprječavanje ponovnog pojavljivanja infekcija uzrokovanih Herpes simplex 1 i 2 tipa u bolesnika s normalnim imunološkim statusom

Preporučena doza je 200 mg 4 puta dnevno (svakih 6 sati) ili 400 mg 2 puta dnevno (svakih 12 sati). U nekim slučajevima, manje doze su učinkovite - 200 mg 3 puta dnevno (svakih 8 sati) ili 2 puta dnevno (svakih 12 sati).

Sprječavanje infekcija uzrokovanih Herpes simplex 1 i 2 tipovima, u bolesnika s imunodeficijencijom.

Preporučena doza je 200 mg 4 puta dnevno (svakih 6 sati). U slučaju teške imunodeficijencije (na primjer, nakon transplantacije koštane srži) ili ako se apsorpcija povrijedi iz crijeva, doza se povećava na 400 mg 5 puta dnevno. Trajanje preventivnog tijeka terapije određeno je trajanjem perioda rizika infekcije.

Liječenje infekcija uzrokovanih virusom Varicella zoster (piletina)

Dodijelite 800 mg 5 puta dnevno svakih 4 sata u popodnevnim satima i 8-satnim intervalom preko noći. Trajanje liječenja 7-10 dana.

Dodijelite 20 mg / kg 4 puta dnevno tijekom 5 dana (maksimalna pojedinačna doza od 800 mg), djeca od 3 do 6 godina: 400 mg 4 puta dnevno, preko 6 godina: 800 mg 4 puta dnevno u roku od 5 dana.

Liječenje treba početi kada se pojave najraniji znakovi ili simptomi pilića.

Liječenje infekcija izazvanih virusom herpes zoster (šindre)

Dodijelite 800 mg 4 puta dnevno svakih 6 sati tijekom 5 dana. Djeca starija od 3 godine propisana su lijekom u istoj dozi kao i odrasli.

Liječenje i prevencija infekcija uzrokovanih Herpessimplex 1 i 2 tipovima, djeca djetinjstva s imunodeficijencijom i normalnim imunološkim statusom.

Djeca od 3 do 6 godina - 400 mg; preko 6 godina - 800 mg 4 puta dnevno. Točnije doze određuju se iz izračuna 20 mg / kg tjelesne težine, ali ne više od 800 mg. Tijek liječenja je 5 dana. Odsutni su podaci o sprječavanju ponovnog pojavljivanja infekcija uzrokovanih virusom herpes simplex i liječenju herpes zostera kod djece s normalnim imunitetnim parametrima.

Za liječenje djeca Preko 3 godine, 800 mg aciklovira propisano je 4 puta dnevno svakih 6 sati (kao kod liječenja odraslih osoba s imunodeficijencijom).

U starijih osoba postoji smanjenje čišćenja aciklovira u tijelu paralelno sa smanjenjem klirensa kreatinina. uzimanje velikih doza lijeka iznutra, trebalo bi dobiti dovoljnu količinu tekućine. U slučaju bubrežne insuficijencije potrebno je riješiti problem smanjenja doze lijeka.

Nuspojava

  • mučnina, povraćanje, proljev;
  • bol u trbuhu;
  • lagano povećanje ureje i kreatinina;
  • Lakopenija, eritropenija, anemija, trombocitopenija;
  • glavobolja;
  • vrtoglavica;
  • agitacija, zbunjenost, pospanost;
  • tremor;
  • halucinacije;
  • konvulzije;
  • kratkoća daha;
  • anafilaktičke reakcije;
  • osip na koži, svrbež, urtikarija;
  • umor;
  • groznica;
  • mijalgija.

kontraindikacije

  • razdoblje dojenja;
  • Djeca do 3 godine (za ovaj oblik doziranja).

Primjena u trudnoći i laktaciji

Aciklovir prodire u placentarnu barijeru i nakuplja se u majčinom mlijeku. Korištenje lijeka tijekom trudnoće moguće je samo ako namjeravana korist za majku prelazi potencijalni rizik za fetus. Ako trebate uzimati aciklovir tijekom dojenja, potrebno je prekid dojenja.

Posebne upute

Acyclovir se koristi strogo prema liječničkom receptu kako bi se izbjegle komplikacije kod odraslih i djece starijih od 3 godine.

Trajanje ili ponovljeno liječenje bolesnicima s aciklovirom sa smanjenim imunitetom može dovesti do pojave sojeva virusa koji nisu osjetljivi na njegovo djelovanje. Većina otkrivenih sojeva virusa, neosjetljivi na aciklovir, pokazuju relativni nedostatak virusne timidin kinaze; izolirani su sojevi s izmijenjenom timidin kinazom ili promijenjenom DNA polimerazom. In vitro, djelovanje aciklovira na izolirane sojeve Herpes simplex virusa može uzrokovati pojavu manje osjetljivih sojeva.

S oprezom, lijek propisan je pacijentima s oštećenjem funkcije bubrega, starijih pacijenata zbog povećanja poluživota aciklovira.

Pri korištenju lijeka potrebno je osigurati dovoljnu količinu tekućine.

Pri uzimanju lijeka treba pratiti funkciju bubrega (koncentracija krvi ureje i kreatinina u krvi plazme). Acyclovir ne sprječava seksualni prijenos herpesa pa se tijekom liječenja potrebno suzdržati od seksualnog odnosa, čak iu odsutnosti kliničkih manifestacija. Neophodno je obavijestiti pacijente o mogućnosti prijenosa virusa genitalnog herpesa u razdoblju osipa, kao i slučajeva asimptomatskog prijenosa virusa.

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima i upravljanje mehanizmima

Nema dostupnih podataka. Međutim, treba imati na umu da se tijekom liječenja aciklovirom može razviti vrtoglavica, pa se mora paziti pri vožnji vozila i uključivanje u potencijalno opasne aktivnosti koje zahtijevaju povećanu pažnju i brzinu psihomotornih reakcija.

Interakcije lijekova

Jačanje učinka aciklovira zabilježeno je istovremenom primjenom imunostimulansa.

Uz istovremenu primjenu s nefrotoksičnim lijekovima povećava se rizik od razvoja disfunkcije bubrega.

Analogni lijekovi Acyclovir

Strukturni analozi za aktivnu tvar:

  • Atsigerpin;
  • Acyclovir Belupo;
  • Acyclovir HEXAL;
  • Aciklovir Sandoz;
  • Acyclovir forte;
  • Aciklovir-ICCO;
  • Aciklovir Acre;
  • Aciklovir-Verein;
  • Atsiklostad;
  • Vero aciklovir;
  • Vivoraks;
  • Viroleks;
  • Gerviraks;
  • gerpevir;
  • Gerperaks;
  • Gerpesin;
  • Zovirax;
  • Lizavir;
  • Medovar;
  • Provirsan;
  • Supraviran;
  • Tsiklovaks;
  • Tsiklovir;
  • Tsitivir.

Acyclovir za herpes

Mast Acyclavir od herpesa na usnama je sintetski lijek s selektivnim učinkom. Njegov aktivni element je aciklovir. Izradio indijska tvrtka "Elegant".

Acyclovir za herpes

Marika »10. veljače 2014, 17:27

Re: Acyclovir s herpesom

Marianna K. »10. veljače 2014, 20:26

Re: Acyclovir s herpesom

francuska Angelica »17. ožujka 2014, 08:19

Re: Acyclovir s herpesom

Olivia »14. rujna 2014, 00:17

Re: Acyclovir s herpesom

Mitinka »15. rujna 2014, 22:03

Re: Acyclovir s herpesom

Olivia »18. rujna 2014., 19:58

Re: Acyclovir s herpesom

AnnaH »24. prosinca 2014.: 23:37

Re: Acyclovir s herpesom

Olivia »25. prosinca 2014., 19:40

Re: Acyclovir s herpesom

Taniyash »01. srpnja 2015., 19:07

Re: Acyclovir s herpesom

AnnaH »2. srpnja 2015., 10:38

Među analozima masti za herpes na usnama su Virolex, Zovirax, Acyclostad, Herpetad, Herperax, Gervirax. Prodajemo na recept. O tome kako piti pilule Atsiklavir s herpesom (umjesto tradicionalne upotrebe masti) potaknut će terapeuta, imunologa.

Indikacije anti-herpetičkog sredstva

Liječenje herpesa s aciklavirom pokazuje učinkovitost kod dijagnoze ponovne ili primarne infekcije kože s herpes virusom.

Upute daju jasan prikaz primjene Acyclavir. Ograničenje imenovanja je preosjetljivost, ozbiljni neurološki poremećaji, razdoblje prirodnog dojenja.

Acyclavir, kao Zovirax, je netoksični agens s minimalnim skupom reverzibilnih negativnih reakcija. U izoliranim slučajevima mogu se primijetiti pacijenti:

  • blago spaljivanje, svrbež na području izravnog pokrivanja (uz upotrebu masti);
  • dispneja, bol u lumbalnoj regiji, oticanje, abnormalnosti u probavnom traktu, vrtoglavica (ako se uzimaju u obliku tablete);
  • psihoza, zbunjenosti u mozgu, disartriji, halucinacija, prisilne kontrakcije mišića (intravenskoj primjeni).

Acyclavir u genitalnom herpesu pokazuje učinkovitost u 97% epizoda.

aciklovir

Oblici otpuštanja

Upute za aciklovir

Acyclovir je antivirusni lijek. Koristi se za borbu protiv Herpes simplex - herpes simplex virusa. Široka prevalencija ovog virusa povezana je s njegovom otpornosti na učinke oštećenja okolišnih čimbenika, dugog razdoblja inkubacije i prisutnosti višestrukih putova infekcije. Dovoljno je reći da je oko 95% svjetske populacije nositelji herpes virusa. Međutim, takve prijeteće statistike nisu razlog za proglašavanje hitne situacije jer Herpetička infekcija klinički se manifestira samo pod određenim uvjetima, posebice - sa smanjenim imunološkim stanjem nosača virusa. Nakon aktivacije, infekcija može dobiti osobine akutne ili kronične bolesti. S značajnim smanjenjem imuniteta postoji opasnost od razvoja opće (sistemske) infekcije. Acyclovir je učinkovit lijek u borbi protiv herpetičke infekcije. Njegov aktivni metabolit, aciklovir trifosfat, ugrađen je u DNK cjedilu virusa, oštećujući ga i blokirajući replikaciju (množenje) virusa. Acyclovir pokazuje visoku učinkovitost, sigurnost i selektivnost određene akcije. Do danas, ovaj lijek se može nazvati lijekom prve linije anti-herpesne terapije, tzv. "Zlatni standard." Korištenje lijeka u dojenčadi, koje su nositelji herpes virusa, smanjuje trajanje i težinu manifestacija infekcije i povećava imunostimulacijska svojstva imunotropnih lijekova. Penetriranjem u inficiranu stanicu, aciklovir se pretvara u aciklovir trifosfat pomoću enzim timidin kinaze, koji potiskuje biosintezu virusne DNA. Timidinska kinaza prisutna je u ljudskim stanicama i virusima, ali u potonjem se veća aktivnost vezuje za Acyclovir, mnogo brže oblikujući njegov aktivni oblik.

Ovo objašnjava selektivnost lijeka i njegov visoki profil sigurnosti. Tablete Atsiklovir učinkovite protiv herpes virusa tipa 1 i 2, opyassyvayuschego lichen. Koristi se i za terapijske i preventivne svrhe. Aksiklovirne tablete prikazane su u sustavnim lezijama kada lokalni oblik lijeka (mast, vrhnja) ne djeluje 10 dana. Kada se daje oralno, oko 15-30% aktivnog sastojka apsorbira se u sistemsku cirkulaciju. Poluživot lijeka je 3,3 sata. Izlučivanje se provodi bubrega i, u manjoj mjeri, crijeva. U teškom zatajenju bubrega, preporuča se uzimanje akiklovira. Pri uzimanju lijeka potrebno je pratiti funkcionalno stanje bubrega i pratiti karakteristike koje ga karakteriziraju. Acyclovir nije sredstvo za sprečavanje prijenosa genitalnog herpesa od jednog seksualnog partnera do drugog, pa ljudi koji su nositelji aktivne forme virusa trebaju izbjegavati nezaštićeni seks. Vanjski oblici Acyclovir nisu namijenjeni za primjenu na sluznice usne šupljine, oči, genitalije.

Visoka učestalost herpesom, širok raspon njegovih kliničkih manifestacija, estetski štete napraviti hitnu potrebu za odabir antivirusni lijek s povoljnim sigurnosnim karakteristikama, a visoka selektivnost djelovanja i odgovarajuće cijene. Aciklovir, koja se uglavnom proizvodi domaće farmaceutske tvrtke (Synthesis, Vertex, Tatkhimpharmpreparaty, Atoll itd) je potpuno u skladu s gore navedenim kriterijima, te osigurava racionalno terapiju lijekovima za određenog bolesnika u određenoj oblik infekcije, pokazujući veliku učinkovitost uz minimalne strani učinke.

Recenzije o lijeku Aciklovir

Podigli smo prave recenzije o drogama aciklovir, koje objavljuju naši korisnici. Najčešće, odgovor je napisao majke malih pacijenata, ali oni također opisuju osobnu povijest uporabe lijeka na sebe.

Za sistemsku upotrebu (unutar i / ili): infekcije uzrokovane Herpes simplex virusom tipa 1 i 2 i Varicella zoster; sprječavanje infekcija uzrokovanih virusima Herpes simplex i Varicella zoster (uključujući bolesnike s reduciranim imunitetom); kao dio kompleksne terapije za tešku imunodeficijenciju (uključujući kliničku sliku HIV infekcije) i kod pacijenata koji su podvrgnuti transplantaciji koštane srži; prevenciju infekcije citomegalovirusom nakon transplantacije koštane srži. Za topikalnu primjenu u oftalmologiji: keratitis i druge ozljede oka izazvane Herpes simplex virusom. Za vanjsku primjenu: infekcije kože uzrokovane virusima Herpes simplex i Varicella zoster.

rasprava

. jednom. sada nije tako velik i dobiva ili usana ili ispod nosa))) Usput, po prvi put dobio herpes, ja ne radim niša. otišao s njim)) Sedna pomazao aciklovir. ali neću biti vrlo revnog. Ovdje infa! ne brini) herpes na usni trudnica (i njihovih muževa).u žene koje pate od herpesa usana tijekom trudnoće kroz posteljicu u krv fetusa na antitijela na simplex virusom, koji za vrijeme trudnoće i nakon 3-5 mjeseci nakon poroda kako bi zaštitili dijete herpes U muškarcima isti "hladno" na usnama ne utječe na kvalitetu sperme, plodnosti i tako dalje. Muškarci s herpesom na usnama mogu sigurno začeti djecu. I još važnije Merilend

. i dugo ga je trebalo piti. Pokušat ću, nadam se da ću pomoći, svatko će pisati o njemu. U principu, ovdje smo svi isti tretman-smektita, pankreatin, antibiotik ako antibiotk ne pomogne, aciklovir (mi smo alergični na nju, liječnik je rekao da je to često slučaj), i ako je uopće ima loš uhvate.

Liječenje i prevencija herpesa na usnama medicine vrši se lijekovima koji se temelje na Acyclovir. Takvi lijekovi se ne preporučuju za žene tijekom trudnoće i laktacije. A što bi trebali učiniti? Kako spriječiti simptome herpesa na usnama tijekom trudnoće i dojenja? Korištenje češnjaka za liječenje manifestacija herpes na usnama su odavno koristi u narodnoj medicini. Na primjer, u http://perfectfood.ru/2010/10/chesnok-sostav-i-poleznye-svojstva-chesnoka/ Citat od tamo „, sastav češnjaka sadrži aktivne tvari - volatile, i to zbog svoje korisnosti.

Liječenje tijekom trudnoće i dojenja Kao i uvijek, "Zovirax" ili "Acyclovir" pomažu. Ove se masti praktički ne apsorbiraju u krv i ne utječu na razvoj embrija na bilo koji način. Usput, gormyaschim majke Također, možete ih koristiti (i zapamtite, mama: hladno na usnama u potpunosti kompatibilan s dojenjem).There su čak i narodni lijekovi za najčešće se odnose na hranu herpes,. U ovom trenutku morate jesti što više voća i povrća, izbaciti 1-1,5 litara tekućine dnevno, nemojte jesti masnu hranu, izuzeti šećer i čokoladu. Preporuča se uzimati "Acyclovir", "Liz.

. prijatelj je bio tako. Našao sam dvije vrste herpesa, uključujući drugu vrstu, o kojoj govorite. Moj liječnik Dok sam planirao ovaj račun, napisao sam nevjerojatan lijek Aciklovir u tabletama. Svakog dana za godinu dana pijem 800 mg dnevno. I njegova godina je nestala. To se dogodilo tri puta godišnje, a muž panicirao "I kako nositi?". Idite liječniku, ali danas morate uzeti acyclovir. I kada je herpes već ovdje, tri puta dnevno za 800 mo u tri dana. Zatim tjedan dana za 800mg dnevno. Ovo je recept za mene, koji pate od herpesa, tako da moji prijatelji piju u drugim gradovima, a svi mu liječnici to pripisuju. Želim sreću i vodim u ljekarnu! Herpes izravno ostaje u tom stanju u suradnji.

Herpes na usnama ne utječe na fetus :) ali ako se ipak pokaže da ste trudni, posavjetujte se s liječnikom kako biste dobili odgovarajuće liječenje. U međuvremenu, koristite aciklovir izvana, pomaže puno.

Dobro došli! Aksiklovir pripada skupini B sigurnosti lijeka tijekom trudnoće, što znači da se ovaj lijek može koristiti tijekom trudnoće samo ako je apsolutno nužan. Upute za lijek ukazuju na to da dopušteno korištenje trudnoće i dojenja nije dovoljno proučeno. Međutim, utjecaj akiklovira na razvoj trudnoće bio je testiran pomoću nekoliko medicinskih studija. Prema istraživačima, aciklovir u obliku tableta, masti ili iznutra.

. Ups, nije dijete, naravno. Pijem kad imam glavobolju (cvijet, itd) Sve te stavka je napisan s crticom - to znači jednu stvar vybor.Fenistil pentsivir - bris. Acyclovir - piti. Djetetu da namazati hladnoću na labi je nestvarno - odjednom slizyvaet.Stopopgin za mene puno pomaže ili pomaže od grla. Na prvim znakovima, protiv strepsila - ne dijete. Radije bih se složio oko beskorisnosti. Ne pijem, pijem muž i majka. Flemoksin zasigurno nije odredio sebe. Pišem, sin tvoje tete je ljekarnik. Liječnik je propisao još jedan antibiotik, ali naša je teta rekla da je previše jak. Također je ponudio analog koji nije tako štetan za GASTROINTESTINAL TRACT. Nismo imali problema s probavnim traktom. Čitam.

Ovdje se o acikloviru slažem, to kod mene jede ravne usne, a zovirax nije prisutan. I ja se zbog bolova u M svijeće Voltaren® uvijek pomoći u 5 minuta, a jednom u ljekarni savjetovali diklofenak (gdje je isti sastav) i nije pomoglo !! Samo mislim da ako je sastav isti, to ne znači da je omjer dobro, ili je recept za pripremu lijekova isti. Ali ibuprofen mi je bolje za nurof.

. Svijeće stavljaju Viferon, vrlo dobre imunomodele. Poznati pedijatar vrlo hvali. Čak se preporučuje i za prevenciju prehlade. Nema štetu, samo more! Aksiklovir u tabletama. Sami osip, ne znam kako u nekom mjestu, ali na licu boje propisanom Castellane (koji boginja premazati) i Lokoid (vrlo jak mast, međutim, rekao hormonalni i nakon što su slabiji lijekovi ne rade). Ako Lokoid ne želi uzeti, onda je Acyclovir, pomast. Ali osobno nisam pomogla. Uvažite detalje o svim tim lijekovima, kako uzimati i koje indikacije. Nađi ga prilično jednostavna, svi oni prod.

. i prikazan je. Ali kako mi liječnik kaže, infekcija je gora za tijelom. Naravno, također sam pročitao kontraindikacije. Ali, koristim vanjski način, čak i ako su kontraindicirani. Sada koristim aciklovir za hladnoću. A prije toga, moj nos je kapao sa Sanorinom. jer nedostatak kisika je također loš. Završi.

. oni koji se nazivaju ju, ali po cijeni usporediva s Immodium. But-shpa (200p 60 tab) - Drotoverin (50 r - 50 tab). Lomilan (110 r) - LoraGeksal (75 p) Panadol - Paracetamol ZOVIRAK - (, 20 rubalja) Aciklovir Tsiploks -, ciprofloksacin (200 rubalja) Lioton Gel - Mast heparin. Bepanten (220 p) - Depantol (187 p) - Pantoderm (120 rubalja). Ambroksol - ambrobene, ksilometazolin Mucosolvan (galazolin) - različiti skup curila nazalne stopangin (heksetidin) - Geksoral nitroksolin - 5-NOC aspirin UPSA (Francuska) acetilsalicilni kiselina (Rusija) Rinonorm (Njemačka) Rinostop (Rusija) Nazivin (Njemačka) ksilena (Rosia) Nurofen ibuprofena domaća ili ibufen Neyromultivit Pentavit - vitamini.

. ressivnye lijekovi, antikoagulanse tipa fenindion, radioizotopna kontrastna sredstva za liječenje ili pregled, litijev pripravaka, posebno antivirusnih lijekova (osim aciklovir, zidovudin, zanamivir, limovudina, oseltamivir - oprezno) worming pripravci atakzhe neki antibiotici makrolida: (klaritromicin, midekamicin, roksitromicin, spiramicin) tetratsik-tanak, kinolona i fluorokinoloni, glikopeptidi, gnjide-roimidazoly, klor MFE audio kut, ko-trimoksazol, Međutim, lijekovi navedeni alternativni antibiotici nisu kontraindicirani za dojenje. Općenito siguran, koristi se u visokim dozama, kraće tečajeve paracetamola, acetil.

Uvijek sam pažljivo pročitao upute na lijekove koji su liječnici ušao i nakon toga donijeti odluku da ili ne dijete. Dakle, ovo aciklovir, koje smo navodno propisane za prehlade, koristi se najčešće za liječenje herpesnih infekcija i virusa, ali i svoju djecu do 3 godine ne mogu. Kada sam nazvao našu liječniku i rekao o tome, rekla je da je sve smeće, on je, kažu, antivirusno droge, ne samo protiv herpesa, a oni ga propisuju za djecu od prvih dana. Dakle, što mislite? Tko je u pravu - proizvođač lijeka, koji je u svakom slučaju testira drogu prije izlaska na transporteru ili liječnika do.

. To je anodizirana samo u slučaju njihove kratkotrajne uporabe. Ako je potrebno da se bilo koji od ovih lijekova više od jednog ili dva tjedna, konzultirajte svog liječnika. Acetaminofen aciklovir anestetici, lokalni anestetici (npr koristi u zubarstvu) antacidi antibiotika (penicilin, eritromicin, tetraciklin, trimetoprima *) antikoagulansi antikonvulzivi antihistaminika aspartam protiv astme (kromolin, bronhodilatatori za inhaliranje) barijeva klorokina (malarije lijeka) kortizon dekongestante diuretici, digitalis ibuprofen inzulin Kaopectate laksativi, relaksaciju mišića znači od oko pinworms.

. ortalidon; klortiazid; furosemid; etakrinska kiselina. ANTIBIOTIKE, ANTI-HIGIJENA I ANTIVIRTUALI Sigurno: penicilini, cefalosporini, eritromicin. Relativno sigurna: aciklovir - lokalna primjena. Za sustavnu primjenu moguće je ako očekivani učinak terapije premašuje potencijalni rizik za fetus (adekvatne i strogo kontrolirane studije sigurnosti kod trudnica nisu provedene). Aksiklovir prolazi kroz posteljicu. Podaci o ishodu trudnoće u žena koji su uzimali aciklovir sustavno djelovanje u prvom tromjesečju trudnoće nisu pokazali porast broja kongenitalnih malformacija kod djece u usporedbi s općom populacijom. Jer u promatranom.

Virus dizajniran i pomoći samo sljedeći lijekovi 1.Preparaty učinkoviti protiv nekih virusa herpes skupine: a herpes virus tipa 1 i 2 A) - aciklovir, valaciklovir, famciklovir. B) Varicella-Zoster virus (tip 3) - slični pripravci. Propisani su za morsku kozu u adolescenata i odraslih, kao i za teške infekcije kod djece. B) citomegalovirus (tip 5) - je ganciklovir, foskarnet i valganciklovir. 2. Kronični hepatitis B i C. Utvrđena je učinkovitost lijekova, a infekcije bez liječenja u velikom broju slučajeva javljaju se agresivno i dovode do nepovratnih promjena. Koristi: Interferon + ribavirin - za hepatitis.

. bilo oksolinovuyu masti. Nisu korištene antivirusne tablete za oralnu primjenu tijekom trudnoće u liječenju herpesa. To jest, lijekovi uzeti u običnim slučajevima (Acyclovir, Penciclovir, Foscranet i slično) zabranjeni su za vrijeme trudnoće! "Na mene u početku B prečesto je izliven, imunitet pada." Smeared atsiklovirom, G govorio.

. Liječniku nadzire trudnica. Kako liječiti herpes: Obično se koriste antiherpethetical masti i kreme koje će se primjenjivati ​​do oštećenja osip (aciklovir - do 5 puta dnevno za 5-7 dana, masti - oksoliničnu, alpizarinovaya, tromontadin - 2-4 puta dnevno 5-10 dana ). Možete podmazati osip rješenje interferona (2-3 puta dnevno za 5-7 dana). Vitamin E u otopini potiče brže zacjeljivanje. Folk lijekovi - zamućenje fokus jele ulja (2-3 puta dnevno), omekšavanje smeđu kremu od kamilice ili mast od nevena (vidi recept na našoj web stranici pod „konzultacije”.). Pijem grad

. mez, gotovo isto u kvaliteti, pomoć loše, gore nego ultop. Voltaren je bolji od diklofenaka, iako aktivni sastojak diklofenaka, lakše se podnosi i pomaže boljem. Acyclovir mi ne pomaže osobno, ali zovirax radi! Ovdje je tako! Mislim da bi svatko trebao imati pravo izbora. Vjerojatno, na liječenje nije nužno spasiti, bolje je ne kupiti sebi sljedeću bluzu, već kupiti.

Acyclovir tablets reviews s herpesom

Acyclovir u ARVI

Uvijek nas pomaže. Na nas ORVI uvijek dolazi do kraja s herpes quinsy. Pjesnik U acikloviru znam zacijelo što pomaže. Možda su vidjeli da dijete ima herpiju u bolovima i pjesnik je imao

Dao u ARVI, ali ne i 4 tablete, može li biti 1/4?

S herpesom upaljeno grlo nekoliko puta!

Lijekovi za trudnoću

Kod mene barem jednom mjesečno glava je bolesna i čak ne mogu zamisliti kako to učiniti bez tableta u takvom slučaju. (((Vjerojatno ću ići zagrliti stabla, tako da bol prolazi)))

Hvala vam puno! Vrlo korisno! Hvala Bogu, većina vas nikada nije ni morala uzeti (osim Natalside - stvarno dobar) i nadamo se da ne.

Natalsid učinkovit, Mukaltin uvijek od kašlja prihvaćam, Tempalgin, Loperamide - također norme

Tip Herpes 1 i 2 i trudnoću

kada je s tobom od djetinjstva, to znači da za dijete nema ništa strašno. premazati s aciklovirom. Što još treba učiniti. Samo vanjski mast. Unutar ne možete uzeti pilule.

Ako jest, onda neće biti izliječen za život.

ŠTO TREATATE U SEZONU ZATVARANJA.

Jako puno slova, nije pročitao, ali s tobom ću odgovoriti sa zadovoljstvom! Najbolji antivirusni lijek je Ergoferon. Nedavno sam to otkrio. Bolesna s kćeri, njezin bale, imam golicanje u grlu, u cjelini, potpuni skup i samo jedan dan prijema ergoferona bolesti gotovo ničega! Čak se i trzaj povukao! Pa, svakako smo ih tretirali i pranje morskom vodom i aspiratorom. I ne dolazim ni do njih. Vobschem super stvar!

nastojimo ne dijete dajemo kemijom. Dajemo homeopatiju, aflubin u kapi, dajem izvarak od dogrose, brusnice i crimson voćnih napitaka, sve to povećava imunitet. Dvaput tjedno, bacam u kupaonicu toplu vodu i dodam gotove ekstrakte zemlje zdravliyaniya. Sada, u sezoni prehlade vole složene ekstrakti neboleyka.Eti trava poboljšava imunitet, a moja kći je vrlo brzo zaspao nakon takvih rebrima kupke.

Savjetujem svim majkama da isprobaju kapljice Carmolis, učinkovito antivirusno sredstvo. Djeca su dobro stavlja sobu ovlaživač zraka s njima nisam imao ovlaživač zraka, dakle, ja sam stavio mokri ručnik na bateriji i liberalno kaplje Karmolis. Moje dijete je bilo zaštićeno od virusa, a sada, kada sam postala stariji, udišem!

Acyclovir za herpes

Mast Acyclavir od herpesa na usnama je sintetski lijek s selektivnim učinkom. Njegov aktivni element je aciklovir. Izradio indijska tvrtka "Elegant".

Acyclovir za herpes

Marika »10. veljače 2014, 17:27

Re: Acyclovir s herpesom

Marianna K. »10. veljače 2014, 20:26

Re: Acyclovir s herpesom

francuska Angelica »17. ožujka 2014, 08:19

Re: Acyclovir s herpesom

Olivia »14. rujna 2014, 00:17

Re: Acyclovir s herpesom

Mitinka »15. rujna 2014, 22:03

Re: Acyclovir s herpesom

Olivia »18. rujna 2014., 19:58

Re: Acyclovir s herpesom

AnnaH »24. prosinca 2014.: 23:37

Re: Acyclovir s herpesom

Olivia »25. prosinca 2014., 19:40

Re: Acyclovir s herpesom

Taniyash »01. srpnja 2015., 19:07

Re: Acyclovir s herpesom

AnnaH »2. srpnja 2015., 10:38

Među analozima masti za herpes na usnama su Virolex, Zovirax, Acyclostad, Herpetad, Herperax, Gervirax. Prodajemo na recept. O tome kako piti pilule Atsiklavir s herpesom (umjesto tradicionalne upotrebe masti) potaknut će terapeuta, imunologa.

Indikacije anti-herpetičkog sredstva

Liječenje herpesa s aciklavirom pokazuje učinkovitost kod dijagnoze ponovne ili primarne infekcije kože s herpes virusom.

Upute daju jasan prikaz primjene Acyclavir. Ograničenje imenovanja je preosjetljivost, ozbiljni neurološki poremećaji, razdoblje prirodnog dojenja.

Acyclavir, kao Zovirax, je netoksični agens s minimalnim skupom reverzibilnih negativnih reakcija. U izoliranim slučajevima mogu se primijetiti pacijenti:

  • blago spaljivanje, svrbež na području izravnog pokrivanja (uz upotrebu masti);
  • dispneja, bol u lumbalnoj regiji, oticanje, abnormalnosti u probavnom traktu, vrtoglavica (ako se uzimaju u obliku tablete);
  • psihoza, zbunjenosti u mozgu, disartriji, halucinacija, prisilne kontrakcije mišića (intravenskoj primjeni).

Acyclavir u genitalnom herpesu pokazuje učinkovitost u 97% epizoda.

Acyclovir tablets reviews s herpesom

Acyclovir u ARVI

Uvijek nas pomaže. Na nas ORVI uvijek dolazi do kraja s herpes quinsy. Pjesnik U acikloviru znam zacijelo što pomaže. Možda su vidjeli da dijete ima herpiju u bolovima i pjesnik je imao

Dao u ARVI, ali ne i 4 tablete, može li biti 1/4?

S herpesom upaljeno grlo nekoliko puta!

Lijekovi za trudnoću

Kod mene barem jednom mjesečno glava je bolesna i čak ne mogu zamisliti kako to učiniti bez tableta u takvom slučaju. (((Vjerojatno ću ići zagrliti stabla, tako da bol prolazi)))

Hvala vam puno! Vrlo korisno! Hvala Bogu, većina vas nikada nije ni morala uzeti (osim Natalside - stvarno dobar) i nadamo se da ne.

Natalsid učinkovit, Mukaltin uvijek od kašlja prihvaćam, Tempalgin, Loperamide - također norme

Tip Herpes 1 i 2 i trudnoću

kada je s tobom od djetinjstva, to znači da za dijete nema ništa strašno. premazati s aciklovirom. Što još treba učiniti. Samo vanjski mast. Unutar ne možete uzeti pilule.

Ako jest, onda neće biti izliječen za život.

ŠTO TREATATE U SEZONU ZATVARANJA.

Jako puno slova, nije pročitao, ali s tobom ću odgovoriti sa zadovoljstvom! Najbolji antivirusni lijek je Ergoferon. Nedavno sam to otkrio. Bolesna s kćeri, njezin bale, imam golicanje u grlu, u cjelini, potpuni skup i samo jedan dan prijema ergoferona bolesti gotovo ničega! Čak se i trzaj povukao! Pa, svakako smo ih tretirali i pranje morskom vodom i aspiratorom. I ne dolazim ni do njih. Vobschem super stvar!

nastojimo ne dijete dajemo kemijom. Dajemo homeopatiju, aflubin u kapi, dajem izvarak od dogrose, brusnice i crimson voćnih napitaka, sve to povećava imunitet. Dvaput tjedno, bacam u kupaonicu toplu vodu i dodam gotove ekstrakte zemlje zdravliyaniya. Sada, u sezoni prehlade vole složene ekstrakti neboleyka.Eti trava poboljšava imunitet, a moja kći je vrlo brzo zaspao nakon takvih rebrima kupke.

Savjetujem svim majkama da isprobaju kapljice Carmolis, učinkovito antivirusno sredstvo. Djeca su dobro stavlja sobu ovlaživač zraka s njima nisam imao ovlaživač zraka, dakle, ja sam stavio mokri ručnik na bateriji i liberalno kaplje Karmolis. Moje dijete je bilo zaštićeno od virusa, a sada, kada sam postala stariji, udišem!

Acyclovir tablete s herpesom

Popularni članci na temu: aciklovirne tablete s herpesom

Genitalni herpes već dugi niz godina ostao je izvan zone pažnje praktičara praktičnog javnog zdravlja, što je prvenstveno posljedica neodgovarajućih mogućnosti laboratorijske dijagnoze infekcije herpes virusom.

Tijekom proteklih 20 godina u mnogim zemljama širom svijeta došlo je do povećanja učestalosti genitalnog herpesa (GH). Dakle, broj prijavljenih slučajeva genitalnog herpesa porasla za 13-40% u SAD-u, u Rusiji na 8-17% u Ukrajini do 28% [4, 8]. Danas YY -.

Herpes virusnih infekcija (GVI) je najčešće uzrokovana herpes simplex virusom (HSV) - HSV-1 i HSV-2, protutijela koja su detektirana kod 90-99% odrasle populacije u svijetu. Infekcija HSV-1 obično se javlja tijekom prve tri godine života djeteta, a HSV-2 -..

Herpes virus infekcija je jedan od najvažnijih medicinskih i socijalnih problema, što je zbog svoje široko rasprostranjenog i izuzetno velikog broja kliničkih manifestacija i komplikacija.

komunikacija

Djevojke, dijelimo učinkovite načine da se riješimo "hladnoće" (herpes)

Komentari (62)

Osobno, ne pomažem zovirax, samo acyclovir krema. Kažu da je vrlo dobro paliti Carvalonu na samom početku. Znam da je najbolji postupak za uklanjanje oslobađanja u roku od 2 dana dersonval (postupak u fis ormarićima) - to je moć. Dugo vremena nakon hladnih, vrlo crvene mrlje prolaze kroz kožu. Nekoliko puta sam vidio takve okrugle prozirne mrlje, ali nisam pokušao.

Kremaciklovir treba koristiti na početku i vrlo često - pomaže pri početnoj fazi, kada mjehurići još nisu formirani, a svrbež već postoji.

Za mene previše atsiklovir pomaže ili pomaže i, ne samo početnoj fazi)))

Imam Darsonval kod kuće, ali nisam ni znao da ga možete koristiti za borbu protiv herpesa. Wow!

Pridružujem se Acyclovir)

I koristim aciklovir i carvalole (kad trebaju ići negdje).

Oh, ta se infekcija dugo godina držala. To je poput lakmus test tijela - čini se protiv slabljenja imuniteta. Bilo je hrpa ruževa protiv ruža za usne, pomasti svih vrsta, a ne samo da nisu cauterized. Tablete aciklovira su mi pomogle, samo trebam imati strpljenje i piti prema shemi iz uputa, bez nedostatka jednog recepta.

I što je, nakon što je pio ovaj tečaj, zauvijek se oslobodio? Mislim da je malo vjerojatno da nikad neće dobiti ovu infekciju zauvijek, nakon što je nekoć padao u tijelo, tamo će živjeti do svoje smrti

Ne, naravno, nisam se riješio, ali recimo, figurativno: "Ubacio sam ga u letargičan san" Ugh-pah-pah!

Ako već dobio tijelo, sada vrlo često su djeca rođena s ovom prvom skupinom virusa koji sjedi u živčanim završecima naše kralježnice i čeka vrijeme da se iz naruzhu.Gerpes aktivirati ne samo za hlađenje / grijanje (na suncu), ali i na stres, koji je sada češći. Stoga se nemoguće potpuno riješiti virusa, samo ga poslati u hibernaciju uz pomoć leasinga i argenina.

Acyclovir u tabletama i mastima. kako reći. Herpes je zrela s njima jednako kao i bez njih. Barem imam. Ali u jesen 2007. U meni je samo počeo biti noktiran, odlučio sam mu ili drugu metodu "pobijediti". U to vrijeme bio sam sklon ulja, i nije malo poliranja: Doslovno žličicu grožđa ulje (baza) + 2-3 kapi ulja bergamota, ružmarina i čempresa, po mom mišljenju. Zatim, pomoću pamučnog obrasca umočen u ovu smjesu i držati na herpesu, pritišćući vatu u kožu. Burning, žeže, nacrtana, ali ja opet Makala staviti u smjesu i držati na herpes (a to je još uvijek bio na poslu), otišao sam kući, a noć je također napravio aplikacija. Ujutro nisam mogao vjerovati u oči - nije bilo mjehur, samo crvenilo, ali s vremena na vrijeme nastavljam podmazivati ​​ovo mjesto. Sljedećeg dana nije bilo tragova da se nešto treslo. Trećeg dana nije bilo ničega na mjestu "bolesti"! Ja ne znam da li sam bio sretan jer + I može skratiti u ranoj fazi razvoja herpes, ali od tada, mmm, još se nije pojavio herpes.

ali gdje da uzmete ta ulja.

U ljekarnama ili posebnim. dijelovi baznih ulja - vrsta grožđa, avokado, breskve -. butylki od 50 ml i eteričnih ulja (koja se dodaje vrlo malo, strogo dozirano, kapljice) - bergamot, ružmarin i sorte - butylkov u 10 ml. To jednostavno nije sve prirodna ulja u istoj ljekarni su sintetička ulja, kako kažu, „ljepota”, a koštaju 20-50 rubalja, a ova ulja ne može biti vrijedi mnogo. U ljekarnama sam uzeo Bergland ulja, oni su kvalitetni.
Ali samo trebate imati na umu da ako je netko pomogao, to nije nužno da će ovaj alat pomoći drugoj. Pogotovo ulje, oni su uglavnom alergični.

ali gdje da uzmete ta ulja.

Općenito, nema takvih čudesnih načina. Uostalom, to je virus i, ulazeći u tijelo, to traje tijekom cijelog života. Provokatora čin i hipertermiju i hipotermija i SARS, općenito, bilo smanjenje otpora organizma dovodi do osipa mjehurića koji je tipičan za herpes. A najvažnije je pratiti vaše zdravlje, poduzeti preventivne mjere protiv imuniteta, a zatim neće biti nikakvih mjehurića. A ako su - pružiti najbolju sveobuhvatan tretman uzimanjem pilule aciklovir u shemu istovremeno zamućenje pogođene površine masti, a svaki od njih pojedinačno odgovara: Zovirax, aciklovir, panavir, Famvir, Valtrex itd No, termičke procedure treba ukloniti kako bi se izbjegao daljnji napredak recidiva.

Pijem svake godine imunomodulatorne tablete AMIXIN. Pijem 6 tjedana 1 tabletu tjedno. Trošak je 454 rubalja za 6 tableta. Nikada ne izlijeva herpes. Organizam drži na dobroj razini. Da, i ako ga imate, kupite kvalitetno ulje čajevca. Preporučljivo je kupiti mrežne tvrtke.

ali ulje čajevca nije mi pomoglo.

Uglavnom, suosjećam s vama, osim ako ste vrhunski upravitelj koji mora uvijek biti u formi. Ove tablete imaju vrlo veliku količinu - kada prestanete piti, vaše zdravlje oštro se pogoršava i iznenadno iznenadno i neočekivano izlaze iz zdravlja.

Prošle godine sam pio Amiksin. Ali ovo je drugi put herpes na usnama. Zovirax je bio slabiji aciklovir. Nikada u životu ta infekcija nije bila. Posljednjih nekoliko godina, puno stresa, i puno bolesnih, nemaju vremena za oporavak, kao i opet. Predao je analize - niske razine hemoglobina. Očigledno je smanjen imunitet.
Vjerojatno postoji herpes u svakom od nas, ali budi se pod povoljnim uvjetima za njega.
Dok se borite s nadopunjavanjem željeza) i jedući bobice, i pas rose (sirup)

Pokušao sam žbuke - super! Zapeo sam jedan na poslu 2,5 sata prije ručka pa se edem odmah smanjio za faktor 2. Zatim, noću zalijepiti sve - usnica je normalna!)))))

Recite nam ime i, ako je moguće, njezinu veličinu. A onda sve dobiva pivo noću, diže se ujutro, sve je već "upuhan": veliki patch je potrebno.

Ne, gips male veličine, poznat kao transparentan žbuka protiv pryshchikov, pa tako ista veličina 1 sm * 1 sm, tvrtke "Compeed".

Hvala ti. Kupi, može kada će stati.

Također sam pokušao ovu žbuku - pod njom koža usne postaje mekana, gotovo žele-poput. Nažalost, nakon uklanjanja od mene situacija je postala još gore, tj. razvoj herpesa bio je sam.
Jednom je postojao samo noćni miran proces, kada su mjehurići već prošli, ali rana nije postala obrasla - glavna stvar bila je da se crusts uskoro počeo formirati.
Onda mi je već dermatolog savjetovao Actovegin gel koji je proziran i čini ovu koru - ovdje kao da je pomogla da se riješite svih ovih na lukav.

Najučinkovitiji je način podvrgnuti tijeku liječenja u antiherpetic centru. Zauvijek se riješite ove tegobe je nemoguće, ali čine osip još rijetke i manje značajne - sasvim.

Prvi put u travnju 2009. susreo sam ovu nesreću. Herpes se pojavio na gornjoj usnici, u početku sam bio zbunjen i nisam znao što učiniti, kao rezultat sam kupio mast Acyclovir - zamazan - rezultat je minimalan, jer. Herpes je konačno izliječen tek nakon 2 tjedna i ožiljak ostao. Naučio sam gorko iskustvo, otišao sam i posavjetovao se s liječnikom - čim početi trnci, odmah počnete uzimati Aciclovir 200 mg tablete prema shemi (naznačeno u uputama). Djevojke, ovo mi je stvarno pomoglo. Testirano je dva puta - čim je počela osjećati upalu - popila je pilule - herpes je izgubljen tijekom noći.

Nedavno sam se zarazio virusom herpesa, nikada se nisam suočio s njom, a sada, u najmanjoj hipotermiji, moje su usne nabrekle ((

Ja sam za aciklovir. Čak i kada su se mjehurići već pojavili, ona prolazi mnogo brže.

Ovdje ne tako davno sam otkrila čudo lijek, a ne ljekovito, ali kozmetičko (kako je napisano u uputama). Savjetnik mi je bio dobar ljekarnik. Allomedin *. U mene je praktički sve prošlo. I važan detalj: nije ga odvratno koristiti, nije masno, apsorbira, ekonomično, ne zahtijeva trajnu primjenu, higijenske posude. Preporučujem)))

Da, koristio sam Alomedin, jako se suši i na usnama je potpuno ne vidljiv (to je transparentni gel).

Ne mogu podnijeti alkohol na usnama, pa sam lakše s ovim gelom. Da, i treba ga primijeniti samo 2-3 puta dnevno. Kod mene ovo nevolje na labijima odvijaju nakon stomatologa, a usne snažno pate tijekom liječenja (((I nakon toga je došlo do neuspješnog pokušaja relapsa koji je zaboravljen u jednom danu.

čini mi se da je cauterizacija samo gore. po mom mišljenju, ne možete sušiti mjehuriće.

Pa u početku samo zaustavlja širenje herpesa. Sušio ju je. I na kraju, u dan ili dva, ova "kora" odlazi, to je sve.

ako ne izgorite, tada nećete prsnuti, a samog sebe neće biti. za primjenu aciklovira. zaustavlja distribuciju. on je poseban za ovo.. osobno me najviše smeta bol. tako ružno.. pa pokušati spriječiti da se pojavljuju na bilo koji način :) ako imate vremena primijeniti aciklovir prvog dana, tada neće biti gotovo nikakvih mjehurića.

U mene (prilično lijepo) već više od dvije godine herpesa nije prisutno. Pozitivni dojmovi ostali su od allomedina (sa kozmetičke točke gledišta, mogu se premazati bilo gdje, i dalje se ne mogu vidjeti).

Također sam primijetio tvoju transparentnost na vašu opoziv i sjetit ću ga za budućnost. nije uvijek moguće sjediti kod kuće :)

Djevojke, ovdje i ja imam isti problem, pa imam ovaj herpes, nemam snage. Jučer malo praska, ali danas izgledam usne povećao u dva, ali to nije prvi put u mjesec dana (ne znam kako izliječiti ovaj napad.

A što atsiklovir ili antivirusni lijekovi ne pomažu? I doista, nedavno isti Zovirax ne spasi, ali što učiniti, nemamo drugu (

Djevojke da to, zašto nema ništa, postoji dokozanol, moderniji lijek za herpes, cijela Europa već dugo liječena, a svi mi sjedimo s aciklovirom.

I kakav dokozanol? Dakle, priprema se naziva? gdje je posebno prodana, na način na koji je u tabletama ili masti?

Dokosanol je aktivna tvar pomast protiv herpesa, a sam lijek se zove erazaban, barem u našoj zemlji, u Europi, čuo da su imena različita.

Obično koristim "aciklovir" ako se herpes počne pojavljivati ​​- pomaže. Sada dojim i kada je zima počela vylazit ova infekcija strašno je uplašena, ne možete koristiti lijekove. Spasila je zubnu pastu, čim joj je usnica počela škripati, tresti se, povećavati, primila je vrlo velikodušno, nekoliko puta ponovila za 2-3 sata. Usnica je bila malo natečena u danu, sve je potpuno prošlo. Ako ne možete koristiti lijekove ili nije bio pri ruci - opcija. Općenito, naravno, problem se mora riješiti iznutra.

Gotovo osjećam neuobičajeno na usnom - odmah sam aciklovir. na smokvama ljepljiva ili herpes - glavna stvar da se na vrijeme! ))))))) ako je bubuljica - ništa mu se neće dogoditi, a ako herpes, onda čak i mjehurići zapravo nemaju vremena za oblik. obratite pozornost na svoje osjećaje, ako znate što često izlazi na usnicu.

Spasio sam ga samo antivirusni lijekovi. Već godinu dana, sigurno. I izvana samo smanjuje simptome, ništa više.

Unutar lizina, a zatim argenina. Izvana izvodimo cauterizaciju s trostrukom kolonom, u kojoj unaprijed dodamo ampulu analgina.

Pa, nemojte zaboraviti na cink + vitamin C

Stavio sam film sirovih jaja, i brzo prolazi.

Ako govorimo o prirodnim sredstvima, onda možete premazati uho sumporom

I sok od mlijeka od luka na rezu

Zovirax iznutra, 5 tableta dnevno svaka 4 sata tijekom 5 dana i mast s istim imenom u istoj shemi, je virusna infekcija i gdje su narodni lijekovi?

Izvana uzimam Viru-Merz, dobro suši i blokira daljnji razvoj, a nakon toga čireve ne nastaju kao nakon aciklovira, unutar Valtrexa.

Stotinu puta idem!
Stalno popping "hladno", čim malo udarac ili naglo stres, iscrpljen. Dok nisam stigla do dobrog liječnika. Postavio je Valtreks, istinu za piće bilo je potrebno dugo, gotovo 3 mjeseca, a užitak nije bio jeftin. Ali sad sam zaboravio na sve osip. Uostalom, mast ukloniti vanjske znakove, a oni su uzrokovani infekcijom, sjedeći unutra, ona mora biti iskorijenjena

i za mene je imunolog Valtreksu i dalje napisao svijeće, vitamine i
Amiksin, sve pije prema shemi. U meni je otkriveno u analizi
herpes tipa 6. Liječnik je rekao da ga mogu pokupiti u transportu.

Da, sve u skladu s shemom ili planom, složen tretman.

i zašto ste tako dugo pili Valtrex. Ili ovisi o vrsti virusa?
Uzeo sam svih 10 dana. I još jedan Seltzink.

Očigledno, ovisi o vrsti virusa.
Nakon Valtrexa, odmah slijedi drugi put panavira.
Ali već godinu dana, dok herpes me zaobilazi stranku. Naravno, morate se opirati i gledati svoje zdravlje, jer to je sve od slabog imuniteta i stresnih situacija. Uz dobro zdravlje, obrana tijela neće dopustiti virusu da postane aktivniji. Liječnik je rekao da se ne možete riješiti nikakvih herpesnih tableta, samo ih možete "zadaviti".

i liječnik mi je rekao da svaka osoba ima herpes virus u tijelu, u latentnom obliku (spavanje) ili se probudi u aktivnom.

Da, da, to sam želio reći)

Baka, sjećam se, rekao je ovo: Tijekom cvatnje morate jesti 5-7 mladih cvjetova maslačaka i herpes neće))
Nisam provjeravao, nisam imao svoj t-t-t. Moja je majka, istrošena, jeli mladi cvjetovi maslačaka, rekao je, pomogao, 4 godine bez relapsa. Nije li to placebo?

Acyclovir pomast je velika sitnica! Čim osjetim da se moja čašica svrbe i nabubri, odmah se razmazim. A za nekoliko dana sve prolazi. Dogodilo se da nema masti pri ruci, a bočica se počne nabubriti. Zatim mi pomaže obična pasta za zube.

ja sam iz papa prošao, moj brat nikada nije imao ovaj herpes. Jednom godišnje. Ja acyclovirum, 2 tjedna i sve.