Krem Abreva protiv herpesa - pregled

Djeca

Imate li herpes? Nemojte ga trčati, inače ćete to učiniti.

U ovom trenutku, herpes je najčešća virusna bolest, koji nose 95 posto populacije našeg planeta. Unatoč činjenici da je nemoguće potpuno ukloniti infekciju iz tijela, pravilno odabrani tretman može ukloniti kliničke manifestacije bolesti u kratkom vremenu i postići stabilnu i produljenu remisiju.

Herpes je bolest smrti!

Dugo je vremena i čvrsto oblikovalo mišljenje da je HERPES samo hladnoća tijela. Kao što su nedavne studije pokazale, HERPES može dovesti do ozbiljnih komplikacija. Glavni liječnik kaže što se treba bojati.

Ovaj članak će se raspravljati o vrsti herpesa lijek je najučinkovitiji u borbi protiv bolesti.

Koji lijekovi protiv herpesa postoje?

loading...

Uobičajeno, sva antivirusna sredstva za herpes mogu se podijeliti u nekoliko skupina ovisno o glavnoj aktivnoj tvari.

Tako se dobiva sljedeća klasifikacija:

  • na temelju aciklovira i derivata. Najpoznatiji predstavnici su: Acyclovir, Vivorax, Zovirax. Proizvedeno u obliku masti i tableta;
  • na temelju valaciklovira. Najčešći lijekovi su: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Pripreme su dostupne u obliku tableta. Značajka je djelotvoran učinak na sojeve virusa, prije kojih su lijekovi koji se temelje na acikloviru nemoćni;
  • na temelju famciklovira. Pripravci: Famciclovir Famvir. Najučinkovitiji i istodobno skup skup lijekova. Suočavanje sa svim sojevima virusa, ali ima mnoge nuspojave;
  • na osnovi biljnog materijala. Najpoznatije znači Panavir-gel, Alpizarin, Myrtoplex, Helepin. Razlikuju se netoksičnim djelovanjem na tijelo, što im omogućuje da se koriste za liječenje trudnica i djece;
  • na temelju ostalih komponenti. Viferon (temeljeno na interferonu), Abreva (na temelju doconazola) i Viru-Merz (temeljeno na tromantadinu).
na sadržaj ↑

Koji su najučinkovitiji tretmani za herpes?

loading...

Herpes je opasna bolest koja može dovesti do smrti, ako se ne liječi. Revolucija u njegovom tretmanu ostvarena je sredstvom koje jest.

Kao što pokazuje praksa, potrebno je odabrati lijek za liječenje herpesa uzimajući u obzir različite čimbenike, uključujući vrstu i stupanj bolesti, kao i svoje sposobnosti.

Ljudi koji se suočavaju s kliničkom manifestacijom virusa preferiraju topikalne lijekove navedene u nastavku.

aciklovir

Acyclovir s pravom se smatra najboljim jeftinim mastima od herpesa na usnama. Približan trošak proizvoda je oko 25 rubalja za cijev s 5 grama masti. Analogna sredstva su nešto skuplja: Gerperax - oko 65 rubalja, i Zovirax - oko 185 rubalja.

Aktivna tvar ovog pripravka prodire u stanicu inficiranu virusom i uništava sekvencu lanca DNA, čime se sprječava proliferacija patoloških stanica. Zbog činjenice da virus ne može rekonstruirati svoje stanice bez uključivanja ljudske DNK, bolest se brzo uklanja.

Acyclovir je pogodan za uspješno liječenje ne samo herpesa na usnama, nego također herpes zoster, pileća kozica i genitalni herpes.

Značajan nedostatak ovog alata jest nemogućnost nesmetane uporabe lijeka od strane trudnica i dojilja - aktivna tvar prodire kroz fetusno tijelo kroz posteljicu i majčino mlijeko, stoga svaka žena ne može koristiti aciklovir.

Drugi karakterističan nedostatak masti je piling tretiranih površina. Kao rezultat toga, liječnici preporučuju izmjenu ovog proizvoda s antiseptičkim i hidratantnim kremama.

Zovirax

Trošak standardne cijevi s 5 grama masti košta oko 185 rubalja. Unatoč činjenici da je agens analog aciklovira, njegova mogućnost je propilenglikol, u pripravku, koji promiče prodiranje aktivne tvari u stanicama inficiranim virusom.

Osim toga, za razliku od onih na vazelinu ili parafinskoj bazi Zovirax se brzo apsorbira u kožu, ne ostavljajući nikakve karakteristične vlažne ili uljne tragove na njemu.

Nedostaci Zoviraxa isti su kao i kod jeftinijih analoga - Acyclovir. Međutim, alergijske reakcije ili potpune netolerancije na propilen glikol su također česte, što čini lijek nedostupnim nekim pacijentima.

Fenistil Pencivir

Fenistil Penzivir je znatno skuplji od prethodno opisanih sredstava - za cijev s dva grama masti morat će platiti oko 240 rubalja.

Neosporna prednost lijeka je penciklovir - učinkovitiji lijek od njegovog "kolege" - aciklovira.

Uz pravovremeno korištenje Fenistil Pentiivir može prepoloviti tijek bolesti, a pomoćne komponente sadržane u sastavu štititi oštećena područja od overdrying i spriječiti stvaranje ožiljaka.

Istodobno, lijek ima brojne kontraindikacije, zbog čega je u većini slučajeva uporaba lijeka od trudnica, žena u skrbi i djece mlađe od 12 godina nije dopuštena.

panavir

Trupina od trideset guba s mastom "Panavir" košta oko 800 rubalja.

Unatoč relativno visokim troškovima, droga se smatra najboljim lijekom za osobe koje pate od herpesa i ne prihvaćanje sintetičkih droga. Polisaharid biljke u sastavu Panavir inhibira aktivnost virusa i značajno poboljšava vitalne znakove pogođenih stanica.

kontraindikacije lijeka zabraniti uporabu lijekova za dojenje i trudnice bez odgovarajućeg liječničkog imenovanja. Osim toga, posebno Oprez Panavir treba koristiti za bolesnike s bubrežnim bolestima.

Praksa pokazuje da s najčešćim pojavama herpesa - tzv. "Hladno" na usnici - ljudi pokušavaju izbjeći upotrebu tableta. Međutim, liječnici kažu da će najuspješniji tretman za herpes biti u kombinaciji s lokalnom terapijom i uzimanjem prikladnih tableta.

Osim toga, važan dio anti-herpes tretmana je jačanje imuniteta, zbog čega liječnici često propisuju primanje kompleksa vitamina i imunomodulatora, kao što su:

Kako ukloniti herpes u jednoj pomoću - video

Koji je narodni lijek za herpes najučinkovitiji?

loading...

Imate li herpes? Nemojte ga trčati, inače ćete to učiniti.

Kao što praksa pokazuje, da narodni lijekovi su učinkoviti samo u ranim fazama bolesti, a ne može biti pogoršanje bolesti bez lijekova.

Najučinkovitiji način da se riješite herpes kod kuće je korištenje eteričnih ulja. Cijena standardne boce od 15 mililitara može biti od 35 do 110 rubalja, ovisno o proizvođaču.

Glavna prednost ove metode uklanjanja simptoma herpesa je antivirusno djelovanje eteričnih ulja. Pored toga, bolesnici primjećuju postojaniju remisiju. To je zbog sposobnosti eteričnih ulja za jačanje prirodne obrane tijela i održavanje ljudskog imuniteta u tonu.

Najučinkovitije sredstvo su ulja:

U isto vrijeme, upotreba eteričnog ulja može uzrokovati alergijsku reakciju, zbog čega je vrlo oprezno koristiti istu vrstu lijeka. Treba također napomenuti da su eterična ulja djelotvorna kao profilaksa protiv herpesa, au pogoršanom stadiju bolesti oni su praktički nemoćni.

Liječenje herpesom, sredstva - video

Osim toga, s prekomjernom uporabom eteričnog ulja možete uvelike osušiti kožu, što može dovesti do pristupa još jednog relapsu bolesti.

Postoje i pozitivni odgovori o:

  • pasta za zube (suši i dezinficira zahvaćeno područje);
  • balzam "Zlatna zvijezda" (uspješno zatvara prve znakove bolesti);
  • tinktura propolisa (ima antimikrobni i tonik učinak).
Pasta za zube je jeftin i učinkovit narodni lijek za herpes

Stoga je potrebno shvatiti da samo ispravna dijagnoza stručnjaka i pravodobno liječenje može uspješno zaustaviti bolest u ranoj fazi. Ako se izbjegne razvoj mjehurića svih ostalih simptoma herpesa, neće biti moguće izbjeći.

Herpes treba liječiti prvim simptomima kako bi se spriječile daljnje komplikacije koje mogu dovesti do ozbiljnih komplikacija. Da biste se u potpunosti riješili herpesa, trebate ojačati imunitet na savjet liječnika.

Uvijek ću pjevati hvale za ovaj lijek! Spasio je moje vjenčanje :))

loading...

Ovaj lijek, kao što sam kasnije otkrio, je broj jedan u SAD-u za liječenje herpesa. I doista, cijev je donio Amerikanac od rođaka. Obično se takve kreme vrlo sam skeptičan (nekako sve ove aciklički aciklovir i tako ne kažu da je jako učinkovit). I herpes na moje usne izlazi svake dvije godine, tako da ne mogu reći da je vrlo ogorčen. Ali posljednji put nije mogao naći bolje vrijeme - tjedan dana prije vjenčanja, što sam ja - u ulozi nevjeste. Možete zamisliti moj šok, užas i najviši stupanj fra. Bojao sam se kad sam se ujutro probudio i osjetio nešto strano na mojoj usnici. I što je najvažnije, bez svih tih zezanja i trzanja, šupak! Na moju veliku sreću, ne pojavljuju mjehurići, tako da ima smisla da se bori za svoj schaste.A već, iskreno, bio spreman otkazati sve - IMHO, herpes - to je još gore od CD-a tijekom vjenčanja.. ni poljubiti na sobstenno slikanje! Ovo obično ne ulazi u bilo kakvu vrstu vrata. Ukratko, ja sam se naoružao s teškom artiljerijom:

  • duhovna tinktura propolisa, koja mi pomaže u tim pitanjima, pisala sam o njenom opozivu;
  • kremu Abreva.

I započelo je: cauterize sam s propolisom, nakon jedne minute razmišljam o Abrevi. I tako - svakih 10-15 minuta tijekom dana i pola noći. Večer je već bilo jasno da sam osvojio taj smeće. Sljedećeg jutra vidio sam samo paljenje na usnici, ali to je nekritično - brzo odlazi vrlo brzo. I zasigurno u pozadini herpesa uopće nije primjetljivo.

Dakle, djevojke, tako je Abreva spasila moje vjenčanje :) Moja majka ne gori ništa s tinkturama, ali ona se namazuje samo s vrhnjem. Ako imate vremena da ga uhvatite na vrijeme i razmazite redovito, također pomaže u čistom obliku.

Kad sam bio u potrazi za fotografijom za pregled, bio sam sretan da vidi da se može naručiti na Ebey. Cijene su različite. Postoje kreme i štapići. U meni je vrhnje, kao na slici. Djevojke, jako mi savjetujem, istinu.

Uvijek ću pjevati hvale za ovaj lijek! Spasio je moje vjenčanje :)): 2 komentara

loading...

Nikada nisam imao herpes, ali ću uzeti u obzir, jer tako učinkovit!

Take-uzeti !! Nikada ne znate kada bi ova smeća mogla doći (((((((

Upute za uporabu Sredstva za herpes na usnama Abreva Cold SoreFever blister tretman (Abreva)

loading...

Upute za uporabu Sredstva za herpes na usnama Abreva Cold SoreFever blister tretman (Abreva).

loading...

Kupi Abreva Cold SoreFever blister tretman

loading...

Opće informacije

Sredstvo brzog djelovanja protiv herpesa i pukotina na usnama.

Sredstva za herpes na usnama Abreva je lijek No. 1 u SAD-u koji olakšava u najkraćem mogućem roku od grefa i pukotina na usnama. Abreva značajno smanjuje učinak iscjeljivanja i trajanje takvih simptoma kao: trnci, bol, peckanje i svrbež.

struktura

  • alkohol;
  • bistre mineralno ulje;
  • emulgator;
  • propilen glikol;
  • pročišćena voda;
  • Saharozni Distearat;
  • Saharozni stearat.

Način primjene

Odrasli i djeca iznad 12 godina:

  • Oprati ruke prije i nakon nanošenja masti.
  • Na prvim znakovima herpesa, izgledu trljanja, nanesite mast na zahvaćeno područje. Liječenje herpesa u ranim fazama pojave daje najbolje rezultate.
  • Utrljajte se herpes lijek na usnama Abreva nježno, ali temeljito i do kraja.
  • Upotrijebite Abreva 5 puta dnevno prije najčišćeg nestanka herpesa.

Djeca do 12 godina starosti:

  • Obratite se svom liječniku o mogućoj uporabi.

Mjere opreza

  • Samo za vanjsku uporabu.
  • Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koju od komponenti koje čine Abreva.
  • primijeniti herpes lijek Abreva samo na zahvaćenom području (herpes, pukotine na usnama).
  • Ne koristite Abrevinu pomast pri očima.
  • Izbjegavajte masti u usta.
  • Sredstva za herpes na usnama Abreve samo za individualnu uporabu. Ne dajte nikome pomast. To može uzrokovati širenje zaraze.
  • Prestanite koristiti i posavjetujte se s liječnikom ako se herpes pogoršava ili herpes ne liječi u roku od 10 dana.
  • Držite se dalje od djece.
  • Ako progutaš herpes lijek na usnama Abreva, odmah se obratite svom liječniku.
  • Držite Abreva na temperaturi od 20 ° - 25 ° C.
  • Nemojte zamrzavati lijek za herpes i ne držite ga u uvjetima visoke vlažnosti.

bok

loading...

Ruski-informativni-boltologichesky forum

Hladno na usnama

loading...

Moderator: DoctorEugene

Post Denis P. »Thu Oct 16, 2003 3:41 pm

Post u0999 »Thu Oct 16, 2003 3:46 pm

Post Denis P. »Thu Oct 16, 2003 4:01 pm

Post Denis P. »Thu Oct 16, 2003 4:03 pm

Post vor »Pet Oct 17, 2003 5:39 am

Post Anton »Pet Oct 17, 2003 2:19 pm

Post LelikN »Mon 03.11.2003 8:49

Post Kuzya »Mon 03.11.2003. 10:01

Post Zuk »Mon 03.11.2003. 10:38

Hladno na usnama

Post studeni »Fri Nov 21, 2003 10:25 pm

Re: Hladno na usnama

Post Neznaika »Sub 22.11.2003 12:53

Post Nosferatu »Sub 22.11.2003. 5:45

Post chenko »Tue Nov 25, 2003 6:26 am

Post TeV »Thu Apr 08, 2004 7:39 am

Post EMT »Thu Apr 08, 2004 8:17 am

5 najboljih lijekova za herpes

loading...

Ako ne idete u medicinske detalje o utjecaju herpesa na cijelo tijelo, možemo reći ukratko: vrlo je neugodno. Jedna od nevolja koje je ovaj virus sposoban jest osip na crvenoj granici usana. Bolna, malo estetska i ostavljajući ožiljke, ako se tretiraju s nepažnjom.

Što da radim? Pomiriti se ili boriti? Naravno, drugo, posebno kao farmaceutska postignuća olakšavaju borbu protiv ovog sveprisutnog virusa. I najbolji lijekovi za herpes na usnama detaljno se raspravlja u našem članku.

aciklovir

loading...

Acyclovir - najbolja jeftina mast iz herpesa na usnama. Trošak cijevi s pomastom od 5 g je oko 25 rubalja. Analozi: Zovirax (185 rubalja), Herperax (65 rubalja).

Prednosti. Aktivna tvar, aciklovir, je moćno antivirusno sredstvo koje prodire u stanicu inficiranom herpesovim virusom i razbije sekvencu u DNA lancu, čime se sprječava daljnja reprodukcija virusa. Budući da virus ne može stvoriti vlastite "klone" bez sudjelovanja ljudske DNK - prognoza je razumljiva: "neprijatelj" je poražen, pravda pobijedila.

Osim toga, u kući ormariću aciklovir mast je korisno ne samo u slučaju „cvjetanja” usana - crvenilo, boginja, genitalnog herpesa: svi oblici virusa može biti tretirana s tom masti.

Nedostatke. Najugroženije pacijenata - trudnice i dojilje - neće biti u mogućnosti u potpunosti iskoristiti aciklovir, kao aktivni sastojak prodire glatko u tijelo fetusa preko placente i pronašao tragove aciklovir u majčino mlijeko. To znači da je hladno čireve koji se pojavio na usnama tijekom trudnoće zahtijeva vrlo oprezan pristup liječenja s ovim lijekom: Samo prilikom vaganja rizika i koristi za fetus u majčinoj utrobi. Hranjenje malo lakše: u vrijeme liječenja aciklovir može prebaciti na hranjenje na bočicu, a tjedan dana nakon završenog tečaja, vratite se na dojenje.

Osim toga, neugodno iznenađenje može biti i ljuštenje područja na kojima je mast primijenjena. Zbog toga se preporuča upotreba akiklovira koja se može zamijeniti antiseptičkim kremama koje sadržavaju hranjive i regenerirajuće tvari.

Zaključci. Unatoč teškim kontraindicijama za trudnice i dojilje, aciklovir ostaje jedan od najboljih načina borbe protiv herpesa. Ocjena: 10 bodova od deset.

Recenzije. „To je vrlo učinkovit protiv herpes na usnama, a cijena jednog čovjeka, ali morate biti sigurni da se nakon sušenja masti ukloniti njezine ostatke. - ili na usnama pojavi neuredan žućkasto mjesta, što nije jako lijepo, pogotovo na poslu ili na javnom mjestu”

Zovirax

loading...

Trošak cijevi težine 5g. je oko 185 rubalja.

prednosti. Iako je Zovirax analni aciklovir, ova krema zaslužuje zasebno spomenuti. Razlog za to - propilen glikol, koji je dio droge. Ova tvar značajno olakšava borbu protiv virusa, jer zahvaljujući propilen glikolu, acikloviru, aktivnoj tvari, učinkovitije prodire u stanice zaražene virusom herpesa.

Osim toga, za razliku od parafina ili vazelina na bazi masti, Zovirax se bolje apsorbira u kožu usana, ne ostavljajući masne ili vlažne tragove na njemu.

mane. Isto kao i akiklovir, uz dodatak u obliku alergije ili netolerancije na propilen glikol.

nalazi. Učinkovitost lijeka od herpesa je na nadmorskoj visini. A ako ga koristite prema uputama (i još bolje - prema receptu liječnika), onda ćete sami staviti Zoviraks rezultat od 10 bodova.

Recenzije. "Stvarno mi se sviđao Zovirax. U usporedbi s drugim mastima iz herpesa, koje sam liječio, ovo je najbolje. To ne topi i ne teče dalje, ostavljajući karakterističan film na usnama, što je vrlo neugodno. Zbog lagane konzistencije male cijevi dosta dugo, vrlo ekonomično potrošeno”.

Fenistil Pencivir

loading...

Trošak cijevi koja sadrži 2 g. krema, oko 240 rubalja.

prednosti. U ovoj vrsti aktivna tvar je penciklovir, još snažna antivirusna tvar od aciklovira.

Krem Fenistil Pencivir, koji se koristi od samog početka herpesnih manifestacija, može smanjiti za gotovo 50% vremena tijekom kojeg virus ukrašava vaše usne. A pomoćne tvari (petrolatum ulje, bijeli parafin itd.) Sadržane u Fenistilu štite kožu od pregrijavanja i sprečavaju ožiljke rana. Takvo složeno djelovanje omogućuje vam preporučiti krema kao tretman za često ili redovito ponavljajuće epizode pogoršanja herpesa (koje su zapravo osip na usnama).

mane.Što je jači učinak lijeka - što više kontraindikacija ima: poznati farmaceutski aksiom. U slučaju ograničenja Fenistil Pentsivirom na njegovo korištenje nije više - isti trudnoće i dojenja, ali su znatno stroži, osim u slučajevima kada je korist za majku je neizmjerno veća od štete za dijete. Dojenje zahtijeva obavezno savjetovanje s liječnikom prije početka liječenja ovim lijekom. Pa, zabrana liječenja Fenistil djece mlađe od 12 godina.

nalazi. Ako ste nakon proučavanja nedostataka lijeka odlučili da Fenistil Penzivir - nešto poput oružja za masovno uništenje, ne žuri na zaključke. To je jedan od najboljih, učinkovitijih i sigurnijih sredstava za herpes, ako se koristi prema uputama. Ako ignorirate letak, svaki lijek će biti opasan. Dakle, nedvosmisleno 10 bodova od deset.

Recenzije. "Počela sam koristiti ovu kremu i počela primijetiti da se herpes recidivi događaju mnogo rjeđe nego prije. I čireve prolaze brže. Možda je to zbog činjenice da krema omekšava usne i sprječava pucanje herpes mjehurića, tako da se ta područja brže liječe”.

panavir

loading...

Trošak cijevi s gelom 30g. je oko 800 rubalja.

prednosti. Panavir će biti najbolji lijek za herpes na usnama za ljude koji istodobno pate od herpesa i nelagode za sintetičke lijekove. Ovaj gel sadrži prirodnu supstancu - biljni polisaharid, koji inhibira aktivnost virusa i, što je važnije, poboljšava vitalne znakove zaraženih stanica. To znači da su stanice u koje je virus herpesa potekao manje vjerojatno da će umrijeti neumitno, pa čak i da steknu sposobnost oporavka od virusnog napada.

mane. Kao i svako antivirusno sredstvo, aktivna supstanca Panavir lako prodire kroz stanične membrane u tkivima ljudskog tijela (inače jednostavno ne može doći do virusa). To je ovo svojstvo koje omogućuje da polisaharid uđe u majčino mlijeko i posteljicu. Nadalje, sve je očito: dojenje i trudni Panavir mogu se koristiti samo za liječnički recept.

Upute za lijek ukazuju da osobe s bubrezima također ne bi trebale biti uključene u liječenje herpesa uz pomoć Panavir.

nalazi. Prirodno podrijetlo Panavir je veliki plus. Ali cijena je po našem mišljenju previsoka. Stoga mu dodijelimo procjenu od 9 od 10.

Recenzije. "Liječnik je imenovao alternativni aciklovir i piranavir, tako da se virus "ne navikne". Doista, 2 mjeseca nakon gotovo konstantne uporabe tih gelova, herpes je počeo izgledati vrlo rijetko”.

Prirodna eterična ulja

loading...

Cijena boca od 15 ml varira od 35 do 110 rubalja, ovisno o proizvođaču.

prednosti. Hlapljive tvari, koje su dio eteričnih ulja, imaju niz korisnih svojstava. Antivirusni je jedan od njih. Ulje čajevca, jele, bor, limun, geranij, klinčići - ovo je učinkovit alat za ubrzavanje oporavka. Ali što je još važnije (osobito za osobe koje pate od čestih erupcija herpesa na usnama) je sposobnost eteričnih ulja da se spriječi recidiv. Mehanizam djelovanja je jednostavan: herpes, jednom naseljeno u tijelu, nigdje i nikad ne nestaje. Samo čeka da imunološki sustav bude omesti zbog prehlade, gripe, gastritisa i bilo čega. I samo tada herpes izgleda iz skloništa i poduzima za ukrašavanje lica s osipom na usnama ili šindrama na vašem trbuhu.

Prirodna eterična ulja ojačavaju prirodnu obranu tijela i podupiru imunološki sustav u tonu. Stoga, oni su neophodni alat za prevenciju herpesa. Štoviše, oni se mogu koristiti na bilo koji prikladan način za vas: pripremiti emulziju (1 dio eteričnog ulja za 3 dijela biljke) i protrljati ga u viski, "ulaz" u nosnice; inhalirati, primjenjivati ​​u aromalampu, dodati kupelji vode. Slažem se, to je mnogo ljepše od primjene bezizražajne masti na usnama i dugo uživanje u njezinom "bolničkom" ukusu.

mane. Pa, bez njih. Prvo, ako imate tendenciju alergijske reakcije, prije upotrebe ulja potrebno je provesti alergijski test. A ako su manifestacije alergija teške, dispneja, bronhospazma i tako dalje, morat ćete se odreći ideje iscjeljivanja eteričnih ulja.

Nedostatak broj dva: ulja su dovoljno učinkovita kao preventivno sredstvo, ali s već otežanim herpesom oni su nemoćni.

I na kraju: eterična ulja mogu ublažiti kožu i osušiti ga do pergamena, što za osjetljivu kožu usana može značiti ubrzavanje pojave drugog ponavljanja herpesa.

nalazi. Uz pravi pristup na izbor ulja i koristiti ga bez fanatizma (i nakon alergijski testovi na koži unutar podlaktice), eterična ulja će biti jedan od najboljih prirodnih lijekova za prevenciju recidiva herpesa. Ali, s obzirom da u liječenju ovog stanja pomažu samo uvjetno - olakšati tijek bolesti kao dio kompleksne terapije, smanjit ćemo rezultat na 9 bodova.

Recenzije. "Od početka jeseni do proljeća stalno nosite torbicu bočicu s mješavinom ulja (sama pripremljen od klinčića, eukaliptusa i čaj), doslovno svaka 2-3 sata podmazati nosnice. Primijetio sam da nakon što počnem vježbati ovu metodu, mogu se hladno samo 1-2 puta u sezoni, u usporedbi s 7-8 puta ranije. I herpes se počeo pojavljivati ​​vrlo rijetko”.

Što je važno znati pri izboru najboljeg lijeka za herpes na usnama?

loading...

Učinkovitost lokalnih lijekova (masti, gelova) za liječenje herpesa je relativan koncept. Oni pomažu u borbi s vanjskim pojavama bolesti, ali ne mogu utjecati na aktivnost virusa u tijelu. Stoga je potrebno zapamtiti sljedeća pravila:

  • česte rekurencije herpesa ili prevelike lezije na usnama - ovo je prigoda da se posavjetuje s liječnikom koji će propisati lijekove za unutarnju uporabu koji potiskuju virusnu aktivnost na sustavnoj razini;
  • opće stanje tijela je glavni kriterij kojim herpes virus "određuje" je li vrijeme da se probudi. Stoga, unos vitamina (osobito vitamina C), ispravak prehrane i životnog stila, odbijanje loših navika može vam pomoći da zaboravite na postojanje herpesa uopće;
  • s teškim osip na usnama tijekom herpes recidiva ima smisla razmišljati o kupnji i korištenju antibakterijskih masti i kreme, budući da postoji visoki rizik od sekundarne infekcije, kad su rane na usnama prodrijeti bakterije. Za pravilno odabir takvih sredstava obratite se liječniku.

Upute za uporabu Sredstva za herpes na usnama Abreva Cold SoreFever blister tretman (Abreva)

loading...

Upute za uporabu Sredstva za herpes na usnama Abreva Cold SoreFever blister tretman (Abreva).

loading...

Kupi Abreva Cold SoreFever blister tretman

loading...

Opće informacije

Sredstvo brzog djelovanja protiv herpesa i pukotina na usnama.

Sredstva za herpes na usnama Abreva je lijek No. 1 u SAD-u koji olakšava u najkraćem mogućem roku od grefa i pukotina na usnama. Abreva značajno smanjuje učinak iscjeljivanja i trajanje takvih simptoma kao: trnci, bol, peckanje i svrbež.

struktura

  • alkohol;
  • bistre mineralno ulje;
  • emulgator;
  • propilen glikol;
  • pročišćena voda;
  • Saharozni Distearat;
  • Saharozni stearat.

Način primjene

Odrasli i djeca iznad 12 godina:

  • Oprati ruke prije i nakon nanošenja masti.
  • Na prvim znakovima herpesa, izgledu trljanja, nanesite mast na zahvaćeno područje. Liječenje herpesa u ranim fazama pojave daje najbolje rezultate.
  • Utrljajte se herpes lijek na usnama Abreva nježno, ali temeljito i do kraja.
  • Upotrijebite Abreva 5 puta dnevno prije najčišćeg nestanka herpesa.

Djeca do 12 godina starosti:

  • Obratite se svom liječniku o mogućoj uporabi.

Mjere opreza

  • Samo za vanjsku uporabu.
  • Nemojte koristiti ako ste alergični na bilo koju od komponenti koje čine Abreva.
  • primijeniti herpes lijek Abreva samo na zahvaćenom području (herpes, pukotine na usnama).
  • Ne koristite Abrevinu pomast pri očima.
  • Izbjegavajte masti u usta.
  • Sredstva za herpes na usnama Abreve samo za individualnu uporabu. Ne dajte nikome pomast. To može uzrokovati širenje zaraze.
  • Prestanite koristiti i posavjetujte se s liječnikom ako se herpes pogoršava ili herpes ne liječi u roku od 10 dana.
  • Držite se dalje od djece.
  • Ako progutaš herpes lijek na usnama Abreva, odmah se obratite svom liječniku.
  • Držite Abreva na temperaturi od 20 ° - 25 ° C.
  • Nemojte zamrzavati lijek za herpes i ne držite ga u uvjetima visoke vlažnosti.

Herpes /

herpes tretman

Herpes je bolest uzrokovana virusom, čiji je nositelj preko devedeset posto svjetske populacije. Naučio sam to tijekom trudnoće, kada sam uzeo test za antitijela na taj virus. Vrlo sam se iznenadila što imam. Liječnik je rekao da je dobro. Mnogo je gore ako nisu i tijekom infekcije je došlo do infekcije.

Za cijeli svjesni život imala sam dva relapsa s erupcijama na usnama "Hladnoće". A budući da pažljivo pratim zdravlje, nakon drugog napada došla sam do dermatologa.

Ispada, ranice se pojavljuju tijekom razdoblja kada je tijelo karakterizira visoka imuniteta, a čimbenici koji doprinose aktiviranje virusa u tijelu u lice: stres, hipotermija, povećanu fizičku aktivnost, i još mnogo toga. Kod mene se osip pojavio isključivo nakon napetosti na poslu.

Ali postoji, postoji način izbjegavanja osipa na usnama!

Kako bi se osiguralo da je tijelo uspjelo uroniti u fazu trajne remisije, dovoljan je jedan korak aciklovira.

Uzeo sam četiri tablete dnevno svakih osam sati tijekom deset dana. Ako uzmemo u obzir da je dvadeset tableta su oko dvadeset rubalja, tako aritmetika zaključiti da je četrdeset rubalja, možete se dogovoriti herpes potres i tijelo odmoriti i odsutnost lezija na četiri do osam (.) Godina.

Preporučujem svima koji pate od "prehlade na usnama".

Jedino što želim obratiti pozornost, aciklovir se treba uzeti ne samo minutu minute, a drugi u sekundi svakih osam sati na prazan želudac.

Kako brzo riješiti se herpesa?

# 1 Gitta

oglas

# 2 Pauline mama

  • 0 postova
  • Godine: 39
    • Zemlja: Rusija
    • Grad Moskva

    # 3 allisa

  • 0 postova
  • Dob: 43 godina
    • Zemlja: Ukrajina
    • Grad Kharkov

    # 4 Juliana82

    Vidio sam svjetlost u prozoru

  • 0 postova
  • Dob: 36 godina
    • Zemlja: Rusija
    • Grad Murmansk regiji.

    # 5 Busya //

    Vidio sam svjetlost u prozoru

  • 0 postova
  • Dob: 33 godina
    • Zemlja: Ukrajina
    • grad Poltava

    Djelotvorna sredstva i pripravci od herpesa.

    Drugovi! Nemojte liječiti HERPES ljekarne, kada ih ima.

    U ovom trenutku, herpes je najčešća virusna bolest, koji nose 95 posto populacije našeg planeta. Unatoč činjenici da je nemoguće potpuno ukloniti infekciju iz tijela, pravilno odabrani tretman može ukloniti kliničke manifestacije bolesti u kratkom vremenu i postići stabilnu i produljenu remisiju.

    Herpes je bolest smrti!

    Dugo je vremena i čvrsto oblikovalo mišljenje da je HERPES samo hladnoća tijela. Kao što su nedavne studije pokazale, HERPES može dovesti do ozbiljnih komplikacija. Glavni liječnik kaže što se treba bojati.

    Ovaj članak će se raspravljati o vrsti herpesa lijek je najučinkovitiji u borbi protiv bolesti.

    Koji lijekovi protiv herpesa postoje?

    Uobičajeno, sva antivirusna sredstva za herpes mogu se podijeliti u nekoliko skupina ovisno o glavnoj aktivnoj tvari.

    Tako se dobiva sljedeća klasifikacija:

    • na temelju aciklovira i derivata. Najpoznatiji predstavnici su: Acyclovir, Vivorax, Zovirax. Proizvedeno u obliku masti i tableta;
    • na temelju valaciklovira. Najčešći lijekovi su: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Pripreme su dostupne u obliku tableta. Značajka je djelotvoran učinak na sojeve virusa, prije kojih su lijekovi koji se temelje na acikloviru nemoćni;
    • na temelju famciklovira. Pripravci: Famciclovir Famvir. Najučinkovitiji i istodobno skup skup lijekova. Suočavanje sa svim sojevima virusa, ali ima mnoge nuspojave;
    • na osnovi biljnog materijala. Najpoznatije znači Panavir-gel, Alpizarin, Myrtoplex, Helepin. Razlikuju se netoksičnim djelovanjem na tijelo, što im omogućuje da se koriste za liječenje trudnica i djece;
    • na temelju ostalih komponenti. Viferon (temeljeno na interferonu), Abreva (na temelju doconazola) i Viru-Merz (temeljeno na tromantadinu).
    na sadržaj ↑

    Koji su najučinkovitiji tretmani za herpes?

    Herpes je opasna bolest koja može dovesti do smrti, ako se ne liječi. Revolucija u njegovom tretmanu ostvarena je sredstvom koje jest.

    Kao što pokazuje praksa, potrebno je odabrati lijek za liječenje herpesa uzimajući u obzir različite čimbenike, uključujući vrstu i stupanj bolesti, kao i svoje sposobnosti.

    Ljudi koji se suočavaju s kliničkom manifestacijom virusa preferiraju topikalne lijekove navedene u nastavku.

    aciklovir

    Acyclovir s pravom se smatra najboljim jeftinim mastima od herpesa na usnama. Približan trošak proizvoda je oko 25 rubalja za cijev s 5 grama masti. Analogna sredstva su nešto skuplja: Gerperax - oko 65 rubalja, i Zovirax - oko 185 rubalja.

    Aktivna tvar ovog pripravka prodire u stanicu inficiranu virusom i uništava sekvencu lanca DNA, čime se sprječava proliferacija patoloških stanica. Zbog činjenice da virus ne može rekonstruirati svoje stanice bez uključivanja ljudske DNK, bolest se brzo uklanja.

    Acyclovir je pogodan za uspješno liječenje ne samo herpesa na usnama, nego također herpes zoster, pileća kozica i genitalni herpes.

    Značajan nedostatak ovog alata jest nemogućnost nesmetane uporabe lijeka od strane trudnica i dojilja - aktivna tvar prodire kroz fetusno tijelo kroz posteljicu i majčino mlijeko, stoga svaka žena ne može koristiti aciklovir.

    Drugi karakterističan nedostatak masti je piling tretiranih površina. Kao rezultat toga, liječnici preporučuju izmjenu ovog proizvoda s antiseptičkim i hidratantnim kremama.

    Zovirax

    Trošak standardne cijevi s 5 grama masti košta oko 185 rubalja. Unatoč činjenici da je agens analog aciklovira, njegova mogućnost je propilenglikol, u pripravku, koji promiče prodiranje aktivne tvari u stanicama inficiranim virusom.

    Osim toga, za razliku od onih na vazelinu ili parafinskoj bazi Zovirax se brzo apsorbira u kožu, ne ostavljajući nikakve karakteristične vlažne ili uljne tragove na njemu.

    Nedostaci Zoviraxa isti su kao i kod jeftinijih analoga - Acyclovir. Međutim, alergijske reakcije ili potpune netolerancije na propilen glikol su također česte, što čini lijek nedostupnim nekim pacijentima.

    Fenistil Pencivir

    Fenistil Penzivir je znatno skuplji od prethodno opisanih sredstava - za cijev s dva grama masti morat će platiti oko 240 rubalja.

    Neosporna prednost lijeka je penciklovir - učinkovitiji lijek od njegovog "kolege" - aciklovira.

    Uz pravovremeno korištenje Fenistil Pentiivir može prepoloviti tijek bolesti, a pomoćne komponente sadržane u sastavu štititi oštećena područja od overdrying i spriječiti stvaranje ožiljaka.

    Istodobno, lijek ima brojne kontraindikacije, zbog čega je u većini slučajeva uporaba lijeka od trudnica, žena u skrbi i djece mlađe od 12 godina nije dopuštena.

    panavir

    Trupina od trideset guba s mastom "Panavir" košta oko 800 rubalja.

    Unatoč relativno visokim troškovima, droga se smatra najboljim lijekom za osobe koje pate od herpesa i ne prihvaćanje sintetičkih droga. Polisaharid biljke u sastavu Panavir inhibira aktivnost virusa i značajno poboljšava vitalne znakove pogođenih stanica.

    kontraindikacije lijeka zabraniti uporabu lijekova za dojenje i trudnice bez odgovarajućeg liječničkog imenovanja. Osim toga, posebno Oprez Panavir treba koristiti za bolesnike s bubrežnim bolestima.

    Praksa pokazuje da s najčešćim pojavama herpesa - tzv. "Hladno" na usnici - ljudi pokušavaju izbjeći upotrebu tableta. Međutim, liječnici kažu da će najuspješniji tretman za herpes biti u kombinaciji s lokalnom terapijom i uzimanjem prikladnih tableta.

    Osim toga, važan dio anti-herpes tretmana je jačanje imuniteta, zbog čega liječnici često propisuju primanje kompleksa vitamina i imunomodulatora, kao što su:

    Kako ukloniti herpes u jednoj pomoću - video

    Koji je narodni lijek za herpes najučinkovitiji?

    liječnik: Imate li herpes? Da biste ga liječili, koristite ga svaki dan.

    Kao što praksa pokazuje, da narodni lijekovi su učinkoviti samo u ranim fazama bolesti, a ne može biti pogoršanje bolesti bez lijekova.

    Najučinkovitiji način da se riješite herpes kod kuće je korištenje eteričnih ulja. Cijena standardne boce od 15 mililitara može biti od 35 do 110 rubalja, ovisno o proizvođaču.

    Glavna prednost ove metode uklanjanja simptoma herpesa je antivirusno djelovanje eteričnih ulja. Pored toga, bolesnici primjećuju postojaniju remisiju. To je zbog sposobnosti eteričnih ulja za jačanje prirodne obrane tijela i održavanje ljudskog imuniteta u tonu.

    Najučinkovitije sredstvo su ulja:

    U isto vrijeme, upotreba eteričnog ulja može uzrokovati alergijsku reakciju, zbog čega je vrlo oprezno koristiti istu vrstu lijeka. Treba također napomenuti da su eterična ulja djelotvorna kao profilaksa protiv herpesa, au pogoršanom stadiju bolesti oni su praktički nemoćni.

    Liječenje herpesom, sredstva - video

    Osim toga, s prekomjernom uporabom eteričnog ulja možete uvelike osušiti kožu, što može dovesti do pristupa još jednog relapsu bolesti.

    Postoje i pozitivni odgovori o:

    • pasta za zube (suši i dezinficira zahvaćeno područje);
    • balzam "Zlatna zvijezda" (uspješno zatvara prve znakove bolesti);
    • tinktura propolisa (ima antimikrobni i tonik učinak).
    Pasta za zube je jeftin i učinkovit narodni lijek za herpes

    Stoga je potrebno shvatiti da samo ispravna dijagnoza stručnjaka i pravodobno liječenje može uspješno zaustaviti bolest u ranoj fazi. Ako se izbjegne razvoj mjehurića svih ostalih simptoma herpesa, neće biti moguće izbjeći.

    Herpes treba liječiti prvim simptomima kako bi se spriječile daljnje komplikacije koje mogu dovesti do ozbiljnih komplikacija. Da biste se u potpunosti riješili herpesa, trebate ojačati imunitet na savjet liječnika.